آقا من ir remote رو نصب کردم ولی وقتی یک مارک تلویزیون با مدلشو انتخاب می کنم بعد تو صفحه بعدی دوباره یه اسم میده که 3 تا ستاره کنارشه.اونو که می زنم میگه feature not supported
Printable View
آقا من ir remote رو نصب کردم ولی وقتی یک مارک تلویزیون با مدلشو انتخاب می کنم بعد تو صفحه بعدی دوباره یه اسم میده که 3 تا ستاره کنارشه.اونو که می زنم میگه feature not supported
اول می زنی رو منو بعد بالاترین گزینه رو انتخاب می کنی که یه پوشه بر می گرده عقب انقدر میزنه تا برسی به جایی که 4 تا درایو بهت میده حالا یکی ماله گوشیته یکی ممورینقل قول:
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم و البته راهی هم براش پیدا نکردمنقل قول:
اقا ممنون ولی هیچی موزیک پلیر خودش نمیشه حیف که مال من قاطی کردهنقل قول:
سلام به همگي. اين برنامه پلاتفورم N - GAGE برای سیمبیان 9.1 و 9.2 رو 5700 نصب ميشه يا نه؟؟؟
اگه نصب ميشه بازي هاي ngage جديده رو اجرا ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟
تو عزيزم برو يه فرمت يا مستر ريست كن اگه درست نشد برو هرچي برنامه خواستي روش بريز...نقل قول:
منم همين طور... خسته شدم از بس ريموو كردم باز اينستال كردم...نقل قول:
اقا امين جان ميشه يه لطفي كني يه حالي بدي يه آموزش كامل واسه ما بي سوادا بزاري؟؟؟؟؟؟
ببخشيدا! ولي حالم از اين برنامه ي بي مصرف آشغال بهم مي خوره... هيچ كاري نمي كنه... دو ماهه ملتو اسكل كرده... آقا من هركار كردم نميشه... يعني همون اروري كه دوستان اشاره كردنو مي ده... منم تلويزيون گرانديگ 29 داريم... روي ديويدي الجي و ضبط ويسيدي سخدغ هم امتحان كردم... نميشه...
نه دوست عزیز اجرا نیمشهنقل قول: