سلام دوستان
من یه سوال دارم :
میخواستم ببینم ایرادات این گوشی چیه ؟
Printable View
سلام دوستان
من یه سوال دارم :
میخواستم ببینم ایرادات این گوشی چیه ؟
دوست عزيز شايد تا حالا گوشي رو خريده باشي ولي يه نصيحتنقل قول:
من خودم هر دو گوشي رو خريدم هم ساده هم موزيكال
بايد به عرض شما برسانم كه از لحاظ كيفيت ساخت ، ساده ها بالاتره
قبلا اين جوري نبود ولي جديدا خيلي خراب شده ( درسته كه فنلانده ولي ظاهرش اينو ثابت نميكنه)
دوما اينكه اكثر هندزفري هاش غير ارجينال هستن و اصلا پليرش جواب نمي ده (بايد حتما چك كني)
سوما تو موزيكال كليد چهار جهته نيز حذف شده و جاش پلير اومده در صورتي كه تو سادش با فشار 3 ثاتيه روي كليد
چهار جهته مي توني پليرشو روشن كني
چهارما با همين 20 تومن اختلاف يك مموري بخر بنداز روش
پنجما موزيكال كارتن اصلي 40 اختلاف قيمت داره نه 20 تومن (البته موقعي كه من خريدم 1 ماه پيش )
نظر من روي سادشه چون هم استيله قشنگ تري داره هم خيالت راحت تره
مطمئن باش چيزي رو از دست نمي دي
:46:
دوستان لطفا كمكم كنيد
من يك سري نرم افزار ريختم روي گوشيم
بعد از يكي دو روز وقتي گوشيمو روشن خاموش مي كنم پيغام system error مي ده ضمنا ساعته بيدار باشم هم اگر گوشي خاموش باشه آلارم نمي ده فكر كنم اشكال از همين system error باشه
نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
دستت درد نکنه fifiis عزیز. خوشبختانه من هم تقریبا با یه همچین دیدی نوع معمولیش رو خریدم :20:نقل قول:
نقل قول:
آقا برای من 09 است و با گوشی یکی از دوستان هم که مقایسه کردم اون 08 بود و متوجه تفاوتهای دیگه ای هم شدم:
رنگ بورد من تیره و برای اون روشن بود.
روی ال سی دی من در گوشه سمت راست بالا (گوشه برچسب روی ال سی دی) یک مثلث آبی رنگ جدا قرار دارد که میکن یکی از نشانه های اصل بودن است و برای دوستم اون وجود نداشت.
خالا با این تفاوتها دارم به اصل بودن گوشی خودم پی می برم که دارای کد 09 است
نظر شما جیه؟
اقا من حدود 2 ماه پیش 73 معمولی گرفتم و کدش هم 01 هستش خیلی هم ازش راضی هستم به جز عکسهای گرفته شده تو محیط بسته و مواردی رو که تو این تاپیک در مورد اصل بودن نوشته شده بود رو چک کردم همش درست بود به جز وسط قرار گرفتن لنز به بستگی به زاویه دید داشت که شک کردم!
و از یه موبایل فروش شنیدم که تو کشورهای عربی ان 73 معمولی رو به موزیکال تبدیل میکنن و رم 2 هم روش میندازن و قابش رو هم عوض میکنن و اصلاً کیفیت خوبی نداره و معمولی خیلی بهتره (اون هم بدون منوی عربی) و برچسپ زیر باطری معمولیها حالت پفکی داری ولی من دو تا موزیکال رو نگاه کردم برچسب کاغذی یکپارچه و کاملاً چسبیده بود ایا همه موزیکالها همینجوریه ؟
کسی میتونه از روی کد پروداکت بفهمه واسه کدوم کشور ساختنش یا نه ؟ کد پروداکت من هستش :0539101
سلام من وقتی میخام با گوشی از طریق بلوتوس به هندزفری بلوتوس کانکت بشم ازم passcod میخاد passcode ان 73 چیه
چهارتا صفر (0000) وارد كن.نقل قول:
رامين
سلام..دوستان کد گوشی من این هست...n73 me
کیپد هم مشکیه وتا الا هیچ مشگلی نداشتم باهاش
V3.0705.1.0.31
26-01-2007
Rm 133
Nokia N73(01)
حالا جریان این کدها چیه؟من چندتا me دیگه چک کردم..01یا-03 بود....اما 08 و09 اصلا ندیدم.....
روی ال سی دی n73 اصل فقط یه برچسب هست که نوشته Nseriesنقل قول:
خيلي خوشحال شدم كه تصميم درستي گرفتينقل قول:
كيا جان
اگر جايي گير كردي و سوالي داشتي در خدمتيم:11:
دوستان کسی نمیدونه چطور میشه گوشی رو اپدیت کرد
و
چطور میشه گالری را طوری دسته بندی کرد که عکس با فیلم قاطی نشه
نقل قول:
برو سایت symbian-freak.com اونجا اینا رو داره من یوزرمو فراموش کردم با همون ایمیل هم نتونستم چک کنم ولی ظاهرا گوشیتون واسه اروپا ساخته شده
برو سایت symbian-freak.com اونجا اینا رو داره من یوزرمو فراموش کردم با همون ایمیل هم نتونستم چک کنم ولی ظاهرا گوشیتون واسه اروپا ساخته شده[/quote]
اقا مرسی چون گوشی من من عربی نداره . چرا هر گوشی که منو عربی داره هنگام عکس انداختن صدا داره و نمیشه با سایلنت هم قطعش کرد؟
راست میگه. من قبلا با پروداکت کد عربی گوشیم رو آپدیت کردم هم به میوزیک ادیشن و هم به معمولی که در هر دو با سایلنت کردن صدای دوربین قطع نمیشد. اما چون به عربی احتیاج نداشتم گوشیم رو به پروداکت کد اروپا آپدیت کردم الان سایلنت میکنم و صدای دوربین قطع میشه...
یه خبرایی هستا ... فکر کنم نوکیا iهم فهمیده مردم خاورمیانه بی ظرفیت هستن . ممکنه یواشکی از اینو اون عکس بگیرن:D
از کجا بفهمیم n73 music eedition اصل فنلانده؟
سلام عزیز ممنونم که یه سئوالم جواب دادی می دونی صبحش از یکی پرسیدم همون جوابو داد چهار صفرو وارد کردم شناختش ولی صداش کلان قطع شده بود رو یه موبایل دیگه امتحان کردم ذرسته یه نفر گفت گوشیرو فرمت کن تا شاید درست شه نظر تو چیه دوست عزیز هندزفری من سامسونگه و اولش که خریدم ذرست بود و صدا واضح میومد یه دفعه صداش قطع شد منم رفتم تو قسمت بلوتوس حذفش کردم و از دوباره سرچ کردم تا بشناسش ولی ازم پس کد میخاست وقتی پس کدشم پرسیدم و وارد کردم شناحتش و بهش کانکت میشد ولی صدا نمی یومد
آقا بالاخره این جریان 09 به کجا کشید.برای من که 09 است برای کجاست و چه حکمتی داره؟
ضمناً چطور شما می گید روی لیبل گوشی اصل نوشته nseries یعنی روی لیبل چاپ شده است و دایم وجود داره.برای من که که گوشه سمت راس یک مثلث آبی رنگ نقاشی شده چطوره؟
برنامه ptp کرابردش چطوریه؟میشه توضیح بدید؟
فکر کنم این کد 09 هم مثل کد 2 تا صفر معمولیها باشه چون سری اول 00 و سری دوم 01 هستش شاید موزیکال هم 08 و 09 باشه !نقل قول:
اقا اینقد نگین 08-09 فقط موزیکاله...اصلا ربطی نداره..ماله من 01 هست. موزیکاله...00 موزیکال هم من دیدم...اونم گارانتی اصلی نیا....شاید سری ساخت باشه.....اولین سری.....تا سری 8-9-10 ........
دوربین n73 بهتره یا n93?
n80 یا n73 کدوم ارزش خریدن داره؟
بزرگترین ایراد ان 80 باطری ضعیف اون هستش که به طور متوسط هر روز باید شارژ کنی و بزرگترین ایراد ان 73 هم هنگ احتمالی هستش و در بقیه امکانات فکر کنم 73 بهترهنقل قول:
من الان چند روزه N73 گرفتم (معمولی + رم 1 گیگ) مشکلی به اون حد نداشتم...فقط خیلی از نرم افزارها رو ساپورت نمی کنه
دوستان ازین محافظ lcd (پلاستیکه)که الان رو خود گوشی هست ...ایا جایی ازینا داره؟ازکجا میشه خرید؟
سلام دوستان
من می خوام گوشیمو تعویض کنم و یه n73 me بگیرم حالا کل کلوپو خوندم و یه چیزایی دستمو گرفت مثل اینکه باید بردش سبز پر رنگ باشه ولی حالا اگه میشه شما یه توضیحات نهایی به من بدهید یعنی وقتی رفتم تو مغازه و به طرف گفتم به شرط اصل بودن بر می دارم باید چکار کنم ؟ ( این خیلی مهمه )
دوستان لطفا مرا راهنمایی کنید . ایشا الله اومدید تو انجمن موتورولا جبران می کنم
بله من توی یکی از مغازه های طبقه زیر همکف علاالدین دیدم .... 2500 میدادن .........نقل قول:
آقا یه مشکلی برام پیش اومده. من یه مموری 1 گیگ همراه گوشیم گرفتم و نمی دونم مشکلش چیه تا امروز 3 بار مجبور شدم فرمتش کنم.(الان 5 روزه خریدم) یکی از دوستان یه چیزی گفت متوجه نشدم! گفت فروشنده نباید مموری رو همینجوری می زد توی گوشیت تا بعدش شروع به کار کنی و همه چی روش بریزی. باید قبلش اون (مموری) رو به گوشیت می شناسوندش. (حالا نمی دونم منظورش فرمت کردن مموری بوده یا نه!!)
در هر صورت شب دوم مجبور شدم یکبار فرمتش کردم (چون یکدفعه بعد از اینکه چند تا عکس گرفته بودم و خواستم برم ببینمشون هیچی تو مموری نبود و بعد از یکبار خاموش و روشن پیغام داد که باید فرمتش کنی)
و امروز یک تم ریختم روش و قبولش کرد اما وقتی داشتم فیلم می گرفتم نمی دونم چیکار کردم (فکر کنم یک برنامه دیگه هم باز بود) که برای چند لحظه گوشی هنگ کرد ، بعد دوباره راه افتاد ولی وقتی که خواستم وارد مموری بشم پیغام داد که "اطلاعات داخل مموری آسیب دیده و باید فرمتش کنی!" منم برخلاف میل باطنیم فرمتش کردم. مجبور شدم دوباره تم ها رو نصب کنم روی مموریم. اما دیگه همش خطا می ده (جدا از اونایی که می گه ساپورت نمی شه، همون تم هایی که قبلا نصب می کردم رو هم خطا می ده)
فعلا یکی این مشکل تم ها رو دارم و اینکه چرا مموری ایم اینجوریه!؟؟؟ (تقلبیه؟؟)
فکر نکنم به تقلبی بودن ربطی داشته باشه چون مموری من که 512 هم بود اینجوری شده بود که بای یه رمو کردن و فرمت برطرف شد حالا نمیدونم مشکل شما چجوریه ؟نقل قول:
دوستان من یه مشکلی با برنامه advanced call manager دارم
اونو تو گوشی نصب کردم و خیلی خوب کار میکونه ولی فقط 30 تا تماس دیگه میتونه کار کنه:41:
میخواستم از اساتید بپرسم که باید چکارکنم
ممنونم که حوصله به خرج دادید
با عرض سلام خدمت همه دوستان من امروز نوکیا ان 73 گرفتم و خوشحالم که در این تاپیک عضو شدم . در خدمت گزاری حاضرم .
از دوستان کسی ان 73 معمولی رو به موزیکال عوض کرده ؟ با موزیکال کردن به طور 100 % رم 2 گیگ رو ساپورت میکنه یا نه؟
با سلام
از دوستانی که تونستند گوشی شونو اپدیت کنند با ورژن جدید تقاضا دارم فایل مورد نظر یا پسوندشو اعلام کنند ویک توضیح مختصر در مورد طریقه اپدیت بدید یک دنیا ممنون میشم
به طور 100% ساپورت میکنه.نقل قول:
Ba salam.dustani ke gushishuno update kardan mishe began in kar cheghadr tool mikeshe?.albate filehaie nss va nsu ro ghablan download kardam.Bebakhshid fonte farsim kharabe!!!
با سلام خدمت شما من یه سوال داشتم در مورد فلش دوربین n73و اون اینه که میخواستم بدونم ایا روشن بودن فلش در حالت فیلم برداری در این گوشی طبیعی ایه یا نه .اگه طبیعیه راهی برای خاموش کردن اون هست و روشن بودن طولانی مدت(نیم ساعت)به اون صدمه نمیرسونه .اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید
چون گوشی رو تازه گرفتم ومیبرمش پیش همون مغازه دار.
با تشکر
بله طبیعی هست ضمن اینکه اگر دقت کنید نوری که هنگام فیلم برداری از فلاش پخش می شه خیلی ضعیف هست و شاید کمتر از نصف نور واقعی این فلاش باشه و به نظر من صرفا یک علامت دهنده هست، برای همین منظور روشن بودن طولانی مدت اوون در حالت فیلم برداری آسیبی نمی رسونه،چون حالت فلاش نیست.نقل قول:
سلام
من میخوستم ان 73 بخرم ولی موندم موزیک بخرم یا معمولی اخه میگن موزیکش خیلی هنگ میکنه ؟
و یه سوال دیگه در مورد دوربینش هم میگن کیفیتش خیلی پایین تره 990 سونی اریکسونه؟
خواهشا کمکم کنین.
اگه کسی گوشیش هنگ می کنه دلیلی نداره مشکلشو به تمام گوشی های اون مدلی تعمیم بده. در هر صورت من خودم موزیکالش رو دارم و اصلاً تا حالا یه بار هم مشکلی براش پیش نیومده. اما قول نمی دم برای شما هم همین جور بشه. یه گوشی که مدتی تو بازار باشه بعد از مدتی دیگه خوب بودنش شانسی میشه و هیچ راه خاصی هم برای تشخیص اصل یا فرع بودنش نیست. تمام این صحبت های هم که دوستان می کنن بر اساس تجربه های شخصی و یا تبلیغات کاذب فروشنده ها هستش.نقل قول:
در مورد کیفیت دوربین هم که تقریباً با k800 برابری می کنه. خوب دوربین عکس برداری k800 هم که معروفه دیگه. همه می دونن. حتی خود sony erricson هم در مورد دوربین سری p هیچ ادعایی نداره. احتمالاً این هم از قبیل همین تبلیغات بی خودی هستش