اینو بگم اونی که اون گوشی رو انتخاب کرده به خاطر ظاهرش گفته. وگرنه من نمی خواستم نظرتون رو رد کنم. قیمتش هم اگه بگید ممنون می شم. در مورد گوشی دوم هم کماکان نیازمند یاری سبزتان هستیم.
Printable View
اینو بگم اونی که اون گوشی رو انتخاب کرده به خاطر ظاهرش گفته. وگرنه من نمی خواستم نظرتون رو رد کنم. قیمتش هم اگه بگید ممنون می شم. در مورد گوشی دوم هم کماکان نیازمند یاری سبزتان هستیم.
ممنون از راهنمائیت.:40:نقل قول:
اما من گفتم نمیخام دوربین داشته باشه!
یعنی گوشی پیدا نمیشه مثل اون x820 سامسونگ اما دوربین نداشته باشه؟
اوه راست میگی z300 هم گوشیه خوبیهنقل قول:
قیمتشم فکر کنم حدودای 70-80 تومن باشه
صفحه نمایش 65000 رنگ ,تاشو ,و زنگ پولی فونیک 32 کاناله ,اینا امکانات خوبی برای یه گوشی تو این قیمت حساب میشه
راستی فکر کنم z300 منو فارسی نداره ,مشکلی نیست ؟نقل قول:
نقل قول:
خوب نظرت در مورد Motorola Slvr L7 چیه ؟
دقیقه همون چیزیه که میخوای ,طراحی شیک ,مموری میخوره ,باریکه ,صفحه نمایش 262000 رنگ ,mp3 پلیر بودن ,
بولوتوس و اینفرائد و باطری قوی , البته این گوشی دوربین ضعیفی داره که میگی برات مهم نیست
قیمتشم در حدوده 135 تا 140 تومنه
راستی pdf هم میخونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خوبه زبانش. گوشی دوم رو چی؟ راهنمایی نمی کنید؟ شدیدا کمک می خوام.نقل قول:
من يه گوشی لازم دارم با امکانات زير:
1:شارژشو به مدته طولانی نيگه داره(خيلی مهم)
2:بلوتوث داشته باشه
3:قيمتش 100 تا 150 بشه
4:يه دوربين هم داشت بد نيست
mamnun az shoma
ممنون از راهنمائیتنقل قول:
سلام
من یه k750 دست دوم می خوام بگیرم به نظرتون 130.000 خوبه بگیرمش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كا750 توي شيراز تا 150 هم گير ميادنقل قول:
كا510
كا320
تاشو
W300
Z530
هم هستند.به ترتيب اولويت گفتم
اگه مدل قديميشه آره.برو به قسمت مسيج و بخش ايميل و ببين تاريخ اون ايميل خوش امدگوئي كي هست اگه قبل از 10-2006 هست خوبه.بقيه چيزهاشو هم ديگه چك ميكني خودت حتما كه سالم باشهنقل قول:
من کماکان کمک می خوام مخصوصا چون قیمتها رو ندارم.نقل قول:
سلام
خسته نباشید
من یه سئوال دارم لطفا منو کمک کنید
آیا من میتونم گوشی پیدا کنم که صدا رو خوب ضبط کنه مثل pm3 برای سر کلاس میخوام صدای استاد رو ضبط کنم و قیمتش حدود 150 تومن باشه امکانات دیگش زیاد برام مهم نیست فقط گوشی محکمی باشه. ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من دیگه کلافه شدم! 200000 تومن پول دارم یه گوشی میخوام که قابلیت های موسیقیش خوب باشه کشویی ام باشه بهتره!
چیکار کنم؟!
دوستان سلام
مورد اول رو که که خودتون به خوب گوشیی اشاره کردید خوب می تونه 750 رو هم بگیرهنقل قول:
من دو تا گوشی می خوام خواهشا با قیمتش(برای گوشی نو و تهران) معرفی کنین:
یکی 50-150 تومن (ارزون تر بهتر) بشه باهاش درست فایل انتقال داد ( حافظه بخوره ، به کامپیوتر وصل شه و بلوتوث( البته همه این امکانات لازم نیست ولی طوری باشه که حداقل برای موزیک گوش دادن راحت باشه.)) در ضمن ترجیحا گوشی تاشو باشه و کوچیک. گارانتی هم اگه بود خوبه نبود هم زیاد مهم نیست. شکل ظاهریش هم باخودتون ولی مثلا تو مایه های z550 خوبه. برندش خیلی مهم نیست. حالا چند تا گوشی تو این رنج و امکانات معرفی کنید. یا مثلا گوشی حتی اگه این امکانات رو نداره تو رنج قیمت ( به خصوص نزدیک به 50 تومن) باشه.
دوم حول وحوش 200 تومن باشه امکاناتی هم که می خوام اتصال درست وحسابی به pc و بلوتوث و ایناست دوربین خیلی مهم نیست چند مگ باشه 1.3 یا 2 خوبه. حافظه داخلی هم در حد معقولی باشه.(ولی خیل زیاد لازم نبست.) برای موزیک گوش کردن مناسب باشه. اگه ممکن باشه PDF باز کنه. ترجیحا سیمبین دار باشه. البته بیشتر قیمتش برام مهمه تا امکانات و مثلا از نظر منw800 یا w810 خوبن. ولی خب سیمبین ورژن بالا باشه یا حداقل PDF باز کنه عالی میشه. طراحیش هم زیاد مهم نیست. البته از گوشی های بزرگ هم بدم نمی آد. فقط طراحیش دخترونه نباشه( موکدا). چند تا گوشی معرفی کنید تا ما یه انتخاب کنیم ممنون میشم.
مورد دوم هم اینایی که گفتین خوبه N70 دست دو هم میتونه خوب باشه
فکر کنم سری w سونی بتونن راضیتون کنننقل قول:
آیا من میتونم گوشی پیدا کنم که صدا رو خوب ضبط کنه مثل pm3 برای سر کلاس میخوام صدای استاد رو ضبط کنم و قیمتش حدود 150 تومن باشه امکانات دیگش زیاد برام مهم نیست فقط گوشی محکمی باشه. ممنون میشم کمکم کنید
عزیز 810 گوشی خوبی میتونه براتون باشه ولی همیشه گوشیهای با امکانات قابل قبول یه مقدار گرونتر هستندنقل قول:
من دیگه کلافه شدم! 200000 تومن پول دارم یه گوشی میخوام که قابلیت های موسیقیش خوب باشه کشویی ام باشه بهتره!
چیکار کنم؟!
سلام
منظور از اینکه گوشی دارای Java MIDP 2.0 هست چیه؟
[QUOTE=seyyedi;1710913]دوستان سلام
مورد اول رو که که خودتون به خوب گوشیی اشاره کردید خوب می تونه 750 رو هم بگیره
مورد دوم هم اینایی که گفتین خوبه N70 دست دو هم میتونه خوب باشه
QUOTE]
ممنون750 چیه؟ چنده؟ بعد یه سوال n70 خیلی عالی است. ولی می ترسم گوشی سالم نباشه یا زود خراب بشه. نمی دونم از کجا میشه مطمئن شد. یه گوشی نو هم از بین v3x,6680,w810, سامسونگ ها تو این قیمت ( چون نمی شناسمشون) یه پیشنهاد بدید. بازهم از کمک تون ممنون.
چرا هیچکی جواب منو نمیده؟
Apple iPHONE 4 gig چنده؟
کجا داره؟
ببخشید میتونید امکانات این گوشی سری w سونی را نام ببرید عکسی ازش هست ببینم از کجای تهران میتونم پیدا کنم و حدود قیمت چنده ؟نقل قول:
ممنون از زحمات شما
نقل قول:اينجا ميتوني سري W رو ببيني. از همين سايت هم ميتوني بخري.کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Search_Result.asp?Keyword=w
اينا پيشنهاداي منه:
W200
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين VGA - صفحه نمايش 65000 رنگ UBC با ابعاد 45.7 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro (M2) - حافظه داخلي 27 مگابايت - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 101*44*18 ميليمتر - وزن 85 گرم
قيمت: 123000 تومان
W300
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين VGA - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 90*47*24 ميليمتر - وزن 94 گرم
قيمت: 157000 تومان
W700
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
قيمت: 191000 تومان
W710
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 31*38 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 88*48*24.5 ميليمتر - وزن 101 گرم
قيمت: 205000 تومان
W810
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*19.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
منبع: ديجي كالا
فعلا كمتر جايي اين گوشي رو داره چون به صورت عمده وارد نشده.نقل قول:
قيمتشم سر سام اوره، قطعا بيشتر از 600 ، 700 هزار تومنه.
ممنون Mobiler
:thumbsup:[quote=mobiler;1711828]اينجا ميتوني سري W رو ببيني. از همين سايت هم ميتوني بخري.کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Search_Result.asp?Keyword=w
اينا پيشنهاداي منه:
W200
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين VGA - صفحه نمايش 65000 رنگ UBC با ابعاد 45.7 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro (M2) - حافظه داخلي 27 مگابايت - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 101*44*18 ميليمتر - وزن 85 گرم
قيمت: 123000 تومان
W300
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين VGA - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 90*47*24 ميليمتر - وزن 94 گرم
W700
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
W710
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 31*38 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 88*48*24.5 ميليمتر - وزن 101 گرم
W810
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*19.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
[/quote
عزیز لطف کردی ممنون
[quote=oqazviny;1713343]:thumbsup:نقل قول:خواهش ميكنم.نقل قول:
من 200 هزار تومن دارم یه گوشی اسپورت با قابلیت های مناسب میخوام ! چی پیشنهاد میدین؟
مرسی اما من از اون سه تای اولی خوشم نمیاد! یعنی اولویت برام کشوییه!
اينا هم هستن. ببين از اينا خوشت مياد يا نه.نقل قول:
Z550
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*37 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 87.5*45.4*20 ميليمتر - وزن 93 گرم
K750
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 38 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
قيمت: 178000 تومان
V3x
مشخصات كلي :
فرم تاشو - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 33*45 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 99*55*20 ميليمتر - وزن 125 گرم
قيمت: 197000 تومان
V3i
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*44 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 98*53*13.9 ميليمتر - وزن 100 گرم
قيمت: 179000 تومان
RIZR Z3
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*37 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 16 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 106*46*16 ميليمتر - وزن 115 گرم
E490
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT با ابعاد ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي - مگابايت - حافظه داخلي 22 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 94 * 49 * 15.5 ميليمتر - وزن 83 گرم
قيمت: 179000 تومان
قيمت امروز
[quote=mbmd_13;1714414]من 200 هزار تومن دارم یه گوشی اسپورت با قابلیت های مناسب میخوام ! چی پیشنهاد میدی
سلام. میتونی 5500 sport بخری.اصل اسپرته.فقط یکم گرونتره.
کورنومتر هم داره.
آقا تو سریW با قیمت حدود 230 کودومش خوبه؟
توسری k بغیر k750 (سرتر از اون) تو رنج قیمت تا 220 کودوم بهتره؟
قربونتون
سلام
تو رنج 600 تا 650 چی رو پیشنهاد میکنین ؟
كشوئي زيباي موسيقيائي با اين قيمت دبليو 580 هست كه البته با قيمت شيراز 20-30 تومن بايد بزاري روش.ولي اگر كشوئي واجب نباشه با اين قيمت دبليو 610 .نقل قول:
اينها خوبترندنقل قول:
دبليو 610 200 تومن
دبليو 950 (بدون دوربين) 240
توي سري كا هم تا اين قيمت گوشي بهتر از كا750 نداريم.در همون حد ولي جديد و تنها مدل دو مگائي با آرم سايبرشات كا550.البته يك نكته اي كه مهمه اينه كه اين كا750 هائي كه الان در بازاره درجه 3 هستند و اون درجه 1 هاي سالهاي قبل نيستند.
سلام.
میخوام یه pocket pc بگیرم با مشخصات زیر:
1- قیمتش کمتر از 500000 تومن باشه.
2- دوربینش حداقل 2mp باشه.
:13:
شما چی پیشنهاد می کنین؟
سوالتو اينجا مطرح كن.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144094&page=29
اين دو گوشي تو سري W جز بهترينان.نقل قول:
W950 صفحه لمسيه اما دوربين نداره. سيستم عامل سيمبين.
W610 دوربين داره اما صفحه لمسي نيست.
سري K هم همون K750
W610
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFD با ابعاد 1.9 اينچ ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro (M2) - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 102*46*14 ميليمتر - وزن 95 گرم
قيمت: 225000 تومان
W950
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 32*42 ميليمتر - حافظه داخلي 4000 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 106*54*15 ميليمتر - وزن 112 گرم
قيمت: 239000 تومان
P1نقل قول:
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 66 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 160 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 106*55*17 ميليمتر - وزن 124 گرم
قيمت: 469000 تومان
N95
مشخصات كلي :
فرم كشويي - نسل سوم - دوربين 5 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD - كارت حافظه همراه گوشي 1024 مگابايت - حافظه داخلي 160 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 99*53*21 ميليمتر - وزن 120 گرم
ببخشید اشتباه شد
1-کيفيت ال.سي.دي آن 16 ميليون رنگ باشه
2-صداي اسپيکر آن زياد باشه از نظر پخش آهنگ
3-وقتي کسي زنگ مي زنه صداي طرف مقابل در خيابانهاي شلوغ به راحتي شنيده بشه
4- قيمت آن 250 هزار تومان باشه.10،20 تومان هم قيمتش بالا شد مشکلي نداره
موبايل اين طوري ميشناسيد؟
با این قیمت :نقل قول:
W810i
W610i