واقعادنمی دونم سیاست همراه اول چطور هست که این امکان مناسب رو به کاربر میده که با هزینه ارزان شبی در صورت وجود سرعت مناسب تا بیست گیگ دانلود کنهنقل قول:
اون موقع که adsl داشتم هیچوقت به این نقطه نرسیده بودم
Printable View
واقعادنمی دونم سیاست همراه اول چطور هست که این امکان مناسب رو به کاربر میده که با هزینه ارزان شبی در صورت وجود سرعت مناسب تا بیست گیگ دانلود کنهنقل قول:
اون موقع که adsl داشتم هیچوقت به این نقطه نرسیده بودم
به نظر من که این سیاست موقتیه. چون میدونه چند هفته دیگه که ترابردپذیری اجرا بشه، همه بخاطر اینترنت بهتر ایرانسل، اپراتور شونو عوض میکنن میرن رو ایرانسل، این طرح رو گذاشته که کاربراش نپره!نقل قول:
خود من کاملا تصمیم داشتم همون روز اول که ترابردپذیری اجرا شد برم رو ایرانسل، ولی از دیشب دو دل شدم.
باید ببینیم تا کی دوام میاره این طرح. باید تا میشه استفاده کرد و دوشید [emoji16]
Sent from my D6503 using Tapatalk
خوبه ديگهنقل قول:
به نظرت با مودم بيشتر از موبايل سرعت ميده؟
خب پس این میشه همون سرعت من کهنقل قول:
مودم چون برای این کار ساخته شده بنظر خودم بهتر از موبایلهنقل قول:
یک سوال ترابردپذیری جریانش چیهنقل قول:
ولی خودمونیم مفهوم اینترنت ارزان رو درک کردیم
یک زمانی عقده دانلود داشتم الان هر موقع نیاز داشته باشم دانلود میکنم
یک شب 16 گیگ دانلود کردم خودم کیف کردم [emoji1]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
ترابردپذیری یعنی تغییر اپراتور بدون تغییر شماره موبایلت. یعنی بدون اینکه همین شماره موبایلت تغییر کنه، کاربر ایرانسل یا رایتل بشی.نقل قول:
منم دقیقا یه زمان عقده دانلود بودم، یک هفته تمام کامپیوتر رو روشن میزاشتم که یه بازی دانلود کنه[emoji1] ولی همین دیشب Dirt Rally رو دانلود کردم تمام
تکرارینقل قول:
تایید میشه محدودیت 30 گیگی داره.نقل قول:
بسته 2 تا 7 هم محدودیت 20 گیگی.
این برنامه همراه من...چقدر چرته...برای هر بار استفاده باید رمز یکبار مصرف گرفت...یه پروسه ی مسخره، که آخرش بهت رمز رو نمیده :n21:
معلوم نیست که طراح ارشد این برنامه فازش چی بوده که همچین ایده ی مزخرفی رو برای استفاده از برنامه داده :n24: