برای نصب آسان و بی دردسر اوبونتو آن را از طریق wubi.exe نصب کنید که با یه سرچ ساده پیداش می کنید و قتی اوبونتو را با این برنامه کنار ویندوز نصب می کنید بعدش می تونید به راحتی اوبونتو رو از add remove program حذف کنید و هیچی هم آسیبی نمی بینه.
Printable View
برای نصب آسان و بی دردسر اوبونتو آن را از طریق wubi.exe نصب کنید که با یه سرچ ساده پیداش می کنید و قتی اوبونتو را با این برنامه کنار ویندوز نصب می کنید بعدش می تونید به راحتی اوبونتو رو از add remove program حذف کنید و هیچی هم آسیبی نمی بینه.
من با نصب مودم نرم افزاری بدجوری به مشکل خوردم آیا راهنمایی ای برای من دارید؟ جایی هست که مراحل را برای یک مبتدی ساده توضیح داده باشد؟
سلام.....خواهش....نقل قول:
با سلام و تشکر
خوب اول بهتره راه آسون ترش رو امتحان کنم در ویندوز با برنامه ای مثل easy boot cd یا همچین برنامه هایی میشه این کار کرد ؟
برنامه مورد نظر شما ؟
با تشکر
متاسافنه تو ویندوز نمیدونم چجوری میشه اینکارو کرد.....فقط میدونم برنامه داره!!
سام به دوستان گلم
من هر دفعه که آپدیت کرنل واسم میاد و آپ میکنم به بوت لودرم دو گزینه اضافه میشه که دو گزینه یکیش وارد اوبنتو میشه و یکی دیگه رو دقیق نمیدونم کارش چیه فکر کنم هسته لینوکس باشه.
حالا من از دوستان میخوام که بهم نرم افزاری معرفی کنند که بتونم که کرنل های قبلی رو حذف کنم چون وین ۷ هم استفاده میکنم داره زیاد میشه(منظورم لیست بوتمه حدود ۹ تا گزینه که ۸ تاش ماله اوبنتو هست)
ممنون
دوست عزیز شما از بوتلودر اوبونتو استفاده میکنی.... easyBCD به دردت نمیخوره.نقل قول:
اگه میخوای از easyBCD استفاده کنی باید اول با DVD ویندوز ۷ بوتلودر ویندوز رو برگردونی. بعدش میونی با easyBCD اوبونتو رو به منوی اول اضافه کنی. من خودم الان با همین روش ویندوز و اوبونتو و اسلکور رو دارم بدون مشکل.
دستکاری گراب :
کد:http://tips-linux.net/en/linux-ubuntu/linux-software/linux-utility/qgrubeditor?h=1
شما هم نیاز داری گراب رو دستکاری کنی!!برای این کار میتونی از لینک پست بالایی من استفاده کنی یا میتونی به صورت دستی طبق اموزش صفحه ی قبل بری و اونها رو پاک کنی.....نقل قول:
من هر دفعه که آپدیت کرنل واسم میاد و آپ میکنم به بوت لودرم دو گزینه اضافه میشه که دو گزینه یکیش وارد اوبنتو میشه و یکی دیگه رو دقیق نمیدونم کارش چیه فکر کنم هسته لینوکس باشه.
بعدشم تا جایی که من میدونمُاونا ریکاوری ها هستن نه؟
گراب مگه يه فايل تنظيم نداره كه توش ليست همه گزينه هاي بوت توشه؟نقل قول:
شما كافيه اون فايل رو پيدا كني و گزينه هاي اضافيش رو پاك كني.
گراب تو خیلی فرق کردهنقل قول:
بهترین کار اینه که راهنماها و مقالات متعددی که در موردش هست رو بخونید
تا اونجايي که من مي دونم گراب 2 يه سري قابليتهاي جديد + قواعد جديد براي فايل کانفيگش ( menu.cfg ) دارهنقل قول:
گراب تو خیلی فرق کرده
بهترین کار اینه که راهنماها و مقالات متعددی که در موردش هست رو بخونید
و به جز اون تغيير خاصي نکرده
مگه تو اوبونتو از اين فايل cfg براي تنظيم منوي بوت استفاده نمي شه؟