شما یعنی واقعا خبر نداری؟ :18: خودت آخرین پست تاپیک رو دادی! نگاه کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما یعنی واقعا خبر نداری؟ :18: خودت آخرین پست تاپیک رو دادی! نگاه کن:نقل قول:
نه ه خبر ندارم یادم رفته بود
حالا بیخال چرا اینقدر ناراحت میشی سالار
تازه اون تاپیک هم همه خواستن که قفل بشه
(سایرس=کورش) نه سیروس. :20:نقل قول:
من خواهش می کنم.لحنی که ایشون (nw_nk )به کار بردن اصلا تذکر نیست.
در ضمن اگر درست هم تذکر میدادن باز هم قبول نمی کردم شما به تاپیکهای دیگه سر بزنید مثلا تاپیک Evil 4 در این تاپیک هم عکس و هم تریلر بازی Resident Evil 5 وجود داره و اصولا در هر تاپیکی دیگه ای در مورد ورژن بعدی بازی صحبت میشه.
و به دوستمون آقای nw_nk توصیه می کنم که به تاپیک Evil 4 برن و به اونهایی که عکس و تریلر از بازی evil 5 گذاشتن بگن که زحمات(نمیدونم زحمات چه کسی)رو هدر ندن.
یا خودتون رو زدید به اون راه یا واقعا بی اطلاع هستید!نقل قول:
تاپیک "سیستم مورد نیاز" و "جی تی ای 4" داریم! اونوقت شما اینجا سیستم مورد نیاز GTA4 رو نوشتی! تازه میگی کاملا هم ربط داره!!!
فکر کنم به اندازه کافی راجع به این موضوع بحث شده! بهتره تمومش کنید!
نقل قول:
نه خودم رو زدم به اون راه(مثل شما نیستم که در اینجور مواقع خودم رو بزنم به اون راه)نه بی اطلاع هستم عزیزم.
به شما پیشنهاد میکنم پست بالایی بنده رو بخونی.
من شرمنده اقا کورش بهتره دیگه حرفی ازش نزنیم :42:
اگرهنوز فکر می کنید اشتباهی مرتکب نشدید! لطفا در پیغام خصوصی بحث رو پیگیری کنید!نقل قول:
بچه ها دیگه نشود
صلوات بفرستید...
gogole magole راست میگه خدایی نکرده اینجا تایپیک بازی هست !
کسی کرک این بازی رو داره؟:31:
(من قبلا داشتم فکر کنم گم کردم)
برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کرکش رو دانلود کن...
باید قسمت GTA: San Andreas v1.01 [EURO] No-CD/Fixed EXE رو دانلود کنی...
دو تا سوال دارم
1.وقتی از کنار خیابون دختر بلند میکنم باید کجا ببرمش.
2.این ون رو وقتی سوار میشم دکمه2رو میزم ماموریت میره ولی باید کجا برم
1-گویا باید ماشین رو ببری یه جای خلوت و توقف کنی و ...نقل قول:
دو تا سوال دارم
1.وقتی از کنار خیابون دختر بلند میکنم باید کجا ببرمش.
2.این ون رو وقتی سوار میشم دکمه2رو میزم ماموریت میره ولی باید کجا برم
2-محلی رو که برای انجام ماموریت باید بری با مربع قرمز توی نقشه مشخص می کنه ...
نه عزیز با این میرن دزدی وارد خونه ها شو و دزدی کننقل قول:
مثل همون مرحله اي كه بايد بري جعبه از توي خونه ي پيرمرده بياري بيرون و نبايد بيدار بشه .نقل قول:
نه عزیز با این میرن دزدی وارد خونه ها شو و دزدی کن
وقتی تمام مراحل رو رد کردی چی اتفاقی می افته؟
بازی وقتی 100% میشه یک پیغام بهت میده و اطلاع میده یک تانک جلوی خونه ی سی جی و یک هیدرا بالای سقف خونه ی اسویت اومده.نقل قول:
وقتی تمام مراحل رو رد کردی چی اتفاقی می افته؟
+ پول هم میگیری . ( البته اگه از رمز پول استفاده نمیکنی )نقل قول:
بازی وقتی 100% میشه یک پیغام بهت میده و اطلاع میده یک تانک جلوی خونه ی سی جی و یک هیدرا بالای سقف خونه ی اسویت اومده.
از جوابتون ممنون.
لطف کنید در مورد پك ضد سانسور هم یه توضیحی بدید که چه اثری توی بازی میذاره؟(چه تغیراتی)
هوووم.نقل قول:
لطف کنید در مورد پك ضد سانسور هم یه توضیحی بدید که چه اثری توی بازی میذاره؟(چه تغیراتی)
همونطور که میدونی وقتی با دوست دخترهات پیشرفت بالا بکنی، وقتی میبریشون بیرون و خوب تفریح کردن، گاهی اوقتا تو رو تو دعوت میکن تا یک قهوه بخوری و...
اما توی بازی اصلی اینها سانسور شده و فقط دوربین بالا پایین میره.
وقتی سانسور رو Flip کردی، وقتی تو دعوت میشی داخل خونه رو نشون میده... یکم... و یک خط جای FUN ظاهر میشه به نام Examination که اگه پر بشه و و و و دوستیت افزایش پیدا میکنه.
اونجایی که تو خونه دارن سگا یا سونی بازی میکنن اسم ماموریت w است نمی فهمم کجاباید برم؟!! زودتر جواب بده !
بايد بري تو دريا و انقدر شنا كني تا مهارتت تو شنال زياد بشه بعد بري و مرحله رو بازي كنينقل قول:
اونجایی که تو خونه دارن سگا یا سونی بازی میکنن اسم ماموریت w است نمی فهمم کجاباید برم؟!! زودتر جواب بده !
ظرفیت ششها نه مهارت.نقل قول:
بايد بري تو دريا و انقدر شنا كني تا مهارتت تو شنال زياد بشه بعد بري و مرحله رو بازي كني
سونی چیه عزیزم. پلی استیشن 2.
سلام .
يه مشكل برام پيش اومده .
gta رو اجرا ميكنم وقتي ميخوام enter بزنم كه سوار ماشين بشم به جاي سوار شدن مشت و لگد و زير زانو ميزنه كه فكر كنم زير زانوش جديد باشه . تنظيماتشم رست كردم اما درست نشد . بازي رو پاك كردم و دوباره نصب كردم بازم درست نشد . فولدر GTA San Andreas User Files كه توي My Documents رو هم حذف كردم اما بازم همون طوره ، فكر كنم يه جور ويروس براي gta باشه .
اگه كسي ميدونه مشكل كار كجاس بهم بگه .
اشکال از کی برد دت استنقل قول:
ممنون دوستان ولی اشکالم از joystick بود . خودم حلش کردم .نقل قول:
اشکال از کی برد دت است
سلام
اون مرحله ای که مهماندار میشیم
ماشین می دزدیم میریم تعمیرش می کنیم بعد می ریم به پارکینگ هتل بعد یه علامت زرد میاد
هر چه قدر می گردیم پیداش نمیکنیم
نمی دونیم کجاست:21: :21: :21:
1 هفتس دیوونمون کرده:19: :19:
کل اون مرحله رو برات توضیح میدم ...
لباس مهمون دار رو که پوشیدی صبر می کنی یه ماشین سیاسی میاد جلوت...یکی از مهماندار ها میره و ماشین رو میبره توی پارکینگ هتل ... تو میری دنبالش و توی همون پارکینگ ماشین رو ازش میگری و خودش رو هم می کشی ... ماشین رو میاری بیرون و میبری به میکانیکی که خریدیش (همون جایی که گهگداری بهت ماموریت میده )... اونجا رفقات یه کارایی توی ماشین می کنن (فکر کنم بمب کار میزارن یا شاید هم میکروفن ) منتظر می مونی بعد ماشین رو تحویل می گیری و بر می گردونی به پارکینگ هتل ... دقت کن که توی مسیر رفت و برگشت ماشین اسیب نبینه ....
شاید یه جاهاییش رو اشتباه نوشته باشم . بزار به حساب کم حواسی ولی شکل کلی ماموریت به همین شکل هست...
\نقل قول:
لباس مهمون دار رو که پوشیدی صبر می کنی یه ماشین سیاسی میاد جلوت...یکی از مهماندار ها میره و ماشین رو میبره توی پارکینگ هتل ... تو میری دنبالش و توی همون پارکینگ ماشین رو ازش میگری و خودش رو هم می کشی ... ماشین رو میاری بیرون و میبری به میکانیکی که خریدیش (همون جایی که گهگداری بهت ماموریت میده )... اونجا رفقات یه کارایی توی ماشین می کنن (فکر کنم بمب کار میزارن یا شاید هم میکروفن ) منتظر می مونی بعد ماشین رو تحویل می گیری و بر می گردونی به پارکینگ هتل ... دقت کن که توی مسیر رفت و برگشت ماشین اسیب نبینه ....
توی ماشینه هروئیین میذارن.
آقا این بازی gta san رو توی بعضی از سایتای خارجی دربارش نوشتن که میشه آنلاین هم بازی کرد .
نرم افزارش هم پیدا کردم اسمش samp و چند تا سرور هم برای بازی کردن پیدا کردم اما نمیدونم چطور باید ثبت نام کنی توی سرورها .
لطفا راهنمایی کنید چون اگه آنلاین باشه خیلی توپ میشه .
اینم سرورها
Search Results: 31-60 of 183 :: Page [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چندتا عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه ؟!
ولی خیلی جالب میشه ها !
خوب برنامش کو ؟
اونجایی که از دو تا نقشه آبی است از کدوم باید عکس بگیرم از اونجایی که دو تا مرد ایستاده اند باید بگیرم یا اونیکه توی اتاقی که هیچ کسی نیست از کدوم اولی یا دومی و یا از دوتاش!!!!! شکل مرحله یه دایره مانندی است که توش یه زن روسری سرکرده ی زرد است!؟؟؟؟؟؟!>>>>زود جواب بده
اژدهایه.نقل قول:
اونجایی که از دو تا نقشه آبی است از کدوم باید عکس بگیرم از اونجایی که دو تا مرد ایستاده اند باید بگیرم یا اونیکه توی اتاقی که هیچ کسی نیست از کدوم اولی یا دومی و یا از دوتاش!!!!! شکل مرحله یه دایره مانندی است که توش یه زن روسری سرکرده ی زرد است!؟؟؟؟؟؟!>>>>زود جواب بده
باید اول بری طبقه ی پایین تر یک چیزی رو بترکونی تا صدای آژیر در بیاد، اونوقت بری بالا و از نقشه ای که روش نوشته مال کازینویه عکس بگیری. بعد فرار کنی.
برای آنلاین بازی کردن هم باید پول بدید فکر کنم.
بله ميشه اما من نمي دونم چطوري.اين هم ازسايت مخصوصش:نقل قول:
سلام
اون مرحله که با بولدوزر کانکسا رو خراب می کنیم یه مرد میره دستشویی بعد میندازمش تو چاله
بعد با اون ماشین سیمان سازی ...چی کار کنیم گیر کردیم:27: :27: :27: :27: :27:
فکر کنم باید نزدیک همون چاله بشی تا سیمان ها رو بریزه اون تو و یارو بمیره ...نقل قول:
سلام
اون مرحله که با بولدوزر کانکسا رو خراب می کنیم یه مرد میره دستشویی بعد میندازمش تو چاله
بعد با اون ماشین سیمان سازی ...چی کار کنیم گیر کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنده عقب بگیر تا عقب ماشین سیمان ریز بالای چاله باشه ...
آره همینطوریه .نقل قول:
فکر کنم باید نزدیک همون چاله بشی تا سیمان ها رو بریزه اون تو و یارو بمیره ...
دنده عقب بگیر تا عقب ماشین سیمان ریز بالای چاله باشه ...
باید ماشین سیمان ریز رو به پشت بیاری اونجایی که مرد رو انداختی تو چاله .
بعد خودش دیگه کارش رو میکنه .
ولی چه مرگ بدیه !
دوستان من یکمی توی این سایتی که T O O M A J جان داده بود یه سرچی کردم .
2 تا فایل گیر آوردم .
یکی برای سرور .
یکی برای کلاینت .
من دارم دانلود میکنم .
ولی متاسفانه بازی رو ندارم .
لطفا یکی که بازی رو داره امتحان کنه ببینیم چطوریه .
راستش من الان وقت ندارم اما سعي مي كنم دانلود كنم و ببينم چطوره.خدا كنه كه بشه.:42:نقل قول:
بچه ها یه سوال
من تو یه مرحله ای گیر کردم که
میری اول یه مرد رو میکشی ازش یه دوربین عکاسی ور میداره (داره تو خیابون از مردم عکس میگیره)
بعدش میری تو یه ساختمون که چند تا عکس زده به دیوار
فکر کنم باید ازش عکس بگیر ی
ولی نمیتونم اون پلیسه مزاحمه تا دربینو در میاره میگه دربینو در نیارر
کلافه شدم کی میدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟