از هیچ کدام خود گوگل برای امنیت بیشتر از این پروتکل استفاده میکنهنقل قول:
Printable View
از هیچ کدام خود گوگل برای امنیت بیشتر از این پروتکل استفاده میکنهنقل قول:
یه راه دیگه هم برای اعتراض به وضع اینترنت مخابرات هست فیسبـــــک
کی همچین حرفی رو زده ؟! مگه قضیه کوسه و قطع شدن کابل نبود که هر بار موضوع مشکلات اینترنت از طریق رسانه ها مطرح میشه یه اشاره ای هم به اون موضوع میشه ؟!نقل قول:
پس استدلال شما اینکه از ترس اینکه این تاپیک فی لت ر نشه نیام مساله رو مطرح نکنیم ؟ اصلا فلسه این تاپیک چیه ؟!
قبلنا یادمه یه صفحه پتیشن بود میرفتم به وضع سرعت دایل آپ اعتراض میکردم و در نهایت امضا میکردم نتیجه اش شد اینترنت ADSL حتی اگه 128 باشه.نقل قول:
ولی من در عجبم چرا هیچ کسی هنوز یک صفحه اعتراضی به این سرعت داغون اینترنت ایران توی فیس بوک باز نکرده ؟!
میدونید که ایران بهترین شرایط جغرافیایی رو برای ترانژیت دیتا در اختیار داره و این مساله میتونه سالانه کلی در آمد ارزی برای کشور داشته باشه.
سروی 1 مگ مخابرات سرعت دانلود به 30 هم نمیرسه
بی تاثیر ترین نوع اعتراض همین اعتراض فیسبکی هست!
به خاطر همینه که میخوان شبکه های اجتماعی رو از فیل در بیان. تا ملت سرشون گرم بشه. دیگه به این چیزا فکر نکنن.
یه جورایی این فیسبک مثل سوپاپ اطمینان میمونه. هر بلایی بخوان سر ملت در میارن. ملت هم دلشون خوشه به 4تا پیج. پیج هم که باد هوا!
نقل قول:محتوای مخفی: 1
دوستان به نظر شما با توجه به گستردگی اختلال در سطح کشور چرا کوچکترین خبری در این مورد روی خبرگزاری های داخلی و خارجی دیده نشده؟ من خودم کرج هستم یک هفته بیشتر است که با افت سرعت شدید روبه رو هستم ولی هیچ گونه اطلاع رسانی روی سایت های داخلی و خارجی(منظورم سایت های...)در این مورد ندیدم از هرکدوم از اقوام و دوستانم هم می پرسم اونها هم با این مشکل مواجه هستند
بچه ها امروز رفتم 256 با ترافیک 2 گیگ گرفتم 12 تومن گرفت! (دفتر خدمات ارتباطی رفتم) زیاد نگرفتن؟ بعد این جشنواره هنوز ادامه داره ؟
سلام قیمتش همین 12500 تومنه فکر کنم. کدوم جشنواره؟نقل قول: