فایل های بیخود پیدا میکنه . نه اون فایل های اصلی رونقل قول:
مثلا Mp3 بزنم خودشو پیدا نمیکنه و چیزهای مرتبط با mp3 رو پیدا میکنه
Printable View
فایل های بیخود پیدا میکنه . نه اون فایل های اصلی رونقل قول:
مثلا Mp3 بزنم خودشو پیدا نمیکنه و چیزهای مرتبط با mp3 رو پیدا میکنه
ببخشید من متوجه نشدم ریکاوری میکنید اینطوری میشه یا سرچ در ویندوز منظورتونه که دنبال یک فایل بگردین و پیداش کنید این منظورتونه ؟نقل قول:
نه عزيز بار اول كه با يه برنامه سرچ كردم نزديك ٤٠ گيگ پيدا كرد ، ميتونست بيشتر پيدا كنه ولي تيكاشو نزده بودم ، بعد از اين با چندتا برنامه ديگه هم تست كردم چيزي پيدا نكردن ، يعني چيزه درستي پيدا نكردن ، الانم با اون برنامه كه بهم گفتيد دارم دوباره سرچ ميكنم ولي بعيد ميدونم چيزي پيدا كنهنقل قول:
ممكنه پاك شده باشن ؟ درايو هنوز raw هست و چيزي روش نيست
اها شما که پارتیشنتون به حالت raw رفته بود قبلش با اون test disk فیکس کردین ؟نقل قول:
با اون easeus data recovey باید برگرده اطلاعات ! این نرم افزار مخصوص همین پارتیشن های raw است
اون تست خودش داشت ريكاوري ميكرد كه كنسل كردم ، الانم با يه حجمه كم دارم با برنامه ايي كه گفتيد تست ميكنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بافر هارد کجاست؟
برد رو باز میکنید پشت برد هارد رو باید ببینید آی سی کشیده
اونکاری که گفتم انجام دادین ؟ هارد معیوب رو قطع کنید و ببینید با بوت xp تصویر آبی میاد یا نه
با هارد سالم و بدون اتصال هیچ هاردی،بوت ویندوز XP جلو می رود و به صفحه آبی می رسد.
اما با اتصال هارد معیوب ویندوز XP در صفحه سیاه رنگ می ماند ولی نصب ویندوز سون در هارد معیوب به کندی لود می شود و جلو می رود.
آهانقل قول:
آی سی بافر رو پیدا کردین ؟
بدلیل اینکه هارد گارانتی دارد،برد آن را باز نکردم،اگر باز کنم اشکالی ندارد؟نقل قول: