من با کابل W810 هم که گوشیمو وصل میکنم بازم شارژ میکنه.نمیدونم چرا برای شما شارژ نمیشه؟:13:نقل قول:
عزیز اون استیل نیست.نویز گیره...:27::27::27:
Printable View
من با کابل W810 هم که گوشیمو وصل میکنم بازم شارژ میکنه.نمیدونم چرا برای شما شارژ نمیشه؟:13:نقل قول:
عزیز اون استیل نیست.نویز گیره...:27::27::27:
به خاطر اینکه تاریخ کامپیوترتون درست نیست.نقل قول:
قرآن های جاوا زیادن تو قسمت برنامه های کاربردی یه سرچ کنی پیدا میکنی.اگه نشد بگو تا برات آپ کنم.
نه از خود گوشی که نمیشه. من دیگه نمیدونم.نقل قول:
منم موافقم . حسین جون شما که برنامه با اون حجم زیاد رو گذاشتی خب آموزشش رو هم بذار دیگه...:31:نقل قول:
اول مموری رو فرمت کن بعد این کار ها رو دوباره انجام بده.:46:نقل قول:
میگم حسین خان...
حالا که شما شدی همکار نمیتونی یه کاری کنی این میخ تاپیک ما برگرده سر جاش؟
ممنون.
پارتی بازی؟؟؟؟:18::18::18::18::13::13::13:نقل قول:
اره اون رو دیدم و گرفتم . ولی برنامه ساین نشده و باید از سیمبین ساین اون رو ساین کنی و بدبختانه وقتی به ما میرسه اسمون میتپه !!!! اون سایت هم پلتفرم رو عوض کرده و مثل قبل نیست که همینطوری بزنی .نقل قول:
اگه خواسته باشی ساین کنی باید کد و فایل کد برنامه نویس رو میخواد که ما نداریم .
اگه هم نداشته باشی یه طور دیگه هست که اونم واسه یوزرهای با سطح دستزسی بالاتره !!!!!!
شانس رو ببین خدایی !!!!!
البته اون کیبورد دیگه مثل این فایله نیست که کپیو پیست کنی .
خودش به زبان گوشی اضافه میشه ولی حیف که ......
من که گفتم باهاش کار نکردم.نقل قول:
منم موافقم . حسین جون شما که برنامه با اون حجم زیاد رو گذاشتی خب آموزشش رو هم بذار دیگه...
در ضمن لینک هم برای آموزش دادم.
اون کیبورد فارسی مخصوص هم که ایرانی های ساختن کلی مشکل داره.کلی Certified سونی اریکسون و UIQ میخواد که نگو و باید خریده بشه.که متاسفانه این کیبورد هیچ کدومش رو نداره تا بتونه با لایه های اصلی uiq کار کنه.مثلا این کیبورد توی SMS کار نمیکنه و فقط توی Note کار میکنه.نقل قول:
پارتی بازی کدومه؟؟؟:20:نقل قول:
این تاپیک اولش میخ داشت.من نمیدونم سر چه قضیه ای میخشو برداشتن؟:41:
تاپیکی که این همه جلو رفته و هر روز هم توش پست زده میشه برا چی باید بره اون ته مه ها؟؟؟:13:
بعدشم مگه شما قول مساعدت ندادی؟؟؟پس چی شد؟ همکار شدی دیگه رفیقات یادت رفت؟ هان؟؟؟:21: