عاشق آهنگ دلتنگ شدم خیلی حال میده :40::8:
Printable View
عاشق آهنگ دلتنگ شدم خیلی حال میده :40::8:
آلبوم سيزده بعد محرم و صفر مياد. پرچم سفيد ميوفته سال ديگهنقل قول:
دلتون صابون نزنیدنقل قول:
آلبوم سيزده بعد محرم و صفر مياد
به هر حال 13 زود تر از پرچم سفید میادنقل قول:
-------------------------------------------
من نمیدونم محسن چاوشی از این همه حرفایی که بهش میزنن حوصلش سر نرفته !؟ خب بابا یه کنسرت بزار خیال همه رو راحت کن !
به شخصه خیلی ها رو میشناسم که با این کنسرت ندادن محسن خیلی حال میکنن و یکی از دلایلی هم که دوسش دارن همین کنسرت ندادنش هستنقل قول:
چون یه جورایی از بقیه متمایزش میکنه
حداقل خود من روزی که محسن کنسرت بزاره حداقل 50 % میزان علاقم نسبت بهش از بین میره
اصلا صدای خودش نیست و افکت میزاره
مهم اینکه همون افکتی که میزاره ارامش بخشه
بقیه هم میتونن برن بزارن
در ضمن اینقدر از این تک اهنگ هایی که تو استدیو بدون افکت و .. اجرا کرده که دیگه به نظرم به همه ثابت شده که صدای خودش هست
جوک نگو اصلا نمیدونن افکت چیه یه چیزی شنیدن بهشون بگو چیه و چیکار میکنه نمیدونن فقط شنیدن افکت اینکارو میکنه و رو زبانشون افتادهنقل قول:
اصلا صدای خودش نیست و افکت میزاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمان قیاسی - بدون مقدمه میخواهم بگویم که قلم در دست گرفتن و نوشتن ، کار هر کسی نیست و جسارت خاصی می خواهد که قطعا کار من یکی نیست ولی من این نوشته را صرفا ادای دینی می دانم به یک دوست . وقتی دوستان مطبوعاتی ام در « تماشا » از من خواستند در مورد محسن چاوشی بنویسم ، قبل از اینکه در مورد هنر ، صدا و شخصیتش بنویسم ، دوست دارم خاطره تلخ و مشترکی را برایتان بازگو کنم. حدود یکسال و نیم پیش بود که دست روزگار مادرم را از من گرفت . فقط کسانی که به صورت نزدیک با این موقعیت رو به رو شده اند میدانند در ان لحظه ها چه شرایطی سراغ ادم می اید . نیازی به گفتن ندارد و من هم دوست ندارم این یادداشت را شخصی کنم . میخواهم از نقش دوست هنرمندم در ان لحظه ها بگویم . فکرم به قدری درگیر اتفاقات بود که به سختی میتوانستم تشخیص بدهم که دور و برم چه خبر است . یادم می اید که یک دوست مثل سایه در کنارم بود . دقیقا از لحظه خاکسپاری تا مراسم شب هفت ، زمان به سختی جلو میرفت و این هفت روز برای من به اندازه هفتاد روز طولانی بود . با تمام تنهایی ، به هیچ وجه احساس تنهایی نمیکردم چون درد دل ها و همدردی هایی که ان دوست به من می داد ، بسیار برایم تاثیر گذار بود .زمان گذشت و من ارام تر شدم . بعد ها که به ان روزها فکر میکردم، میدیدم که چقدر معصومانه و دلسوزانه در حق من رافت کرده . چقدر بی ادعا. چقدر پاک . نمیدانستم که چطور باید جبران کنم و وقتی میدیدم که هیچ ادعایی نسبت به بزرگی ای که در حق من کرده ندارد ، بیشتر با خودم درگیر میشدم. ان دوست « محسن چاوشی » بود ; کسی که بدون در نظر گرفتن جایگاهش در موسیقی ، تمام تلاشش را کرد که در ان شرایط کنارم باشد و با ارزش ترین چیزی را که میتوانست به من بدهد ، در اختیارم گذاشته بود . خودش و همه احساس همدردی وجودش را ...صمیمیت ما بعد از ان اتفاق بیشتر و بیشتر شد و من احساس عجیبی نسبت به دوست و رفیقم پیدا کردم.دل نگرانی هایش را در تمام مراحل کاری و زندگی خصوصی ام می دیدم.مثل یک برادر بزرگتر و نه صرفا یک دوست ، برایم در هر موردی وقت میگذاشت و کنارم بود . همه این اتفاقات را با تمام حرف و حدیث هایی که در عالم موسیقی درباره او دیده و شنیده بودم ، پیوند دادم.دوست داشتم فریاد بزنم و به گوش همه برسانم که محسن چاوشی کیست و چطور شخصیتی دارد. ولی نمیشد .
خیلی سخت بود.اهالی موسیی از ارتباط نزدیک من با او خبر داشتند و همین باعث میشد بیشتر حواسم در مواجه شدن با سوالات در مورد او جمع باشد : « چرا محسن این کار را نمیکند ؟ چرا محسن این کار را میکند ؟ چرا محسن کنسرت نمی دهد ؟ و هزاران چرای دیگر ... »حواب همه این سوال ها را داشتم ولی هیچ وقت نمیتوانستم انطور که حق مطلب است ، به ان ها جواب بدهم.اما در این یادداشت کوتاه میخواهم به برخی سوالات جواب بدهم و فکر میکنم مهم ترین سوالات در مورد محسن در دو سوال همیشگی خلاصه میشود . اینکه : « این صدا ، صدای خود محسن است ؟ » و « او چه زمانی قرار است کنسرت برگزار کند ؟ »قبل از اینکه به سوالات جواب بدهم باید این واقعیت بزرگ را عنوان کنم که محسن چاوشی بدون کنسرت و اجرای زنده ، « محسن چاوشی » شده و این بزرگترین فاکتور موفقیت دوست هنرمند من است . او همیشه در حال کار کردن است و کار به جایی میرسد که من از دستش عصبی میشوم و میگویم : « تو رو خدا بیا 10 دقیقه به غیر از کار فکر کنیم ! »
تفکرات محسن نسبت به خیلی از دوستان هنرمندم متفاوت است و عقاید خاص خودش را دارد و به اصولی که دارد ، پایبند است . از حاشیه و حرف های در گوشی فراری است و به هوادارانش عشق می ورزد و فقط به عشق ان ها کار میکند.این ها فقط بخشی از دلایلی است که محسن چاوشی بدون دعوا محبوب و ماندگار شود.یادم هست وقتی از « داریوش مهرجویی بزرگ » پرسیدند چرا برای کارت از این خواننده استفاده کردی گفت : « مردم اگر نان شب هم نداشته باشند ، حتما یک سیدی محسن چاوشی در خانه هایشان هست . »
محسن بارها در حضور من و دیگر دوستان به صورت زنده اجرا کرده و واقعا اجرای زنده اش خاص ، گیرا و تاثیر گذار است ، همانی است که شما در البوم هایش میشنوید. درباره کنسرت هم باید بگویم که اگر همه ان شرایطی را که برنامه ریزی کرده ایم ، محقق شود ، قطعا کنسرت هم به زودی برگزارخواهد شد و شک نکنید که شاهکاری بزرگ و تکان دهنده اتفاق خواهد افتاد.محسن فقط به دنبال یک موقعیت درست و بجاست .ولی مطمئن باشید که به زودی روی صحنه هم خواهد رفت.
خسته تان کردم،شرمنده
به امید موفقیت همه هنرمندان پاک سرزینم
دوست نزدیک محسن چاوشی
عجب اینم از اون حرفا بود !نقل قول:
به شخصه خیلی ها رو میشناسم که با این کنسرت ندادن محسن خیلی حال میکنن و یکی از دلایلی هم که دوسش دارن همین کنسرت ندادنش هست
چون یه جورایی از بقیه متمایزش میکنه
حداقل خود من روزی که محسن کنسرت بزاره حداقل 50 % میزان علاقم نسبت بهش از بین میره
نمیدونستیم کنسرت علاقه به یه خواننده رو کم میکنه !
کلن کارای چاوشی یه جوریه که هر چی بیشتر گوش بدی بیشتر عاشقش میشی
پ.ن : این عکس ما هم معروف شد ها ! :31:
بابا داش ممد که نگفت صدا مال خودش نیس...میگه بقیه که فکر میکنن صدا مال خودش نیست دیگه شایعه راه نندازن....
در مورد افکتم بگم که من نمیگم صدای چاوشی مال خودش نیست چون به قول شهاب اکبری اگه صداش مال خودش نبود الان ده ها چاوشی داشتیم...
اصلا بهتره بگم که چاوشی 100 درصد صداش مال خودشه ولی با افکت قشنگ تره....
همون اهنگ زخم زبون من تو فیلمشو بیشتر میپسندم تا اجرای زنده....
صدای با افکتش رو تو متاسفم و صدای بدون افکتش رو تو ژاکت میشنویم حالا کدوم قشنگ تره....؟؟؟
پس به نظر من:
صدای خامش زیاد تفاوتی با صدای افکتیش نداره ولی با افکت قشنگ تره...
بزنین ایرانیان، مترونوم حسین صفا رو آورده ...
هر چند آخرشه دیگه : دی