به این راحتی ها نیست... من تو یک بازی سه-چهار بار امتیاز حد نصاب رو گرفتم ولی چیزی نصیبم نشد...:41:نقل قول:
اما.............
با آزاد کردن و کسب تمام در بطری ها شما 150,000 امتیاز بدست میارین...
تعدادی از در بطری های آزاد شده رو در زیر می بینید:
Printable View
به این راحتی ها نیست... من تو یک بازی سه-چهار بار امتیاز حد نصاب رو گرفتم ولی چیزی نصیبم نشد...:41:نقل قول:
اما.............
با آزاد کردن و کسب تمام در بطری ها شما 150,000 امتیاز بدست میارین...
تعدادی از در بطری های آزاد شده رو در زیر می بینید:
عزيزم تعدادي به درد هيچ كس نميخوره اول برو كامل كن بعد بيا :21:نقل قول:
نام بازي : تمرين هدف گيري (Target Practice)
قوانين بازي :
1. با كسب امتياز بالاي 3000 جايزه دريافت كنيد.
2. زدن كله هدفها امتياز بيشتري دارد. (زنها 200 و مردها 100)
3. در صورتي كه پنج هدف را به طور متوالي و بدون خطا بزنيد، هدف سالازار كه داراي امتياز زيادي است (500) ظاهر خواهد شد.
4. زدن اشلي موجب كم شدن امتيازتان خواهد شد. (1000-)
جايزهها :
1. در هر دور بازي فقط يك Bottle Cap ميتوانيد به عنوان جايزه دريافت كنيد.
2. Bottle Cap هاي ويژه را ميتوانيد به دو صورت به دست آوريد. يا تمام هدفهاي چوبي (25تا) را بزنيد (البته به غير از اشلي) و يا اينكه امتيازي بالاي 4000 بياوريد.
3. به طور كلي در بازي 24تا Bottle Cap وجود دارد. هر بار كه وارد يك Shooting Range جديد ميشويد 6 تا از اين Bottle Cap ها در دسترس خواهند بود.
پاداش ويژه :
1. هر بار كه يك رديف را روي پايه Bottle Cap كامل كنيد، پاداش دريافت خواهيد كرد.
2. از آنجا كه 4 رديف بر روي پايه Bottle Cap وجود دارد، پس چهار دفعه ميتوانيد پاداش دريافت كنيد.
نكته آخر اينكه Bottle Cap هايي را كه برنده شدهايد ميتوانيد در قسمت Key/Treasures مشاهده نماييد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند تا سوال داشتم لطفا كمكم كنيد :
1. به طور كلي چند تا لباس براي اشلي وجود داره؟(فقط تعداد لطفا)
2. چند تا اسلحه اضافي ميشه دريافت كرد؟(فقط تعداد لطفا)
3. چرا براي ada نميشه اسلحه تقويت كرد؟
4. كسي هست بازي رو بدون save تموم كرده باشه و آيا جايزه اي داره؟
5. كسي هست كه درصد هدف گيري كل مراحلش 100 درصد باشه و آيا جايزه اي هم داره؟
6. چرا توي تمرين هدف گيري كله زنها بيشر از كله مردها ميارزه؟(اين نكته واسم خيلي مبهمه) :31:
با تشكر از كمك تان
دوستان کرک Euro Fixed که گرافیک رو میبره بالا ندارید؟
1- بجز لباس اصلی 2تا.نقل قول:
من چند تا سوال داشتم لطفا كمكم كنيد :
1. به طور كلي چند تا لباس براي اشلي وجود داره؟(فقط تعداد لطفا)
2. چند تا اسلحه اضافي ميشه دريافت كرد؟(فقط تعداد لطفا)
3. چرا براي ada نميشه اسلحه تقويت كرد؟
4. كسي هست بازي رو بدون save تموم كرده باشه و آيا جايزه اي داره؟
5. كسي هست كه درصد هدف گيري كل مراحلش 100 درصد باشه و آيا جايزه اي هم داره؟
6. چرا توي تمرين هدف گيري كله زنها بيشر از كله مردها ميارزه؟(اين نكته واسم خيلي مبهمه)
2 -6تا
3- به نظر میشد؟
4- هووووم؟
5- ماکسیمو نوشته بالا.
6- احتمالا چون کله هاشون کوچیکتره. شایدم کپکام ضد فمنیسته:31:
آقا مرسي
الان اينها دوتاش رو من گرفتم اين در بطري ها رو بعد به چه دردي مي خوره يعني بايد بفروشيم؟
عزیز اشتباه گرفتی، من که نگفتم اینا رو من گرفتم، این عکس رو از اینترنت پیدا کردم و گذاشتم. در ضمن خودم نه حوصلشو دارم نه علاقشو که بخوام این در بطری ها رو بگیرم.نقل قول:
من يه رديف پر كردم 15000 امتياز داد !!! بازم غنيمت بود خودش :31::27:نقل قول:
من تا مرحله 2/3 رفتم با یدونه سیو و زمان 2ساعت و 45 دقیقه و هیچی از زمین برنداشتم خونم هم کم نشد و رمزی هم نزدم
خیلی حال میده کی می آید اویل رو رو خط پرفشنال با هم تموم کنیم
:21:
یعنی حتی یک ذره از خونت هم نرفته ؟!نقل قول:
من تا مرحله 2/3 رفتم با یدونه سیو و زمان 2ساعت و 45 دقیقه و هیچی از زمین برنداشتم خونم هم کم نشد و رمزی هم نزدم
خیلی حال میده کی می آید اویل رو رو خط پرفشنال با هم تموم کنیم
غیر ممکنه . اون دست راست سالازار کمه کم 2 دست بهت میزنه !
عزیزم پروفشنال که زیاد سخت نیست . فقط یکمی قول هاش اذیت میکنن .
فدات بشم. من منظوري نداشتم همينجوري يه چيزي گفتم شما ببخشيد. خوب چي كار كنم كراوزر هستم ديگه دست خودم نيست.:46:نقل قول:
یه کاری می تونی بکونی که نزنت بعدم من خونم کم شد ولی تا اونجا هیچ گاهی رو نخوردم و هیچ چی رو از زمین برنداشتم دیگه فقط شام بود منم مجبور شدم سیو کنم وگر نه تا آخر بازی رفتم حلا دنبال کسی هستم که بیاید و باهم تمومش کنیم این جوری راستی رو نرمال بعدشم دفعه پیش ائن تفنگه رو آاد کرده بود مسلسله رو می گمنقل قول:
رو پرفشنالشو کی تموم کرده
نقل قول:
من كه واقعا نفهميدم چي گفتي!!!!:13:
آقا يه پيشنهاد توپ :
چند نفر موافق هستند كه فايل هاي بازي اصلي رو ترجمه كنيم.
به طور كلي 30 تا فايل وجود داره. البته كار سختي نبايد باشه حتي من خودم هم به تنهايي ميتونم اين كار رو بكنم ولي كار دسته جمعي يه حال ديگه اي داره. به علاوه با اين كار خيلي از نكات مبهم واسمون روشن ميشه.
بهر حال اگه پنج نفر باشه كه موافق باشن با من ميشيم شش تا واسه هر كدوم 5 تا فايل ميرسه.
اتفاقا منم تو فكرش بودم بفرست ببينيم چي ميشه.نقل قول:
من دارم همین کارو می کنم!!!نقل قول:
آقا يه پيشنهاد توپ :
چند نفر موافق هستند كه فايل هاي بازي اصلي رو ترجمه كنيم.
به طور كلي 30 تا فايل وجود داره. البته كار سختي نبايد باشه حتي من خودم هم به تنهايي ميتونم اين كار رو بكنم ولي كار دسته جمعي يه حال ديگه اي داره. به علاوه با اين كار خيلي از نكات مبهم واسمون روشن ميشه.
بهر حال اگه پنج نفر باشه كه موافق باشن با من ميشيم شش تا واسه هر كدوم 5 تا فايل ميرسه
منتها از شماره اول بازی شروع کردم
شماره اول فایل های زیادی نداره تا حالا فقط دو تا و تقریبا یک چهارم بازی رو رفتم
منم هستم بیاین تقسیم کار کنیم برای تمام شماره ها
نه بابا من رو نرمال رو می گم بعد هم دیروز رو پرفشنال رو شروع کردمنقل قول:
این اولین فایل در اولین شماره رزیدنت اویله
البته فکر کنم براش باید یه تاپیک جدا بزنیم اما من اینجا می ذارم ببینین چطوره:
Reasercher's Will
Alma ی عزیزم
زمانی که این نامه رو دریافت می کنی هم خوشحال و هم غمگین خواهم شد. حتی نتونستم باهات صحبت کنم، بخاطر اون مرد با عینک آفتابی. Alma آروم باش و اینو بخون.
فکر کنم بهت گفته بودم که به یه آزمایشگاه مبوط به کمپانی داروسازی منتقل شدم. ماه پیش یه حادثه توی آزمایشگاه اتفاق افتاد و ویروسی که روش مطالعه می کردیم پخش شد. تمام همکارانم که به ویروس آلوده شده بودن مردن. درست ترش اینه که بگم به مرده های متحرک تبدیل شدن. هنوز این اطراف پرسه می زنن. بعضی هاشون همین الان دارن به در اتاقم ضربه می زنن اما هیچ نشانی از هشیاری در نگاهشون نیست.
اون ویروس لعنتی تمام انسانیت رو از مغز آدم پاک می کنه. عشق، لذت، غم، ترس ، همه احساسات، همه رو...
و Alma ، حتی خاطراتی رو که با تو داشتم.
بله، منم آلوده شدم. هرکاری می تونستم کردم اما فقط تونستم پیشرفتش رو چند روز به تاخیر بندازم. وحشتناکترین موضوع اینه که هر روز بیشتر از قبل تو رو فراموش می کنم. بنابراین یه مرگ آرامش بخش رو بجای یه مرده متحرک بودن انتخاب می کنم. در عرض یک ساعت وارد خواب ابدیم می شم.
امیدوارم درک کنی چرا چنین تصمیمی گرفتم.
خداحافظ و تا ابد مال تو خواهم بود
مارتین کراک هورن
خب من ترجمه فایل های رزیدنت اویل 1 رو تموم کردم
نزدیک 10 تا فایله
الان می خوام برم uplink بازی کنم تا تموم نشه هم برنمی گردم
اگه اومدین و تصمیماتون رو گرفتین من داوطلب شماره 2 و 3 رزیدنت اویل هستم
دیگه رفتم
منم حضور دارم ! میتونید روی من هم حساب کنید . فقط اگه خواستین منم کمک کنم بهم پیغام خصوصی بدید چون من خیلی کم به این تاپیک سر میزنم .
سلام آقا اين غوله كه با سالازار مخلوط ميشه و چسبيده به در و ديوار رو چه طوري بايد زد؟؟
با راكت هم زدم بهش هيچيش نشد؟!
ويرايش مي كنننننم !
اين غوله رو زدم روش خودم رو هم مي ذارم شايد به درد بقيه بخوره :27:
اول اين كه اگه پول دارين يه دونه اسلحه broken butterfly بخرين + يه راكت.
از در كه مي رين تو با اين broken butterfly بزنين يكي از بازوهاي اين غول رو بره تو ديوار.
بعد با TMP (از همه آسونتره) چشم غول رو نشونه بگيرين و همينطوري مسلسل بزنين توش. البته مواظب باشين اگه دهنش باز شد خواست قورتتون بده فرار كنين. بعد چنگكه غوله باز ميشه سالازار مياد بيرون. سريع با راكت بزنينش!
به همين سادگي :21:
براي اين هم مي گم از broken butterfly استفاده كنين كه قويه با يه دونه تير بازوي غوله ميره تو ولي با اسلحه هاي ديگه (از جمله شات گان) بايد چند تا تير بزنين كه جاي كله ي غول عوض ميشه توي مدتي كه دارين بازوشو مي زنين كارتون سخت ميشه.
البته سرعت عمل تو همه كارايي كه گفتم بايد داشته باشيد و بين راهايي كه من امتحان كردم اين از همه آسونتر بود.
باز البته در حضور اساتيد ببخشيدها :11:
گفتم شايد كمكي به مبتدي هايي مثل خودم كرده باشم. :8:
سلام دوستان
من سی دی های resident evil 4 رو تهیه کردم. وقتی 5 سی دی نصب می شه در هنگام اجرای آیکون بازی خطایی مبنی بر نبود یک فایل dll دریافت می کردم خوشبختانه با کپی کردن این فایل از سی دی به شاخه system32 مشکل رفع شد اما حالا با خطای dont' send ویندوز مربوط به اجرای فایل game.exe مواجه می شم کسی می توه منو راهنمایی کنه؟ چک کردم از لحاظ سخت افزاری همه چیز درست درسته ...
سلام دوستان
من سی دی های resident evil 4 رو تهیه کردم. 5 سی دی, بازي اجرا مي شه ولي موقعي كه انيميشن لئون تو ماشين رو نشون ميده(اول بازي) گير مي كنه و من مجبور مي شم ري استارت كنم.
چک کردم از لحاظ سخت افزاری همه چیز درست درسته ...
کسی می توه منو راهنمایی کنه؟
بابا اي ول، دمت گرمنقل قول:
عالي ترجمه كردي من خودم اين فايل رو به اين خوبي ترجمه نكرده بودم. تو اصلا مثل اينكه مترجم به دنيا اومدي. دست خوش
پيشنهاد من اينه كه بيان چهار تا تاپيك ترجمه براي هر كدوم از شماره ها داشته باشيم اين جوري فكر نكنم نيازي به تقسيم بندي هم باشه. من يه تاپيك جديد باز كردم و مربوط به "ترجمه فايل هاي Biohazard 4" هست. فكر ميكنم كه فايل هاي اين بازي بهتره كه اول ترجمه بشه چون ورژن هاي قبلي به هر هال وقتشون گذشته ولي اين بازي رو خيلي ها دارن بازي ميكنن.
توی تاپیک جدیدی که زدی پست نزدم گفتم قیافه اش بهم می ریزه!نقل قول:
بابا اي ول، دمت گرم
عالي ترجمه كردي من خودم اين فايل رو به اين خوبي ترجمه نكرده بودم. تو اصلا مثل اينكه مترجم به دنيا اومدي. دست خوش
برای رزیدنت اویل 4 نمی تونم کمکت کنم چون پلی 2 ام دیگه نمی تونه بازی رو اجرا کنه مگه اینکه فایل ها رو برام بفرستی
به هر حال من دارم می رم سراغ شماره 2
در ضمن کار تو از من کامل تره من فایل هایی رو که مربوط به میکس کردن گیاه و چطوری بازی کردنه رو ترجه نکردم ( حوصله داری ها!) فقط فایل هایی رو که درباره ماجراهایی بوده که اتفاق افتادن انتخاب کردم
الانم می دونم اولین باری که گروه S.t.a.r.s ظاهر شدن سر چه ماجرایی بوده ولی به هیچکدومتون نمی گم!!!!!
مشکل قبلی من با نصب یک ویندوز درست حسابی و البته آپدیت DirectX حل شد. تنها مشکلی که الام دارم اینه که وقتی دموی بازی تموم می شه صفحه سیاه میشه و به هیچ وجه خارج نمی شه و مجبورم ریستارت کنم.
راه حلی دارید؟
؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بازیش گرافیک نداره
چونکه ایمپورت شده ست از گیم کیوب. یک پچ رو مرحوم Nvidia توی همین تاپیک گذاشته دانلود کن تا گرافیک(!) داشته باشه.
اين بازي براي دمو ها از پلير ويندوز استفاده مي كنهنقل قول:
windows media player 11 مي خواد
اگر كمتر باشه دمو ها گير ميكنه
حالا ببين windows media player ويندوزت چيه
من دارم با joy stick بازي ميكنم
آنالوگم داره
ولي تو اسنايپ و دوربين با چي زوم مي كنه ؟
حل شد
خودم سوال مي پرسم خودمم جواب ميدم :31:
اصلا زومشو تنظيم نكرده بودم
ممنون دوست عزیز اما مشکل از ویندوز مدیا پلیر نبود.نقل قول:
ببینید دمو رو نشون میده اما فکر میکنم ابتدای بازی صفحه سیاه میاد و باید ریستارت کنم سیستم رو.
اگر در زمان پخش دمو هم کلید ESC رو برای گذر از نمایش دمو بزنم همین اتفاق میافته.
پس احتمالا اشكال از بازي هستنقل قول:
البته اگر سيستمت كافي باشه واسه اين گيم
آقا منم تازه از p30world اين بازي رو خريدمنقل قول:
و دقيقا همين مشكلو دارم
سيستم من كاملا با بازي مي خونه
اما شنيدم كه اين بازي با ATI Radeon 9250 مشكل داره
كسي مي تونه كمكي به من بكنه؟
به خدا از زندگي نا اميد شدم!؟!؟؟!! ! ! !
دوست من این بازی با گرافیک های ATI 9250 و Geforce MX4000 کلا مشکل داره .نقل قول:
آقا منم تازه از p30world اين بازي رو خريدم
و دقيقا همين مشكلو دارم
سيستم من كاملا با بازي مي خونه
اما شنيدم كه اين بازي با ATI Radeon 9250 مشكل داره
كسي مي تونه كمكي به من بكنه؟
به خدا از زندگي نا اميد شدم!؟!؟؟!! ! ! !
یعنی ممکنه 5 درصد از کسانی که این بازی رو دارند تونسته باشند بازی کرده باشند !
شما یه مدل بالاتر بگیری میتونی بازی کنی . مثلا Geforce 5500 با بورد Winfast بگیر راحت میتونی بازی کنی .
من خودم Geforce fx 5500 دارم اما با این بازی همین مشکل مشابه دوستمون رو دارم.نقل قول:
من خودم با Geforce 5200 بدون مشکل این بازی را اجرا کردم.
salam
manam ozve jadidam
be id man zyad deghat nakonid vali age soale sakht afzari dashtid man dar khedmatam
man kelas karimo dame dare in site biroon gozashtam va az oonjaii ke az bazi kardan kheyli lezat
mibaram ba alaghehaye shakhsim oomadam inja shenidam evil 5 baraye 2008 dare amade mishe evil4 ke kheyli bahal bood
omidvaram ke in noskhe jadidesham bahal bashe
khob khosh gozasht:10:
کرک اروپایی رو بریزی میتونی بازی کنی ولی سرعتش خیلی جالب نمیشهنقل قول:
من خودم امتحان کردم جواب داد .
دوست عزیز میتونی لینکی برای دریافت کرکی که گفتی بدی؟ من سرچ کردم نتیجه نگرفتم.نقل قول: