فقط 2 نفر کادر بودن دوست من بقیه همه سرباز بودن ..نقل قول:
دوستان قدر جایی که خدمت میکنید رو بدونید ...
Printable View
فقط 2 نفر کادر بودن دوست من بقیه همه سرباز بودن ..نقل قول:
دوستان قدر جایی که خدمت میکنید رو بدونید ...
اگه افتادید جمعه شنبه صبح ساعت 7 خودتون رو به دژبانی مراپش معرفی کنیننقل قول:
مراپش = مرکز آموزش پشتیبانی
آدرس = اتوبان ارتش، انتهای بلوار نیروی زمینی، جنب شهرک شهید فلاحی
مراپش یه پادگان قدیمی و خیلی بزرگ هست که از یه طرف به جنگل های لویزان میخوره از یه طرف اتوبان بابایی و امام علی و از یه طرف هم به خونه های سازمانی
داخلش به قدری بزرگ هست وقتی ما تو اداره بهداشت خدمت میکردیم از بچه های اونجا می پرسیدیم میگفتن فقط 10 دقیقه پیاده روی میکنن تا برسن به درب اصلی پادگان
به علت قرارگیری کنار ستاد نیرو و شهرک فلاحی که خونه ی پوردستان و خیلی های دیگه اونجاس زیادی زیر نظر هست
ولی در کل توی یکی از بهترین منطقه های تهرانه، آب و هوای خیلی خوبی داره، امکانات بیرون پادگان کامل در دسترس هست، کنار پادگان کلینیک درمانی فلاحی هست
حتی یکی از تفریحات اونجا برای بچه ها کارواشی هست که بین اداره بهداشت و مراپشه ، اکثرا ماشین های لوکس تهران میان اونجا !
دوره کدش فکر نکنم سخت باشه و بیشتر اعزامی های اونجا رسته اداری پرسنلی میخورن و بعد از دوره کد معمولا کار اداری انجام میدن
در کل شکر کنین یکی از جاهای خوب دوره کد افتادین
سلام به همه ..
راستش من حدود یک ماه پیش برای معافیت پزشکی اقدام کردم و امروز هم کارتم به دستم رسید ..
یه سوال داشتم .. البته قبل از اقدام برای معافی در موردش تحقیق کرده بودم و می دونم که کسی که کارت معافی داشته باشه در استخدامی های ارگانی و نظامی نمی تونه شرکت کنه و در مواردی که ذکر هم بشه " بجز دارندگان کارت معافیت پزشکی "
نوع معافیت من ماده 36 ( استخوان ) بند 10 ( کیست استخوانی ) بودکه که الان هم ترمیم و درمان شده .. بیش از قطر استخوان کیست ( همونی پوکی استخوان ) داشتم + کمی هم پارتی بازی که معاف شدیم وگرنه اصلا معاف نمی شدم .. یعنی پزشک کمیسیون آشنا بود و سفارش شده بودم !
.
نوع معافی رو روی کارتم نوشتن یعنی پزشکی ماده 36 بند 10 ..
همین + مشخصات فردی مثل شماره شناسنامه و کارت ملی و نام پدر .
این سوال هنوز هم داره اذیتم می کنه که با این معافیت پزشکی می تونم استخدام دولتی و سازمانی مثلا اداره برق یا جایی شبیه به اون بشم ؟
سلام همونطور که خودتون فرمودین اصولا اگر در فرم استخدامی ذکر نشده باشه که معافیت پزشکی نمیگیریم نباید مشکلی باشه ..اداره برق هم به طور مثال میشناسم افرادی که معاف پزشکی داشتن و استخدام شذننقل قول:
TAPATALK
جلوی درجه نوشته دانشجو... پس کد هستم دیگه نه ؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت
سلام
منم تقسيم شدم با درجه ستوان سومي و افتادم اداره بهداشت و درمان آج
رسته رايانه و دوره كدم نخوردم
و 10 ام بايد خودمو معرفي كنم
10 م جمعه اس ميشه شنبه برم؟
كلا چطوريه اونجا كسي اطلاع داره؟
بعدش دوباره تقسيم ميشم يا همونجا هستم تا اخر خدمتم؟
ممنون
سلام دوستان
اعزامی بر6 هستم ولیسانسه برق مخابرات دارم الان امریه اومده افتادم 02 افسریه
رسته : الکترونیک کد (تجهیزات مخابراتی)
می خواستم بدونم دقیقا کدوم قسمت پادگان وچه کاری باید انجام بدم؟؟؟؟:n13:
02 دیگه افسریه نیست بردنش پرندک ... آدرسو کجا نوشته رو برگه ؟نقل قول:
آموزشی کجا بودی ؟
با سلام میشه بگین نوار قرمز شلوار آموزشی نیرو زمینی ارتش 01 تهران چجوری باید دوخته بشه؟ سرتا سر از بالا تا پایین ؟ روی جیب پایین شلوار هم باید زده بشه ؟
اگه میشه یه عکس بذارید؟
اصولا شما حق استفاده از جيب هاي شلوار رو نداريد ولي شما يه جوري بدوز كه بتوني از جيبت استفاده كنينقل قول:
سرتاسري از بالا تا پايين بايد باشه شما روي جيب هم بدوز ولي جوري بدوز كه جيب دوخته نشه
شما احتمال 90% همون تهران هستی و به بیمارستان های شهرستان تقسیم نمیشی چون رسته رایانه هستی که شدیدا مورد نیازهنقل قول:
11 ام خودت رو به دژبانی معرفی کن، سعی کن صبح 7 اونجا باشی هرچی دیرتر بری کارت دیرتر انجام میشه
اگه توی خود اداره نگهت دارن که خیلی خوبه بیمارستان های تهران هم عالیه
من 15 ماه توی آجودانی اداره بهداشت خدمت کردم، شما رو میبرن آجودانی یه سرهنگی هست به اسم بشیری که شما رو تقسیم میکنه
احتمال زیاد داخل خود اداره میمونی، سعی کن اگه از قسمت هایی مثل آموزش یا آماد یا هرجایی که کار اداری داره برای گزینش اومدن خودت رو جا کنی
2-3 روز بهت مرخصی میدن بری مدارک بیاری براشون
آسایشگاه خوبی داره ( نسبت به پادگان های دیگه ) ، هوای خیلی خوبی داره
در کل شکر کن برادر ، به قول کادری های نیرو زمینی ، اداره بهداشت بهشت نیروی زمینیه
سلام عزیزان . اقا کسی یاد داره که چجوری دوتا پتو روجمع میکنن که خیلی جمع و جور و کوچک میشه ؟ شبیه گلوله تقریبا
ممنون داداش كه وقت گذاشتي ج دادينقل قول:
انتخاب قسمت ها بصورت شانسيه يا ازمون ميپرسن كدوم بخش دوس داري خدمت كني؟ اگه گفتن كدوم قسمت كدوم قسمت ها رو انتخاب كنم؟ ميدونم گفتين اموزش و اماد و اينا ، والا آموزش سخت نيست؟ مثل دوره آموزشي نيست؟
مرخصي براي چه مداركي؟
آسايشگاهش داخل پادگانه ديگه؟ موبايل و اين چيزا ميشه برد؟ من كارم جوريه كه بايد لپتاپمو ببرم ، با اين اوصاف بايد خونه اجاره كنيم؟
تا همين الانم شاكرم كه هم آموزشي هتل 01 بودم و هم تقسيمم خيلي خوب شده
خداروشكر
دوستان 8 ماه از ایثارگری پدرم میگن توی سیستم ثبت نشده یعنی از 24 ماه ایثارش 16 ماه ثبت شده .
اخه این چه وضعیه جد شانس تر از من وجود نداره
حالا چیکار میشه کرد ؟؟؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
بچه ها 01 چطوریه آموزشی؟ما افتادیم 734 .
کسی میدونه چطوریاست؟
ما جمعه رسیدیم پادگان گفتن برید هفتم بیایید ساعت 5 صبح تازه لباسم بهمون ندادن؟
حالا من شب قبلش باید برم اونجا؟ واینکه لباسا رو وقتی میدن بازم مرخصی میدن برای درست کردن لباس؟
01 هتلهنقل قول:
به خودتون سخت نگيريد
700 ايا هنگ دو ان
دوره قبل كه ما بوديم هنگ يك بوديم و راحت بوديم و هنگ دويي ها دهنشون سرويس بود :D
سعي كنيد چيزي نذاريد بره رو مختون
مثلا ميان دوره و مرخصي و اين چيزا كه ديوونه تون ميكنه
نه دیگه هتل نیست که بپرسن کجا دوس داری بری :n02:نقل قول:
آموزش اونجا بسیار بسیار کارش راحته اسمش آموزشه منظور دوره آموزشی نیست که ، مدیریت های زیادی داره که کارشون سبکه غیر از آجودانی که کارش سنگینه اما در عوض برش زیادی توی پادگان داری برای خودت
مدارک مثل کپی شناسنامه و این چیزا ، اگه کسری داری مدارک اونا رو هم باید بیاری یا شرایط دار هستی مثل پدر نظامی و ...
آسایشگاه توی ساختمونیه به اسم پشتیبانی که چندتا آسایشگاه کنار همه، آسایشگاه افسرها هم اونجاس
روزهای اول قید موبایل رو بزن بزار اول با جو اونجا آشنا شی بعد، به نظر من اولین مرخصی که رفتی موبایل بیار
در ضمن اصلا اونجا رو نکن موبایل همرات هست ، کلی آدم زیرآب زن توی خدمت میبینی !
لپ تاپ ؟!!! :n13: بیخیال برادر همون موبایل هم کلی دردسر داره ! اگه خونه بتونی بگیری خوبه، مثلا 2-3 نفری بشین خونه بگیرین چون اونجا ساعت 2 میتونین برین بیرون
ممنون داداشنقل قول:
پس هر قسمتي بغير اجوداني خوبه ديگه؟
انشالا يه قسمت خوب بيافتم
اخه ادم از ساعت 2 تا شب چه غلطي بكنه تو اسايشگاه خداي من
چطوري ميشه انتقالي بگيرم بيام اصفهان؟
ميشه با يكي تو اصفهان كه تهرانيه جابجا كنم؟
شاید شانست خوب بود افتادی بیمارستان اصفهاننقل قول:
از من میشنوی شکر کن که افتادی یه جای کم دردسر همین رو خیلی ها آرزوشونه
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
اگر مرخصی دادن تا ساعت 5 صبح من 7یا 8 برم پادگان گیر میدن؟البته به ما هنوز لباس ندادن!البته مرخصی راه دور بهم دادن
کسی که سربازی رفته میدونه که پست نگهبانی نباید خالی باشه!
بعد از این عملیات تروریستی که اتفاق افتاده، فرداش کی رفته سر پست؟
کی میدونه ترس یعنی چی؟
کی میدونه نگهبانی تو نقطه صفر مرزی ینی چی؟
ودر نهایت کی میدونه تو دل پدر مادرانی بچه هاشون الان نگهبان هستن چی میگذره؟
هیچکس نمیتونه درک کنه ،جز خودشون!
مطمعن باشید جایی که هستین بدتر از اینجا نیست, پس هیچوقت ناشکر نباشین
سلامنقل قول:
شما 7 برو گیر نمیدن کلن آموزشی زیاد به تاخیر گیر نمیدن از لحاظ اضاف میگم البته شما نری 1 روز غیبت کنی حالا :دی
گفتن دفع بعد لباس میدیم؟؟؟
اگر گفتن ممکنه دوباره مرخصی 5 روزه بهتون بدن برای نصب اتیکت و اندازه کردن لباس شایدم مرخصی تو شهری بدن
سلام
من معاف شدم برای واریکوسل که الان عمل کردم خوب شدم میخوام بدونم برای سر کار رفتن به مشکل میخورم؟؟؟
البته بند پ چاره همه مشکلات هست ولی من این آزمون استخدام اخیر شرکت نفت رو سراغ دارم، معافیت پزشکی کلا شانسی نداره، یعنی اگه از آزمون هم قبول بشه تو مصاحبه تایید نمیشه، وضع جسمانی علی الخصوص تو شرکت های درست و حسابی مهم شده.نقل قول:
با اینکه جای ما خیلی خیلی بهتر از این زحمتکشان هست ولی به هر حال بیابون هست و نزدیک تر به مرزهای غربی و در گذرگاه قاچاق و...نقل قول:
به قول شما کی میدونه من افسر نگهبان بدبخت چقدر باید به سرباز پست بگم سر پست نشین، حواست به برون باشه و...
الان میبینم گزارش هایی که برای سربازایی که سر پست خوابیدن و... نوشتم ارزشش رو داشته....
بعضی از این حملات به خاطر سهل انگاری یه نفر موفقیت آمیز میشه و همه کسایی که به امید نگهبان ها خوابیدن کشته میشن.
البته بخش بزرگی از این تلفات به دلیل کمبود شدید امکانات و تجهیزات و پرسنل آموزش دیده هست.
من 3 سال پیش که خدمت بودم، تو نیرو زمینی ارتش افسر وظیفه بودم، توی اداری بهداشت و درمان نزاجا خدمت میکردم، یه مدت من و فرماندم رو میفرستادن همین نقاط مرزی، چه غرب چه شرق، یادمه وقتی ریگی رو گرفتند ما تو لشگر کرمانشاه بودیم و داشتیم میرفتیم جلو تر، خلاصه هر کدام از این سربازها قصه هایی داشتند که اکثراً خیلی درد آور بود، از رفتار ارشدشان و فرمانده شان تا تلاش برای زنده ماندن، تو خاش یه آسایشگاه ما رفتیم اینها حتی تو خواب هم حالت آماده داشتند، چون هر لحظه احتمال میدادند اشرار بهشان حمله کنند، اونجاهاست که آدم معنی ترس/ میل به خودکشی/ خودزنی رو میفهمه.
دوستان یه سوال.من از شهرستان میام تهران دوره کد لویزان.تو دوره کد بهمون باز پتو و ملحفه میدن؟یا باید از آموزش قبلی برداریم ببریم؟!
آقا رو برگه ی امریه ی من اصلا ننوشته چه رسته ای. فقط مهر پادگان منجیل خورده (افتادم منجیل) و نوشته سهمیه ی پایگاه دریایی منجیل. به ما هم گفتن اونجا باید دوره ی ش.م.ه ببینین. این ینی همون دوره کد؟؟؟؟؟ (مدرکم هم لیسانسه)
سلام عزیزان.. تو امریه نوشته طی دوره عملیات. کسی میدونه یعنی چی ؟ پدافند بیرجند افتادم
اموزشی 06 پاسداران بودمنقل قول:
منم شنیده بودم رفته پرندک ولی تو بر گه امریه نوشته »:
به مرکز اموزش02 انفرادی-اج-تهران-افسریه
منم فقط شنیده بودم ولی همین آدرس مهمه که تو برگت نوشته ...نقل قول:
بله شكر ميكنمنقل قول:
ولي ....
اونجا ميشه برم دنبالش انتقالي بگيرم؟
پيش كيا برم كه كمكم كنن؟ بجاي اينكه سنگ جلو پام بندازن
تهران - رباط کریم - پرندک - 02 نزاجانقل قول:
3500 تا سرباز آموزشی پذیرش کرده ، دهنمون صاف شده روزی 9000 تا نون داریم میزنیم :((
داداش تیپ 223 تکاور چه جور جاییه ... چیزی ازش میدونی به ما هم بگو ...نقل قول:
آقا این کد باشی یعنی چی؟ کیا کد میشن؟ کد باشیم خوبه ؟
پس چرا تو برگه امریه نوشته افسریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برای من فرقی نمی کنه جفتش هم 30 دقیقه با خونمون فاصله داره .....
سرباز هرچقدر بیشتر باشه نگهبانی کمتر بهتر:n02:
بری این ادرس - پدافند هوایی جاش نشسته بری میگن برید اونجانقل قول:
اگه 10 ام صبح يعني جمعه صبح برم اونجا طوريه؟ كسي هست جواب بده؟ يا ميرم ميگن برو شنبه بيا؟نقل قول:
افسر نگهبان یا افسر جانشین یه همچین چیزی 100 درصد اونجا هست ( از کادری ها ) ولی بعید میدونم حتی رات بدن تو چون باید روزی بری که کارای اداریت انجام بشی و سرباز اونجا باشی ! بازم سوال کن !نقل قول:
اگه 10 ام صبح يعني جمعه صبح برم اونجا طوريه؟ كسي هست جواب بده؟ يا ميرم ميگن برو شنبه بيا؟
سلام دوستان
آقا ما دو ماهه داریم خدمت میکنیم
سرباز قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء هستم
داشتیم دیروز فوتبال میکردیم با بچه های هم خدمتی و سرپرست کارگاه و اینا (عجب خدمتی داریم میکنیم !!!) که .... چشتون روز بد نبینه پامون شکست، رباطم پاره کردیم!!!
الآن تو گچه پام ...
حالا دوتا سوال
1- من 10 روز مرخصی هم داشتم، آیا مرخصیم تو همین استعلاجیه ادغام میشه و از بین میره یا نه همچنان محفوظه این 10 روز؟
2- فرض کنید 1 ماه استعلاجی دکتر بنویسه، آیا این یک ماه هم جزو خدمتم حساب میشه یا از آخر باید یه ماه بیشتر خدمت کنم؟؟؟
ممنونم
اون 10 روز رو براتون اتسعلاجی رد میکنن.نقل قول:
مرخصی استعلاجی جزو خدمتتون محاسبه میشه. این 1 ماه که دکترتون مینویسه البته باید به تایید شورای پزشکی یا پزشک بیمارستان مورد تایید سپاه منطقتون برسه.