راستش نشد منم چن تا ورژن رو جداگونه نصب و اجرا کردم بازم وسط گیم ریستارت میکنه.کل تی وی ریستارت میشه.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Printable View
راستش نشد منم چن تا ورژن رو جداگونه نصب و اجرا کردم بازم وسط گیم ریستارت میکنه.کل تی وی ریستارت میشه.نقل قول:
توی گوگل پلی یکی از نرم افزاراش تلویزیون اینترنتی هندی هست . درضمن شبکه g e m هم یه کانال 24 ساعته هندی دارهنقل قول:
سلام ، اسم برنامه چیه دوست عزیز ؟نقل قول:
منظورتون glw ize هست؟
ساعت تلویزیون چجوری هماهنگش کنم با ساعت برنامه های اعلامی صدا سیما ؟!
مثلا ساعت ۸/۳۰ هست تو Guide زده ۱۲/۳۰ !!!
تنظیمات ساعت رو هر سه مورد off , network و Boardcas گذاشتم همونجوریه!
نه اسمشو نمیدونم . با فندق شکن برو تو گوگل پلی. Tv یا stream یا ... رو سرچ کن.نقل قول:
مشکل همه هم استفاده از فندق شکن و مصرف نت بالا هس
نه اسمشو نمیدونم . با فندق شکن برو تو گوگل پلی. Tv یا stream یا ... رو سرچ کن.نقل قول:
مشکل همه هم استفاده از فندق شکن و مصرف نت بالا هس
تو تنظیمات تی وی شبکه داخلی رو روشن کن با گوشی بهش جداگونه باید وصل شی. دفعه اول بلوتوث گوشی رو هم روشن کن(!) اینجوری مستیم به تی وی وصل میشی وقاعتا اینترنت رو روی گوشی دیگه نداری.نقل قول:
سلام تو تنظیمات اگه لندن را انتخاب کنی درست میشه
متشکرمنقل قول:
لندن تو تنظیمات تایم من نبود
ولی Accra و Azores جفتش میتونه ساعت هماهنگ کنه با Guide . [emoji120]
Ok شد [emoji120]
دوستان بجز برنامه خود تلویزیون با برنامه دیگه ای نمیشه فیلم سه بعدی دید؟با برنامه خود تلویزیون نمیشه صدای فارسی رو به فیلمها اضافه ِکرد
سلام. دوستان دسته بازی خوب چی سراغ دارین که به این تی وی بخوره و هماهنگ باشه؟
سلامنقل قول:
با mx player تست کردید ؟!
سلام بله تست کردم گزینه سه بعدی نداره
یا سلام.
دوستان متاسفانه اخرین ورژن فیلیمو رو که نصب میکنم ، تصویرش چپکی میشه .
تو گوشی این موارد و راخت میشه برطرف کرد . نهایتش گوشی رو اینوری میکنی میگیری دستت!
ولی الان تو tv چط.ری مشکل و حل کنم ؟
ضمنا نسخه های قبلی فیلیمو رو که تست کردم بلاقاصله بعد نصب یه پنجره میاد برای اپدیت و تا اپدیت نکنی نمیذاره استقاده گنی.
با سلام. دوست عزیز! فیلیمو دو نسخه داره. یکیش برای موبایل و تبلت هست. یکی دیگه برای تلویزیون های اندرویید هست. اگه برنامه بازار روی تلویزیون شما نصب باشه می تونید از همون جا ورژن مخصوص تلویزیون رو از همین اپ بازار سرچ کنید و بعد از نصب لذت ببرید. اگه هم بازار ندارید فایل apk نصبی اون رو دانلود کنید و از طریق فلش بریزید روی تلویزیون. توی این نسخه تمام برنامه فیلمو به راحتی از طریق ریموت کنترل تلویزیون مدیریت میشه و نیازی به استفاده از ماوس نیست. موفق باشید.
:n37:نه بحث ریموت و ماوس نیست ، من تا قبل از ورژن آخر داشتم استفادمو میکردم . اما بعدش که به ورژن اخر اپدیت شد ، برنامه فیلیمو با 90 درجه انحراف نمایش داده میشد!نقل قول:
منظورم این بود ...
برنامه control screen orientation رو دانلود و نصب کردم . تنظیم کردم با tv بوت بشه ، حالا دیگه قابلیت auto rotate به tv اضافه شد( مثل گوشی و تبلت ) و دیگه مشکل فیلیمو برطرف شد.
در کل فیلیمو و امثالهم از نظر خانوادگی واقعا برنامه های خوب و بدرد بخوری هستن ...
یه راه هم برای ارتباط ساده لبتاپ با tv متوجه شدم ، اگه احیانا نمیدونید خیلی بدردتون میخوره !
میتونید از طریق ftp از لبتاپ به tv وصل بشید و مثلا فایلهای ipk برنامه ها رو منتقل کنید تا بعد تو Tv نصبشون کنید. ( بجای فلش وصل کردن و مشکلات خودش ! )
برنامه es file explorer رو نصب کنید که اتفاقا تو استور خود tv هم هست . بعد از ستون سمت راست برنامه شبکه رو پیدا کنید و بزنید ، بعد گزینه مدیریت از راه دور و بزنید ، بعد روی گزینه روشن بزنید .
اینجا یه لینک ftp بهتون میده مثلا شبیه این : FTP:// 192.168.1.2:3721
تو لبتاپ برنامه FILE ZILLA رو نصب کنید که همه جا هم راحت پیدا میشه .
تو گزینه های بالای برنامه بجای HOST شما اگه طبق مثال بالا پیش بریم اینو بزنید : 192.168.1.2 و جلوی PORT هم 3721 و میزنید . بعد رو کانکت کلیک میکنید .
حالا ارتباط برقرار شده و پوشه های TV نمایش داده میشه و میتونید بین لبتاپ و TV تبدل فایل داشته باشید .
سلام دوستان گرامی
آیا کسی اطلاع داره ورژن جدید برنامه 50w800c برای آسیا کی میاد؟
برای خودم V5.381 است. که حدود 7ماه پیش آپدیت کردم.
امروز آمد اپدیت 5,417 امد نصب کنید ما راهم خبر کنید. ولی نمیدونم چرا قرار دادش با شرکتهای نرم افزاری تمام شد .
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا امروز آمد v5,417 نصب کنید آسفالت هم پاک شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Benefits and improvements from the latest update
- Add support for Home Theatre Control App which supports 2018 models
- Improves waterfall noise (multiple horizontal line) with HDR content
- Resolves an issue where unable to playback Freeview content after using Netflix
- Resolves an issue where HDMI video range setting is missing.
در توضیحات که تغییر محسوس و کاربردی دیده نمیشه
توجه به صاحبان تلویزیون BRAVIA: خاتمه خدمات آسفالت Nitro در سونی از 2015 تا 2018 BRAVIA Android TVs
عزیزم ارزش مشتری سونی
با توجه به انقضای قرارداد بین Gameloft و Sony، سرویس Asphalt Nitro از تلویزیون های BRAVIA Android از 2015 تا 2018 حذف خواهد شد. این سرویس از تاریخ 15 ژانویه 2019 قابل دسترسی نخواهد بود.
ما از درک شما سپاسگزاریم و از هرگونه ناراحتی ناشی از آن عذرخواهی کنیم.
لطفا برای فهرست مدل های آسیب دیده اینجا کلیک
بالاخرا آپدبت کنیم یا نه؟
سلام من امروز آپدیت کردم
از نظر ظاهری تاکنون تغییر خاصی مشاهده نکردم در حقیقت نه بهتر شد نه مشکلی پیدا شد. فقط منوی guide تغییر جزیی داشت.
با سلام : به اساتید محترم وگرامی ... بزرگواران عزیز که محبّت میفر مائید و پاسخ می دهید لطفاً راهنمائی فرمائید : ایا می شود روی این مدل تلویزیون مرورگر موزیلا فایرفاکس را به جای opera نصب کرد مراحلش از اول تا آخررا به زبان ساده بیان فرمایید . از شما تشکر می کنم ....
سلام ، فایل apk برنامه مورد نظر رو فلش ریختید و با فایل منیجر تلویزیون نصب و تست کردید ؟نقل قول:
تغییرات سیستم عامل جدید :
Build : 5.417
About this download
Benefits and improvements from the latest update
Adds support for the Home Theater Control app
Improves HDMI[emoji2400] video range setting
Improves performance with HDR content
Previous Benefits and Improvements
The following benefits and improvements are also included in this update.
Improves general performance of the TV
Improves video freeze and lip sync conditions during Amazon Prime[emoji2400] video playback
Corrects a condition where a short beeping sound is heard when changing channels
Updates the system software to Android[emoji769] N (Nougat)
Improves the general performance of the television
Adds support for 4K Live/NeuLion[emoji2400] Sports digital video technology
Improves RVU support
Adds Twin Picture (PAP function) support
Resolves a condition where a black picture may occur after performing a remote Off/On (KDL-75W850C)
Supports PlayMemories Online service
Supports PlayStation[emoji769] Now service
Improves Wi-Fi[emoji2400] connectivity of the TV
Improves picture quality (dynamic range, noise reduction, sharpness)
Supports Netflix[emoji2400] streaming service
Improves Lip Sync for HDMI input
Improves performance and stability of the USB video playback features
Resolves a condition where a black screen and no sound may occur when an input changes from YouTube[emoji2400] to another input
Resolves a condition where a black screen may occur during USB video playback
Supports Internet based EPG (Electronic program guide)
Supports Amazon[emoji2400], Pandora[emoji2400], and Crackle[emoji769] applications
Supports Force Reboot by holding down the Power button on the BT or IR remote controller
Improves performance and stability of overall UI operation
Improves performance and stability of the Action Menu
اذیت میکنه تاچش درست کار نمیکنهنقل قول:
چه فیل تر شکنی میتونیم روش نصب کنیم من اپن وی پی ان رو نصب کردم و لی نمیدونم چطوری راه اندایش کنم
نسخه موبایل رو نصب کردید نسخه تی وی رو نصب کنید
شما باید برنامه رو حذف کنید و نسخه تی وی رو نصب کنید شما نسخه موبایل رو نصب کردیدنقل قول:
نه دوست عزیز ، اشتباه نبوده کار هم میکرد . آپدیت هم میشد ...نقل قول:
ولی تو آپدیت آخر این مشکل براش پیش اومد و چپکی شد که با برنامه ای که تو پستم گفتم این مشکل کامل حل شد .
برنامه واقعا مفیدیه ، تو نت که سرچ میکردم خیلی ها با مشکل مشابه تو برنامه های دیگه مواجه میشن و این برنامه راه حل خوبیه .
یا ورژن دیگه شو دانلود کننقل قول:
سلام دوستان
برنامه ای میشناسید مثل Glwi z باشه.
این برنامه که تریال هست و از کار میفته !
اگر راهی پیدا کردید برا اکتیو کردن برنامه لطفا به اشتراک بزارید.
مرسی
سلام دوست عزیز یک شات از برنامه میزارید تو استور تی وی که نیست درسته ؟!نقل قول:
برنامه screen oreintaion control رو از گوگل پلی گوشی دانلود کردم و رو تلویزیون نصب کردم منتها تو تنظیمات برا شروع نیاز به پرمیشن داره که تو قسمت requst میمونه و انجام نمیشه ! در نتیجه برنامه کار نمیکنه !
حالت rotate تو برنامه ها رو چجوری عوض میکنی؟
متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن :
با برنامه landscape locker مشکل حل شد.
برنامه ساده و کاربردی هست .
فقط بعد از اجرا گزینه lock landscape رو انتخاب کنید ، حله.
سلام. تو استور خودش نیست ، تنظیماتش هم ساده بود یه تیک اوتو روتیت و میذاری درست میشه . یه جا دیگه تیک میزنی که با روشن شدن تلویزیون اینم بوت بشه ...نقل قول:
اما جدیدا تلویزیون مشکلی داشت که گفتم شاید بهتر باشه اپدیتش کنم . دقیقا بعد از اپدیت همین مساله ای که میگید برای منم پیش اومد!
دیگه هر چقدر باهاش ور رفتم ، درست نشد که نشد .
الان منم باید همین برنامه ای که شما گفتین و تست کنم .
فقط یه سوال ، شما TV تون اپدیته ؟
بله آپدیته و این برنامه که معرفی کردم حواب میده.نقل قول:
سلام دوستان، قابلیت HDR هم با این آپدیت به 43w800c اضافه میشه؟
دوستان کسی اگه اپدیت جدید که اومده اپدیت کرده تغیرات ذکر کنه برای w800 سایز 50
سلام
دوستان برای گوش کردن به صدای تی وی از طریق هد فون راهی وجود داره
در ضمن من از سینمایخانوده هم استفاده میکنم
اگر راهی وجود داره بفرمائید
مثلا آیا با هد فون بلوتوث داره امکان داره
ممنون