کسی یادش هست Origin of Beauty رو چطوری میشد گیر آورد ؟
کسی یادش هست Origin of Beauty رو چطوری میشد گیر آورد ؟
آره من چند وقتیع بازی میکنم جالب به نظر میاد.نقل قول:
من یه تاپیک زدم review شمارو گذاشتم توش دمت گرم :20:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=424097
[/HTML]
امروز جاتون خالی برای اینکه یکمی از یک روندی گایا در بیایم و یه اجازه ای بدیم ملت برم گریند کنن من رفتم etain با هانترم اونجا هم همیچین صحنه ای بود ولی برعکس یعنی یه عالمه لایت چند تا نوب رو کمپ کرده بودن منم بهشون گفتم هر کی pvp واقعی میخواد بیاد Linked server اولش که یه رنجر رو reborn فرستاد بیبنه من بهشون جک گفتم یا نه بعدش که ما رو دیدن کم کم کل etain رو صدا زدن بیان با ما pvp کنن ما هم کل guild اندر کف منونو بردم اونجا کلی حال کردن از این کار کلی عقده هامو سر pvper های etain خالی کردم دهنشونو سرویس کردیم 2-3 نفر هم از etain اومده بودن که TrinG-TrinG ,Master یه orc بودن اینا رو که جو گرفته بود نمیشد جلوشونو گرفت اینگار لایت ندیده بودن .مثل وحشی ها تو raid ما میرفتن لایت ها رو میکشتن هی بهم پی ام میدادن بازم از این کارا بکن کلی حال کردن میگفتن تاحالا این قدر لایت های etain رو حقیر شده ندیده بودن.
قرار شده که هر روز این کارو کنیم با etain.فکر کنم فرصت خوبی واسه احسانو عرفان باشه اخه هممون با هم میریم که بیشتر از ساعت 2-3 به بعد هست
2 تا عکس هم گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شب برای MM که رفته بودم قضیه رو شنیدم. Rio داشت با Blade صحبت می کرد.
MM که وحشتناک بودم فکر کنم بالای 30 تا Goddess گرفتیم ! GM ها این سری خیلی باس Spawn می کردن، تابلو هست که چون دیگه Goddess ها تو EP5 بدرد نمی خوره همین طوری دارن به ما می بخشن !
در مورد Etain هم آره کلالول 60 های fury اونجا تو یه گیلد هستن و تا اونا نیاین pvp نمیشه.
امروز Vent رو را انداختم تو CT . چه خبر دختر مختر ریخته اینجا . ماشاالله فکر کنم راننده کامیون و اینا باشن ! شبیه بروبچز نازی آباد قدیم صحبت می کنن.
اه...از Vent نگو بابا.اینا اصلا همشون قاطی دارن.همه منحرفن.تو GRB هم ول نمیکنن.نقل قول:
Kichi اومده اونجا داره با Efitall بحت می کنه که سایزهای مال من از مال تو بزرگتره.
Blade بنده خدا هی می گفت بابا دل به کار بدید.GRB هست نا سلامتی.گوش نمی دادن.
آخرش داشتن دعوا می کردن Rio اومد خیلی جدی گفت عکس بگیرید بذارید من قضاوت می کنم.
حالا خوبه همشون هم متاهل هستنا.Rio و Luna جفتشون وضعشون خرابه.
باز Efi یه کوچولو مودب هست.Kichi که دیگه کار و تموم کرده.ته چاله میدونیه اونجا حرف میزنه.
یه کوچولو شیطنت خوبه ولی اینا دیگه ترکوندن.من فقط موقع CS یا PVP میرم تو Vent.
دو تا ele تاپ 1-15 ام رو فروختم ... چيزي زيادي نشد QQ
حالا موندم سونيک بووت بخرم يا يه dual که wind باشه که بدرد گريند هم بخوره بعدا oi هم شايد بشه استفاده کرد . دقيق نمي دونم چي بخرم بهتره
این فروم چرا 1 روز بالا میاد 2 روز بالا نمیاد ؟!! برای شما هم اینطوری میشه ؟!
من در اولین فرصت تو فروم پرشین تولز تاپیک رو میزنم ، کوچ کنیم !
من تو پرشین تولز بودم یعنی هستم.مطمئن باش اونجا بخش بازیهای آنلاینش روزی یه بیننده هم نداره.بهت قول میدم.اینجا بازیهای آنلاینش خیلی بهتر از پی تی هستش.پی تی فقط گفتگوی آزادش حال میده و من هم بیشتر میرم گفتگوی آزادش.
ممنون از راهنمایی ها -.-نقل قول:
سونیک بووت خریدم ^^
عالیه .... قطعا بهترین آیتمی هست که داشتم تا حالا ... شایا برام به دو مقطع زمانی تقسیم شد ... قبل سونیک بوت ... بعد سونیک بوت ...