به نظر من شب برو ثبت نام من خودم اگه جواب سوالم رو بدید شب ثبت نام میکنم
Printable View
به نظر من شب برو ثبت نام من خودم اگه جواب سوالم رو بدید شب ثبت نام میکنم
ما که الان هر چی بگیم با شکه!نقل قول:
اگه معدل دیپلم رو اشتباه بزنی میشه بعدا اصلاح کنی
میگم خب به همین شماره ای که سنجش داده زنگ بزن .ازشون بپرس.
سلام دوستان :31:
این جا نوشته مشاوره و شیوه های برتر :31: امیدوارم در جای مناسبی سوالمو مطرح کرده باشم...
سه تا سوال...
1- تو شیمی 2 مهندس بازرگانی گفته 38 عنصر اول جدول تناوبی حفظ شه به ترتیب :18: یعنی عدد اتمیاش لازمه... به نظرتون راهی داره واسه حفظ اینا با ترتیبشون؟:31: بعضیا که فلز واسطه ان اسمشونم نشنیدم:دی
2- عددایی مثل بار و جرم الکترون و نسبت بار و جرم یه سری دیگه از این اعداد :19: اینا هم راهی هس راحت حفظ شن؟:31: آخه به تنهایی چیزی نیس ولی در کنار اطلاعات 4 سال کتاب درسی خب قاطی میکنم اینارو :31:
3- تو کتاب مهندس بازرگانی خودش قسمتای برای مطالعه داره...به نظرتون خوندنشون لازمه واسه کنکور؟ :31:
ممنون.:11:
اینم برنامه جدید که دیروز پریروزا اومده........ :دی :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه يك سال يك رشته نيمه متمركز و يك رشته روزانه قبول بشيم و ثبت نام نكنيم ميتونيم امسال تو كنكور شركت كنيم؟
ادبيات:70 درصد پيش (هر چند من شخصا نظرم اينه كه ادبيات كنكور كلا ربطي به كتاب درسي نداره:31:)نقل قول:
عربي:كه كلا پايست...من عربي رو جزو درساي پيش حساب مي كنم چون تو مدرسمون تو خود برنامه ي هفتگي هست و عين يه درس پيش الزاما همه شركت مي كنن سر كلاسش و فكر مي كنم همه وضعيت مشابه داشته باشن
ديني:دقيقا به نسبت يك سوم از هر سه كتاب مياد(حالا يه ذره اين ور اون ور مي شه)
زبان:تقريبا هر چي تو 3 مي خونيم دوباره تو پيش خونده مي شه...فقط گرامرش مهم بود كه اونم با وضعيت پارسال نقشش خيلي كمرنگ شده
رياضي و فيزيك:حدود 60 درصد پيش
شيمي:به نسبت يك سوم (مثل ديني)
من اصلا هيچ وقت نمي گم كه پايه خونده نشه و كل وقت مونو بذاريم واسه پيش...من فقط گفتم اگه قراره يكي از اين دو تا انتخاب شن پيش مهمتره چون به هر حال پايه رو حتي اگه ضعيف باشيم باز يه چيزايي هستن كه از سالاي پايين مدام تكرار شدن و به هر حال يه چيزايي ازشون بلديم در حالي كه پيش اكثر درساش جديده و اگه خونده نشه ....!!!!........البته اضافه مي كنم كه اينا نظرات شخصي منه و كارايي هست كه خودم انجام مي دم و به نظرم كلا هر كس خودش بهتر مي تونه راه درست موفقيت شو تشخيص بده...من وقتي شهريور با در نظر گرفتن يه همين نكاتي يه برنامه واسه خودم ريختم مشاور مدرسه داشت مي كشت منو ولي به هر حال خيلي وضعم بهتر شد نسبت به قبل و از كارايي كه كردم پشيمون نيستم...به نظر من شما هم سعي كن به نداي قلب خودت گوش كني. هيچ كس به اندازه ي خودت مشتاق پيروزي و نگران آينده ي شما نيست
بنظرم فیزیک پیش راحت ترین فیزیک بین پیش و پایه است. اصلا ازش نترس. جات باشم میرم یه پرسمان گاج یا دوسالانه قلم چی میگیرم همه سوالاشو حل میکنم پاسخنامشم میخونم . مطمئن باش این کارو بکنی اگه سخترین سوالای ممکنم طرح بکنه محاله زیر 18 بشی. این کارو حتما بکن اگه نتیجه نگرفتی بیا بزن توگوشم:31:نقل قول:
دوستان چه خبر درسا خوب پیش میره؟
سلام میرسونن:دینقل قول:
کلا من روز بعد از آزمون زیاد نمی تونم بخونم