آزاد شدمنقل قول:
کجای کاری میخوام کتاب بنویسم در موریدش :5:
Printable View
آزاد شدمنقل قول:
کجای کاری میخوام کتاب بنویسم در موریدش :5:
حسین بیا مثل آدم بگو جریان این کوئسته چیه ! من نبودم یه سال از هیچی خبر ندارم !
راستی سعید این کوئست هرناندو سورد چطوری بود یادم نره انجامش بدم ...
ههنقل قول:
خب با توجه به اینکه من توی کلورادو نیستم توضیح این کوئست به ضرر من نیست:31:
3 بار به مدت 30 دقیقه picking berries رو انجام میدی. هر بار یه دسته گل میگیری.
اون دسته گله اسلحه هست! اون رو equip میکنی و با یه نفر که اون هم دسته گل رو equip کرده دوئل میکنی. (نیازی نیست منتظر دوئل بمونی. فقط بزن دوئل کنه و بعد کنسل کن)
با هر بار دوئل یه دونه اسکیل HP (فکر میکنم!) زیاد میشه و البته دسته گل هم مصرف میشه.
توجه داشته باش اگه دسته گل رو equip کرده باشی و یه نفر باهات دوئل کنه، گل تو هم میپره ولی اچ پی نمیگیری!
:31:
--------------
هرناندو:
توی دو تا کوئست باید انتخاب درستی بکنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرش باید کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و beaver trap بدی بهش (به کلانتر beaver skin نده!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باید آخرش کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و 3 تا roll of clothing بدی بهش. (کوئست اون دختره رو انجام نده!)
اگه دو تا کوئست رو درست انجام بدی لول 57 کوئست هرناندو باز میشه
- از trading یا grave robber یا یه کار دیگه که یادم نیست piece of a note part 2 رو میگیری
- از grave robber یا trading with indians یا selling guns to indians یا fire fighting یا transport ammunition هم piece of a note part 1 رو میگیری (شانس پیدا کردنش خیلی کمه. شاید بهتر باشه از مارکت بخری)
- لول 57، دوشنبه بین ساعت 19 تا 19:20 به وقت سرور، یه دونه song book رو equip کن. اون یارو سرخ پوسته یه کوئست باز میکنه به اسم kept note. اون رو اکسپت کن و تکمیل کن (نیازی به انجام کار نداره). piece of a note part 3 رو بهت میده.
اینا رو که داشته باشی کوئست تکمیل میشه
فکر کنم بدونی، اما محض احتیاط میگم: بعدش طرف دوباره بهت یه کوئست میده و شمشیر رو ازت میگیره! پس کوئست دومی رو انجام نده!
دمت گرم امین جون :40:
یعنی چی دوئل کنم و کنسل کنم ! خب طرف مقابل هم میدونه قضیه چیه هیچ وقت equip نمیکنه مگه اینکه خودش بخواد دوئل کنه
این هرناندوئه خیلی رو اعصاب بود یه کارگر ورد 9 بود اینو داشت بعداومد ری اسکیل کرد دوئلر شد بچه ها رو لت و پار میکرد ! من ولی دوئلر رسیتنس بودم یادمه فقط یه بار تونستم بزنمش اونم شانسی ... :27:
سال پیش من در راه خدا به یه نفر اجازه دادم باهام دوئل کنه و بجاش دو نفر هم اجازه دادن من باهاشون دوئل کنم!نقل قول:
ضمن اینکه خب، اگه ما نمیگفتیم که تو هم نمیدونستی و ممکن بود بزاری ملت باهات دوئل کنن! یه نفر رو گیر بیار که تازه بازی رو شروع کرده و از قضیه خبر نداره!
ببین واسه 3 تا اسکیل چطوری ملتو میندازن به جون هم :31:
از الان باید بریم دنبال گوشت خوک (خرید شب ولنتاین) . هیچی تو مارکت نیست . قصابها احتکار کردن :27:
مگه کارکتر مرد انتخاب نکردی؟
گوشت خوک برای زن ها هست
اوه راست میگی الان رفتم دوباره دیدم ! نوشته for women
من که اینا رو تا حالا نرفتم نمیدونستم . خدا رو شکر یدونه پر و cotton دارم ...
آخ جون منم پر دارم !! فقط باید برم پنبه به دست بیارم و تمام :D
با لول 35 رفتم جنگ فورت ! فکر کنم تا ساعاتی دیگر (در راند اول!!) لاشه من بصورت اتوماتیک به هتل شهر بازگردانده خواهد شد :27:
یه یارو لول 120 رنک 9 هم طرف ماست فکر کنم با هر شلیک یکیو بندازه :21:
حسین هر بلایی سرم بیاد تقصیر توئه ... :31:
یادش بخیر کلورادو اون اوایل از chest (یادم نیست wooden بود یا iron clad) یه green pistol belt گرفتم! با توجه به اینکه لولم حدود 30 بود خیلی حال داد!
فکر کنم کلا بهترین چیزی بود که از فورت گرفتم!
دمت گرم کلی امیدوار شدم :دی
منم آخرین چیز خفنی که از فورت گرفتم یدونه اسب بود فکر کنم از این 150% :27:
جالبه این Billy the Kid's skull belt از green pistol belt بهتره ولی ارزونتره ...
چریان چیه ؟نقل قول:
اوه راست میگی الان رفتم دوباره دیدم ! نوشته for women
من که اینا رو تا حالا نرفتم نمیدونستم . خدا رو شکر یدونه پر و cotton دارم ...
کوست ها شروع شدن ؟
من بایستی چیکار بکنم؟
.......
من raven feather و cotton رو دارم واسه بقیه اش باید چیکار بکنم؟نقل قول:
برای کسایی که سال پیش نبودن دو تا کوئست هست.
یه دونه raven feather لازم داری (از scare birds off the fields میتونی گیر بیاری)
و یه cotton (از picking cotton)
هر دو کار همون لول یک هم فکر کنم باز باشه!
این کوئست مهم تره و بهت یه گردنبند خوب میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم واسه ولینتاین هستش؟؟یا چی؟نقل قول:
هرناندو:
توی دو تا کوئست باید انتخاب درستی بکنی.
the decision آخرش باید کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و beaver trap بدی بهش (به کلانتر beaver skin نده!)
three rivers هم باید آخرش کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و 3 تا roll of clothing بدی بهش. (کوئست اون دختره رو انجام نده!)
اگه دو تا کوئست رو درست انجام بدی لول 57 کوئست هرناندو باز میشه
- از trading یا grave robber یا یه کار دیگه که یادم نیست piece of a note part 2 رو میگیری
- از grave robber یا trading with indians یا selling guns to indians یا fire fighting یا transport ammunition هم piece of a note part 1 رو میگیری (شانس پیدا کردنش خیلی کمه. شاید بهتر باشه از مارکت بخری)
- لول 57، دوشنبه بین ساعت 19 تا 19:20 به وقت سرور، یه دونه song book رو equip کن. اون یارو سرخ پوسته یه کوئست باز میکنه به اسم kept note. اون رو اکسپت کن و تکمیل کن (نیازی به انجام کار نداره). piece of a note part 3 رو بهت میده.
اینا رو که داشته باشی کوئست تکمیل میشه
فکر کنم بدونی، اما محض احتیاط میگم: بعدش طرف دوباره بهت یه کوئست میده و شمشیر رو ازت میگیره! پس کوئست دومی رو انجام نده!
هرناندو چیه؟
راستی واسه دوئل با دسته گل باید 3 نفر رو گیر بیارم؟از کجا اخه؟
کوئست فردا باز میشه. بچه ها فعلا دارن آیتم ها رو گیر میارن تا فردا فورا کوئست رو تکمیل کنن.نقل قول:
اگه داری هیچی دیگه... منتظر بمون فردا دختره کوئست میده اون رو تکمیل کنی بهت گردنبند میده.
گفتم کهههه
ولنتاین برای کسایی که تازه یه ورد رو شروع کردن دو تا کوئست داره. یکی همین گردنبنده هست؛ یکی هم اون ماجرای گل و اینا که هر سال تکرار میشه.
هرناندو هم یه شمشیره که یه زمانی بهترین سلاح سردی بود که میشد به دست آورد. الآن دیگه زیاد ارزش اون موقع ها رو نداره. برای لول 57 هست و فعلا نمی تونی به دست بیاریش. فعلا حواست باشه کوئست های the decision و three rivers وقتی دو نفر همزمان بهت کوئست دادن، کوئست سرخ پوسته رو کامل کن.
شماها چون لولتون پایینه به راحتی میتونید به یه لول پایین دیگه بگید بره picking berries و گل رو گیر بیاره. اگه ماجرا رو میدونست که هیچ؛ اگه نمیدونست بهش بگید مال کوئسته و اینا، ولی نگید اسکیل HP میده. بدین ترتیب ایشان را خر کرده و باهاش دوئل کنید!
بهرحال اگه این روش جواب نداد فردا وقتی گل ها رو از picking berries گرفتی توی چت اتحاد بگو شاید یکی اجازه داد باهاش دوئل کنی.
اگه کسی جواب نداد دیگه راه نداره... یه امسال رو بزار دوستات باهات دوئل کنن. سال بعد نوبت توئه :31:
مگه نمیگی اگه دوئل بکنیم و کنسل بکنیمش گله نمیپره؟؟پس چرا نباید این کار رو دو طرفه انجام داد؟
مثلا من با تو دوئل میکنم و کنسل میزنم و بعدش تو هم همین کار رو میکنی....نمیشه مگه؟
............
الان دوباره خوندم مثل اینکه گله میپره:13:
اخه من که انگلیسیم خوب نیست و فقط در حد احوال پرسی و از این چیزا چطور میتونم یکی رو خر بکنم؟
..............
راستی من با این اسکیل ها چیکار بکنم؟
برم همه کریسما ها رو بریزم رو دکس؟
با Setting trap & fine motor skil کار های بهتری باز نمیشه؟؟
:19:نقل قول:
:19:
..........
:31:
بله با در نظر گرفتن این نکته شما نمی توانید فرد انگلیسی زبان را خر کنید؛ به موارد 2 و 3 از مجموعه آموزش ولنتاین مراجعه فرمایید :31:
..........
خب اسکیل ها رو بدی به setting و fine motor که چی بشه؟
تو اسکیل هات رو نمی دی به لیدرشیپ، چون برای دوئل خوب نیست (و البته لیدرشیپ برای فورت خوبه!). حالا توی این دو تا گیر کردی که نه برای دوئل خوبن و نه برای فورت؟! lol
بهرحال، اینا کارهایی هستن که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میکنن. اونها رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه کن.
یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم از روی این کار ها بفهمم که هر کدوم چه قدر xp بهم میده...فقط درصد میزنه که ازش هیچی نمیفهمم
و اینکه نمیزنه از هر اسکیل چند تا میخواد
:13:
........................
من دیگه میخوام برم دوئل و فورت ولی فعلا فقط att ها رو ری اسکیل میکنم که بتونم ایم و شوتینگم رو بالا ببرم و در نتیجه 57 تا لیدر شیپ دارم که فکر کنم فعلا واسه فورت خوب باشه اره ؟
البته شاید یه 20 تاییش رو ازش گرفتم
..............
به کدوم قسمت مراجعه بکنم بابا همین جل بگو من از این ولینتاین چیزی کاسب هستم یا نه؟:31:
اگه نه که دیگه نرم وقتم رو تلف یکنم واسه بقیه گل بگیرم :13::27:
..................
و در اخر Gentleman's set به دردم میخوره یا Charlatan's set ؟؟
Charlatan's set
رو استفاده میکنم و بیشتر به دردم میخوره
................
ری اسکیل کردم تمام شد رفت راهت شدم
الان هم دارم میرم واسه دوئل اگر کسی لباسی چیزی داشت که به درد دوئلر رنجر میخوره دریغ نکنه
ممنون
..................
دوئل واقعا داره حال میده بهم:8:
فقط یه مشکلی که داشتم اولش این بود که گرفتم دو سه تا متحد رو زدم:27:
خب مهم مقایسه هست. از همون درصد ها مقایسه کن!نقل قول:
اما اگه یکم بیشتر توجه کنی میبینی نشون داده که هر اسکیل ضریبش چنده. و اگه منظورت difficulty هست، اون رو هم نوشته. ستون کنار عکس اسکیل ها نشون میده برای باز شدن کار چند تا LP لازم داری.
................
خب دیگه هر جور راحتی!
................
همون پست درباره دوئل ولنتاین منظورم بود (آخرین پست صفحه قبل) :13: از ولنتاین اون گردنبنده رو که 100% کاسب هستی. فقط 3 تا اسکیل HP میمونه که باید شانس بیاری یکی حاضر بشه باهاش دوئل کنی.
و نکته اینجاست. چرا انتظار داری دیگران وقتشون رو برای گل گرفتن تلف کنن و بزارن تو باهاشون دوئل کنی؛ در حالی که خودت این کار رو برای دیگران نمیکنی؟!
...............
و در آخر؛ خب مسلما هر دو به دردت میخوره! اما اولویت خرید رو بزار برای جنتلمن. خیلی از کارها رو باز میکنه
...............
و در پس از آخر!؛ مبارکه!
چقدر این لباس های aim دار زیاد شده :دی دیشب که رفتم فورت تو 10 راندی که بودم 6 تا شات زدم !
متوسط دمیج نفر اول هم 550 بود ... :18: الان سعید لول 120 چقدر دمیج میزنه تو فورت بتل ؟
راستی امین جان فورت حداکثر همون 1500 exp رو میده یا فرق کرده ؟
اینایی که متوسط دمیجشون بالاست دوئلر هستن احتمالا. bayonet اینا هم موثره
نه فرق نکرده همون 1500 تاست
الآن میرم آمارش رو درمیارم ببینم سعید حدودا چقدر دمیج میزنه :31:
WTF
آمار آخرین فورتی که سعید بوده:
hit: 25 , missed 6 :18:
damage inflicted: 8330 :19:
hit taken: 0 , dodged: 2
average: 333
pass out: 2
-----------------------------------------------
آمار فورت بتل قبلی
hit: 26 , missed 20
damage inflicted: 9284 :18:
hit taken: 5 , dodged: 10
average: 357
pass out: 4
یایا ایول :دی
آره طرف دوئلر بود یه shot زد 1100 فکر کنم ... توی روم فورت همه پش ماشون ریخت :31: احتمالا buff هم داشت .
دمتون گرم بچه ها شما این همه منو راهنماییی میکنید در عوضش من فقط شما رو اذیت میکنم:46::11:
خداییش که صبر عیوب دارین :31:
این دوئل خیلی باحاله ولی فکر کنم فورت باید باحالتر باشه اره؟
میگم چیزی گیرم میاد حتی اگر بمیرم؟
............................
میگم کسی یه 6- 7-8-10 تایی نداره به من قرض بده ؟:31:
باید این چند تا از لیدر شیپ ها رو برگردونم و بریزم رو داجم
راستی یه چیزی من اگه هر چی لباس و کلاه و خلاصه هر چی که دیگه نمیپوشم رو بفروشم واسه کلکتور به مشکل که بر نمیخورم ؟؟
یعنی هر جنسی که یه بار هم اومده باشه تو اینوتوریم کافی هستش اره؟؟
خواهش میشه. فقط من هنوز فکر میکنم تو ممد خودمون باشی داری سرکارمون میزاری :31:نقل قول:
آره فورت کلا حالش بیشتره. البته من از همون اول زیاد دوئل رو دوست نداشتم :31:
قدیما اگه تا آخر فورت زنده میموندیم 1.5 برابر EXP میگرفتیم. اینو فکر کنم آرش اولین باری که رفتم فورت بهم گفت! نمی دونم چطور میشه EXP فورت رو محاسبه کرد برای همین نمیدونم هنوز هم اینجوریه یا نه
+
اگه بمیریم پول نمیگیریم
+
گرفتن chest بستگی به عملکرد توی فورت داره و اینکه آنلاین یا آفلاین باشی/زنده بمونی یا بمیری نداره.
یه چند تا نکته عجیب هم در مورد فورت بگم تو دلم مونده بود:31::
- هر وقت bayonet مصرف میکنم فقط miss shot دارم. چه وضعشه آخه :13:
- چند وقت پیش آفلاین بودم؛ پس اوت شدم، از هیچ لحاظ هم جزو بازیکن های خوب نبودم. با این حال wooden box گرفتم و ازش green fur pants گرفتم! (3000$، با توجه به اینکه من کلا توی بازکردن باکس ها بد شانس هستم این خیلی خوب بود)
برای همین بدم نمیاد از این به بعد آفلاین باشم :31:
- گاهی اوقات حس میکنم aim هیچ تاثیری نداره. حدود 150 تا aim دارم موقع فورت، ولی صدمه زدن به حریف معمولا 1/3 ایناست... :13:
- اینکه توی فورت های کوچیک کسایی که روی ساختمون ها هستن میتونن بیرون رو ببینن اصلا منطقی نیست. ارتفاع دیوار و ساختمون ها هم اندازه هست و کسی که روی ساختمون هست نباید بتونه کسایی که تقریبا نزدیک فورت هستن رو ببینه!
آره میتونی بفروشی و مشکلی نخواهی داشت. اما توصیه نمیشه.نقل قول:
من ترجیح میدم برای خرید یه جنس، silver بفروشم یا اونقدر کار کنم که پولش رو دربیارم. ولی لباس هام رو نفروشم!
:31:نقل قول:
فقط من هنوز فکر میکنم تو ممد خودمون باشی داری سرکارمون میزاری
اقا این حرفا چیه ..تکذیب میشود ...ممد کیه دیگه...همون که دوئلر بود؟؟:21:
یعنی الان نیست:8:
خوبه که من اصلا نه به ایم اسکیل میدم و نه خواهم داد..فقط داجنقل قول:
گاهی اوقات حس میکنم aim هیچ تاثیری نداره. حدود 150 تا aim دارم موقع فورت، ولی صدمه زدن به حریف معمولا 1/3 ایناست
اخه مجبورم که یه 3-4 هزار تایی رو زنده بکنم و یه مقدار ری اسکیل بکنم :13:نقل قول:
آره میتونی بفروشی و مشکلی نخواهی داشت. اما توصیه نمیشه.
من ترجیح میدم برای خرید یه جنس، silver بفروشم یا اونقدر کار کنم که پولش رو دربیارم. ولی لباس هام رو نفروشم!
فعلا کسی واسه کمک مالی در کنارم ندارم مجبورم هر چی در بیارم بدم واسه ری اسکیل:27:
اگه ورلد جدید اومد از همون اول همه رو میدم به دکس و داج و دیگه ری اسکیل نمیره تو پاچم:13:
چطورین برو بکس؟
کسی از این چنس ها چیزی نداره؟
green buckled belt -fancy felt hat-sandals
...........
Wood--T-Bone-Steak---Semi-precious stones---Granite blocks--Roll of cloth
هر کدومشون واسه من یه دنیا ارزش داره:31:
اولیا که واسه دوئل بقیه واسه کوئست:31:
لطفا هول نکنید یکی یکی چنس ها رو تحویل بدین ...اقا تو صف وایسا برادر:46:
توی فروم اتحاد یه جا هست مخصوص درخواست آیتم.(منوی سمت چپ=>town forum=>دیگه بقیش رو یادم نیست:31: بگرد اون بالای فروم باید یه چیزی مثل trade، market اینا باشه.) اگه اونجا بگی خیلی زود و با قیمت پایین بهت میدن!:27:نقل قول:
حتی من fancy plaid pants رو میخواستم بهم نصف قیمت دادن.
فقط توجه کن توی تاپیک درست درخواستت رو بنویسی و بعد از اینکه جنس رو خریدی پستت رو پاک کنی.
نیازی به دونستن انگلیسی هم نداره. فقط کلمه need یا buy یا همچین چیزی رو (چون توی همون تاپیک ممکنه بگن من چیزی رو برای فروش دارم. پس ذکر اینکه تو میخوای آیتم رو بخری ضروریه) + اسم جنسی که میخوای رو بنویس
-------------------------
آهان اومده بودم سوال بپرسم:31:
از بچگی برام این سوال پیش اومد :31::
اسم سکتور رو کی انتخاب/عوض میکنه؟
فاندر شهری که صاحب قلعه بزرگ اون سکتور هست می تونه اسم سکتور را عوض کنهنقل قول:
اگه فورت بزرگ یک سکتور را داشته باشی و فاندر باشی ، می تونی اسم سکتور را عوض کنی
همچین چیزی ممکنه ؟! با موتی 28 درصد ... آیتم 22500 دلاری . نمیدونم پرمیوم داره یا نه قدیم یه (+) میزد کنار لاک ولی تو این نسخه نمیدونم چجوریه
در حالت عادی؛ نه ممکن نیست.
اما golden colt یه چیز عادی نیست! گلدن کلت رو باید از کوئستش به دست بیاری و در آخرین مرحله، یکی از شرایط گرفتنش کار کردن با motivation کمتر از 30% توی transport ammunition هست.
سایتی پیدا نشد که ارزون پول بفروشه ؟!
از اون ایمیل که زده بودی خبری نشد ؟ :20:
خب مثل اینکه وقتش رسیده:13:
بچه ها من حذف اکانت کردم:41:
الان موقع ترم جدیده و من 24 واحد برداشتم پس نمیتونم بشینم پا بازی
البته خب من الان دیگه بازی کمی دستم اومده و دیگه هر وقت ورلد و همچنین اپدیت جدید اومد شاید اومدم دوباره شروع بکنم:8:
از اینکه این چند وقته با شما اشنا شدم بسی خوشحال شدم و همچنین از راهنمایی شما دوستان گلم:10:
انشاالله که همگی موفق و پیروز باشید
:11::11::11::11::11::11::11:
دمت گرم امین جون :46:نقل قول:
میگه دلار بازار آزاد 1800 ئه زیر 50 دلار خرید 2200 ئه هر چی بیشتر هم بخری به صورت نزولی قیمت میاد پایین تا 2000 تومن در هر دلار ...نقل قول:
کاش پارسال یه 2-3 هزار دلار 950 میخریدم :41:
البته تو ورد جدید مثل اینکه نیاز به خرید پرمیوم نداری با واحد پول جدید یا میشه پول رو با طلا مبادله کرد
موفق باشی :46:نقل قول:
زیاد امیدوار نباش. اگه مثل کریسمس باشه تفاوت قیمت در حد 1:500 (یادم نیست شاید هم 1:1000 !) ایناست...نقل قول:
امروز روز باج گیریه :31: سه تا پر گذاشتم مارک 3000$ کاسب شدم :27:
بچه ها خیلی خیلی زیاد به 4 تا turkey نیاز دارم !! البته خیلی پول ندارم براش بدم :D
شرمنده داداش پیدا کردی به ماهم برسون :31:
من picking berries رو نیم ساعت رفتم ولی چیزی نداد !! قبلش نباید یه کوئستی چیزی بگیرم ؟
اینجوری نیست که حتما با نیم ساعت کار بده.نقل قول:
یه چند بار دیگه که بری bouquets رو میگیری :46:
--------------
بریسکو جمعا 4 ساعت کار کردم هنوز نداده :31:
و10 یه نفر گل رو equip کرده هنوز هم کسی باهاش دوئل نکرده. اما من تازه از هتل رفتم گل بچینم :31:
اما و9 توی 2 ساعت هر سه تا رو گرفتم