سلامنقل قول:
شما میخوای از شکلک های مخفی و غیره استفاده کنی؟
اگه این طوره با این برنامه FYME-Yahoo-Messenger میتونی این کارو بکنی. کار کردن باهاش هم خیلی راحته.
برو تو گوگل سرچی کن پیدا میشه.
Printable View
سلامنقل قول:
شما میخوای از شکلک های مخفی و غیره استفاده کنی؟
اگه این طوره با این برنامه FYME-Yahoo-Messenger میتونی این کارو بکنی. کار کردن باهاش هم خیلی راحته.
برو تو گوگل سرچی کن پیدا میشه.
چنین مشکلی برای من نیز پیش آمد کرده..... اما موقتی بوده و مدتی بعد به حال عادی بازگشته....... همچنین میتواند از سرعت پایین ارتباط شما نشات گیرد(که اگر اینطور باشد)......نقل قول:
Hidden yahoo smileysنقل قول:
یه نفر جواب بده( Geronimo_AD جون کجا رفتی حداقل اسم پلاگین رو مینوشتی من بتونم سرچ کنم)
عبارتی مانند بالا را در گالری پلاگین های سایت یاهو سرچ کنید..... یقینا بیش از چند پلاگین متفاوت خواهید یافت..... و حتی اگر در گوگل عبارت مذکور را جست و جو کنید علاوه بر پلاگین های متفاوت، برنامه های جانبی زیادی در این زمینه یافت خواهد شد.
من باب مثال، لینک زیر از این قبیل برنامه هاست:
امینکد:http://gallery.yahoo.com/apps/380
سلام من یه مشکلی در رابطه با چت دارم به اینصورت که وقتی که وارد چت روم میشم انگار که همه خوابند اسامی رو میبینم ولی نمیتونم نوشته های بقیه رو ببینم ولی خودم میتونم تایپ کنم تا حالا چند کارت استفاده کردم با ------ رفتم هیچ فابده ای نداشته در ضمن آنتی ویروس و فیر والم هم خاموشن مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید.merc
این عکس وضیعتی که من میبینم انگار که کسی چیزی نمینو یسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من تازگيها پسورد ياهو رو عوض كردم. از حروف تركيبي ( Alt + عدد ) استفاده كردم.حالا هركاري ميكنم نميتونم وارد بشم. مطمئنم كه درست ميزنم ولي نميره! چه خاكي سرم بريزم؟
سلامنقل قول:
شما تو صفحه روم به اون آدرس آبی رنگ که هست رو انتخاب کردی؟
منظورتون رو خوب بگین.
بله لينک رو هم ميزنم پسورد رو هم وارد ميکنم وارد روم هم ميشم.ولي انگار هيچ کس چيزي تايپ نميکنه .
اگر يک ساعت هم صبر کنم هيچ اتفاثي نمي افته فقط ميتونم خودم تايپ کنم و بفرستم.
سلام
شما تو اون روم با کسی میتونی چت کنی؟
شما از یه نسخه ی دیگه از یاهو مسنجر استفاده کن شاید درست بشه.
سلام
نه با کسي هم نميتونم چت کنم.من از ورژنهاي 5 و 6 استفاده کردم فايده اي نداشته .
ويندوز عوض کردم بازم فايده اي نداشته. گيج شدم واقعا نميدونم چه خبره.:41:
سلام
منم یه سوال داشتم اینه که چرا گاهی وقت ها وقتی به روم وصل میشم این خطا رو میده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از voice هم استفاده نمیکنم.
به نفری هم بود که به من گفت چرا این خطا میاد وقتی به روم متصل میشه و اون voice داشت ولی من ندارم.
سلام
یکی از دوستان موقع تغییر پسورد ایدیش ، پسوردشو فراموش کرده
اطلاعاتی رو هم که موقع ثبت نام وارد کرده بوده به یاد نداره!
برای پیدا کردن پسوردش چی کار می تونه بکنه؟
کسی می تونه هکش کنه تا پسوردشو بدست بیاره؟
یا اینکه برنامه ای هست که بشه پسوردهای استفاده شده در Ie رو نمایش بده
لطفا کمک کنید
ممنون