دوستان عزیز با سلام
یک سی دی دارم که قفل دارد و قفل آن هم از نوع cd-cops V1.67 میباشد.
کسی میتواند راهنماییم نماید که چطور میتوانم آن را کپی نماییم؟ ضمنا" از کلون سی دی و الکل و نرو و ...
استفاده کردم اما نشد که نشد.
ممنون
Printable View
دوستان عزیز با سلام
یک سی دی دارم که قفل دارد و قفل آن هم از نوع cd-cops V1.67 میباشد.
کسی میتواند راهنماییم نماید که چطور میتوانم آن را کپی نماییم؟ ضمنا" از کلون سی دی و الکل و نرو و ...
استفاده کردم اما نشد که نشد.
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ardeshir.a.m
با اين برنامه كه گذاشتم كپيش كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون از اين پري گپ مي رم خونه امتحان مي كنم
اين عكسارو ببينيد و اگه ميتونيد بگيد اين قفل چه جوري بايد رايت شه ممنون
گاردينه اما نميشه رو هارد كپي كرد و با نرو رايت كرد به خاطر اون ضربدر قرمزا.
برای قفل گذاری بروی سیدی آیدیو از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
با این نرم افزار
Ccd-lock
كسي ميتونه براي ديكشنري تكتاز 2006 كرك بسازه لينك فايلها مورد نياز را براتون قرار ميدم
سلام آقا من نرم افزاری برای شکست قفل این قفل می خوام اینم عکسش من اینو از نمایشگاه کتاب گرفتم یه آموزشه
خیلی ضروری است ممنون می شم اگه سریع جوابمو بدید :ohno:
فکر کنم اسمش Visa Lock هست می خوام اینو تو یه سی دی دیگه رایت کنم و یا ازش یه کپی تو کامپیوترم بگیرم
یه چیزه دیگه اینکه این همش کل سی دی رو می گه 651 مگ رفته ولی وقتی کل فایلا رو می گیرم 30 مگ بیشتر نیست و اینم شکل داخل سی دی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط h_radnoosh
اول اينكه بازم پري گپ كار نمي كنه مي گه."reading toc entired faild " نمي دونم اين ديگه چه مدلشه؟ من رو كامپيوترم يه كومبو فراسو دارم يه دي وي دي رايتر پايونير و يه سي دي رايتر تي اك 40 اصل تو هر سه ارور ميده تو ويندوز اكس پي هم امتحان مي كنما تو دستگاه سايت هم بردم اما اجرا نميششه مي خوام بدونم اونايي كه اجراس مي كنن دستگاهشون چيه؟.
دوم اينكه اين عكسارو لطفا ببينيد و راهنمايي كنيد چه جوري قفلش ميشكنه؟
اين كركش خيلي سادستنقل قول:
نوشته شده توسط آقا مهدي
فقط موندم وقت كنم براش كيجن بسازم ....
حق با شماست . من توي سورس كه نگاه كردم اين غلط املاييه بود !نقل قول:
نوشته شده توسط h_radnoosh
Reading TOC Entires Failed
احتمالا منظور
Reading TOC Entries Failed
بوده!
عرض كردم كه بگذاريد به حساب اشكال برنامه.
بابا چرا کسی جواب منو نمی ده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط navid_gh
سلام. شرکت مهرارقام 3 تا سی دی از دیوان شعرا( درج 2، درج 3 ، و یکی دیگه که یادم نیست ) را منتشر کرده با قفلی که ظاهرا نمیشه شکست. کارهایی که من کردم: با کلون سی دی و بلایند رایت ایمیج میده ولی وقتی که از سی دی ک÷ی استفاده می کنیم اعلام می کنه که سی دی اصل نیست. حتی در درایو مجازی کلون سی دی هم وقت نصب مشکلی نیست ولی وقت اجرا با نمیشه با همان پیغامی که گفتم. با وین رر و وین زیپ هم زیپ کردم و بازشون کردم انگار نه انگار. فکر می کنید کسی این قفل را شکسته؟
بابا تروخدا یکی جوابمو بده
آقا یه سوال ئیگم دارم
من تقریبا همین مشکل آقا nikndm رو دارم منم با Nero 7 ایمج می گیرم و مشکلی نیست ولی وقتی می خوام اجراش کنم می گه این اصل نیست و پیگرد قانونی داره !!!!!!!!!!!!! اسم شرکتشم شرکت راهبردهای نوین دانش هست که سی دی آموزش زبان به نام Ice Age هست اگه کسی شکسته لطف کنه بگه همین اینو هم اون قفل بالایی
دستت درد نكنه سودا جان اگه زودتر برام آمادش كني خيلي ممنون ميشم!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اين يعني چي؟نقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
يعني من نمي تونم از پري گپ استفاده كنم؟اقا پيمان شما كه نويسنده اي به دادم برس.
ضمنا اقاي ايساك فكر كنم شما بدوني اون قفلايي كه تو پست قبل گذاشتم چه جوري مي شكنه. اگه ميشه راهنمايي كنيد.
سلام nikndm ميتوني كرك درج 2 را از اينجا بگيري
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××××
آقاي navid_gh با isobuster ببين پوشه مخفي داره و با scandisc نرو چك كن بد سكتور داره يا نه در ضمن فايل هاي حجمي و ترك هاي صوتي يادت نره
با تشكر از تمامي دوستان.
جناب زيتانيكس كجاييد؟
بازم سلام آقا من منظورتونو از این که با نرو اسکن کنم نفهمیدم ولی من با کلون ازش یه لاگ گرفتم که فکر کنم می گه بد سکتور داره خودتون نگاه کنید
ممنون می شم اگه سریعتر جوابمو بدید چون خیلی عجله دارم سوال اولم رو نمی دونید ؟ :happy:
آقا کسی لینک دانلود کلون 3 یا 2 رو داره ممنون میشم اگه بزاره
luckyluck نميدونم رپيد شير چه مرگشه مدتي هست كه نميذاره چيزي داون لود كنم مدام ميگه آي پي تو اينه( كه اون نيست) و چند بار اين فايلو گرفتي(كه نگرفتم) جور ديگه اي مي توني لينكشو بديد. ممنون ميشم
آقاي navid_gh جواب سوال اولت:بايد با isobuster چكش كني و نتيجه را اينجا بگي
به نظر مياد از سكتور 40 تا 452 را اصلا نخونده
لينك داونلود كلون هاي قديمي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
جناب nikndm شما يك فايل را نيمه كاره داونلود كردي و رپيد فكر مي كنه هنوز داري داونلود مي كني از يك كارت اينترنتي از يك شركت ديگه استفاده كن يا از hide ip platinium
اگر باز هم نشد بگو تا به تو ايميلش كنم
دوست عزیز ، دستت درد نکنه ، اما من نتونستم اونو از رپیدشیر دانلود کنم ، ممکنه اونو برام ایمیل کنی؟نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
بینهایت از لطفت سپاسگزارم.
دوست ارجمند جناب LuckyLuck ممنونم از طريق تعويض كارت اتصال دريافت كردم. برقرار و پاينده باشيد. راستي فكر مي كنيد با كلون قديمي بشه گنج سخن و درج رو شكست؟ باز هم ممنون
ممنون از بابت لینک
در مورد اون برنامم ورژن 1.9 رو من دارم می گیرم خوبه؟
بابا کار با این برنامه isobuster چطوریه؟
مردم نتونستم بفهمم
راستش من ايميل ميميل بلد نيستم ولي لينك رو نگا كردم مشكلي نداشت پايين اون قسمت freeرو ميزني ميره صفحه ديگه اونجا خودش كد ميده اونم وارد ميكني بعد دگمه رو به روي كد رو ميزنينقل قول:
نوشته شده توسط ardeshir.a.m
با تشكر
گنج رو نديدم ولي درج نميشه راستي يه زحمتي بكش و فايلاي اصليه درج رو برام آپلود كننقل قول:
نوشته شده توسط nikndm
ممنون
آقا فعلا این قفل برام مهم تره تروخدا کمک اینم پیغام خطاش
:sad: :sad: :sad: :sad:
اینم فایلایه داخلش
خدایا چرا کسی نیست به من کمک کنه :sad:
navid_gh
چندتا صفحه ( ؟ ) برگردی عقب یه پروفایل برای Blind 5 پیدا می کنی ( ASPI )
خواهش ميكنم .خيلي از لينك ها رو من مديون بقيه دوستان هستم
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××
جناب navid_gh اول از همه isobuster رو رجيسترش كن.بعد option رو طبق تاپيك soda جان در صفحه 177 تنظيم كن.لينكش:
حالا درايوي رو كه سي دي درونش هست رو از قسمت بالا سمت چپ انتخاب كن و پس از مشاهده محتوياتش ,به دنبال پوشه هايي با علامت "+" كه قرمز رنگ هستند بگرد.بعد از آن به دنبال فايلهايي با حجم غير عادي بگردمثلا 300 مگ تا 2 گيگ .اگر پوشه اي يا فايلي با نام CDG(سي دي گاردين) يا NEG (نگهبان) ديدي حتما بگو.اين قسمت ها را بايد در هردو بخش iso(با رنگ قرمز)وjoliet(با رنگ آبي)بررسي كني و نتيجه را تو تاپيك بنو يسي.البته توضيحات بيشتر در كل اين تاپيك داده شده(183 صفحه)
اگر پروفايل بلايند جواب داد به ما هم بگو تا مشتريش بشيم
جنابnikndm باورت ميشه من تا حالا حتي يك بار هم از clone هاي قديمي و alcohol و blind استفاده نكردم. در ضمن من luckylock هستم نه luckyluck
با تشكر از همه
luckylock یا luckyluck هر نامی که داشته باشید ارادتمند خودتان هستم اشتباه تایپی بود عذرخواهم.
Irani118 عزیز هر سه لوح گنج و درج 2 و درج 3 را دارم ولی امکان آپ لود ندارم وگرنه خالصانه تقدیم می کردم
سلام دوباره . از دوستان عزيز كسي اطلاعي از شيوه كار قفل سخت افزاري shegerd داره و اينكه اصولا راه ساده اي براي باز كردن قفل هاي Dungle هست يا نه. آدرس سمرقند را هم كه بدين چون پيرو اطلب العلم هستم تا اونجا هم ميرم. Smile
جناب nikndm چرا تا سمرقند؟؟؟كافيه كه تو سايت خودمون( p30world ) يا تو سايت هاي ديگه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرچي بكني تا بتوني كركش رو پيدا كني.البته براي استفاده از بعضي سايت ها بايد حتما در آن ها عضو بشي.
البته من قفط اون فيل exeو dllوwxوqzرو به شرط اينكه برات مشكل نداشته باشهنقل قول:
نوشته شده توسط nikndm
به هر حال ممنون كه گفتي
راستی اینم دو عکس که از Isobuster ماله این سی دیه گرفتم
اولیش ماله آبیشه و دومیش ماله قرمزشه
و دومی :
CrackMaster ها كپي نميشن
يا حداقل من بلد نيستم
من تا حالا اينجوريش رو نديده بودم.وقتي soda جان ميگه كپي نميشن واي به حال ما.
به نظر مياد كه فايل اجرايي session1 را چك مي كنه .اگر Magic iso داري باهاش يه ايميج از نوع bin/cue بگير.
يا با virtual cd 7.1 يه ايميج از نوع 1:1 بگير.اين جور برنامه ها كمتر استفاده مي شوند.ولي امتحانش ضرري نداره .
يه سرچي تو سايت هاي كرك فارسي بكن شايد باشه.
در ضمن يه نگاهي هم به بخش iso مربوط به crackmaster بنداز.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××
يه سوال هم از soda جان داشتم.توابع بررسي كننده قفل نگهبان كه در فايلهاي dll هستند چه كاري انجام مي دهند؟
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××
سلام
عزيز من كه گفتم دليل نميشه
شايد من كامل بلد نيستم
سي دي دست isaaaac بره و اون اگه نتونه يعني ديگه واقعا نمي شه
توابع نگهبان رو هم بايد از خود نگهباني ها بپرسيد !
آقا کسی از این قفل سر در میاره
فکر کنم حجم مجازی داره
سلام
اين حجم واقعآ زياده.من تا 3.98 گيگا بايتش رو واسه فايلها درست كردم.
جناب navid_gh درisobuster روي اين ترك راست كليك كن و sector view را انتخاب كن. گزينه RAW رو تیک بزن وبعد اونو به صورت يك فايل متني با استفاده از گزينه save در بالاي پنجره ذخيره كن.همين كار رو با سكتور قبلي(14) و سكتور بعدي(16) انجام بده و zip شده ي هر سه فايل را توي رپيد يا يه جاي ديگه آپلود كن تا يه نگاهي بهش بندازيم.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××
soda جان مگه با كرك كردن dll هاي قفل نگهبان به توابع اون دسترسي پيدا نمي كنيد.(همانهايي كه در صورت درست بودن قفل, 1 را برمي گردونند)
سلام
آره كرك ميكنيم
اما براي پي بردن به كاري كه اون توابع در Dll انجام ميدن بايد كلي وقت بزاريم و الگوريتم اونو در بياريم
حالا نه وقت ما اجازه ميده نه سواد كم ما