الان یعنی حتما باید زنگ بزنیم بهشون تا اسم ما هم بره تو لیست :n02: ؟ یا خودشون اتوماتیک وار :n02: حجم اونایی که تو دانلود رایگان کم شده رو بر می گردونند ؟:n13:نقل قول:
اگر اینجوریه بگید ما هم زنگ بزنیم :n11:
Printable View
الان یعنی حتما باید زنگ بزنیم بهشون تا اسم ما هم بره تو لیست :n02: ؟ یا خودشون اتوماتیک وار :n02: حجم اونایی که تو دانلود رایگان کم شده رو بر می گردونند ؟:n13:نقل قول:
اگر اینجوریه بگید ما هم زنگ بزنیم :n11:
بهتره زنگ بزنین....نقل قول:
چون به قول امین 5000 نفر مشترک وجود داره.....یکی چک که نمیکنن...هر کی شکایت داشته باشه نگا میکنن براش....
جالبه الان یه دونه شارژ 1 گیگ گرفتم 1000000kb شارژ شد حسابم که به مگابایت میشه 976 دو بار این طوری شارژ کردم استفاده نکرده 50 مگم رو خورد الان اون حجم رفته چی میشه؟
همه چی آرومه:n02:
مالیات بر ارزش افزوده شد 8%:n10:
یعنی اگه به اندازه ای که تو بروزرسانی موارد مربوط به حساب و کتاب سریع هستن در بقیه موارد هم بودن دیگه مشکلی نبود.
دوستان شماره پشتیبانی 9710971 و 2020 اشکالاً... شماره دیگه ای ندارن؟
loool از اون ور 10 درصد ارزون میکنن اینور 100 گرون میکنننقل قول:
راستی توجه کردن اسم سایتو ؟؟ eatc همون مخفف Eat Charge هستش :n24:
تنها کسانی که تو این بلبشو نفع میبرند همان مخابراتیها هستند، تماس بگیر نیم ساعت تو صف بمون!
اقا من با بدختی باهاشون تماس گرفتم و گفتم تو تای رایگان زدیک 4-5 گیگ ازم کم شده ! اونم گفت یه دخواست بنویس و بده به نمایندگی تا بررسی کنیم !!!!!!!!!!!!!!
گفتم یعنی چی مگه مشخص نیست داره تو تایم رایگان کم میکنه ! و اینکه مگه نباید خودتون درستش کنید ؟ گفت نه درخواست بدین بررسی می کنیم !!!!!!!
گفت فعلا شبانه مشکل داره و دانلود نکنید :n24:
جریان چیه من از حجمم کم کردن ریختن رو مدت دوره الان 900 مگ کم شده یگ ماه اضافه کردن مدت رو این یعنی اینکه کشور تو مسیر سازندگی گام بر میداره و شعار ما می توانیم ( ما = دولت) داره عملی میشه
دهن نامحدود رو هم که سرویس کردن !!! لا اقل پهنای باند نامحدود رو کم نمیکردن دانلود کنیم (اگرچه من دیگه دانلودی ندشاتم و هاردی برای دانلود :دی)
فعلا تنها چیزی که رو اعصابمه این صفحه اولیه که وقتی مودمو روشن میکنی میاره.بیست ثانیه count down داره بعد تنها چیزی که مینویسه ای پیه.بقیه چیزا می لولن تو هم.
همچین صفحه ای برای من نمیاد !!! میشه یه عکس ازش بذاری؟نقل قول:
===============
عجب لیمیت سرعتی !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب نامردایی هستن :n24:
2 روز شیر رو باز گذاشتی دلمون خوش بود :n15:
اینقدر سرعت کمه که قید وب گردی رو زدم و بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بازی میکنم ( بازی فکری و جالبیه ):n02:
البته هرچی بکنی بازم خوبه باز دانلود میکنم با سرعت 16 :n08:
دوستمون هم درست میگفت برای اولین صفحه ای که باز میکنی صفحه ی مخابرات رو میاره ( حداقل برای من که بعضی وقت ها میاره )
این صفحه واسه منم میاد... نمیشه اصلاً با پشتیبانی تماس گرفت... 46 نفر انتظار... دیگه مسخره شده
توربوی من که داره با سرعت 480 دانلود میکنه....:n20:
یه خبر خوشم دارم ..... بگم؟!!!!.......بگم؟!........:n02:
محتوای مخفی: بگم؟
دوست عزیز من راضی ام سرعت زیاد نشه شبانه ردیف بشه من دو تا خط دارم هرشب بالای 10-11 گیگ دان داشتم ولی الان زرتی زرتی حجم کم می کنهنقل قول:
سرعتای مخابرات بهتر از همارا خواهند بود....برا محدودا یه سرعتی در نظر گرفتن که فک نکنم تصورشو بکنین....:n10:
حساب کردم زنگ بزنم همون تو لیست انتظار موندن اعصاب هم می ریزه هیچ جواب نمی دن آخرش هزینش از شارژ اضافه گرفتن بدتره
حسرت ای پی 2 هم همچنان به دلم مونده:n13:
مثلا چقد؟ :n13:نقل قول:
سرعتای مخابرات بهتر از همارا خواهند بود....برا محدودا یه سرعتی در نظر گرفتن که فک نکنم تصورشو بکنین....
یعنی از سرعتای قبلی هم بیشتر میشه؟
شبانه مهمه.روزا میخوام چیکار کنم.نقل قول:
یک فکری برای سرعت 128 نامحدودها بکنند . ما که نمیتونم شبا بگذاریم چه گناهی کردیم :n13:حداقل 100 بدن :n02:
فعلا که سرعت 4 مگی رو با اسم 2 مگ میفروشن :n02:نقل قول:
سرعتای مخابرات بهتر از همارا خواهند بود....برا محدودا یه سرعتی در نظر گرفتن که فک نکنم تصورشو بکنین....
درضمن کم نکن، زیادش پیشکش، نخواستم:n02:
بازی باحالیه :n02:نقل قول:
اینقدر سرعت کمه که قید وب گردی رو زدم و بازی :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو بازی میکنم ( بازی فکری و جالبیه ):n02:
آره بازی باحالیه میخوام رکورد بزنم 2048 کنم ، اما نمیشه :n08:نقل قول:
بازی باحالیه :n02:
فعلا رکوردم :
هستش .
نامردا چرا لیمیت کردن آخه آخه 16 هم شد سرعت ؟ ؟ ؟ :n21:
من راضیم سرعت ها بیشتر نشه حتی اگه میخواد کم بشه هم کم بشه ولی اینترنت با ثبات داشته باشم !
یعنی وقتی میخوام دانلود شبانه بزارم دیگه مشکل افت سرعت و بالارفتن پینگ و مشکل با سرور های خارجی و ... وجود نداشته باشه . بگن شبانه میتونی مثلا با سرعت 100 دانلود کنی و در 30 شب ماه این سرعت رو واقعا بده بدون هیچ کم و کاستی .
کیفیت برای من مهمتر از سرعت هست . الان ماه هاست که سرویس توربو مخابرات دارم ولی وقتی ساعت 1 بامداد میشه (قبلا 2 ) اینترنت داغون میشه ! یه مدت میگفتن از سرورهای داخلی دانلود بزارید یه مدت میگفتن چند تا دانلود همزمان بزارید تا از حداکثر سرعت بتونید استفاده کنید و ...
دوستان دیگه ای هستن که تاریخ اتمام سرویسشون رو اشتباه درج کرده باشن ؟ من زنگ بزنم برای پیگیری یا خودشون درست میکنن ؟
واسه منکه اصلا تاریخ اتمام سرویس نذاشتن جاش خالیه
منم ماه هاست که مشکلی با دانلود شبانه نداشتم
ساعت الان یک ساعت میره جلو تکلیف دانلود چیه به نظرتون؟
خب با ساعت جدید بذار واسه دانلود! الانم که 10 دقیقه گذشته!نقل قول:
البته ازشون بعید نیست یادشون رفته باشه ساعتو جلو بکشن! :n02:
مخابرات باید به خاطر انتقام از همارا هم که شده 1-سرعت هارو چند برابر کنه 2-قیمت ها رو نصف کنه! 3-طول دوره به مشترکین هدیه بیشتری بده! 4-لیمیت سرویسهای نا محدود رو حذف کنه! 5- ساعات رایگان شبانه رو افزایش بده 6- کاربرای خطرناکی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از مخابرات جمع آوری کنه!!!:n02: ( این مورد آخری از همشون واجب تره! ):n02:
اینوطوری هم مشترکین قول میدن این چند روزی که بهشون سخت گذشته فراموش کنن!
مگه مشکل دانلود شبانه حل شده ؟ :n13:نقل قول:
من از اولشم مشکل دانلود شبانه نداشتم
به من ultra فروختن ولی بیشتر از 230 نمیشه دانلود کرد و سایتهارو هم به زور میشه باز کرد...
یه گیگ به حجم من اضافه شده، کسی میدونه دانلود شبانه رو درست کردن حجم کم نمیکنه بگه بزاریم دانلود :n02:
ببین سرعتت رو چند بستن ؟نقل قول:
قبلا شاتل وصبانت اینطوری بود ولی حالا خوب شده . مشکل از مرکز مخابراتیه . حالا چه کاریه شما 6 تا 16 کانکشنه دانلود کن بزارد مخابرات بترکهنقل قول:
من راضیم سرعت ها بیشتر نشه حتی اگه میخواد کم بشه هم کم بشه ولی اینترنت با ثبات داشته باشم !
یعنی وقتی میخوام دانلود شبانه بزارم دیگه مشکل افت سرعت و بالارفتن پینگ و مشکل با سرور های خارجی و ... وجود نداشته باشه . بگن شبانه میتونی مثلا با سرعت 100 دانلود کنی و در 30 شب ماه این سرعت رو واقعا بده بدون هیچ کم و کاستی .
کیفیت برای من مهمتر از سرعت هست . الان ماه هاست که سرویس توربو مخابرات دارم ولی وقتی ساعت 1 بامداد میشه (قبلا 2 ) اینترنت داغون میشه ! یه مدت میگفتن از سرورهای داخلی دانلود بزارید یه مدت میگفتن چند تا دانلود همزمان بزارید تا از حداکثر سرعت بتونید استفاده کنید و ...
اگه 1 ساعت وقت اضافی پیدا کردی اره زنگ بزن :n02:نقل قول:
دوستان دیگه ای هستن که تاریخ اتمام سرویسشون رو اشتباه درج کرده باشن ؟ من زنگ بزنم برای پیگیری یا خودشون درست میکنن ؟
:n09::n09:نقل قول:
مخابرات باید به خاطر انتقام از همارا هم که شده 1-سرعت هارو چند برابر کنه 2-قیمت ها رو نصف کنه! 3-طول دوره به مشترکین هدیه بیشتری بده! 4-لیمیت سرویسهای نا محدود رو حذف کنه! 5- ساعات رایگان شبانه رو افزایش بده6- کاربرای خطرناکی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از مخابرات جمع آوری کنه!!!:n02: ( این مورد آخری از همشون واجب تره! )
:n08:
الان زنگ زدم میگه 31 نفر تو صف هستن!!!
قبلاً همارا گفته رو 2 مگ بستیم... میگن خط شما بیشتر از 2 مگ نمیکشه... ولی خط هیچ ایرادی نداره...
بابا یکم انصاف هم خوب چیزیه :دی:n22:نقل قول:
به هر ISP که میرم میخوان منو بندازن دور :دی
فعلا که با مخابرات بیشترین سازگاری رو داشتم که تو این چندین سال ، 2 ساله که از مخابرات سرویس دارم ( از بقیه ISP ها درسته که در بازه های مختلف چندین بار سرویس گرفتم ولی یادم نمیاد تو هیچ کدوم بیشتر از 2 ماه دووم آورده باشم) واقعا مخابرات خیلی عالیه !!! البته مخابرات به نظر من هم درست میشه !!! من که والا تو این 2 ساله از شبانه مخابرات بدی ندیدم (البته به غیر از تابستون امسال که با 15 تا دانلود همزمان سرعتم باز به 400 نمیرسید که اونم به علت کمبود پهنای باند شدید بود که بعدا اضافه کردن :دی)
پس این همه غر غر نکنید و چند شب دانلود شبانه نذارید چی میشه مگه :دی
در ضمن این هم بگم که چون الان به سیستم مدیریت اصلی وصل نیستید این حجم ها رو همینطوری الکی بهتون نشون میده چون واقعی نیستن با هر بار DC شدن ممکنه کم و زیاد بشن یا با دانلود شبانه اونا به باد برن که بعدا با وصل شدن همه یوزر ها به سیستم اکانتینگ اصلی همه اینها درست میشه
یه عکس از status مودم بذار !!! البته با همه مخلفات (منظورم CRC و FEC و ...)نقل قول:
دانلود نکنید بازم کم میشه
از روز 27 ام به اینور !! البته قبل تر رو نشون نمیده که دانلود واقعی رو ببینم !! ولی تو این مدت زده 40 گیگ :دی
البته یه چیز رو هم بگم که خدارو شکر هنوز آپلود رو لیمین نکردن که میشه تا 1 مگ آپلود داشت !! که برای ریموت خیلی خوبه :دی
در ضمن سرویس من طرح قبض هستش برای همین نمیدونم چرا تاریخ رو اینجوری زده:n13:
نقل قول:
خطط تا 8 مگ ساپورت میکنه (attainable rate)