بنده یه هارد اکسترنال وسترن دارم
با یو اس بی 3 وصل کرده ام و... در حال انتقال 50 گیگ فیلم هستم اما سرعت انتقالش خیلی کم هست. حدود 17مگ !
نمی دونم مشکل از کجا هست! ؟
Printable View
بنده یه هارد اکسترنال وسترن دارم
با یو اس بی 3 وصل کرده ام و... در حال انتقال 50 گیگ فیلم هستم اما سرعت انتقالش خیلی کم هست. حدود 17مگ !
نمی دونم مشکل از کجا هست! ؟
در اينجور موارد به چند سايت مراجعه تا بتونيد قيمت تقريبي رو پيدا كنيد . سايتهايي چون چاره ، ديجي كالا ، ديجي آنلاين ، ميهن ماركت ، رايانه صبا ...نقل قول:
17 مگ براي usb3 كم هست . مطمئن هستيد كه به پورت usb3 سيستم متصل شده ؟؟نقل قول:
پيشنهاد ميدم يك تست read توسط برنامه hdtune بگيريد و اينجا آپلود كنيد . همچنين از قسمت health همان برنامه هم يك عكس بگيريد و اينجا آپلود كنيد .
نقل قول:
مطمئن که هستم!
الان یکی دیگه هم دارم این هم دارم 120 گیگ عکس منتقل می کنم این یکی با سرعت 27 مگ داره انتقال می ده.
تست ها رو هم که فرمودید انجام می دهم و می فرستم.
آقایون درخواست راهنمایی دارم شدید!
بعد از مدتها پول هارد اکسترنال جور کردم و خواهش میکنم منو در راستای انتخاب یک هارد اکسترنال ایده آل راهنمایی کنید.
بودجم 450 تومنه که میتونم 50 هم روش بذارم
USB 3 باشه. از نوع آداپتوری. با سرعت بالا...
آیا 1.5 ترابایت هم تو بازار موجوده؟
الان رنج قیمت تقریبی 2ترا و 1 چقدره؟
بنظرتون دو تا 1 ترابایت بگیرم یا یدونه 2 ترابایت؟
هارد رو برای آرشیو فیلم و سریال میخوام و اینکه قراره زیاد ازش کار بکشم.
سلام .نقل قول:
با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست پس seagate backup plus انتخاب مناسبی هست و از آنجایی که 7200RPM هستند گرمای بیشتری در مقایسه با WD my book ایجاد میکنند که توصیه میشه از یک فن برای متعادل نگه داشتن دمای هارد استفاده کنید .
دو هارد یکترابایت در مقایسه با یک هارد دو ترابایت امنیت بیشتری خواهد داشت ولی نگهداری و راه اندازی دو هارد در مقایسه با یک هارد سختر خواهد بود مثلاً اشغال شدن میز کار یا پورت usb یا خروجی برق توسط دو هارد اکسترنال ... در کل اگر از هارد خوب مراقبت میکنید یک هارد دو ترابایت بخرید .
نکته : هاردهای GoFlex و Backup plus برخلاف هاردهای اکسترنال وسترن قابلیت hardware encryption را ندارند .
با تشکر از توجهت رفیقنقل قول:
من حتی USB 3 ندارم ولی بنا به آینده نگری گفتم USB 3 باشه بهتره. خودم نظرم روی وسترن بود.
نگفتین آیا 1.5 ترا هم موجوده یا نه؟
پس با این اوصاف فک کنم یک دو ترابایت بگیرم بهتره. ولی مدل دقیق و جدید بهترین هارد آداپتوری 2 ترابایت وسترن الان کدومه؟ اگه یه رنج قیمت هم دستتونه ممنون میشم.
راستی فن جدا برای هاردی که اشاره کردین از کجا وصل میشه؟ دقیقا چطور باید ازش استفاده بشه که هارد دمای متعادل داشته باشه؟
با تشکر ویژه...
نقل قول:
مدل دقیق و جدید و مناسبترین مدل برای استفاده های عادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . البته اسم قدیمی آن western digital my book essential بود که در کل فکر نمیکنم فرقی بین این دو باشه (یعنی فقط اسم عوض شده) .نقل قول:
ولی مدل دقیق و جدید بهترین هارد آداپتوری 2 ترابایت وسترن الان کدومه؟
1.5ترابایت همین مدل موجوده ولی نمیدونم آیا در بازار ایران پیدا میشه یا خیر ، توصیه میشه همون 2 ترابایت رو بخرید .
در مورد فن هم چند راه هست که بستگی به ابتکار و خلاقیت خودتون داره . یا از فنهای 8 یا 12 سانتی معمولی استفاده کنید و با آداپتور برق 12 ولتی روشن کنید یا اینکه میتونید از فن های rack استفاده کنید و چون 220 ولتی هست نیازی به آداپتور برق ندارید که خیلی هم قوی هست و باید بشدت مراقب باشید تا احیاناً بر اثر برخورد با پره ها آسیب نبینید . در هر حال این فن باید با فاصله مناسب و بدون تماس با هارد در پشت هارد بگیره بطوریکه هوای خنک از لابلای منافذ داخل بشه .
(عکس فن rack خودم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
والا من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم و چون اینجا همه حرفه ای هستند یک راهنمایی میخواستم که دیگه سردرگم نشم تو بازار و مدل مورد نظرم رو بدونم . هارد 1 ترا ، برای ریختن فیلم هام ، جنس خوب میخوام . لطفا راهنمایی بفرمایین دقیقا که چه مارکی چه مدلی بخرم . لطفا چند مدل به ترتیب اولویت بگید که اگر یه مدل تو بازار نبود بعدی رو بخرم .
و سوال دیگه ای که دارم اینکه من تهرانم ، از پاساژ رضا بخرم یا جای دیگه ای بورسش هست ؟
مچکرم
سلام .نقل قول:
دو نوع هارد مناسب کار شماست ، هاردهای اکسترنال آداپتوردار و هاردهای اکسترنال پرتابل .
اگر دائماً هارد رو جابجا میکنید توصیه میشه از انواع پرتابل بخرید که کوچکتر و سبکتر و در نتیجه حمل و نقل آن راحتتر هست .
چند مدل پیشنهادی
1. western digital my passport
2. seagate backup plus portable drive
و اگر هارد ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 رو بخرید .
ولی اگر برای جابجایی نمیخواهید و صرفاً برای آرشیو کردن اطلاعات میخواهید میتونید یکی از مدلهای زیر رو بخرید .
1. western digital my book
2. seagate backup plus desktop drive
3. seagate Expansion Desktop هم خوبه (طرح جدید فقط) .
نکته : از بین هاردهای معرفی شده تنها WD هست که قابلیت hardware encryption دارد .
برای خرید بغیر از بازار رضا میتونید از پاساژ مرکر کامپیوتر ایران هم خرید کنید (نزدیک میدون ولیعصر).