عادیه چون ولومتون زیاده تو حالت قطع موسیقینقل قول:
تو سیستم کامپیوتر خونتون هم میتونید تست کنید باندارو روشن کنید ولوم رو زیاد کنید ولی چیزی پلی نکنید صوت میکشن
عادیه چون ولومتون زیاده تو حالت قطع موسیقینقل قول:
تو سیستم کامپیوتر خونتون هم میتونید تست کنید باندارو روشن کنید ولوم رو زیاد کنید ولی چیزی پلی نکنید صوت میکشن
ممنون از توجه شما. سیستمم کاملا وصله و صدای خیلی خوبی داره. مدل آمپلیم سی یرا هست گفتم 4کانال چون یادمه وقتی دوتا باندو وصل کرد گفت جای دوتا باندو یه ساب خالیهنقل قول:
من بیس و کوبشی واسم جذابتره البته یکی گفت واسه صندوق پراید باید مواظب باشم چون ممکنه بعد یه مدت انحنا بندازه تو صندوق.کسی تجربشو داشته آیا ؟؟
میخوام تا جای ممکن کارکرده بگیرم به همین دلیل ببینم دنبال کدوم مدلو برند برم.
قیمتش حداکثر تا 200 250 هزار میخوام هزینه کنم.
ممنون از توجه دوستان
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
آقا یکی جواب مارو هم بده.این باره دوم سوال میپرسم!!!!!:n38::n37:
سلام دوستان.من یک پخش پایونیر DEH-1750U دارم وقتی سوییچ ماشینو باز می کنم،بلافاصله که میخوام پخشو با ریموت یا از روی خود پخش روشن کنم روشن نمیشه یعنی بعد از چند باز کردن سوییچ باید چند ثانیه صبر کرد بعد روشن کرد پخشو.این مدل این پخشا هست که بعد از باز کردن سوییچ باید چند ثانیه ای صبر کرد بعد روشن کرد پخشو؟
آقا یکی جواب مارو هم بده.این باره دوم سوال میپرسم!!!!!:n38::n37:
سلام دوستان.من یک پخش پایونیر DEH-1750U دارم وقتی سوییچ ماشینو باز می کنم،بلافاصله که میخوام پخشو با ریموت یا از روی خود پخش روشن کنم روشن نمیشه یعنی بعد از باز کردن سوییچ باید چند ثانیه صبر کرد بعد روشن کرد پخشو.این مدل این پخشا هست که بعد از باز کردن سوییچ باید چند ثانیه ای صبر کرد بعد روشن کرد پخشو؟
چه جوری میشه کیفیت یه آهنگ ۱۲۸ بیت رو از یه ۳۲۰ بیت جدایی داد؟
جدایی داد یعنی اینک تشخیص بدی ؟نقل قول:
با گوشات .
چشم بسته غیب گفتی؟ منظورم کیفیت این دو آهنگو که رو فلشه رو با پخش ماشین چه جوری میشه تشخیص داد؟نقل قول:
شما پخشت نشون میده که این اهنگ 128 یا 320 یا 192 یا 64نقل قول:
پخشو میخوام ۲۷۵۰ بردارم چون میخوام ios رو ساپورت کنه.باندا از برند پایوونر هم رده ش میشه پیشنهاد بدین؟ (به کیفیت هلیکس واقفم ولی میخوام پایونر باشه)نقل قول:
6965v2 ....نقل قول:
نقل قول:
عزیز من اطلاعی ندارم ازین مورد.شرمندتم
اما این به نظرم مشکلی نیس که خالا شما چند ثانیه وایسا بعد روشن کن :n02:
آره اما کیفیت 128هیچ تفاوتی با 320 موقع شنیدن نمیکنه. اگه رو سیدی آدیو رایت بشن میشه تفاوتشون رو حس کرد؟ پخش 8650 ههنقل قول:
کاملا تفاوت داره ، و اینا توی ولوم های بالاتر و همینطور دیتیل صدا میشه تشخیص داد .نقل قول:
البته 320 ــی که از سورس آدیو بشه 320 بیت .
شما اگه یک آهنگ 128 بیتی رو کانورت کنی به 320 تغییری حس نمیکنی .
حالا باز میخوای تغییرو بهتر حس کنی برو یک سی دی آدیو بخر ، ام پی تری همون آلبومم توی یک سی دی دیگه بریز . بعد فکر کنم بهتر متوجه تفاوت بشی .
من هنوز منتظرم. با تشکر.نقل قول:
نقل قول:
چرا داداش کاملا تفاوتش حس میشه این که شما تشخیص نمیدی نمیشه گفت که جفتشون یکی هستن و حجم یکی 10 مگابایت نبود یکی 3 مگابایت.فرق cd با فلش هم کاملا مشخصه
نقل قول:
من پیشنهادم واسه بیس کوبشی mtx rt1244 .کلا سابهای mtx کوبش خیلی خوبی دارن. با این قیمتی که شما میگی هم میخوره 235ت اکبندشه .
6995s پایونییر خیلی قوی تره وسنگین تره حتما هم باید آمپ ببندینقل قول:
w311s4پایونیره با قیمت نو 160الی170بهترین سابه خیالت راحت من خودم دارم کاملا ازش راضیم.فقط باید ببینی آمپت میکشه یانهنقل قول:
با چه آمپی استفاده میکنی؟نقل قول:
صداش چطوریاس؟ ویبره داره؟
در حد پولی که میدی عالیه ویبره و بیس مناسب بیس سنگین ونرمی داره با باکس پورت ذوزنقهنقل قول:
فقط باید ببینی آمپت میکشه یانه آمپتون چیه؟نقل قول:
دوست عزیز خودتم اشاره کردی که بیس نرمی داره و این دوستمون بیس کوبشی میخوان . همون mtx12-44 بهترین انتخابشون میتونه باشه .نقل قول:
250 وات هم روی 4 اهم نیاز داره و ساب خوش ساخت و خوش کیفیت و همینطور خوش صدایی هست .
درود
ماشین پرایده میخواستم تا یه حدود استیج جلو ارتقاع بدم :(
الان یه 9604 پایونیر دارم که کاپا 11 و یه ساب 350 وات روش هست در کل از عقب خیلی راضی ام.
از یکی شنیدم که توی بغل در های پراید جای باند 13 سانتی هست باید رو دری را سوراخ کرد آره؟؟؟؟؟؟
حالا دومورد؟
1. اگه میشه یه جفت کامپ به خروجی آمپ 693.11 اضاف کرد؟، تا برم یه جفت کامپ 13 با صدای گرم بگیرم قیمت مناسب ترجیحا تا 300. (لطفا معرفی هم بکنید)
چون فعلا بودجه اضافه کردن آمپ مونو و نتورک و تعویض پخش P6000ub با 2 جفت خروجی را ندارم :(
2. اگه آمپم خروجی نمیده تا برم یه DCX 100.3 هرتز 10 سانتی و یه جفت DT 24.3 که فکر کنم 4 تاشونو مستقیم بشه به پخش و در جای فابریک جلو وصل کرد بخرم و ببندم (تو اینترنت پیداشون کردم، حدود قیمتشون چنده؟
اگه ترکیب های دیگه مثل Helix Blue B4X یا ECX 100 با توییتر HT 25 هم به نظرتون خوب میشه حتما بهم بگید.)
پیش نویس: زیاد تو فکر باکس های کنار در، برای باند های 16 سانتی نیستم. و از صدای تیز نفرت دارم صدا باید گرم و کیفیتی باشد!
ممنون از راهنماییهاتون. هر دو نوع رو بررسی میکنم. بیس کوبشی میخوام. درضمن با این سیستمیکه گفتم خازن میاز دارم با نه؟؟
پخش پایونر. جفت باند500واتی 6975v2
یه جفت باند کوچیک 50واتی واسه جلو
آمپیلی سی یرا. و در آینده ای نزدیک ساب
به نظرتون خازن نیازه بگیرم یا یچیز اضافه اس. لطفا کارشناسی بگید.
(ماشینم 111ه و صندوقش کلا یه وجبه اگه سابو خازنم بزارم دیگه هیچی[emoji4]).
سلامنقل قول:
نه عزیز خازن نیاز نداری شما .ولی من با پایونییر موافق نیستم در مورد اون ساب که دوستمون پیشنهاد داد به نظر من فقط قیافش خوشکله یه کم چیز دیگه ای نداره.
اگه بخوای اونو بگیری 3010 کنوود خیلی خوش صداتر از اونه.
نقل قول:
دوسته عزیز شما میگی یه ساب داری و یه باند عقب خب این امپ 4کانال اگه داشته باشین دیگه جا برای اضافه کردن کامپوننت نیس باید یه 2کانال دیگه اضافه کنید ساب رو بدین به اون 2 کانال و امپ 4کانال رو بزارین واسه باند و کامپ.
مورد بعدی اینکه پرایدتون 131 هستش یا نه قدیمی ها؟ چون رودری پراید جدیدارو نمیشه سوراخ کرد باید یه کیک پنل درست کنی که میگی این کار واست مقدور نیس اگه رودری قدیمیه که میشه 16 سانتی جا داد چرا 13 سانتی :n02:
مورد بعد : من نفهمیدم اخرش پخشتون 9604 یا p6000 ازین هم که بگذریم پخش شما صداش رو به تیزی میره باید با تنظیمات خوب جلوی تیز شدن صدا رو بگیری
من نظرم واسه کامپ ببین از هرتز چی میتونی بگیری چون صداش گرم ونرمه به سلیقه شما میخوره من قیمت ندارم که بخوام مدل دقیق بهت بگم یه پرسو جو بکن خودت تو بازار :n36:
صدای هلیکس خیلی باز و شفافه ببینید یه سلیقتون میخوره میتونین از سری match هم استفاده کنین.
سلام
دوستان حمید اقا خوردن زمین و چندتا از دنده هاشون شکسته الان بیمارستان بستری هستن.:n30::n28:
واسه سلامتی و بهبودیه این برادر بزرگ و عزیزمون دعا کنین.
خیلی ممنون :n16:
ایشالا که زودتر سلامتیشون رو بدست میارن ...:n16:نقل قول:
دوست عزیز منظور من از این که بیس نرمی داره ینی بیس خشکی نداره برخلاف دوستانی که میگن پایونیر بیس خشکی داره .کیک خیلی قوی هم داره همه چیش مناسبه البته 70تومن هم از مدلی که شما فرمودید ارزون تره .نقل قول:
این دوستمون میخواست دست دوم بخره فک میکنم من گفتم نو بخربا همون پول دست دوم بهترنیست به نظر شما.
حمید آقا ایشالله هر چی زودتر سلامتی تو بدست بیاری .نقل قول:
جات تو فروم خالیه
ولی بچه ها نمیذارن گروه تعطیل شه حواسشون هست :n16:
تقریبا تصمیم روی پخش 145 قطعی شدهنقل قول:
چند سوال دارم اگر بزرگواری کنید جواب بدید لطف بزرگی کردید
اول اینکه چذا باید 3way تک استیج باشه؟ نمیشه از جلو شروع کرد ؟ میخواهم صدای دالبی داشته باشم و نخواهم برای شنیدن صدای خوب صدای عقب رو زیاد کنم
به نظر شما اگر جلو و عقب کامپ ببندم بهتر است یا میدرنج، تیوتر، میدبیس در عقب؟ میخواهم هم پرتاب صدا و هم صدای با کیفیت داشته باشم. مغازه داری می گفت صدای کامپ کم است. مغازه دار می گفت چون ماشین شما تیبا هاچ بک است بستن کامپ در جلوی ماشین هزینه بیخودی است چون کامپ 10 سانتی هیچ سودی ندارد
در همان مغازه به من پیشنهاد داد سیستم زیر را ببندم:
آمپ و ساب: soung magus
میدبیس و تیوتر: vigor voice
میدرنج: audio pipe
صدای توئیترش به نظر جیغ بود.
می شود سری میل را دقیقا مشخصاتش را ذکر کنید، با یک عدد آمپ، ساب، اکسسوری پیشنهادی
با سلام خدمت همه اعضای این سایت
عید فطر رو به همتون تبریک میگم
می خواستم باهاتون مشورتی کنم.
مشخصات سیستم ماشین من:
یک جفت باند بیضی Kenwood kfc-s6993
یک جفت باند بیضی Kenwood kfc-hq718ex
پخش Kenwood kdc-U349R
آمپلی فایر MB Acoustic mba7800b
می خواستم پخش رو عوض کنم، چی بگیرم خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
نقل قول:من بالاخره 1750 پایونیر رو بستم. با بلندگوهای فاریک بسیار خوب جواب میده و احتمالا تا وقتی که بلندگوهای فاریکی خراب نشه اونارو عوض نمیکنم! من نمیدونم ضبط فاریک چطوری بوده ولی این برای من خوب عمل می کنه. سرعت خوندن از روی USB هم عالیه. از Mixtrax هم خیلی راضی هستم. فقط بعضی آهنگهارو خیلی کوتاه تر از بقیه پخش میکنه. کاریش میشه کرد؟نقل قول:
ماشین من 132 مدل 94 هستش. یکمی درز پایینش افتاده که نور پشت داشبورد بیرون میزنه که یکم ضایع وایساده. اینو میشه کاریش کرد؟
1750پایونیر ارزون ترین ضبط سی دی خور مدل 2015 هست که میتونه برای دوستانی که سیستم نمیخوان عالی باشه. البته قابلیت اضافه شدن آمپیلی رو هم داره. ضمنا اینترفیس 206 رو هم ساپورت میکنه که البته مبدل میخواد.
ممنون از شما
درودنقل قول:
مرسی که جواب دادید.
پخشم p6000ub هست و آمپم 9604.
میدونم جا نداره منظورم این بود که میتونم روی همون خروجی ها ببندم یا نه که فکر نکنم آمپ بتونه تحمل کنه. آمپ خیلی قویه و باندها هم 2 اهم برا همین پرسیدم.
پراید صبا 89 هست. مطمئنی 13 و 16 جا میشه؟ کدومش راحت تر و بدون برش کاری؟ عکسی فیلمی چیزی نداری؟ گشتم نبود!
اگه جا میشه پس میرم یه آمپ مونو ریموت دار میخرم. و کامپ میگیرم که به درد یه ماشین دیگه هم بخوره! تو در جلو پارس و سمند چند سانتی میخوره؟
میشه بین این چند مدل یه مقایسه صدا برام انجام بدین/
Helix Blue B62C
Pioneer TS-D1320C
Pioneer TS-D1330C مدل جدیدشه انگار و میگن اگه درست درایو بشه صدا کامپ چند میلونی میده :)
Pioneer TS-A1605C
Dragster DS 632.3
Hertz HSK 165XL
فک کنم همینا تو رنج 300 خوب باشن؟
آخه من اصفهانم و چیزی اینجا نیست که پرس و جو کنم :(
.
به امید بهبودی هرچه سریع تر داش حمید.
.
نقل قول:
سلام
در مورد با امپتون درسته قوی هست اما جواب نمیده باید برای ساب امپ دیگه تهیه کنید یا مونو یا 2کانال.
این کامپ هایی که فرمودین من صدای پایونیر رو نشنیدم غیر از 172 prs .
صدای هلیکس هم شفاف و کریستالیه
صدای هرتز 165xl که فکر نمیکنم به قیمت 300 جایی باشه حدود 700 احتمال 99%. صدای گرم و حجم صدای بالا
درگ استر هم نشنیدم تاحالا هیچ چیزیشو.
برای جا شدن اگه منظورتون رو داشبورد که اونجا جا نمیشه اما اگه رودری رو برش بدین یه رینگ mdf زیرش میزارین و کامپ روی اون نصب میشه.
نقل قول:
من 3وی رو تجربه نکردم نمیتونم نظر بدم :n02:
برای تک استیج بیشتر به خاطر این میگن که صدات تمیزتره تا اینکه یه 3وی هم عقب داشته باشی تنظیم 3وی و نصبش خیلی سخته اینجوری نگاه کردنش اسونه فقط:n02:
شما باید پخشت 4way یعنی 4 جفت خروجی باید باشه مثه کلاریون d2 یا p99 پایونیر که بتونی 2تا 3way رو همزمان راه بندازی.
برای بستن 3وی شما یه امپ 4کانال نیاز داری 1کانال میره به ووفر و یه کانال میره به تیوتر و میدرنج.
و یه ساب ووفر هم که داشته باشی دیگه خروجی پخشت پر شده.
صدای کامپ خوب اصلا کم نیس حجم صدای خیلی خوب و صدای تفکیک شده و با کیفیتی که کامپ میده خیلی لذتبخشه.
اما اگر با میدرنج و میدبیس و سوپر تیوتر مقایسه کنس مسلما صدای اینا خیلی بیشتر از کامپ هست و کیفیت فدای حجم میشه :n39:
من راستش در مورد تیبا نمیدونم سایزش چند هست و کجاش قرار میگیره ببین اگه راهی هست که کامپ 16 سانتی ببندی که خیلی هم عالی .
این مغازه داری که شما میگی هرچی که به شما گفته جنس اصل نیس فیک هستش من هیچ کدوم اینارو پیشنهاد نمیکنم. همشون تقلبین.
اگه خیلی دوس داری حجم صدات بالا باشه میتونی از میدبیس و سوپر تیوتر یا میدرنج و سوپر تیوتر گرندزیرو استفاده کنی یا اینکه اگه پولشو داری ست میدرنج و سوپر تیوتر راکفورد رو بردار کراس اوور هم داره یه حجم خٌلی بهت میده :n19: کیفیتش هم خوبه از همه ی اینایی هم که گفتی 100% بهتره .
فکرمیکنم قیمتش هم حدود 1150 ایناها در میاد ولی باید ساب هم داشته باشی حتما:n09:
منظورتون ازینکه نمیشه از جلو شروع کرد رو نفهمیدم؟؟؟؟؟:n13: اگه منظورتون ست میل هرتز هستش که همه جلو میبندن کیف حلال رو بهشون میده :n08:هم قدرت هم کیفیت یه جا:n02:
باید تیوتر و میدرنج رو با فایبرگلاس براش جا درست کنی یا روی قاب اینه یا روی قاب ستون جلو داشبورد و میدبیس هم توی در قرار میگیره.
ست میل هم قطعاتش اینان :
میدبیس ml1600
میدرنج ml700
تیوتر ml280
و یه کراس هم داره دقیق نمیدونم.
اگه یه امپ بخوای که هم ساب و همه رو باهم جواب بده یه ووچه 5.1 بگیر.
اکسسوری هم rca از برند کانکشن بگیر حتی 35 تومنیاش هم خیلی خوبه.سیم برق هم گیج 0 من گرندزیرو دارم راضیم.سیم اسپیکر هم گیج 14 و 16 بگیر به اندازه ای که میخوای.
ساب هم بستگی به هزینه و نوع صدایی که دوس داری و کوبشو ویبره و ... ایناها داره.
این برند ایمیج داینامیک هم تعریف ساب ووفراشو خیلی شنیدم سری idmax و idq یه تحقیق در موردش بکن.
نقل قول:
نوشته شده توسط MohammadHasanMilad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوسته من خیلی خوش اومدین :n16:
شما الان ازصداتون ناراضی هستین؟ دلیل ارتقا پخش چیه؟
بودجه چقدر هست؟
سلامی دوباره...
ممنونم دوست عزیز.
راضی ام ازش،یه بار که رفتم یک جفت باند بیضی 718 با آمپلی ام بی اضافه کنم، فروشنده گفت سیستم ماشینت کامل شد فقط اگه پخش رو عوض کنی بهتر میشه.
بودجه هم تا 450 شاید بتونم، میخوام بدونم اگه بخوام عوض کنم چه پخشی خوبه؟
بازم ازتون ممنونم...
والا به نظر من امپت رو عوض کنی شاید بهتر از پخش باشهنقل قول:
نوشته شده توسط MohammadHasanMilad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپتون جنس فیکه و به مرور زمان به درایورا صدمه میزنه و عمرشون کم میشه
اگه همین بودجه رو بزارین رو امپ به نظرم کار درستی باشه.
اگه نه که میتونین 7056 کنوود به قیمت حدود 550ت بخرین پخش کامل و خوبیه و به قیمتش می ارزه.
سلام دوستان
با ارزوی سلامتی برادر عزیزم اقا حمید گل
خواستم نظر دوستان رو برای سیستم واسه زانتیا بدونم و اینکه سایز فابریک دربهای جلو وعقبش چنده
فعلا بدون امپلی و ساب دوستان نظر بدن
ضمنا صدای شفاف همراه با بیس مناسب برای داخل اتاق میخوام نه برای بیرون ماشین
پخش رو 7056 کنوود اعلام کردن که خیلی تعریفش می کنن حالا اکه در این قیمت پیشناد بهتری دارین اعلام بشه
باند یا کامپوننت هم نظر دوستان بدونم چیه تعریف کامپوننت e62هلیکس خیلی شنیدم همچنین e69 باند
واینکه اگه کامپوننت باشه به سایز دربها میخوره و تیوتراش و بقیه چیزها برای جا سازی نیاز به برش و دستکاری ماشین که زانتیا هستش نباشه ممنون