ببین عزیزم من خودم tryn بازم ولی تو lol هر کی یه ضد داره مثلا teemo, jax, jayce, singed, darius اینها tryn رو راحت میزنن مگر اینکه noob باشن. هیچ هیرویی نموتونه با همه تک به تک بزنه. هیچ کس :n09:نقل قول:
Printable View
ببین عزیزم من خودم tryn بازم ولی تو lol هر کی یه ضد داره مثلا teemo, jax, jayce, singed, darius اینها tryn رو راحت میزنن مگر اینکه noob باشن. هیچ هیرویی نموتونه با همه تک به تک بزنه. هیچ کس :n09:نقل قول:
من پیشهناد میدم یکم با tryn بیشتر بازی کن...نقل قول:
boot attack speed
infinity edge
bloodthirster
bloodthirster
phantom dancer
frozen mallt
در ضمن عزیزه دلم Q رو باید اول بگیری و قوی کنی بعدش هم W برای slow کردن از پشت در آخر E رو قوی می کنی. خواستی اول صبح ها هم با هم 1 به 1 بزنیم من مشکلی ندارم. با tryn بزرگ شدم پسرم
من نمیدونم شما دوستان چه علاقه ای دارید که یه ایتم رو دوبار بگیریدنقل قول:
bloodthirster یکی کافی و وقتی late game شه اون موقع شما به یخورده سیتم دفایی نیاز دارید که اگه ravenus hydra و warmogs داشته باشید ، اون موقع دارای health regen بالا میشید که خیلی مفید میتونه باشه ...ضمنا ravenus hydra توی late game و درگیری های تیمی خیلی مفیده و به چمپای نزدیک هم دمج وارد میکنه که با توجه با کریت بالای trynd این دمج خیلی بالاست
warmogs بجای frozen mallt چون شما به health refen و HP نیاز دارید نه slow چون trynd خودش slow داره
بعدشم شما توی ایتمای پیشنهادیتون اثری از armor penetration دیده نمیشه، که کلا یعنی هیچ...جلوی یه تانک با ارمور بالا و hp انگار به دبوار داری میزنی
عزیزم من trynd رو خوب میشناسم...شما اول ایتم بستن یاد بگیر واسه چمپتون بعدش بیا منو آموزش بده
با تشکر
اساتید اگه کسی با اش بازی کرده راهنمایی کنه این بیلد برای اش خوبه؟ اگه نه چیکارش کنم بهتره؟
ترتیب بستن آیتمها هم از چپ به راست.
بجای huricane یا banshee begir یا guardian angel یا یه ایتم دفاعی
اینفینیتی رو هم اخر بگیر
بجای blade هم phantom dancer بگیر(اما اگه دشمنات تانکی رفتن همین خوبه)
نقل قول:
دوست عزیز من این ایتمارو بهت پیشنهاد میدم، واسه من همیشه مفید بوده،به سبک بازی من میخوره
با doran's blade سروع کن و اولین اسپل رو هم q باز کن،واسه خاطر slow .. بعدش w\e\w\w\r ..سعی کن last hit کنی و gold هایی که به دست میاری رو Save کن واسه infinity وقتی به اندازه یه BFS پول جمع کردی و چندتا پوشن recall کن
من چون واسه ashe ران atak speed دارم کفش ارمور میگیرم یا boot of swiftness
phantom
bloodthirster
lastwhisper
و یه ایتم دفایی معمولا gaurdian angel جواب میده ولی من warmogs هم میبندنم
من اینارو پیشنهاد میکنم البته flash و barrier هم میگیرم من....ignite از اونجایی که range ashe زیاد هست نمیشه land کرد یجورایی safe نیست...barrier بهتره
nevereverdown
منو اد کن تو eu east دیروز و امروز فقط ashe گرفته بودم میتونی ببینی
مرسی :n16:نقل قول:
راستش من به خاطر این وضعیت نت با هیچ چمپ دیگه ای به جز اش نمیتونم بازی کنم (یعنی همش فید میدم) قبلاً که نت درست بود با هر هیرویی میتونستم،
من flash و Ignite رواستفاده میکنم اینطوری: 3 تا Health Potion بر میدارم و boot معمولی و اولین اسپل W رو فعال میکنم.
میرم بات لاین تو علفا مخفی میشم متظر چمپ حریف، وقتی حریف داره وارد علفا میشه یه لحظه قبلش با W اسپل میزنم و پشت بندش بیسیک اتک و Ignite و اگه حریف فلش زد منم پشت بندش فلش میزنم و میرم دنبالش و اتک آخری رو میدم و تمام!! Firstblood اش میکنم، تو این حالت یکی دوتا هم از Turet میخورم ولی چون قبلش Potion رو فعال کردم با بالای 50 سلامتی برمیگردم.
راستش اینطوری خیلی Firstblood کردم،
خب اره من اون اولا همین کارو میکردم ولی خب توی Rank همه تیما مراقب adc هستن که farm کنه و کیل بگیره و کمتر بمیره واسه همین ، همیشه توی بات ساپورت پیش قدم میشه و توی علفها وارد میکاره،و شما با این روش خیلی احتمالش پایین هست که فیرست بلاد بگیریدنقل قول:
من دوران بلید رو پیشنهاد دادم به دلیل
10dmg
80health
restore 5hp per attack
گفتم بستگی به روش بازیتون داره...من 39% attack speed ران دارم واسه همین دوران بلید جواب میده واسم
ولی ایتمای دیگه که گفتم همه ویژگی های adc را واستون مهیا میکنه
dmg,attack speed,armor penetration
barrier که گفتم،وقتی بازی طولانی میشه،تیم حریف شمارو هدف اول فرار میده و شما با barrier و flash میتونید خودتونو نجات بدید ولی ignite نمیتونه خیلی کاربردی باشه
Spirit Visage اقا چرا این آیتمه کار نمیکنه ؟ لایف استیل نمیده ! یا اسپل ومپ هم نمیده قضیش چیه توضیح بدین !
از همون doran معلومه tryn باز نیستی عزیزم...نقل قول:
کی میگه دو تا bloodthirster کار نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا؟؟؟؟؟ :n08:
یه اتک میدی تا دندون heal میشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همین امروز بازی کردم. گفتم خواستی 1 به 1 میزنیم هیچ مشکلی نیست. برو doran بخر......
خواهشا در مورد هر champ خواستی حرف بزن جلوی من به غیر از tryn, diana, akali, jax