شاتل که افتضاحه؟نقل قول:
سرویستو عوض کن.
ولی از پیشگامان نگیر.
Printable View
شاتل که افتضاحه؟نقل قول:
سرویستو عوض کن.
ولی از پیشگامان نگیر.
سلامنقل قول:
پیشگامان که دیوونت میکنه تو این ماجرا! زور میزنه نگهت داره، آخرشم باید خودتو بکشی تا رانژه شو در بیاره! کلی این قسمت طول میکشه! برای من دو هفته طول کشید و اونم تازه اینا رانژه رو ندادن که، 3 ماهه م تموم شده بود و یه چندروز بعدش اتوماتیک در میووردن! :19: البته امیدوارم واسه شما طور دیگه باشه
من ردانی پور نیستم، اما واقعا میگم، میارزید این مدتی که صبر کردم واسه پارس!
باید بندالشون بشی.واسه من 3 روزه از رانژه در آوردند.اینقدر زنگ زدم که طرف گفت خودم میرم مخابرات!نقل قول:
بابا منم بندال شده بودم!
یه بار خودم زنگ میزدم، یه بارم اونا خودشون زنگ میزدن!
هی اونا اصرار میکردن من انکار! :))))))
سلام.و تشکر از پاسخ دوستاننقل قول:
دوست عزیز شما برای گرفتن پارس به کجا و چه سایتی مراجعه کردید ؟و سرعت شما در روز و شبانه چگونه است؟
سلام
دوستان من از شاتل اصفهان سرویس 128 گرفتم، با سرعت 240 کیلو هم دانلود میکنم.
فعلا که تو اصفهان شاتل از همه بهتر سرویس می ده خداییش من که راضیم.
اینم آدرس سایتشونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی،شاتل بیش از یک ماه است که سیاست محدودسازی سرعت در ساعات رایگان شبانه را به اجرا گذاشته است وتا آنجایی که من فهمیدم این محدودسازی تابعی از میزان دانلود شبانه مستمر شما و سقف احتمالاًنقل قول:
10 تا 12 گیگابایت در ماه است،به همین جهت شما هم به زودی سرعت 800 بایت در ثانیه در ساعات شبانه را تجربه خواهی کرد،البته این محدودیت شاید 10 روز یا بیشتر طول بکشد.:8:
سرعت eco 512 توی اصفهان چنده؟2مگ می بندن؟
من خونه مامان اينام شاتل دارن
شب عيد اونجا بودم... ساعت 2... عجب سرعت ماهي داشت... :دي
200 كيلو دانلود ميكرد... حال كرده بودم... :دي
از وقتي من ازونجا رفتم ديگه دانلود شبانه ندارن... اما انصافا واسه امثال من الان شاتل عاليه... (من شبانه نياز ندارم...)
سلام به همگی
من می خوام سرویسم را عوض کنم ولی نمی دونم چی بگیرم
قبلا شاتل بودم عالی بود مخصوصا شبانش ولی مشکل پیدا کردم مجبور شدم بیام بیرون. حالا هم نداگستر هستم شبانه آشغال، سرعت یه روز روی 180 کیلو یه روز روی 10 کیلو(واقعا افتضاحه)
می خوام برم پیشگامان نا محدود بگیرم کسی برای 128 سه ماهش قیمت داره؟
سرعتش چطوره؟ کلا فایده ای داره؟
اینترنت مخابرات چطور؟
ممنون میشم راهنمایی کنید