یعنی یه بار دیگه روش نصب کنم درست میشه (آخه من دوباره نصب کردم اما روش نصب کردم)نقل قول:
Printable View
یعنی یه بار دیگه روش نصب کنم درست میشه (آخه من دوباره نصب کردم اما روش نصب کردم)نقل قول:
باید همون درایوی که روسش نصب می کردی مثلآ درایو C .نقل قول:
باید موقع نصب اون درایو رو فرمت کنی بعد نصب میشه.
سلام
من می خواستم بدونم این gadget ویندوز ویستا رو چطور می شه بهش چیزی اضافه کرد از گالری microsoft وقتی می گیرم نصب نمی شه این error رو می ده
Unverified submission.
Only install applications from developers you trust. This is a third-party application, and it could access your computer's files, show you objectionable content, or change its behavior at any time.
شما مطمعني اضافات gadget رو گرفتي اگه درست گرفته باشي وقتي روش كليك مي كني بايد يه گزينه instal داشته باشه.نقل قول:
از من به شما نصحت به هیچوجه برنامه advanced system optimizer رو روی سیستمتون نصب نکنید
من برای بار دوم از این برنامه ضربه خوردم
شانس آوردم حالت restore point رو فعال کرده بودم وگرنه الان باید دوباره یه ویندوز جدید میریختم
اتفاقا ورژن 2.20 که با ویستا سازگار هست رو ریختم و از همون اول .... به سرعت سیستم و بجای اینکه فایلهای junk رو پاک کنه یسری فایلهای سیستمی رو پاک کرد و ویندوز دیگه بالا نیومد و پیغام میداد که فایل نمیدونم چیچی با پسوند sys پیدا نمیشه
برم دوباره همون tune up utilities رو نصب کنم
tune up utilities خيلي بهتره در ضمن با ويستا هم كاملا سازگاره البته نسخه هاي جديدش.نقل قول:
سلام
من چند تا سوال داشتم. اگر تکراریه ببخشید:
* - برنامه های فارسی فونتهاشون قاطی هست و فارسی نیستند در xp در regional and language options یه تب به نام advanced بود که با فارسی کردنش این مشکل حل میشد ولی در ویستا نتونستم پیداش کنم. لطفا راه حلش رو برام بفرمائید. (ویندوزم زبان Persian داره)
* - چطور میشه فونت ویندوز رو عوض کرد. مثلا فونت ب.ظ که کنار ساعت ویندوز هست به tahomaتغییرش داد. من از قسمت Advanced appearence setting همه فونتها رو از segoe به tahoma تغییر دادم ولی فقط فونت پوشه ها و پنجره ها عوض شد و فونت ساعت و تقویم تغییری نکرد. لطفا بفرمائید که چطور تغییرش بدم.
* - من نمیتونم acrobat reader 8 رو نصب کنم و در مراحل اولیه نصب error میده. من از کرک stop timer استفاده میکنم آیا میتونه از اون باشه؟
* - آیا کرکی بعد از کرک بایوس اومده؟ که با یه روش دیگه کرکش کنه. چون این کرک روی سیستم من جواب نمیده و مشکل ایجاد میکته.
ممنون میشم اگر جواب سوالهامو بدید.
موفق باشید.
من همین کار رو کردم بازم ایراد داد چه کار کنم؟نقل قول:
من یه فولدر دارم که توش پر از آلبومهای mp3 هستش
میخوام توی هر آلبوم فقط اطلاعاتی که میخوام رو جلوی آهنگ نشون بده مثل نام خواننده و اسم آهنگ و سایز و ....
اینکار رو فقط میشه داخل تک تک البومها انجام داد
راهی وجود داره که من یکبار برای همیشه این تنظیمات رو کلی برای کل فولدرم انجام بدم؟
و مجبور نباشم دونه دونه وارد هر آلبوم بشم و این تنظیمات رو انجام بدم؟
بعد آیا کتاب فارسی وجود داره که آموزش کامل و حرفه ای (نه مبتدی) ویندوز ویستا باشه؟ یه چیزی تو مایه های help خود ویندوز کامل باشه؟
دوست عزيز اگه شما در قسمت regional and language options به قسمت adminstrative بريد و persian را انتخاب كنيد ودر مورد acrobat reader 8.1 را نصب كنيد كرك هم براي ويستا زياد هست وهمه كار ميكنن كافي توي صفحات قبل سرچ كني.نقل قول:
سلام.
میشه بگید چطوری دو تا اکانت در ویستا بسازم که کاملا از هم جدا باشند.
مثلا در یک اکانت یک سری نرم افزارها مثل اتوکد و آنتی ویروس و فایروال نصب باشه که هیچ کدوم تو اکانت دیگه نباشه.
برای سرویسهای ویستا هم میشه چنین کاری کرد که فقط تو یه اکانت خاص کار کنه؟
دوست عزیز ممنون از لطفت . مشکلم از لحاظ فونت حل شد و پی دی اف رو هم فعلا با foxit باز میکنم. در مورد کرک ویستا هم باید بگم که درسته کرکهای زیادی برای ویستا اومده ولی همشون در دو گروه قرار دارند یکیشون کرک stop timer هست که اولین کرکه و یکی دیگه کرک بایوس هست که گروه paradox زده تا اونجایی که من گشتم غیر از این دو تا چیزی نیومده و روشهای نصبشون متفاوته. کرک بایوس رو سیستم من و بعضی از دوستان جواب نمیده و بعد از نصب موقع بوت صفحه آبی میاد و کار نمیده.نقل قول:
در ضمن من یک سوال دیگه هم داشتم:
ممنون از لطفتون.نقل قول:
* - چطور میشه فونت ویندوز رو عوض کرد. مثلا فونت ب.ظ که کنار ساعت ویندوز هست به tahomaتغییرش داد. من از قسمت Advanced appearence setting همه فونتها رو از segoe به tahoma تغییر دادم ولی فقط فونت پوشه ها و پنجره ها عوض شد و فونت ساعت و تقویم تغییری نکرد. لطفا بفرمائید که چطور تغییرش بدم.
یا اون ایرادی که می نویسه را در اینجا بنویس.نقل قول:
یا DVD ویندوز خرابه.
یا اینکه برای نصب از بوت نصب می کنی و در پارتیشن بندی اشکال داره.
یا ...
همین اروری که میده چیه؟
امکان پذیرهنقل قول:
کسی می دونه چرا گزینه هایبرنت در ویستای من وجود نداره؟
چطوری میشه اونو به منوی خاموش کردن اضافه کرد؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شماره سریال ویستا 64 بیتی رو برای نصب میخواستم
کسی از دوستان داره؟
و ممنون می شم اگر توبه من کمک کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=181946
چه جوري از شر اين پيغام ها موقع نضب برنامه ها راحت بشم؟
سلام. بازم یه مشکل دیگه با ویستا ...
آقا این ویستا خیلی گاوه به خدا! (البته دور از جون شما) قبلا وقتی میخواستم یه system backup ازش بگیرم مثل بچه آدم میومد از c (که ویستام توشه) یه بک آپ میگرفت و تموم. ولی حالا دیگه خودش d رو هم توی بک آپ include میکنه و حجم بک آپ میره بالا... اصلا هم نمیشه d رو از بک آپ مستثنی کرد. تو رو خدا کمک کنین!
در هنگام نصب بدون اینکه شماره سریالی وارد کنی انتخاب دکمه next یا ok را بزن بعد در کادر مکالمه NO را بزن رد میشه .گیر یا سوالی داشته بپرس.نقل قول:
برای اون 2 راه حل وجود داره که آسون ترینش اینه:نقل قول:
برو به
Control Panel\User Accounts
و گزینه Turn User Account Control On or Off را انتخاب و تیک را بردار و اوکی را بزن و سیستم را ریستارت کن.حله!
در کادر استارت منو تایپ کن :Backup وگزینه ای که میادBackup status co را انتخاب کن و setup automatic file backup را بزن که در این جا خودش فضای خالی در هارد دیسک را برای بکاپ تعیین میکنه بعد کادر which disk میاد که با انتخاب درایور های هارد میتونی درایو C را تیک و بقیه را خالی بزاری .نقل قول:
موفق باشید.
مال من هم اینطوریه.شاید این یه راه حل باشه:نقل قول:
برو به Control Panel\Power Options و از سمت چپ Choose what the power ... را بزن حالا System Settings میاد که در کادر برای دکمه power که شکلش هم هست گزینه Hibernate را بزن وSave کن .از حالا به بعد هر وقت دگمه Power یا همون روشن خاموش روی کیس را بزنی سیستم به حالت هایبرنات میره و خاموش میشه.
Hibernate حالتی از خاموشی موقت ویندوز است که در آن سیستم عامل کل کارهای شما را حفظ میکند و رایانه را خاموش میکند ولی برای شروع مجدد همان فایلهایی را که در جریان کاری قبل فعال بودند با سیستم عامل بالا می آیند. یعنی همان فایلهایی که در میز کار , شما قبلآ باز گذاشتید و برای ادامه کار در وقت بعدی هایبرنات کردید.
برای هایبر نات میانبر های دیگری هم هست... .
ممنون از راهنماییتون ولی نشد! من نمیخوام از فایلهام بک آپ بگیرم.میخوام از سیستم بک آپ بگیرم. یه نیگا به این عکس بکنین:نقل قول:کد:http://i19.tinypic.com/8c1ukg1.jpg
از اون عکس که من دیدم روی درایو D شما هم سیستم عامل نصبه واتومات از اون هم پشتیبان می گیره.لابد شما هم مکان ذخیره بکآپ را درایو D قرار میدید.نقل قول:
من وقتی XP رو با Vista شبکه می کنم وقتی می خوام از XP وارد اون یکی کامپیوتر بشم و در واقع فایل بگیرم username و Password می خواد اما من هیچ Password ی نذاشتم! در حالی که از vista راحت می تونم فایلی دریافت کنم!مشکل از کجاست؟
چطور می تونم IE7 رو تو ویستا uninstall کنم ممنون
چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟نقل قول:
تو یه اکانت یه سری نرم افزار و سرویس و تو دیگری یه سری دیگه.
كسي جواب منو نميده؟
سلام دوستان.
یه زحمتی برای دوستانی که ویستا دارن دارم.
اینکه لطف کنن برن تو system information و ورژن ویندوز ویستاشون را کامل بنویسن.
ماله من فکر کنم نسخه ی rtm باشه.نوشته version 6.0.6000 build 6000
لطف کنن هر کسی که میزاره دقیق بزاره تا من بفهمم.
راستی اگه میشه ورژن internet explorer رو هم بنویسین.ماله من اینه: 7.0.6000.16473
ممنون.
با سلام .یک مشکل جدید در ویستا.
یک دفعه تمام ایکونهای دسکتاپم تبدیل شدن به یک ایکون با پسوند لینک.
این دیگه چیه؟
دوست عزیز ورژن ویندوز منم همینه ولی RTM نیست.نقل قول:
ورژن IE هم اینه: 7.0.6000.16546IC
سلام.نقل قول:
دستت درد نکنه خیبالم راحت شد.
ممنون.:11:
راستي من عاشق ويستام اگه سيستم بالا داريد بريزيد. اگه نداريد نريزيد!.انقدرم الكي رو هوا نگيد ويستا آشغاله من تو خيلي از تاپيكها ديدم كه خيليها ناراضي هستند اما اصلا اين طور نيست ويستا عالي !!!!!!!!!!!!!!! نتيجه ي 7 ماه كار من با ويستاست اولش كه گرفتم خيلي ايراد داشت اما با گذشت زمان و صبر و حوصله الان من نه مشكل نرم افزاري باهاش دارم نه سخت افزاري سيستم پيشنهادي من : cpu:2 duall core 2.6 - ram:2g vga:8600gt m.b:Gigabyte - asus - abit hdd: 320 400 500g maxtore sata2
dvd rw
اينارو گفتم كه ديگه نگيد بدرد نميخوره براي مثال: من يه فيلم دي وي ديو تو power dvd و media center خود ويستا ديدم مقايسه كردم كف كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عالي عالي از نظر گرافيكم كه اوله چه تو بازي چه سيستم aero آن امنيت فوق العاده.مايكروسافت بيخودي يه ويندوز نميده بيرون 6 سال براش ضحمت كشيده منم دارم لذت ميبرم از كار كردن باهاش طرف دار پرو پا قورسشم.ويستا يه دنياي ديگس بيخود نيست كه مايكروسافت اسم اين ويندوز رو ويستا گذاشت يعني چشم انداز مايكروسافت!!!!!!!!!!!
خيلي حرفا از ويستا دارم كه براتون بگم اما ديگه حسش نيست خوابم مياد. در كل :هر جه زودتر سيستم خودتونو ارتقا بدين و مهاجرت كنيد به سوي ويستا يقينا تا چند ماه ديگه يا 1 سال ديگه همه گير خواهد شد.
بالاخره دانلود سرویس پک rc1 ویستا برای عموم آزاد شد
اینهم آدرس دانلود با حجم 733 مگابایت
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9de6260e-4275-482d-9524-de850c4dd91c&DisplayLang=en
نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=88128A77-6107-46DF-89D8-B93C248496E3&displaylang=en
حجمش 548 مگ نه 733 مگ
البته قبل دانلود بد نیست این رو هم بخونید:
کد:http://download.microsoft.com/download/f/0/d/f0d0fb08-fb44-4117-8bf0-4978dec54eca/Windows%20Vista%20Service%20Pack%201%20Before%20You%20Install.doc
سلام.نقل قول:
دوستان rc1 همون نسخه ی آزمایشی است؟و این که من این رو نصب کنم کرک ویندوزم از بین نمیره؟
ممنون.:11:
دوستان vista رو میشه از رو hard یا flash disk یا شبکه نصب کرد ؟ اخه من dvd-rom ندارم
خيليها فقط ميگن ويستا خوشگلتر شده از نظر ظاهري (خيلي خندم ميگيره از اين حرفا ) همين !!!! اما تخصصي با ويستا رو به رو نشدن دوست من 7 ماه پيش ويستا گرفت بعد از 2 ماه به من گفت اين ويستا آشغاله!!!!!!!!!:18::41:
(چون رشته تحصيلي من برنامه نويسي كامپوتر هست. خيلي با كامپيوتر سر و كار دارم. حالا بگزريم....)
به دوستم گفتم سيستمت چيه؟؟؟؟ تا گفت گفتم ok ديگه ادامه نده بهش گفتم اول سيستمتو ارتقا بايد بدي رفت اين كارو كرد الان 5 ماه فقط با ويستا داره كار ميكنه مخصوصا با بازيهاش خيلي داره حال ميكنه.
بهم گفت:چرا ويستا بازيهارو انقدر باحال اجرا ميكنه چي مگه بهش اظافه شده؟
من فقط بهش گفتم : DX10
كف كرده بود فكر ميكرد همون 9 اكس پي روشه :18::27::31:
بعد گفت چرا انقدر سنگينه چرا مثل اكس پي نيست 6-7 گيگ از هاردو ميگيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
گفتم:فقط يه سوال ازت ميپرسم. >>>> بازي Call of Duty 4 - Modern Warfare بازي كردي؟
گفت : آره بابا سه سوته تمومش كردم خيلي مرحله هاش كم بود.
گفتم:تو فقط ظاهر بازي رو ديدي مثل خيليهاي ديگه مثل ويستا كه فقط ظاهرشو ميبينن:13:.
اما گرافيك بازييو ديده بود تو ويستا كف كرده بود.گفتم اون بازي با اون گراف فقط در عرض چند ساعت ميتوني تمومش كنيد البته حرفه اي ها به پي سي بازها بر نخوره:31:.
ميدوني چرا؟ چون انقدر گراف اين بازي بالاست كه تو 2 تا دي وي دي دادن بيرون اميدوارم فهميده باشين كه چي ميگم بخاطر گرافشه كه انقدر حجم بازي بالاست. اميدوارم در آينده سري جديدشو رو بولو راي بدن بيرون:31:.
از نظر امنيت من با خيلي كامپوترها سر و كار داشتم كه آنلاين بودن صبح تا شب حتي بدون ضد ويروس چند تاشونو امتاحان كردم 1 ماهي اما بويي از ويروس نميومد.:5:
media center , media player , photo gallery كه جاي خود دارن هر كودومشونو بخام براتون توضيح بدم يه چند روزي وقط ميبره البته فقط اين سه تا بخش نيستن كه خيلي مفيدن ويستا خيلي امكانات داره 1 دونشو براي مثال ميگم.
WooooooooooW >>>>> Windows DreamScene عاليه عاليه.
اين قابليت براي بخشه Windows Ultimate Extras ميباشد كه با مراجعه به ويندوز آپ ديت ميتونيد نصبش كنيد اگه خواستيد طريقه نصبشو براتون ميگم.
معرفي: دسكتاپ ويندوز شما را رويايي ميكند. يعني بجاي عكس ثابت فيلم يا هرچي دلتون بخواد ميتونيد بريزيد.
البته خودش به طور پيش فرض داره كه كف كنيد.
و قابليت بيت لاكر و ...
گفتم اگه بخوام از ويستا براتون بگم يه 1 سالي بايد وقت كافي داشته باشم.:31:
از سرويس پك 1 ويندوز ويستا كه در راه هست غافل نشيد بازام خيلي چيزا از اين پك براتون دارم كه بگم اما خوابم مياد ديگه شرمنده ي گل روي بر و بچهاي گل:11:
در كل : ويستا مال آينده و پيشرفت (بازيها و سخت افزارها و نرم افزارها و...)همين! چرا بايد جلوي پيشرفتو گرفت؟؟؟ من خودم به شخصه عاشق پيشرفته تكنولوژي و علم و... هستم.
شرمنده اگه زياد صحبت كردم به اميد پيشرفت بيشتر..........................براي پيشرفته موبايل هم فقط ميگم
IPHONE for apple يه دونياي ديگه اي از موبايل را تجربه كنيد.البته موبايل كه چه عرض كنم.... كامپيوتري هست واسه خودش.
به اميد پيشرفت بيشتر جهان.:46:
ویستا عالیه.من سرویس پک 1 دارم نصب میکنم به شما هم میگم چه اتفاقاتی می افته.
ای داد بیداد.دیگه اکتیو نمیشه!
به دادم برسیددددددددددددددددددددد دددد.
هر چی اکتیویتر داشتم امتحان کردم.نشد که نشد.