متین جان بهترین راه همین آپدیت کردن گوشی هست .... چرا از خود برنامه آپدیتر استفاده نمیکنی ..؟ adsl نداری ..؟
Printable View
متین جان بهترین راه همین آپدیت کردن گوشی هست .... چرا از خود برنامه آپدیتر استفاده نمیکنی ..؟ adsl نداری ..؟
من با استفاده از نرم افزار Nokia Software Updater آپديت كردمنقل قول:
توضيحات :
1.ابتدا باید تشخیص داد که FirmWare جدید برای گوشی شما بر روی سایت وجود دارد یا خیر.
برای این کار به آدرس زير بروید.
سپس گوشی خود را خاموش کرده و باتری خارج کنید و در قسمت زیر باتری جلوی Code یک عدد 7 رقمی وجود دارد که ان را بخوانید.مثل : 0530869کد:http://europe.nokia.com/A4305060
و این عدد را در باکس پایین صفحه وارد کنید و روی کلید Go کلیک کنید.
حالا آخرین ورژنی از نرم افزار گوشی شما را که موجود است نمایش می دهد.
مجددا گوشی خود را روشن کنید.و #0000#* را تایپ کنید و در اولین خط جلوی V اعدادی مثل : 2.0635.3.0.2 نوشته که با ورژنی که در سایت پیدا کردید تطبیق دهید اگر قدیمی تر بود آپدیت را شروع کنید.
2.قبل از آپدیت:
حتما گوشی را کاملا شارژ کنید.
از اطلاعات فون مموری بکاپ تهیه کنید چون بعد از اپدیت پاک می شوند.
پروفایل گوشی باید بر روی General باشد.
سیم کارت در داخل گوشی باشد.
بهتر است در حین اپدیت کردن مموری کارت خود را خارج کنید.
3.نرم افزار Nokia Software Updater را با حجم 23 مگ از لينك زير دانلود کنید.
4.برنامه را کامل نصب کنید.در طول نصب گوشی نباید به کامپیوتر متصل باشد.کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
در طول نصب برنامه بعد از Extact کردن فایل ها یک بار از شما می خواهد که ویندوز را ری استارت کند که اجازه می دهید و بعد از بالا امدن مجدد ویندوز نصب را ادامه می دهید تا کامل شود.
نصب این برنامه ممکن است 5 - 10 دقیقه به طول بینجامد.
5.بعد از نصب،حتما به اینترنت متصل باشید و کابل را بین گوشی و کامپیوتر متصل کنید و برنامه را باز کنید.
6.بعد ازبالا امدن برنامه روی Start کلیک کنید و دو بار Next را بزنید.
7.برنامه گوشی شما،ورژن فریمور فعلی و جدیدترین فریمور موجود را شناسایی میکند.
بعد مطابق تصویر روی Update کلیک کنید.
تذکر مهم: در هنگام اپدیت شدن هرگز کابل یا اینترنت را قطع نکنید،چون به گوشی آسیب می زند.
8.برنامه شروع به دانلود آپدیت ها می کند تا کامل تمام شود.
9.بعد از طریق فلش کردن اخرین فیرمور را به گوشی منتقل میکند.
10.بعد از پایان کامل این مرحله دکمه Exit ظاهر میشود که بر روی ان کلیک میکنید.
خوب تبریک میگم گوشیتون به آخرین ورژن آپدیت شد!
حالا با جدا کردن کابل و انجام تنظیماتی مثل ساعت و تاریخ میتونید مجددا از گوشیتون استفاده کنید.
برای اطمینان ورژن را چک کنید،می بینید که اپدیت انجام شده است.
:40::11::40:
نقل قول:
نقل قول:
من با استفاده از نرم افزار Nokia Software Updater آپديت كردم
آره ADSL ندارم ... با Dialup هم ریسکش بالاست ...
مشکلم با کد ریست #7370#* حل شد ...
ممنون دوستان ....
بله با dial up خوب نيست انجام بدي
به هر حال خدا رو شكر مشكلت حل شد ...
موفق باشي
سلام.تازگیا گوشی من وقتی زنگ میخوره یا به کسی زنگ میزنم خیلی رو صفحه نویز میندازه.یعنی خط های سفید راحت تو صفحه دیده میشن که بالا پایین میان به نظر شما آیا مشکلی داره؟
ال سی دی گوشیت مشکل داره
من پدرم مسن و براش یک گوشی n70 خریدیم اما با این گوشی مشکل داره:
1-فارسی نمی شه(با نرم افزار های فارسی ساز فقط قسمتی فارسی می شد و کامل فارسی نمیشه ماننده کلیک های منو)
2-فونتش خیلی ریزه
3تماس گیرنده را نمی تونه خوب ببیند باید عینک بزاره اگر نرم افزاری بود که اسم تماس گیرنده یا شماره اش را بزرگ می نوشت خوب بود
4شماره خوان نداره که موقعی که می خواد تماس بگیره بگد صفر نه یک.....
5-فارسی تایپ نمی شه کرد
خیلی ممنونم اگر کمکم کنید چون این مشکل خیلی هاست
1-فارسی نمی شه(با نرم افزار های فارسی ساز فقط قسمتی فارسی می شد و کامل فارسی نمیشه ماننده کلیک های منو)
2-فونتش خیلی ریزه
3تماس گیرنده را نمی تونه خوب ببیند باید عینک بزاره اگر نرم افزاری بود که اسم تماس گیرنده یا شماره اش را بزرگ می نوشت خوب بود
5-فارسی تایپ نمی شه کرد
2-فونتش خیلی ریزه
5-فارسی تایپ نمی شه کرد
2-فونتش خیلی ریزه
5-فارسی تایپ نمی شه کرد
2-فونتش خیلی ریزه
5-فارسی تایپ نمی شه کرد
من به یه مشکل بزرگ خوردم
اگه روی گوشیم برنامه ای در حال اجرا باشه و گوشیم باتریش تموم بشه یا به هر دلیلی خاموش بشه تمام اس ام اس هام و تمام فایلها و برنامه های روی رمم پاک میشه
به نظر شما مشکل از چیه ؟
ممنون
سلام
کسی می تونه اموزش تصویری بازکردن کاور پشت ان 70 بزاره می خوام صفحه کلیدش جدا کنم ممنون
کسی جواب من رو نمیده ؟نقل قول:
تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردمنقل قول:
توی یک برنامه خاصی اگه خاموش بشه همه چیز می پره ؟
برای من اتفاق افتاده که با خاموش شدن گوشی مموری به کل خراب شه ولی اینکه فقط یک سری اطلاعات پاک شه و دوباره کار کنه نه ؟!!
دوست عزیز ریست سه دکه رو امتحان کردی ؟
نه هر برنامه اینقل قول:
تمام اطلاعات مموری پاک میشه ولی دوباره کار میکنه
آره
سلام
من یه ان70 معمولی دارم
میخوام فلش کنم.ولی میخوام اونو به ان70 موزیک تبدیل کنم
آیا این کار با گوشی من سازگاری کامل داره ؟ یعنی نرم افزاری و صدا مثل ان70موزیک اصلی میشه؟
میگم چرا ویندوز گوشی من را مثل بعضی گوشی ها به عنوان فلش نمیشناسه؟
میشه کاری کرد که به عنوان فلش بشناسه
سلام . .نقل قول:
2-فونتش خیلی ریزه
5-فارسی تایپ نمی شه کرد
بهترین کاری که شما میتونید کنید . . اینه که از مدل های خاص دیگه ای از گوشی نوکیا یا سونی اریکسون استفاده کنید . . اگه موارد مورد نظرتون رو در انتخاب گوشی در کلوپ گوشی ها بگید . . دوستان متخصص در این زمینه بیشتر به شما کمک می کنند .
سلام . .نقل قول:
میگم چرا ویندوز گوشی من را مثل بعضی گوشی ها به عنوان فلش نمیشناسه؟
میشه کاری کرد که به عنوان فلش بشناسه
دوست عزیز فکر نکنم اینطوری بشه . . مگر که از رم ریدر استفاده کنی . .
در ضمن شما اگه از ورژن های جدید برنامه Nokia PC Suite استفاده کنید . . هر گوشیه نوکیا ای رو میتونید بدون نصب سی دی گوشی به کامپیوترتون وصل کنید . .
موفق باشید . .
صداش که فک نکنم با هم فرقی داشته باشه ولی میشه موزیک کزد. سازگاریم دارهنقل قول:
سلام دوستان اگه میشه کمکم کنید چه طور میتونم زبان فارسی رو روی گوشیم نصب کنم
از نرم افزار فارسی تاهوما استفاده کن
خیلی باحاله
زبان فارسی واسه اس ام اس هات اضافه میشه و مشکل گ پ چ هم نداره
از نرم افزار فارسی تاهوما استفاده کن
خیلی باحاله
زبان فارسی واسه اس ام اس هات اضافه میشه و مشکل گ پ چ هم نداره
اگه نرم افزار میخوای زیاد هست ولی بهترین راه تغییر پروداکت کد و اضافه کردن زبان فارسی هست ........
البته از دوستان خیلی متشکرم بابت کمک هاشون
منظور من رو متوجه نشدید من زبان نوشتن رو نمیخوام عوض کنم بلکه منظورم phone language گوشی هست که میخوام فارسی کنم
اگه میشه کمکم کنید زبان فارسی رو نصب کنم
دوست اتفاقاً شما منظور منو متوجه نشدین ...
.
شما اگه پروداکت کد گوشیتون رو عوض کنین زبان فارسی به گوشیتون اضافه میشه ...
یعنی چی ..؟
یعنی شما میتونید زبان نوشتاری گوشیتون رو همون انگلیسی بزارید و همون Phone Language رو میخواین فارسی کنید ...
.
کلاً وقتی زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید مدیریت کردنش دیگه با خودتونه که میخواین کدوم قسمت فارسی بشه ...
سلام . .نقل قول:
البته از دوستان خیلی متشکرم بابت کمک هاشون
منظور من رو متوجه نشدید من زبان نوشتن رو نمیخوام عوض کنم بلکه منظورم phone language گوشی هست که میخوام فارسی کنم
اگه میشه کمکم کنید زبان فارسی رو نصب کنم
یعنی اینکه میخواید کلا منوهای گوشیتون هم فارسی بشه . . ؟
اگه منظورتون اینه . .
منوهای گوشی فارسی نشن بهتره . .
موفق باشی . .
واسه اس ام اس :
از برنامه کم حجم فارسی تاهوما استفاده کنید
خیلی باحاله مشکل گپ چ هم نداره روی ان 70 به خوبی جواب میده
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/250462486/Tahoma_SMS_Font_v1_for_Nokia_N70___N72.sis.html
دوستان قاب N70 اصل را از كجا ميشه خريد؟خيلي ها ميگن 15 تومن ولي اونم باز تقلبيه..چيكار كنم؟!
سلام
چرا نمی شه رو ان70 GPS نصب کرد؟
کسی هست که نصب کرده باشه؟
با تشکر
سلام . .نقل قول:
سلام
چرا نمی شه رو ان70 GPS نصب کرد؟
کسی هست که نصب کرده باشه؟
با تشکر
دوست عزیز .. گوشی N70 اصلا Gps نداره . .
Gps در گوشی هایی مثل N82 هستش .. . چون سخت افزار اون توی گوشی هست . . و نرم افزاری نمیشه اون رو روی گوشی ریخت . .
موفق باشی . .
کسی نمی خواد جواب بده؟ پست قبلی
عزیز من حمید جان جوابتونو داد دیگه ...!
GPS نرم افزار نیست بلکه سخت افزار هست که در گوشی های از قبیل N95 - N82 - N79 -N78 - N85 و اگه بخوام بقیشو بگم فردا صبح میشه :دی
از كجا ميشه فهميد n70 اي كه داري اصله...يا محصول كدوم كشوره؟
سلام . .نقل قول:
از كجا ميشه فهميد n70 اي كه داري اصله...يا محصول كدوم كشوره؟
از طریق کد IME گوشی میشه فهمید . .
اگه رقم هفتم و هشتم صفر باشه . . گوشی فنلاندی هستش . .
اگه رقم هفتم 0 و رقم هشتم 1 باشه . . گوشی آلمانیه . .
ساخت کشور های دیگه هم هست که من از کد هاش اطلاعی ندارم . .
افراد متخصص میتونند توضیحات بهتر و بیشتری در این مورد بدهند و شما رو کمک کنند . .
موفق باشی .
تو رو خدا کمک کنید.
یه گوشی ان 70 داشتم که ماله فامیلهامون بود .میخواستم به اون یه آنتی ویروس بزنم که کسپراسکای رو هم زدم ولی خوب نبود پاک کردم و یه آنتی ویروس سیمانتک زدم که خیلی سنگین بود که پس از زدن اون برنامه گوشی سرعتش پایین اومد و هنگ کردو مجبور شدم ریستارت کنم که وقتی الان روشن میکنم بالا نمیاد و میگه:
phone start up failed.contact the retailer.
حالا چه خاکی بر سرم کنم؟میگه خیلی خیلی اس ام اس داشتم که تو فن مموری بود و تعدادی هم کانتکت که بکاپی از اون نداشتو حالا هم هیچ چیز نمیتونم بکنم.چیکار کنم؟اینم بگم که مموری کارت رو هم در آوردم و امتحان کردم باز نشد
حالا میتونم فرمت کنم و بعد با یه نرم افزار ریکاوری کانتکت هارو و اس ام اس هارو برگردونم؟
خواهشا زود جواب بدین . خیلی واجبه.ممنون.هم ، این جا نوشتم و هم تو تعمیرگاه مجازی نوکیا.
اصلا نگران نباش . خیلی ساده هستش . این اتفاق برای من افتاده
مموری رو خارج کن و بعد گوشی رو روشن کن و بعدمموری رو جا بزن و برنامه رو حذف کن .
به همین سادگی ، درست میشه انشالله
mazerat dostan kasi nemidone sedaye flash N70 chegone khafe Mishe vaghan asabe adam beham mirize
mer30•._.•´¯)Ty•._.•´¯)
ویرایش توسط alex_pk
تایپ فینگیلیش خلاف قوانین است.
لطفا فارسی تایپ کنید.
نقل قول:
فکر کنم راهی نداره مگر اینکه سایلنتش کنی . :41:
سلام . .نقل قول:
mazerat dostan kasi nemidone sedaye flash N70 chegone khafe Mishe vaghan asabe adam beham mirize
راهی داره . .
اون هم اینه که گوشیتون رو سایلنت کنید . .
دکمه مربع رو نگه دارید . . گوشی سایلنت میشه . .
موفق باشید . .