[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رایتل اصلا مشترک نداره کا بخوان ازش شکایت کنن[emoji3]نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام دوستان
من تعرفه های ایرانسل رو دیدم
نسبتا از مبین نت گرون تره
به نظرتون من مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟
کیفیتش در چه حده ؟
به نظر من انگار بسته های ایرانسل توپول تره یعنی 50گیگ ایرانسل با50گیگ مبین فرق داره ایرانسل دوام بیشتری داره.یه بارهم از بچه ها پرسیدم کسی جواب نداد.ولی اگر واقعا حجم دزدی نشه .خوب مبین به صرفه تره اونم بعضی بسته هاش.ولی سرعت و کیفیت ایرانسل فعلا بالاتره با اینکه مبین نت خلوت ترهنقل قول:
دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم شاید در یک منطقه خاص مبین نت یا ایرانسل بهتر باشه یا در یک زمان خاص ایرانسل ارزون تر باشه ولی وقتی کلی قرار باشه مقایسه بشه هیچ فرقی بینشون نیست همونطور که گفته میشه مبین نت قطعی زیاد داره خیلی ها هم از قطعی ایرانسل شکایت دارند و همانطور که سرعت مبین نت گاهی افت میکنه ،ایرانسل هم خیلی جاها سرعتش پایینه و خیلی جاها هم بیشتر از مقدار مورد نظر شماست و قیمت مودم ها هم که تقریبا یکی هست حالا 10 تومن پایین تر یا بالاتر ارزش انتخاب اشتباه رو نداره.حتی پشتیبانی شرکت هم در هر دو یکیست و خوب و بد در هردو وجود داره پس در مقایسه کلی در یک سطح هستند و بهترین کار اینه که شما در منطقه خودتون در مورد کیفیت و قطعی و سرعت، تست یا پرس و جو کنید و اونی رو که بهتره انتخاب کنید.نظر من اینه که مبین نت بگیرید چون فعلا ایرانسل سیر نزولی داره از نظر پهنای باند.نقل قول:
بله همینطوره در منطقه ما مبین نت میانگین ۲۰ تا ۲۵ مگ سرعت میده اما ایرانسل ۱۰ تا ۱۵ مگ جفتشونم افت و خیز زیاد دارن و کاملا به منطقه مربوطه که کدوم بهتره جفتشونم فقط فوکوس کردن روی تبلیغات و فروش و تخفیف و اصلا فکر پهنای باند نیستن که به شدت داره توی هردو کم میاد.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
با توجه به قیمت و سرعت بسته های
همراه و ثابت TD
ارزش تهیه TD داره؟ به خصوص از نظر قیمت بسته ها
کسی میدونه چرا ایرانسل یه سری سایتها رو یا درست باز نمیکنه یابه روز نیستند؟
اگر به روز نیست صفحه یا درست لود نمیشه یکبار کنترل F5 رو فشار بدید روی سایت موردنظر درست میشه یا اینکه کش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره به سایت موردنظر بریدنقل قول:
از dns هم میتونه باشه. با dns های دستی 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 امتحان کنید.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk