اگه حوصله پی گیری داشته باشی، میدن! اگرم تو سایت طنزیم مغرراط شکایت کنی، اگه حوصله داشته باشن و ب شکایتت توجه کنن، مجبورن پولتو پس بدن
Printable View
اگه حوصله پی گیری داشته باشی، میدن! اگرم تو سایت طنزیم مغرراط شکایت کنی، اگه حوصله داشته باشن و ب شکایتت توجه کنن، مجبورن پولتو پس بدن
[QUOTE=dogtag;2194795]آموزش زير توسط كاربر محترم akhoond آماده شده است
از اين دوستمون بابت آموزشش تشكر مي كنيم
محسن
سلام دوستان . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصمیم گرفتم که موارد مربوط به آسیاتک ، که به درد بخود هستن رو جمع کنم ، تا یوزر های تازه وارد ، گیج نشند . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سعی کردم که با نام نویستده کوت کنم ، اگه کسی می بینه که جایی اشتباه کردم ، بگه .1 مشکلات مودم های شرکت2 رانژه و هزینه راه اندازیحواستون باشه اگه خط تون از رانژه در بیاد و دوباره تقاضا بدید ، دوباره یوزر جدید هستید .3 مسایل مربوط به سرویس حجمیلازم به یاد آوریه که دوستانی که نامحدود دارن ، سرعتشون معمولا همون اسمی هست ، مثلا برای 128 ، همون 15 _ 16 رو دارن معمولا ، اما برای حجمی ها ، سرعت معمولا حول و حوش 400 تا 500 می چرخه ، یعنی دان بین 50 تا 60 می چرخه ، از این لحاظ خوبه ، اما حواستون به کمبود ترافیک باشه .ضمنا ، سرویس های 128 و 512 تقریبا هیچ تفاوتی با هم ندارند ، هم از نظر سرعت ، هم نظر ترافیک و قیمت ، هر دو سرویس ، سرعتشون بین 400 تا 500 هست .حواستون هم باشه که همین ترافیک کم ، و التبه عدم دان رایگان شبانه ( مثل صبا ) چند تایی از دوستان رو از آسیاتک کوچانیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این 2 * 2 تا 4 تای مهدی جان رو ببینید :سرویس های حجمی این مشکلات رو هم داره :حالا مواردی که باید بهش توجه بشه :البته من به شخصه این برنامه استفاده می کنم ( و مزیتی در استفاده از برنامه پرو نت لیمیتر ) :4 برای سرعت بیشتر از 128این مورد رو هم من اضافه کنم که دانشجو بودن ، یا عضو هییت علمی بودن ، یه راه هست ، یه راه هم شرکت هست ، هر شرکت برای ثبت شدن در کشور ، باید در روزنامه رسمی اعلامیه ای چاپ کنه که به همون روزنامه رسمی شرکت معروف است ، برای گرفتن سرویس بالای 128 از طریق شرکت ، باید روزنامه رسمی ارایه بشه ، و فقط و فقط همین روزنامه کفایت می کنه ، هیچ چیزی چک نخواهد شد ، شرکت ها دنبال پولشون هستن .اگه هم شرکت توی آشناها ندارید ، توی سایت روزنامه رسمی ، روزنامه زیاده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( این مورد آخر رو فقط وفقط برای آگاهی گفتم ، من هیچ مسئولیتی رو به عهده نمی گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )5 وی پی اناول یه نقل قول از خودم بکنم :فکر کنم اون موقع که این پست رو می زدم ، وی پی ان من مشکل داشته ، چون بعدش یکی دو بار تونستم کانکت شم ، ولی باز هم بعدش دیگه نتونستم تا همین امروز ، هم میشه گفت که اون یکی دو بار مشکل وی پی ان من حل شده بوده ، هم می شه گفت که آسیاتک اون یکی دو بار رو بی خیال شده ، خودم هم نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این پست آقا سیاوش رو هم نمی دونم پای کدوم یکی از موارد بالا بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیگه هم پستی ندیدم که مطمئن بشم6 حفاظت از یوزر و پسبه این نکته خیلی توجه کنید که یک وقت ...7 مشکلات پشتیبانیاین نظر کلییو عزیز هست ، البته من به شخصه بعضی موارد رو قبول دارم ، اما به نظرم میاد کلییو یه کم غلو کرده :این هم نظر یکی دیگه از دوستان :به شخصه اشغالی زیاد رو قبول دارم ، هم پشتیبانی ، هم فروش ، خدا نکنه کارت لنگشون بمونه ، باید یه ورق آرام بخش میل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8 خروج از آسیاتکدوستان ، دیگه در این مورد ، پستی رو با اجازتون کوت نمی کنم ، چون که خیلی موضوعی نداشت ، فقط حواستون باشه که برای خروج از آسیاتک ، خیلی از دوستان ، از جمله کلییو و آقا مهدی ، خیلی اذیت شدن ، نمی دونم اسمشو کار شکنی بذارم یا محبت زیاد آسیاتک به یوزرهاش که نمی تونه ازشون دل بکنه ، جمع آوری این دوستان ، خیلی طول کشید ، 10 _ 12 روز بود که کلییو سر کار بود :13:حواستون باشه که در این مورد خوب پیگیری کنید تا نه وقتتون تلف بشه ، نه هزینه تون ، هم این که کمتر بی اینترنتی بکشین ..تا قبل از پایان قرارداد هم از رانژه خارج نمی کنن ، حتی اگه شما قبل از تاریخ پایان قرارداد در خواست جمع آوری بدید ، باید تا پایان قرارد اد صبر کنید :19:این نکته هم خیلی خیلی مهمه ، حواستون باشه :9 اهمیت پیگیریاین اتفاق هم برای من افتاد ، دقت کنید ، از این فرصت ها استفاده کنید :27:در آخر ، اگه دوستان می بینن که نکته ای رو جا انداختم ، بفرمایند .امیدورام به دردتون بخوره ، اگه به درد تون خورد ، یه خدا پدرشو بیامرزه هم برام کافیه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرسییا حق
سلام
من از آسیاتک Adsl گرفتم
راضی هم هستم
حالا می خوام کسایی که فقط از همین ها گرفتن بیان و یه کم با هم صحبت کنیم
می دونم که اون تاپیک ه برای این کار هست
ولی می خوام همه از همین Isp باشیم
ممنون[/QUOTE
من الان سرویس شهاب 10 مگ دارم خیلی هم خوبه سرعتش 1 مگه قیمتش عالیه 12 گیگ سالانه 1200 گیگ دانلود 60000
تومن
سلام دوستان.ممنون از جواب های قبلیتون .خیلی مفید بود.الان میخوام اینترنت 10 گیگ در ماه 1 مگ بگیرم.دانلود شبانش محدودیت حجمی داره؟ یا اینکه اگر شبانه زیاد دانلود کنم از 10 گیگ روزانم کم نمیکنه؟
نه، سرعتت روزا +500 و شب 90 تاس! شبی حدود 2.5 تا 3 گیگ میگیره
سلام دوستان.برای اینکه بدونیم چقدر از حجممون باقی مونده حتما باید با پشتیبانی تماس بگیریم یا از خود سایت آسیاتک هم میشه چک کرد؟
سلامنقل قول:
از اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بعد از درخواست معمولا چقدر طول میکشه تا اینترنتمون راه بیفته؟
دوستان من میخوام از آسیاتک اینترانت ملی بگیرم. کیفیتش چطوره؟ نامحدود 2 مگ بهتره کیفیت و سرعت یا محدود 2 مگ با ترافیک 10 گیگ در ماه؟
هر دو 256 تا سرعتشونه!
ممنون از راهمایی دوستان..من چون شبانه رایگان نداره ،هدفم اینه که از آسیا به یک شرکت دیگه مثل شاتل و پارس و... هجرت کنم..برای اینکه کارم سریع انجام بشه وسرویس سریع جمع بشه باید چی کار کنم؟
مثلا5 قرارداد تموم میشه،میرم جایی که ازش سرویس گرفتم میگم سریسم را قطع کن،بعدش برای سریع جمع شدن باید چی کار کنم؟
نقل قول:
من الان 1 ماهه از سفارشم گذشته هنوز وصل نکردن
به نظرم از پارس آنلاین یا شاتل بگیر
من تو دو روز هم تخلیه کردم و هم نصبنقل قول:
سلام، دوستان بیایید جمع شیم یه نامه ای، شکواییه ای چیزی بنویسیم برسونیم به دست شاه دزد
آخه من هرچی سرویس ها را نگاه کردم هیچ کدومشون را ارزون نکرده که هیچ، 20 درصد هم کشیده رو همه نرخ ها
دوتا سرویس 128 کیلو هست که هیچ کسی نمیره سراغش، اون ها را انگار پونصد تومن ارزون کرده:n08:
اصلا اینجا نمایندگی، یا مسئولی از این اسیاتک نیست تو فروم!
بخدا این عین دزدی هست،هر سال 20 درصد گرون تر می کنه.امسال که گل سر سبدش بود، نوشته 20 درصد ارزان شد!!!
صدرحمت به شیب ملایم بنزین، این چه شیبی هست که اسیاتک درپیش گرفته! شیبش جوریه که حتی وقتی ارزون هم میشه، باز گرون تر از قبل هست :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگر می تونی پارس انلاین بگیر، فکرکنم توی همه دزدها از همه منصف تر همین پارس هست. شاتل هم بعد اسیاشت بزرگترین دزده گویا!
بچه های تاپیک شاتل میگن بعد یه مدت دانلود شبانه محدودت میکنه جوری که گریه ادم دربیاد و دور از جون بگه اشتباه کردم دانلود کردم!
البته من در این مورد مطمئن نیستم،چون شاتل نداشتم، ولی از رفقای تاپیک شاتل حتما پرس و جو کن.شاتل تبلیغ دروغی زیادی داره. به نظر من شاگرده اسیاشت بوده :n08:
شدن که میشه ولی سخته باید بری شکایت کنی و فلان ....نقل قول:
زنگ بزن ببین بهت نمیده یک ماه دندون رو جیگر بزار ارزش شکایت کردن نداره
دوستان 600 مگ از من هم اسیا دزد دزدید من نمی دونم اینا تا کی میخوان دزدی کنن.:n28:
دقیقا.من 3 روز از عید رفت خطم وصل شد:n10:..حدودا 5 روزنقل قول:
رفیق تا وقتی من و تو و ادم هایی مثل ما مجبور باشند یا از این دزد اینترنت بگیرند، یا از دیال آپ استفاده کنند. چون خیلی از ما که اینجا اسیا داریم به ناچار اینجاییم.چون سرویسی جز شاه دزد نداریم.اگر می تونی جای دیگه بری نمون آسیا.:n16:نقل قول:
این چ وضعشه دو باره خواستم تمدید کنم موقه پرداخت میگه خطا در سایت پولم کم کرده تمدیدم نشده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش نزن پرداخت، زنگ زدم پشتیبانی، منم همین مشکلم بود میگه درگاه بانکی به مشکل برخورده، گفت تا فردا ظهر اصلا پرداختی نکنید، گفت پوله برمی گرده به حسابتون بعد درست شد پرداخت کنید. اگر لنگ اینترنتی الان بزنگ بهشون موقت وصلت میکنه.من زنگ زدم انصافا این پشتیبانی که جواب داد خیلی خوش اخلاق بود خودش گفت الان موقت وصل می کنم تا این داستان ها درست شه.باز خدا خیرش بده چون کارم لنگ نت مونده بود:n16:نقل قول:
مرسی عزیزنقل قول:
بگو مرض دارین خوب غیر فعال کنین تا وقتی درست شه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
همچین لطف بزرگی نکردن! تمدید موقت سه روزه تو پنله!!!!
کسی هست ک تازه از آسیاشت جمع آوری کرده باشه؟ 1 هفته پیش نهایتش؟
تمدید موقت سه روزه رایگان هست؟من چند بار استفاده کردم ولی در ظاهر!!!پول نگرفته
سرعت دیروز واقعا آشغال بود،بنظرم دیال آپ بود صفحه ها را سریعتر باز میکرد
آره من جمع آوری کردم چند روز پیشنقل قول:
اینترنت پرسرعت شهاب 10240 با 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان)
سرعت دانلود شبانه اش چقدره ؟
با دانلود شبانه زیاد مثل شاتل محدود میکنه یا نه ؟
رفیق آخه برقراری سه روزه را استفاده کرده بودم قبلا. به خاطر این که نمی تونم 20 گیگ کمتر بگیرم همیشه حجم اضافه میارم سر همین سه روز موقت را همیشه میزنم تا با چندگیگ حجمی که برام مونده ادامه بدم:n08:نقل قول:
بخاطر همین گفتم باز دمش گرم. آخه یه بار همچین مشکلی شد، طرف گفت تا صبح صبر کن!!
بچه ها اخیرا به این نتیجه رسیدم که این شرکت ها همشون کلاهبردارن، زنگ زدم فن اوا برای یکی از بچه ها ثبت نام کنم، تو منطقه شون پورت خالی بود. میگه چه سرویسی را میخوان، گفتم 200 گیگ سالانه، میگه اون 20گیگش روزانس باقیش محدوده...خواستم بگم می میرید اینو بنویسید چهار تا کمتر گول بخورن:n08:
260///// نه میکن!نقل قول:
والا من که قبلا شده 4بارم دخواست تمدید موقت به پشتیبانی دادم قبول کردهنقل قول:
کسی از دوستان ک دیشب تمدید کردن پولشون برگشته؟درست شده تمدید اینترنتیشون؟
ما ک ن پولمون برگشته نه تمدید شده.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بعضی موقع ها 72 ساعت طول میکشه تا پولت برگردهنقل قول:
سرعت روزانه که هر چقدر خط بکشه هست و سرعت دانلود شبانه این سرویس روی 2 مگابیت بر ثانیه یا همون 250 کیلوبایت بر ثانیه ست.نقل قول:
محدودیت هم نداره و هر شب میشه 6 گیگ رو گرفت و تقریبا ماهی میشه 180 گیگ دانلود شبانه و 20 گیگ هم دانلود روزانه. جمعا 200 گیگ در ماه.
من الان دو ماه هست که این سرویس رو دارم و ماه قبل حدود 78 هزار تومن بود ولی این ماه شده 72 تومن.
چهار ماهه که از آسیاتک اینترنت دارم سرعت 6 مگابیت تو کرج اما سرعتش 200 کیلو بایت هم نیست 40 برابر کمتر سرعت واقعی!!!
تازگیا گوی سبقتو از اینترنت موبایل هم گرفتن پینگ بالای 400 و گاهی وقتا سرعت دانلود زیره 40 کیلو بایت میره
دزدی هم حدی داره هر چی میشه میگن تقصیره مخابرات!!!
شمایی که نمی تونی اینترنت پر سرعت بدی بیخودی میکنی تبلیغ از آسیاتک میکنی من حداقل شش هفتا جا مختلف اینترنت گرفتم اما به مزخرفی آسیا تک ندیدم
جالب تر از همه هیچ کدوم از مشکلات شبکه شون رو بر عهده نمی گیرند خدا ازشون نگذاره
شرگت دیگه نمیتونی بری؟ اگه میتونی یه روز دیگه هم آسیاتک نمون من که رفتم راحت شدمنقل قول:
من از نرم افزار نت لیمیتر استفاده میکنم... اینترنتم هم اسیاتک هست... الان نگاه کردم... دارم از تعجب شاخ در میارم... با این که امروز هیچ دانلودی نداشتم ۴گیگ از حجمم کم شده... این دو تا نرم افزاری هم که اسمش رو نوشته توی سرچ لپ تاپ پیدا نمیکنم... اصلا نیست... ولی وقتی نرم افزارها رو توی نت لیمیتر محدود میکنم دیگه به اینترنت وصل نمیشم... اخه چرا؟؟؟؟؟ :n14: :n28:
پارس آنلاین هم دارم:n01: دم شون گرم 256 کیاو بایت گرفتم تو روز بین 1 مگا تا 5 مگا تلرانس سرعتشه :)) الان 5 مگ با پینگ 38 میلی :))نقل قول:
از آسیاتک یکساله گرفتم 30 گیگ دانلود رایگان دارم تموم کنم از مخابرات یا شاتل میگیرم
آسیاتک آنقدر مشترک گرفته که گند زده یه کیفیتش اما پارس آن لاین تعداد مشترک محدوده و شاتل 128 داشتم 2 مگ بود یه دهم سرعت نه بالا می رفت نه پایین!!!! حیف که دانلود شبانه اش دیسی زیاد داشت و بعدا پولی کردن بعضی از سرویس هاشون
سلام همدردان:n16:
رفقا داشتم به گفته های دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر می کردم.اینکه آسیاتک اینقدر مشترک گرفته که گند خورده به کیفیتش ولی سایر آی اس پی ها مشترک نگرفتن.
به نظرم این موضوع از یک جهت دیگه قابل بررسی هست: اینکه از اونجایی که بچه های این تاپیک بیش از 90 درصد به اجبار آسیا دارند،گر آسیا مثل سایر آی اس پی ها مشترک نمی گرفت،الان همین نت نصفه نیمه را هم ما نداشتیم! سو تفاهم نشه، من می دونم اسیا فقط به فکر جیب خودشه و حتی یک درصد به فکر مشترک هاش نیست،ولی مثلا تو منطقه ما هیچ کدوم از این شرکت های خوشنام!! سرویس ارائه نمیدن! پس یکی مثل من دو انتخاب بیشتر نداره: یا آسیا، یا دیال آپ! من الان نزدیک یک ساله تو پارس انلاین ثبت نام کردم،ولی هنوز پورت خالی بهم نرسیده! شاتل هم که وقتی زنگ زدم، عملا گفت هیچ وقت نوبتت نمیشه!! و یه جوری گفت یا اینترنت وایرلسمون را بگیر یا بای بای! (من کلا از شاتل خوشم نمیاد، چون به نظرم بعد آسیا بزرگترین دزد همین شاتله)
حال این وسط تکلیف آدم هایی مثل من چیه انصافا؟ توی تهران خیلی از مناطق این شکلی اند! اوضاع منطقه مخابراتی آیت اله کاشانی منطقه 5 از ما هم بدتره گویا! یکی از دوستان میگفت اونجا حتی آسیا هم خدمات ارائه نمیده. داشتم فکر می کردم که آیا مشترک جدید گرفتن خوبه یا بد! از یه طرف بده چون کیفیت میاد پایین، از یه طرف شاید یه کم خوبه،چون انصافا خیلی ضدحال هست بدون اینترنت موندن! باورکنید همین نت نصفه نیمه را هم نداشتن دیگه آخره ضدحاله...چی بگم، خانه از پای بست ویران است..انگار مشکل اصلی جای دیگه است.:n16:
منم رفتم پارس آنلاین در یک کلام عالیه . آسیاتک به تف مفت هم نمی ارزهنقل قول:
خوب یه سیم کارت اعتباری رایتل بخرنقل قول:
بسته یک ماهه رایتل یک مگ بگیر اول تست کنن ببین چه جوری تو منطقه تون جواب بده یه تستی بگیر براش می تونی جی اس ام مودم بخری و راحت به لپ تاپ یا پی سی وصل کنی
من خودم چند سال قبل از اینکه سیم کارت ایرانسل جای بیفتاده و اینترنت موبایلش رو شر کنه با بلوتوث دانلود می کردم ! سرعتش 256 بود
یادش بخیر اول از با خطوط PCM اینترنت وصل میشود یعنی کمتر از 33 کیلو بایت و ریت دانلود کمتر از 4 کیلو بایت بود
و بعدش وایرلس پونینت به پونت گرفتم قیمتش خیلی گرون بود اما لامسگ سند و رسیو با هم همیشه برابر بود و تغییر آی پی نداشت ! برای دانلود 24 ساعت خوارک بود
اگه وایمکس آنتن نمیده و پولت میرسه و همسایه ها مطمئنی داره از بایت گم نشدن مودم رو پشت بوم بنظرم وایرلس بگیری خوب باشه چون مشترکاشون خیلی کم هستند و بیشتر مراکز تجاری استفاده کنندگانش هستند اما قیمتاش خیلی به صرفه نباشه و راحتترینش همون رایتل تست کنه نتیجه ش رو بزار
ممنون داداش :n16:نقل قول:
همسایه ها مطمئن هستن، فقط قیمت تجهیزاتش را نمیدونم. یه بار به شاتل زنگ زدم، اینقدر توضیح داد در مورد تجهیزاتش فکرکنم کلی قیمت رفت بالا:n13:
آره وایمکس اصلا خوب نبود سرعتش،خیلی کند بود، یه سری تست کردم. ولی رایتل را تست نکردم،حتما می گیرم و تست کنم.:n16:
یک تست سرعت دانلود با 16 کانکش از طریق برنامه دانلود منجر یکی با سرورهای داخلی و یکی با سرورهای خارجی از سرویس 512 یا بالاتر نامحدود آسیاتک !! تست پینگ با ip 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هم لطف کنید . خیلی ممنون :»
حاجی، 16 کانکشن یا بالا تر فرق نداره!نقل قول:
سر نهایت 20.... (بعد 300-400 مگ)