-
کل سیمز اصلی و پچ هاش اونایی که خریدنی بود ایناس.
he sims 2
the sims 2 university
the sims 2 nightlife
the sims 2open for business
the sims 2 pets
the sims 2 seasons
the sims 2 bon voyage
the sims 2 free time
the sims 2 apartment life
the sims 2 family fun stuff
the sims 2 glamore stuff
the sims 2 celebration stuff
the sims 2 christmas party stuff
the sims 2 happy holiday
the sims 2 sy stuff
the sims 2 golden objects
the sims 2 h & m fashion
the sims 2 teen style
the sims 2 valentines day stuff
the sims 2 halloween stuff
the sims 2 kitchen & bath...
the sims 2 ikea home stuff
the sims 2 summer life stuff
the sims 2 mansion & garden stuff
the sims 2 mega objects
اره نصب کنی همشون یک جا میان. bon voyage و pets رو نمیخوای؟نصف عمرت بر باده
-
خب من دانلودش رو میخوام این همه پول از کجا بیارم اینا رو بخرم ؟ bon voyage و pets دوستم گفت مسخرس . قشنگه ؟ بون ووییج دوستم گفت مثلا مسافرت داره اما فقط 3 جا میشه بری . خب داداش لینک دانلودشون رو نداری ؟
-
یه سوال . من خودم دارم این پک ها رو دانلود میکنم . یه سیمز دانلود کردم 2 گیگ بود . نصب که کردم کرک هم کردم اما وقتی رو ایکون بازی میزنم مینویسه :
Unspeciefied game
یه ان اسپیسیفاید اولش داره
بعد یه سوال دیگه من پک هارو چرا نمیتونم نصب کنم ؟ پک ها رو که میزنم روشون مینویسه
The pack University cannot be insstaled . it only applies on the expandition pack
یه چیزی تو همین مایه ها میزنه . بعد از سایت سیمز 2 اپدیت سیمز 2 رو دانلود کردم نصب هم شد بعد رو بازی که کلیک میکردی اروری هست که وقتی بازی کرک نشده میده ؟ میگه پلیز اینسرت ده دیسک و فلان . همون ارور رو میده . کرک هم میکنه همون ارور قبلی رو میده . بعد من زدم سرچ فور سلوشن . نوشت که مشکل اینه که این ورژن از سیمز با ویندوز نمیخونه . وقتی هم که اپدیت میکنی ارور کرک میده . چی کار کنم ؟ :((
-
سیمزای مختلفی هست ببین سیمز درستی رو دانلود کردی؟اگه درسته هر چی از پکهای سیمزو که نصب کردی دوباره یکی یکی کرک کن و امتحان کن چون ممکنه با کرک یکی از پکهایی که قبلا نصب کردی بازی بیاد.
برای نصب پکها باید سیمز اصلی رو نصب کرده باشی سیمز اصلی رو هم شرکتای مختلفی زدن که اینم باید با شرکتی که پکها رو زده هماهنگ باشه اینکه با ویندوز نمیخوره رو نمیدونم میشه کاری کرد یا نه!ولی بعیده مگه ویندوزت چیه؟احتمالا چرت گفته.
-
لینک دانلود ندارم متاسفانه
-
یه سوال داشتم من سیمس 3 رو هم بازی کردم اما بین این دو تا تفاوت چندانی نمیبینم
نظرتون چیه؟
-
خودم سه بازی نکردم ولی یکی که بازی کرده بود میگفت تو سیمز سه زیاد شبیه واقعیته و خوب نیست.ولی مال قبله الان با پکهای جدیدش فک کنم بهتر شده باشه.
-
خب من پک ها رو از خودت سایت سیمز 2 دانلود کردم . چی کار کنم از کجا بدونم مال چه شرکتیه ؟
-
نه...با پک هاش هم هیچ فرقی نکرده فقط چندتا وسایل و کارای جدید بهش اضافه شده البته sims 3 late night یک چیزه دیگست خیلی خفنه!!!!
ولی سیمز 3 خیلی خسته کننده شده بعد از یکی دو ماه خسته میشی چون زندگی سیمسات توی 3 خیلی اسون شده
به نظر من که سیمز 2 عالی بود
اینم ادرس که توش یکمی درباره بدی های سیمز 3 گفته شده:27:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=205188&page=519
-
من وقتي مي خوام پك university رو نصب كنم وسطاش اينو ميده
a problem occurred when trying to transfar the file tsd\res\3d\carry forward.sg files.package from media