سلامنقل قول:
شما تو سایت های fast.com , speedtest.net جقدر سرعت میگیرین؟
منم 50 مگ دارم با دانلود منیجر 12.5 مگ هست ولی تو این سایتها
حدود 45الی 55 مگ سرعت دارم.
نمیدونم واقعا یعنی سرعت الان 100 مگ هست؟
پس چرا تو سایت تست سرعت 100 رو نشون نمیده؟
Printable View
سلامنقل قول:
شما تو سایت های fast.com , speedtest.net جقدر سرعت میگیرین؟
منم 50 مگ دارم با دانلود منیجر 12.5 مگ هست ولی تو این سایتها
حدود 45الی 55 مگ سرعت دارم.
نمیدونم واقعا یعنی سرعت الان 100 مگ هست؟
پس چرا تو سایت تست سرعت 100 رو نشون نمیده؟
دوستان از تهران مخابرات محلاتی کسی ثبت نام کرده؟وضعیت به چه صورته؟ سرعت هزینه ها و...
از پشت مودم داخل مودم رو نگاه کنید ببینید سوکت سبز هست یا آبی؟نقل قول:
هنوز مودم رو تحویل نگرفتم ولی تو فروشگاه های اینترنتی داخلی این تصاویر هست که قسمت ورودی فیبر سبز هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسن هم تصویر خود مودم
سبز یا آبی بودن این قسمت چه چیزی رو مشخس میکنه لطفا ما رو هم در جریان بزارید
سوکت سز رو میگن اوریجیناله ولی آبی نه!
تفاوت قیمت هم دارن
تو فروشگاه های اینترنتی قیمت از 780 هست تا 850 ولی این رو 525 حساب کردن !نقل قول:
پچ کورد آبی PC برش تخت در انتهای فیبر و پچ کورد سبز APC برش با زاویه 8 درجه که توی انعکاس نور به داخل فیبر تاثیر داره و نوع سبز می تونه توی فرکانس های پایین تر که برای پخش ویدیو مناسب هست استفاده بشه و نور رو دوباره داخل فیبر انعکاس نده. نکتش اینه که سبز و آبی قاطی استفاده نشن که باعث خرابی پچ کورد و کاهش کارایی اون می شه . اکثرا تو fttx از نوع سبز استفاده می شه ظاهرا.
این چیزی بود که تو نت پیدا کردم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
البته این سایتها نمیتونه ملاک واقعیه سرعت باشه چون گفتم که سرعت من تا 250 مگابیت هم بسته به سرور مبدا بالا میره و همینطور پینگم
اونوخت شما پینگ های بالا رو مثلا برای امریکا حس می کنی؟ یا بازیها ایراد می گیرن.کلا پینگ هاش قابل مقایسه با اینترنت معمولی هس؟نقل قول:
من قبلا کنار همین فیبر نت adsl هم داشتم که خیلی با کیفیت بود و تازه تجهیزاتش رو نصب کرده بودن.تو یه بازی مشترک مثلا btfv پینگم با نت فیبر با سرور آلمان 67 بود و با نت معمولی 88.نت معمولیم کیفیتش خیلی خوب بود ولی تو یه مقایسه مشترک نت فیبر یه 30 درصدی پینگ رو پایین تر میارهنقل قول:
سلام دوستان خواهشن یکی میتونه راهنامیی کامل کنه ما جایی که اومدیم اینجا کلا مجتمع که خطوط فیبرنوری یعنی کابل کشی و... شده فقط باید خط تلفن خریداری بشه که شده
ولی شماره تلفن محل نمیدونم مخابرات زنگ میزنم درست جواب نمیده صاحب خونه نمیدونه
الان طرح که من تو سایت میدیدم مودم رایگان میدن ولی مشخص نیست حجم به چه صورت و قیمت به چه شکلی و اینکه واقعا چطوری میخوان مودم 800 تومنی رایگان بدن؟!
یکی من روشن کنه؟!
ومسئله خط تلفن من تلفن وصل کردم ولی تماس نمیشه گرفت این چطوری میشه حل کرد؟!
- - - Updated - - -
سلام دوستان خواهشن یکی میتونه راهنامیی کامل کنه ما جایی که اومدیم اینجا کلا مجتمع که خطوط فیبرنوری یعنی کابل کشی و... شده فقط باید خط تلفن خریداری بشه که شده
الان طرح که من تو سایت میدیدم مودم رایگان میدن ولی مشخص نیست حجم به چه صورت و قیمت به چه شکلی و اینکه واقعا چطوری میخوان مودم 800 تومنی رایگان بدن؟!
یکی من روشن کنه؟!
و مسئله خط تلفن من تلفن وصل کردم ولی تماس نمیشه گرفت این چطوری میشه حل کرد؟!
یکی من روشن کنه؟!
و مسئله خط تلفن من تلفن وصل کردم ولی تماس نمیشه گرفت این چطوری میشه حل کرد؟!
با یک قرارداد ترکمانچای 3 ساله که اصلا ارزش نداره (ترافیک خیلی کمتر نسبت به قرار داد عادی با همون قیمت)نقل قول:
اگه خط فیبر نوریه نیاز به مودم مخصوص (ont) دارید تا تلفن رو بتونید وصل کنید.
امروز رفتم مخابرات گرفتم جریان ولی هنوز تلفن ثابت بعد دو هفته وصل نکردن تا اون نیاد نمیشه کاری کرد ...نقل قول:
سلام
من رفتم مخابرات فرم دادن بهم پر کردم ولی طرز برخوردشون طوری بود که انگار می خوان مفتی چیزی به آدم بدن
کلا می گفتن حالا معلوم نیست بدیم بهت اگه اوکی باشه تماس می گیرن. فاصلم تا مخابرات هم 300 متره کلا!
حالا سخت می دن کلا یا اینکه مخابرات ما اینطوریه؟ :n13:
نقل قول:
مخابرات و همین طور ادارات دولتی برخورد مناسبی ندارن و کارشون درست انجام نمیدن متاسفانه.
بنده چند ماه پیش فرم vdsl پر کردم ولی تا این لحظه هنوز خبری نشده البته بیشتر احتمال میدم منطقه ما رو تحت پوشش ندادن.
مخابرات از زمانی که صوری خصوصی سازی شد، خصولتی حساب میشه که تو دسته بندی بدتر از دولتی حساب میشه کلا صاحب نداره.
من دو ماه منتظر تانوما هستم که تا کوچه پایینی اومده همه هزینه ها رو هم خودم می خوام بدم ( مودم و کابل کشی ) ولی خبری نیست :n35:
بحث پوشش منطقه نیس بحث کنسل شدن پروژه
بچه ها کسی تو استان زنجان شهر ابهر آدرس یا شماره پیمانکار سراغ ندارین؟ پیمانکار فیبر کشی منظورمه
من در سایت ثبت نام کردم کد رهگیری داده اونوخت این کد رو کجا باید وارد کنم برای پیگیری؟
اون ثبت نام واسه آمارگیریه. تا منطقه شما نیاد، هر نوع فرمی هم پر کنید بی فایدست. اینا نگهش میدارن تا بفهمن کدوم منطقه مشتری بالقوه بیشتری گیرش میاد تا تو اولویت قرار بدنش.نقل قول:
دوستان مجتمع تجاری روبروی مغازه ما که فاصلش با ما 30 متر نیست بهش تانوما دادن مغازه مارو میگن زیرساخت نیست!!!!
جدی کجا میشه شکایت یا پیگیری کرد؟ تنظیم مقررات؟
مخابرات وقتی بگه زیرساخت نیست کار به جایی نمیره! تنها راش اینه پارتی کلفت داشته باشی مرکزنقل قول:
بعد شما شکایت بکنی بقول معروف میخوای شکایت دزد به شاه دزد بکنی؟
شما ۱۹۵ شکایت کن هر جوابی ک دادن به هدفت نرسیدی اعتراض بزن اگرم شکایت کردی خواهشا مارو هم در جریان بذار
احتکار هست ی جور
دوستان خسته نباشید 195 شکایت کن به اقای اذری جهرمی نامه بزن فایده نداره شاید اگر یه استوری بگیری و اقای جهمری رو تگ کنی برای جلب توجه و این که بخواد باز خودش رو مطرح کنه بیاد جوابت رو با یه استوری قشنگ بده. و کلی هم سر و صدا کنه مملکت نیست که.
من شکایت کردم کاملا بی فایده بود اصلا جواب درست ندادننقل قول:
یه شکایت دیگه هم کردم برای vdsl که اونم حتی بهم ندادن :n29: کافو نوری هم سر کوچه اس ولی میگن محله شما تقضا برای اینترنت کمه نمیصرفه براتون فعال کنیم !!
یه تصور غلطی وجود داره که هر کشور پیشرفته ای 100 درصد Ftth داره
این آمار سال 2019 هست، فقط 3 کشور پوشش بالای 90 درصد، 8 کشور بین 50 تا 80 درصد و 11 کشور بین 30 تا 50 درصد پوشش فیبر دارن
آمار هم مجموع FTTH و FTTB هست. باقی خونه های این کشور ها اینترنت کابلی تلوزیونی یا vdsl و یا در مجموع انواع دیگه اینترنت ثابت رو استفاده میکنن
خیلی از کشورهای پیشرفته مثل آلمان و انگلیس کمتر از 10 درصد و آمریکا 12 درصد پوشش فیبر داره
دوست عزیز! یه قسمت که حق با شماست که مردم تصور می کنند همه کشورهای برتر جهان این امکانات یا مثلا پوشش 5G دارند پس ما هم باید داشته باشیم. اگر به این باشد حتی کشوری مثل چین با وجود شرکت هواوی هنوز انچنان پوشش عمومی 5G ندارد. یا حتی کره جنوبی. مثلا یا پوشش 5G ندارند یا ابزارهای استفاده از ان مثلا دستگاه های موبایل با پشتیبانی از ان عمومی نیست.نقل قول:
ولی صحبت ما این است که ما کاری به کشورهای دیگر نداریم. مردم از این اینترنت ناراضی هستند. نیازمند سرویس های جدید مثل تانوما هستند. شاید اصلا کشوری بسته با وسعت جغرافیایی یا پوشش جمعیتی یا توان اقتصادی و ... اصلا نیازی به فیبر نوری نداشته باشد و یک راست به سمت 5G و ... برود. ولی در ایران ما این سرویس شدیدا مورد نیاز است و استفاده های جدیدی هم برای ان پیدا می شود.
سرعت بالاتر با فیلترینگی کمتر و قیمتی مناسب نیاز مردم است و باید سریعتر تامین شود. اگر صرفا منتظر اقدام مسئولین باشیم، می شود چیزی مشابه خودروسازی.
بله قطعا، ولی من به ایران کلا اشاره ای نکردم چون مقایسه اش خنده دارهنقل قول:
اینترنت ثابت ایران از نظر سرعت رتبه 134 رو داره
همین کشور همسایه امارات، اپراتور اتصالات در سال های اخیر 9 میلیارد دلار هزینه کرده و ضریب نفوذ FTTH رو به 95 درصد رسونده.
یا همین المان VDSL میده با سرعت 250 مگابیت، این کشورها اگه فیبرشون هم کم باشه از راه های دیگه اینترنت یا سرعت مناسب به دست مردم میرسونن
این پست اطلاعات عمومی در مورد وضعیت FTTH در جهان بود
تا موقعی که مردم بی سواد هستن پول بالا adsl میدن اینام کاسبی براشون .. مودم هاش رو هم که چین و ایران میزنه و صد البته فرانسه !
اینترنت موبایل هم که باسه اینه که عکس ها رو تو اینستا چک کنن و از این کارای مسخره
به مخابرات استان ، به مخابرات کل ، به تنظیم مقررات ، به مدیرعامل مخابرات و وزارت ارتباطات شکایت کردمنقل قول:
بعد از 18 ساعت از 2020 زنگ زدن متاسفانه خطم سایلنت بود. فردا تماس میگیرم و با جدیت دنبالشم.:n16:
شده قضیه پراید و قیمت فضایش و کیفیت اشغالش. تا وقتی اینترنت در انحصار شرکت زیرساخت هست و فقط این شرکت هست که به سایر شرکت ها اینترنت میده هیچ رقابتی وجود نخواهد داشت. 10 تا شرکت با یک قیمت و یک کیفیت اشغال دارن اینترنت رو از زیرساخت میخرن پس نباید انتظار داشته باشید چیزی تغییر کنه. در مورد ایرانسل تحریم های امریکا باعث شده تمام پروژه های ایرانسل بخوابه و همین دستگا های 4 جی هم هر جا نصب شده خیلی شانس اوردن چون این مورد هم دیگه وارد نمیشه. خلاصه این که تو این مملکت هیچ چیز درست نمیشه.:n35:
دیروز به من از مرکز زنگ زدن که برای کابل کشی داخلی اقدام کنم به پیمانکار زنگ بزنم چون تا آخر شهریور راه میوفته !! تازه خوشبینانه 20 روز دیگه یعنی اگه واقا را بیوفته میشه در حدود 2 ماه و چند روز، مودم هم گفت بهنره از همون پیمانکار مورد تایید ما بگیری که به مشکل نخوری کابل کشی مجانی 3 ماهه هم گفت نداریم فقط قرار داد 3 ساله ، مودم 2 پورت هواوی رو پیمانکار با کانفیگ و پچ کورد 1.5 متری گفت حدود 900 گفتم تو نت 787 قیمت دارم گفت برای من مهم نیست به مشکل نخوری باید پورت سبز باشه سریال اصلی باشه از این داستانا .. خلاصه که ببینیم چی میشه :n14:
بعد از 13 روزی که از ثبت نام گذشته بود رسانت هیچ اقدامی نکرد از 195 شکایت کردم و گفتم زمان دایری سرویس فیبر 10 روز هست حداکثر . روز بعد از بازرسی مخابرات تماس گرفتن و اولش منکر امکان ارایه سرویس شدن بعد که گفتم 2 خونه پایین تر onu روی دیوار سمت خونه ما هست گردن گرفتن و گفتن حداکثر 10 روز زمان دایری شما سپری شده و به زودی سرویس رو راه اندازی می کنن امروز از طرف مخابرات پیمانکار اومده بود فیبر کشی کردن تا داخل واحد و بعد این که رفتن از بازرسی دوباره تماس گرفتن که 4 شنبه (بعد تعطیلات) میان برای نصب پریز مربوط به فیبر نوری و تحویل سرویس.نقل قول:
چند تا عکس هم از کابل و فیبر های داخلش می زارم شاید جالب باشه برای دوستان:
اگه خدا بخواد و چهار شنبه بیان برای دایری سرویس از فیوژن زدن و تست سرعت و پینگ سرویس هم برای دوستان تصویر قرار میدم.
همین که پیگیر بودید جای تشکر داره. منم برای ای دی اس ال مشکلی داشتم. گفتند یک ماه طول میکشه. غافل از اینکه با یک بخش دیگه هم تماس گرفته بودم. ساعت کاری تموم نشده بود کارم راه افتاد!! :devil:نقل قول:
درود پیشاپیش مبارکتون باشه اگه براتون مقدوره بعد از وصل شدن از این ایپی ها تست بگیرید ممنوننقل قول:
170.52.0.10
52.94.17.74
185.179.202.53
ممنون دوست عزیز سرویس رو دایر کنن حتما قرار می دم پینگ تست آی پی ها رونقل قول:
فعلا با همین سرویس adsl آسیاتک تست ها رو قرار می دم که دوستان بتونن مقایسه هم کنن:
دوستان برای من SMS اومده که سرویس شما دایر شده و یوزر پسورد هم بهم دادن . داخل پنل مخابرات هم زده آماده نصب ، ولی مشکلی که دارم وارد مودم نمیتونم بشم . آیپی مودم رو میزنم ولی اتفاقی نمیوفته . کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مودم رو ریست کنید ، پشت مودم یه قسمت هست که نوشته ریست ، با یه چیز نوک تیز مثل خودکار فشارش بدید حدود ۳۰ ثانیه نگه دارید ، بعد مودم ریست میشه و مشکل حل میشهنقل قول:
اینکارو کردم 2بار ولی فایده نداشتنقل قول:
یعنی وارد صفحه تنظیمات مودم نمیشه؟ مارک مودم چیه؟ آیپی ورود به صفحه تنظیمات مودم رو انگلیسی تایپ کردید؟ اگر با موبایل انجام میدید با یه گوشی دیگه هم امتحان کنید و اگر نشد با کامپیوتر یا لب تاب با کابل مودم رو بهش وصل کنید و امتحان کنید ببینید نتیجه میشهنقل قول: