فن آوا خيلي بهتر سرويس ميده .با همون قيمتي كه گفتي. با سرعت 128 ولي نامحدود نيست محدوده آخه مگه چقدر ميخواي دانلود كني بابا توي ما 1 گيگ هم زياد مياد ميتوني امتحان كني.فن آوا شبانه رايگانه!نقل قول:
Printable View
فن آوا خيلي بهتر سرويس ميده .با همون قيمتي كه گفتي. با سرعت 128 ولي نامحدود نيست محدوده آخه مگه چقدر ميخواي دانلود كني بابا توي ما 1 گيگ هم زياد مياد ميتوني امتحان كني.فن آوا شبانه رايگانه!نقل قول:
جدي ميگي!!!!!!!!!!نقل قول:
ايول به تو!!!
آقايون از اين به بعد كسي ديگه از صبانت سرويس نگيره!!!!!!
حرف ايشون كاملا منطقيه
اشتباه از شماست عزیز...اطلاعات کامپیوتری شما نقص دارهنقل قول:
اینم جواب کامل شما :
نقل قول:
با سلام .
من خودم 512 از صبا گرفته ام ولی فهمیدم که باید این عدد رو بر 8 تقسیم کنی تا حداکثر سرعت واقعی بدست بیاید . که حداکثر سرعت من هم در صبح از این بیشتر نمیشود . :41:
خوب این موضوع برای همه Isp ها صادق هست یا برای خونه سرعت بالاتر هم میشه گرفت ؟( چه از خودش یا جای دیگه ) . :21:
اصلا چرا اسمش گذاشتن 512 همون 64 میگذاشتند دیگه :41:
پهنای باند شماکه 512 است برحسب Kbps است ولی سرعت شما بر حسب KBps است و آن تقسیمات صادق است و شما از هر ISP دیگری نیز این سرویس را بگیریند بین 60 تا 64 KBps سرعت شما می شود.;)
سلام.
صبانت بازم که ریپ میزنه (چرا سرعش اینقدر کم و زیاد میشه):13:
.
.
.
.
مشکل از کجاست بگند بیام هل بدم !شاید فرجی شد !!!(کم کم دارم کلافه میشم زنگ بزنم پشتیبانی ...آره):27:
من كه قبلا گفته بودم شما دلتون رو به چيه اين صبانت خوش كردين بيخيال ديگهنقل قول:
فن آوا .پارس آنلاين.آسيا تك و خيلي از شركت هاي ديگه دارن بدون دردسر سرويس ميدن
اولش خیلی خوب بود ولی همین که به ما رسید رفت تو کما !!!! </p></p></p>ولی اگه قسمت بشه بعد از این شارژم میرم از پارس آنلاین اکانت میگیرمنقل قول:
ویرایش...................مشکل از سرور سایت بود
سلام
میشه دوستان لطف کنن و میانگین سرعت دانلودشون رو همراه با اسم شرکتی که از اون خدمات میگیرند و شهر و منطقه ای که سکونت دارند رو اینجا بنویسن تا یک منبع نسبتا کاملی درست بشه و همه بتونن استفاده کنن ( منظورم از میانگین سرعت اینه که اکثرا و بطور معمول با چه سرعتی دانلود می کنین؟ )
یا اگه بزرگترهای سایت صلاح دونستن یک قسمت جداگانه برای این کار راه اندازی کنن تا افراد بتونن با مطالعه این صفحات و اطلاعاتی که درخواست کردم دوستان بدهند با دلیل محکم و تصمیم گیری قاطع شرکت مورد نظرشون رو انتخاب کنن چون واقعا آدم اینجا گیج میشه یکی از یک شرکت تعریف میکنه و یکی ازش بد میگه
اولیش خودم :
شرکت صبانت
میانگین سرعت: kb 42 شبانه رایگان 3 تا 6 : 7 kb
منطقه 2 نهران