[/QUOTE]شما مگه از چه انتی ویروسی استفاده میکنید. من از نود 32 استفاده میکنم و یک نرم افزار کوچیک و کم حجم باهاش داشت که وقتی آپدیت میکنی میتونی آپدیت ها تو بکشی بیرون و دوباره از همون استفاده کنی و احتیاج به آپدیت از اینترنت نباشه. آپدیت من هم مال ماه پیشه و تو حدود 8 دقیقه از اینترنت آپدیت شد. مودم هم که دیگه تنظیمی نداره من که فقط فایر وال و آپدیت ویندوز رو غیر فعال میکنم و یک کانکشن میسازم و بعدشم اینترنت که همش تو یکی دو دقیقه انجام میشه. حالا شاید مال من احتیاج به تنظیم نداره.کارت گرافیک رو هم مگه باید آپدیت کرد؟من بلد نیستم.:31:حالا حتما باید آپدیت کنم؟به کسی نگین بلد نیستم بهم میخندن.
خوب خونه پرش همون 3 ساعتی که شما میگی میشه دیگه.[QUOTE]
منم از نود 32 استفاده میکنم.چون لحظه به لحظه آپدیت میشه برای همین اگه آپدیتای قبلش رو نداشته باشی و بخوای یه دفعه آپدیت بشه خیلی طول میکشه.من 4 روز یوزرم باطل شده بود و نمیتونستم آپدیت کنم بعد 4 روز که یوزر جدید زدم توش نزدیک به 17 مگابایت آپدیت براش اومده بود.
بله کارت گرافیک رو باید همیشه آپدیت کرد.برو به سایت تولید کننده کارت گرافیکت و برند خودت رو آپدیت کن.یه فایل هست که دانلود و نصب میکنی بعد سیستم رو ری استارت میکنی درایورت آپدیت میشه.