سلام یه سوال داشتم من دانشجوی پیام نورم و معافیت تحصیلی دارم اگه دفترچه خدمت رو بفرستم باید برم سربازی یا میشه نرفت ?
سلام یه سوال داشتم من دانشجوی پیام نورم و معافیت تحصیلی دارم اگه دفترچه خدمت رو بفرستم باید برم سربازی یا میشه نرفت ?
سلامنقل قول:
در حین تحصیل نمیشه دفترچه بفرستین...
حین تحصیل میشه برای معافیت پزشکی اقدام کرد ؟ پسر عموی من الان 7 ساله بیماری پوستی داره دیگه در حد مزمن شده ! میخواستم ببینم ایشون میتونه برای معافیت پزشکی اقدام کنه یا نه اول باید انصراف از دانشگاه بده ؟ چون خودتون هم میدونید اگر انصراف بده و معافیت پزشکی قبول نشه رو هوا میمونهنقل قول:
ممنون :11:
آيا مشمول مي تواند در حين تحصيل براي اخذ معافيت پزشكي اقدام نمايد؟نقل قول:
خير ، مي بايست بعد از اتمام تحصيلات براي معافيت پزشكي اقدام نمايد مگر اينكه در خواست پزشكي خود را قبل از ثبت نام و شروع سال تحصيلي (مهرماه) در دانشگاه ارسال نموده باشد.
با این تفاسیر که افراد تو نظام وظیفه گفتند حالا حالاها قابل اجرا نیست این قانون!:46:نقل قول:
سلام
دوستان من کف پاهام جفتش صافی داره.
یه حماقتی کردم قبل از ثبت نام در دانشگاه و گرفتن معافیت تحصیلی نرفتم دنبالش !
حالا اگه برم بگیرم راحت میدند ولی راحت از دانشگاه اخراجم میکنند.
کسی راه حلی سراغ نداره ؟
البته من اصرارم بر گرفتن معافی در زمان جاری اینه که برم دنبال درمان :31:
ممنون
آره کلا سر کارمون گذاشتن :41: دلم خوش بود درسم رو زودتر تموم کنم برم رشته دلخواهم رو بخونم با این وضع بیشتر کشش میدم :31:نقل قول:
سلام.
من الان دانشجوی ازاد هستم میخوام انصراف بدم برم خدمت بعدش امسال کنکور بدم اگه قبول شدم برم؟ از نظر نظام وظیفه مشکلی نداره؟
راستی 3ماه جبهه چقدر کسری میخوره؟
سلام این تغیر قانون که راه انداختن ممکنه درباره ی معافیت پزشکی ضعیفی چشم هم تغیری ایجاد بشه؟
اگه بشه از کی اجرا میشه؟
نه مشکلی پیش نمیاد میتونی اینکار رو انجام بدینقل قول:
در مورد کسری هم ::
- از 6ماه تا پايان 8ماه: ميزان 2ماه كسر خدمت
- از 9ماه تا پايان 11ماه: ميزان 3ماه كسر خدمت
- از 12ماه تا پايان 14ماه: ميزان 4ماه كسر خدمت
- از 15ماه تا پايان 17ماه: ميزان 5ماه كسر خدمت
- از 18ماه تا پايان 20ماه: ميزان 6ماه كسر خدمت
- از 21ماه تا پايان 23ماه: ميزان 7ماه كسر خدمت
- از 24ماه تا پايان 26ماه: ميزان 8ماه كسر خدمت
- از 27ماه تا پايان 29ماه: ميزان 9ماه كسر خدمت
در مورد 3 ماه جبهه چیزی نگفتن