دوستان ایرانسلی تایید میکنن که امروز سرعت به شدت اومده پایین؟ (البته در تهران بقیه جاها رو نمیدونم)
Printable View
دوستان ایرانسلی تایید میکنن که امروز سرعت به شدت اومده پایین؟ (البته در تهران بقیه جاها رو نمیدونم)
من هم کلا حس میکنم افت کرده کیفیتمنقل قول:
از او موقعی که پینگ بهتر شده سرعتم گاهی نوسان داره که قبلا اینطوری نبود
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان نظر شما در مورد این طرح شکایت چیه؟
ADSL دار ها حداقل در عوض محدودیت حجم پهنای باند بیشتری دارن و دانلود شبانه هم دارن و هزینه های ماهیانه شون هم کمتره ولی ما که چیزی برای از دست دادت نداریم....
بله برای من هم از دیروز سرعتم اومده پایین:41:
اینم سرعت من هستش 1 مگ ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بقول دوستان تازگیها یهو سرعت داغون میشه !! که اگر یکبار دوباره ip گرفته بشه درست میشه ! و برای 2-3 ساعت ردیفه ولی باز خراب میشه ! نمی دونم این مشکل از مودم هستش یا کرم ایرانسله ...چون بعضی روزا شده که قشنگ 24 ساعت ماکس سرعت کار میکنه . البته وقتی سرعت کم میشه من یه صدای نویز مانندی رو درون مودم حس می کنم که وقتی ریست میکنم دیگه نمیاد یعنی وقتی میزون کار میکنه این صدا توش نیست !!
سلام
من سرویس نا محدودم 512 داشتم الان پایه ای 4 گیگ در ماه کردمش. توی کنترل حساب اینترنتی از کجا بفهمم چقدر استفاده کردم؟
توی حساب اونجا که نوشته:نقل قول:
برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید
بعد که وارد این قسمت شدی جلوی "باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه" یه عدد نوشته که اون رو تقسیم به 100 میکنی میشه مقدار حجم باقی مونده به مگابایت
دوستان هنوز این طرح نامحدود و قیمت های جدید به ISP ها ابلاغ نشده. دقیقا شما الان میخواید از چی شکایت کنید؟
این طرح سال 87 تصویب شد و ابلاغ هم شد (همون موقع که گفتن 20 درصد قیمت پهنای باند کم میشه )ولی isp ها اجرا نکردن این ابلاغی هم که صحبتش هست ارجاع داده به همون قانون و تاکید دوباره کرده....نقل قول:
با یکم حساب کتاب میتونید اختلاف قیمت واقعی با تعرفه های ایرانسل رو متوجه بشید (مخصوصا برای سرویس های حجمی)
من تازه ناچاری وایمکسی شدم.
یه سوال : من سرعت دانلودم با 512 توسط دانلود منیجر 65 kb هست . ولی وقتی با چی چی ان دانلود میکنم سرعت دانلود منیجر یهو میشه 5 kb .!!!!!!!!!!!!!!!
اشکال کار کجاست ؟ چون من با adsl شهراد هیچ افت سرعتی نداشتم . لطفا منو راهنمایی کنین که اگر وایمکس ایرانسل روی بعضی چی چی ان ها مشکل داره . بهترین راه برای کمترین افت سرعت چیه ؟
ممنون
2 روزه با PN/\ مشکل پیدا کردهنقل قول:
مبین نت هم همین شکلیه و موقتیه. وگرنه همین 512 هم با PN/\ حدود 65 دانلود میکنه