بمن تا موقعی کع 500 600 کا داشتی بازیتو دیدم. ببینم هنوز به نوبی قبلا هستی؟ :31::31::31::31:نقل قول:
Printable View
بمن تا موقعی کع 500 600 کا داشتی بازیتو دیدم. ببینم هنوز به نوبی قبلا هستی؟ :31::31::31::31:نقل قول:
اره ! :دينقل قول:
ما که بازی نمی کنیم اعصابمون رو خورد کنیم ! باید همین جوری .... خیاری بازی کنیم ! :دي
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
اره ! :دينقل قول:
ما که بازی نمی کنیم اعصابمون رو خورد کنیم ! باید همین جوری .... خیاری بازی کنیم ! :دي
الان من قشنگ متوجه شدم یعنی چی: ))نقل قول:
فارم ظرفیت روستات هست.
وقتی پر بشه دیگه نمیتونی ساختمون یا سرباز بسازی.
بابا من مثلا مبتدی 0 هستم:دی
___
الان به من حمله شده :|
2:30 دیگه نیروهاشون می رسن:(
چه خاکی به سرم بریزم؟:(
: دی
اعصاب خوردی؟ :18::18::18::18:نقل قول:
بابا تی دببلیو از این بابت بهترینه
ارپابلیک بیای چی می کی؟ :31::31::31::31:
من موهام سفید شده از وقتی اونو بازی می کنم :27::27::27:
اره بابا ! دهن من سرویس شد سر همون 12 !نقل قول:
سرعت کانکت اینترنتم 3 بود ! می دونی یعتی چی ؟؟بعد اون دهن سرویسا هم همین جوری حمله می کردن من حتی نمی تونستم به راحتی یه صفحه رو باز کنم چه برسه به این که 4 تا فن بزنم ! :دي
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
اره بابا ! دهن من سرویس شد سر همون 12 !نقل قول:
سرعت کانکت اینترنتم 3 بود ! می دونی یعتی چی ؟؟بعد اون دهن سرویسا هم همین جوری حمله می کردن من حتی نمی تونستم به راحتی یه صفحه رو باز کنم چه برسه به این که 4 تا فن بزنم ! :دي
2 تا فارم داریم ! :دينقل قول:
یکی این که یکی رو فارم می کنی یعنی غارتش می کنی !
یکی این که مثل همون خونه می مونه تو بازیای دیگه ! اگه گریدش کنی تعداد نفرات روستات بیشتر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس یارو سمت راست روی اون بار هم تعداد افراد باقی موندت رو می تونی ببینی !
بستگی به طرفت داره که حمله کرده ! تمام ذخایرت رو مصرف کن بعد اگه سرباز دای بفرست بیرون برن هواخوری ! :دي
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
2 تا فارم داریم ! :دينقل قول:
یکی این که یکی رو فارم می کنی یعنی غارتش می کنی !
یکی این که مثل همون خونه می مونه تو بازیای دیگه ! اگه گریدش کنی تعداد نفرات روستات بیشتر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس یارو سمت راست روی اون بار هم تعداد افراد باقی موندت رو می تونی ببینی !
بستگی به طرفت داره که حمله کرده ! تمام ذخایرت رو مصرف کن بعد اگه سرباز دای بفرست بیرون برن هواخوری ! :دي
تو چرا دو تا دو تا می نویسی؟ :31::31::31::31:نقل قول:
باو 3 خوبه من اون موقعی که بازی می کردم سرعت 800 بیت بود
برای چک کردن روستاهام 2 ساعت وقت باید می ذاشتم :31::31::31::31:
ولی خوشم میومد با همون سرعت 3 چی عکس هایی تو تاپیک می ذاشتی :27::27::27:
هه هه !نقل قول:
نمی دونم چرا این جوریه !
روستا ها زیاد می شه دیگه حال نمی کنم بازی کنم !
اوه راس می گیا ! :دي
رفتیم دیروز پینت بال ای تیر خوردیم ها ! :دي
جای 3 4 تا تیر مونده ! :دي
یعنی چی بستگی به طرفم داره؟توضیح واضح تر پلیز:دینقل قول:
بعدشم اگه بخوام نیروهای کشته بشن چی؟بازم باید نیروهامو بفرستم بیرون؟:(
: دی
یه راهنما درست کرده بودین pdf خوب اونو به این بدید بخونه.