کی گفت شبانه 5 و 10 برمیگردن ؟؟؟ فقط برای زمستان هست ؟؟؟ جشنواره که باید بالای 3 ماه خرید یعنی برای سرویس های یک ماهه خبری نیست ؟ :n13:
Printable View
کی گفت شبانه 5 و 10 برمیگردن ؟؟؟ فقط برای زمستان هست ؟؟؟ جشنواره که باید بالای 3 ماه خرید یعنی برای سرویس های یک ماهه خبری نیست ؟ :n13:
آقا آی پی های ما درست نمیشن تا وقتی که ibs از کار بیفته تا اونجا که من میدونم ibs چنین قابلیتی رو داره که برای هر کاربر ipها رو محدود کنه این محدودیت هم از ibs هست که یا عمدا این کارو کردن و یا مشکل داره و خبر ندارن که چنین مشکلی برا بعضی از کاربرا هست
خود مخابرات ipهای زیادی داره ولی ما الان از ibs محدود هستیم که یه رنج ipبرامون بیاد اگر ibs از کار بیفته متوجه میشید
پس ما که ibs نیستیم چرا اینجور شده واسمون؟ما از ibs منتقل شدیم فناوران مبین خاورنقل قول:
شما هم ibs هستید.نقل قول:
واسه شماره قبلیم توی ibs زده وضعیت قفل،دلیل انتقال به مبین خاورنقل قول:
یوزر جدیدم هم که اصلا واردش نمیشه
تا حالا ندیدم کسی منتقل بشه مبین خاور!نقل قول:
ما که شهرستانیم منتقل کردننقل قول:
موقعی که خواستم اینترنت بگیرم نماینده ضحی گفتم میخوام 5 مگ بگیرم گفت بابا اینجا اینترنت سرعت داغونه در حد 2مگ شاید باشه،کلا اینجا همه منتقل شدن فناوران و وضع همینه،دیروزم بش گفتم چرا سرعت پایینه گفت با رئیس مخابرات صحبت کردم قراره پهنای باندمونو افزایش بدن،نمیدونم درست بشه یا نه بالاخره
از صب تا الان زنگ میزنم 2020 همش مشغولی میزنه :n15::n15:واسه شما هم همینطوره؟؟؟؟؟؟؟
اقا این چه وعضیه 7 رو درخواست تخلیه دادم پاس ماناماد تخلیه نمی کنند
عجب یری افتادیم
بی خیال ما نمی شن
تو یک هفته که خوبه چیزی نیستنقل قول:
خدا شاهده من درخواست تخلیه دادم. نزدیک دو هفته و خورده ای طول کشید
از همین پاس ماناد بود. تو ماه رمضان با زبون روزه 2 بار بلند شدم رفتم مخابرات نزدیک 15 -20 بار تماس گرفتم
اخر تخلیه کردن.:n35:
ای بابا . بارون زد ببین خط ما چی شد . 2 مگ
SNR margin Upstream : 6 db Line Attenuation Upstream : 9 db
SNR margin Downstream : 44 db Line Attenuation Downstream : 13 db
snr up تا 1 هم میره بعد صفر میشه بعد نت میپره . جالب اینجاست تلفن رو برمیدارم کلا بوق نداره درحالی که نت وصله
این که وضعش خیلی خوبه رو 2مگ snr 44 عالیه خطت تا 20مگ میکشهنقل قول:
برا من وقتی بارون میاد خیلی خراب میشه چون جعبه بازه و خیس میشن سیم ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه آپ استریمت رو چنده؟
تاثیر بارون واسه ما مثبت بوده خدا رو شکر.
الان کسی هست 10مگ داشته باشه ؟
چرا بعد از گذشت یک ماه و اندی نباید جواب تیکت ها رو بدن ؟ واقعا مسخرس .این مخابرات ما رو ...د
من یه بار تیکت زدم فردا صبحش جوابمو دادن اینا رو فکر کنم افراد پشتیبانی جواب میدن مارمالاد هم که 2نفر بیشتر تو پشتیبانی نداره و نمیرسن جواب بدننقل قول:
ahwazp30 حواست باشه alimail3248 چند دقیقه پیش تو این تاپیک آنلاین بود هااا!:n02:
فرشاد بالاخره موفق شدی پشتیبانی رو گول بزنی , برات گذاشتن رو 7 مگ :n10:نقل قول:
نه میخوای همین الان واست دان استریمتو تغییر بدم ؟:n05:نقل قول:
ماشالله آی پیت هم که ثابته راحت ردیابی میشی:n19:
شایاااااااااااااااااان:n19:
اره الانم زده یک نفر کاربر مهمون .فک کنم خ.دش باشهنقل قول:
یعنی چی ؟ یعنی ردیابیم میکنه ؟
نه واسه این گفتم که اگه یوقت خواستی کارمند مخابرات بشی گزارش نده و از استخدامت منصرف بشن فقط همین:n02:نقل قول:
فکر کنم شایان ترسید واقعا دان استریمشو کم کنم سریع آفلاین شد:n09:
اون از کجا میفهمه منم ؟ من که اسم و فامیلم رو ننوشتم ؟ تازه مگه من خیلی از مخابرات خوشم میاد که بخام استخدامش شم ؟نقل قول:
آره دیگه از طریق ip ردیابی میشیم بعدش میرن تو اکانتت و اسم و فامیل و ... رو درمیارن ipها هم که ثابت دیگه نور علی نورنقل قول:
مگه خودت چند روز پیش نگفتی که دوست داری تو پشتیبانی کار کنی؟:n13:
دوستان لطفا این بحث کارمند مخابرات بودن رو دیگه ادامه ندید .بنده نه کارمند مخابراتم نه قراره گزارش کسی رو بدم . شب خوش
من ؟ یادم نمیاد ؟ اگه پستمو داری لینکشو بده ببینم فک نکنم همچین ارزویی کرده باشم:n07:
بعدشم ای پی رو از کجا میفهمن ؟ مگه زیر پستامون ای پیمونو میزنه ؟
علی لطفا گزارش ahwazp30رو نده پسر خوبیه بزار استخدام بشهنقل قول:
اصلا نکنه قضیه ثابت کردن ای پیا برای اینه که ردیابیمون کنن ؟ ها ؟
نقل قول:نقل قول:
اینم از پستت:n09:
عهههههه راست میگی ؟ یادم نبود .نقل قول:
فرشاد انگار اوضاع واقعا خطریه تاپیک داره مانیتور میشه .من برم بخابم تا کار دست خودم ندادم:n04:
به احتمال 99.5 درصد همینطوره چون فقط ما که تو این تاپیک پست میدیم ipهامون ثابت شدهنقل قول:
من خیلیا رو دیدم ولی هیچکدوم ipهاشون قفل نشده بود
میتونی یه کاری کنی از این به بعد با proxy وارد تاپیک بشی که یدفعه ردیابیت نکنن:n09:نقل قول:
فکر کنم الان دار و دسته ی مخابرات نشستن پست های ما رو ردیابی میکنن البته ما که آب از سرمون گذشته و قبلا ردیابی شدیم احتمالا دنبال کاربرای جدید هستن
نقل قول:
ببین دوست محترم!!!!!!!!!!!!! هزار بار گفتم اینم هزار و یکمین بار... کسی باورش نمیشه هرچی بگی
همه 100 درصد مطمئن هستن که کارمند مخابراتی
فرشاد میتونی واسم بزاری رو 20 مگ؟:n19:نقل قول:
دوستان من واسه داداشم ترافیک خریدم دو ساعت پیش پرداخت موفقیت آمیز بود خودش داشت برمیگشت تو سایت ibs بعد isp erorr داد اون id رو نداد. پول و کم کرده ولی فعال نشده تا الان چندبارم مودم خاموش روشن کرده ولی فایده نداشت باز تو قسمت پیش فاکتورهاست . دو بارم این اتفاق افتاد و مشکل داشت و id نداد و پول کم کرد! چیکار کنم ؟! فردا نمایندگی میتونه پولو برگردونه یا ترافیک فعال کنه ؟؟
دان استریم 20مگ میخوای؟بلند میشی میری دفتر مارمالاد به منشی میگی با آقای عابدی کار دارم بعدش به عابدی میگی:بیزحمت دان استریممو بزارید رو اتوماتیک 1دقیقه بیشتر زمان نمیبره فقط کافیه از تو سیستم تیک اتوماتیکو واست بزنه همین!نقل قول:
الان مال تو اتوماتیکه؟نقل قول:
من سال 90 یه بار گذاشتم رو اتومات :n02:
شایااااااااااااااان:n19:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]