دوستی پیدا نمیشه که به ما بگه این قضیه اش چیه؟نقل قول:
Printable View
دوستی پیدا نمیشه که به ما بگه این قضیه اش چیه؟نقل قول:
شما یا باید از مخابرات نامحدود 2 مگ بگیری یا بیای از پارس سرویس 2 مگش رو بگیری و شبانه دانلود کنی....نقل قول:
رو 100-150 گیگ میتونی حساب کنی.....ولی فقط در صورت اینکه خوش شانس باشی میتونی 300 گیگ رو دانلود کنی.....
سلام
یه سوال داشتم
حدودا دانلود شبانم رو داخل چه محدوده ای نگه دارم که باز محدود نشم ؟ 6 مگ اکو دارم ، تهران
خیلی خیلی ممنون
من با سرویس ECO1024 تو بیست روزی که وصل شدم بیش از 45 گیگ شبانه دانلود کردم. به نظر شما چقدر رعایت کنم تا محدودم نکنه؟
شما همین الان هم مشکوک به محدود شدن هستی ;) اگه از سرور داخلی دانلود کردی و هنوز محدود نشدی احتمالا تا 50-60 گیگ (شاید هم 70 گیگ) جا داری.اما اگه از سرور خارجی دانلود کردی و محدود نشدی احتمالا مرکز شما هم جزو اون استثناهاست.شاید اصلا محدود نشینقل قول:
رفقا برای کسی که میخواد تازه ثبت نام کنه می ارزه یا نه؟
فرصت طلایی حضور در جشنواره بهاری شاتل را از دست ندهید!
8 اردیبهشت 1393 جشنواره بهاری شاتل با شرایط و تخفیفهای ویژه برای مشتریان در سراسر کشور برگزار میشود. شرکت در این جشنواره شرایط استثنایی را برای خرید سرویسهای اینترنت پرسرعت شاتل در اختیار مشتریان قرار میدهد.
در این جشنواره مشتریان میتوانند از بسته طلایی سه ماه اینترنت به همراه نصب و راه اندازی و همچنین مودم وایرلس DEL1201 زایکسل را از شاتل با قیمت استثنایی ۳۷،۵۰۰ تومان خریداری کنند. گفتنیست که قیمت این بسته در شرایط خارج از جشنواره بیش از ٢،۵ برابر قیمت جشنواره است.
این جشنواره در کلیهی شهرها در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد برگزار خواهد شد. این فرصت استثنایی برای مشتریان از تاریخ ۸ تا ٢۵ اردیبهشت ١۳۹۳ خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره میتوانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید. برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
امید است این شرایط، بتواند خشنودی بیش از پیش مشتریان خانوادهی بزرگ شاتل را فراهم سازد.
نبود؟نقل قول:
این تست سرویس اداره اس : Art 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
art1 دوست عزیزنقل قول:
نقل قول:
داداش بی زحمت یه تست بذار از سرویست، هم سرور خارجی، هم داخلی