این کارو کردم یه عکس بود که تیک زدم حذف شد ولی حالا دو سوم دسکتاپم سفید شده و فقط اونجایی از عکس پیداست که آیکونهای دسکتاپ اونجا هستند یعنی سمت چپ صفحه حالا چی؟؟:45:
Printable View
این کارو کردم یه عکس بود که تیک زدم حذف شد ولی حالا دو سوم دسکتاپم سفید شده و فقط اونجایی از عکس پیداست که آیکونهای دسکتاپ اونجا هستند یعنی سمت چپ صفحه حالا چی؟؟:45:
نه تیک روی گزینه اوله: let windows choose what best for my computer:13:نقل قول:
مرسی عزیزم راه حل شما به دادم رسید اون کادر سفیده که گفتم یه ضربدر گوشه راستش داشت زدم بسته شد دسکتاپم درست شد. بازم ممنونم:11:.:26::11::26:نقل قول:
سیستم ری استور فعال بود و حدود 15-20 دقیقه هم طول کشید ولی مشکل حل نشدنقل قول:
مرسی
والا خود نر م افزار بک آپ داره ولی از بعضی از جزئیات بک آپ نمی گیره که همین جزئیات برام مهم استنقل قول:
سلام
راهي وجود داره که من بدون داشتن سخت افزار هاي لازم براي ويندوز هفت(رم 512) بتونم ويندوز 7 رو نصب کنم . تا ميام نصب کنم ميگه به رم 512 نياز هست.يه نرم افزاري دارم که از فلش به عنوان رم کمک ميگيره با اين روش ميشه ؟
سلامنقل قول:
اگه سخت افزار خوب نداری ، نصب نکنی بهتره. واسه انکه تو 7 خوب بتونی کار کنی باید بالای 2 گیگ رم داشته باشی.
بستگی به سرعت فلش داره . اگر سرعت فلش کم باشه ، بی تاثیره.
موفق باشید :40:
سلام به دوستان
مشکل ویندوزم اینه که کلیک راست موسم روی هیچ کدوم از گزینه های موجود در All Programs در قسمت Start ویندوز کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید...:33::33:
سلام
من یه سیستم دارم با یان مشخصات
مادربرد ASUS M2n E
سی پی یو 3000 AMD
رم 512 .DDR2
گرافیک MSI 7300LE با چیپست nVIDIA
هارد 40 IDE
حالا مشکل اینجاست که ویتدوز 32 روی این ویندوز نصب نمیشه و موقع نصب ارور the file symc10.sys is corrupudd press any key.... رو میده مشکل از چیه ضمنا ویندوز 64 بیتی راحت نصب میشه
مدیران محترم خواهشمند است جواب بدین
سلامنقل قول:
روی Taskbar کلیک راست کن ،Properties رو انتخاب کنید .به تب Start Menu برین ،customize رو بزنین ،بعد به تب Advanced برین .در قسمت start menu items تیک enable dragging and dropping رو بذارین .
OK کنین.