با تشکر از فرنوش خانوم
خوب چون همش یه جا یادم نبود و هر چند ساعت یکمش یادم میومد برای همین تو چند تا تاپیک زدم
تازه اون داستان کلی ادامه داره و کلی هیجان ولی چون زیاد داستان بعدا تخیلی میشه و حتی فامیل و دوستان
هم باورشون نمیشد که برای من چه اتفاقی افتاد بعدا تعریف نمیکنم چون فقط خودم ضایع میشم
حالا برای اینکه این پستم اسپم نباشه یه سوتی از دوران هنرستان رشته کامپیوتر (کار و دانش)
ما دو تا رشته بودیم که عمومی ها مون با هم بود یعنی ما با رشته برق
به همین خاطر یه جورایی با هم آشنا بودید و تا حدودی هم دوست ولی میخواستی سر به تن هیچکدوم نباشه
خداییش هم این برقی ها خیلی بی جنبه و وحشی بودند معلم کامپیوتر ما هم که همه کاره مدرسه بود اصلا
ازشون خوشش نمیومد ولی خیلی با ما کامپیوتری ها دوست و خودمونی بود به حدی که خارج از وقت
مدرسه میرفتیم چایخونه و بیلیارد و ... فحش بی ناموشس هم گاهی جلوش به زبون میاوردیم
این مقدمه بود (تقلید از استاد متالیکا)
حالا اصل سوتی:
یه بار برقیا معلم نداشتند به همین خاطر معلم کامپیوترمون لطف کردند و راهشون دادند سر کلاس همه هم
مودب نشسته بودند
من دو تا سوتی دادم که شاید تو تعریف زیاد جالب نباشه ولی کل کلاس منفجر شد
اول اینکه از کلاس رفتم بیرون وقتی برگشتم دیدم یه ماژیک از اول کلاس پرت شد ته کلاس که در بود (معلممون ماژیک رو پرت کرده بود به طرف یه برقی ها که داشت حرف میزد) منم با عصبانیت تمام که حاصل جو گیری بود وارد کلاست شدم و ماژیک و برداشتم و پرت کردم طرف معلم .... معلمه اعصابش خورد شد ولی از اونجایی که من کارم زیاد زشت نبود فقط یه لبخد زد بقیه بچه ها هم داشتند میخندیدند
دومیش این بود که رفته بودم پیش مدیر من اونموقع معنی کلمه ا ب ن ه ا ی رو نمیدونستم یعنی همیشه به کار میبردم ولی نمیدونستم یعنی چی فکر میکردم همون عقده ایه خلاصه رفتیم پیش مدیر گفت برو این پرینتر رو از معلمتون بگیر کلی کار داریم من هم رفتم تو کلاست معلممون داشت با یه برقی ها صحبت میکرد که من گفتم آقا این پرینتر رو بدید این آقا مدیر ابنه ..... شده همون موقع چشمای معلممون گرد شد گفت خفه شو بیشعور برو بیرون بعد با هزار بدبختی رفتیم پشت کامپیوتر نشستم و سرم رو انداختم زیر بعد معلمه اومد بالا سرم گفت مرتیکه آخه این رو جلوی برقیه باید میگفتی؟ گفتم حواسم نبود بعد تاره خود معلممون معنی این کلمه رو برات توضیح داد کلی با هم خندیدیم
ببخشید خیلی طولانی شد
زیاد هم خنده دار نبود
شرمنده