بین سرویس 128اکو با 1مگ خیر! زیاد اختلافی وجود نداره! 128 روی حدود 1.5تا2مگ بسته میشه یک هم 2تا 2.5مگنقل قول:
Printable View
بین سرویس 128اکو با 1مگ خیر! زیاد اختلافی وجود نداره! 128 روی حدود 1.5تا2مگ بسته میشه یک هم 2تا 2.5مگنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
پس رسیدیم به جواب.اختلاف قیمت اکو 128 و یه مگ خیلی کمه چرا ؟ چون اختلاف وب گردیش کمه سرعت دان هم فکر کنم یکی باشه نمی دونم پس میرسیم به نتیجه منطقی
که برای اختلاف کیفیت زیاد باید پول زیاد خرج کرد که این غیر قابل قبول و باید به همین 128 قناعت کرد.
ضمنا ارت 1 هم یکی از دوستان داره مجموع سه لینکش 700k دان میده
اصولا 128تا 2مگ اکو زیاد اختلاف سرعت ندارند با همنقل قول:
آرت هم روی 1مگ بسته میشه تا 1.5مگ 10لینک هم که بذاره از rate خط بالاتر نمیره
سلام
سرعت دانلود و سرعت وب باز شدن چرا با هم همخونی نداره ؟
وقتی سرعت دانلود در ارت ۲ حدود 150 کیلوبایت هست ، چرا سایت های بسیار ساده رو کند و دیر باز میکنه ؟
ممنون
مساله پینگ به سرور های خارجی هم توی لود صفحات وب مهمه!نقل قول:
1 مگ و 128 ، هیچ فرقی با هم ندارند ؛ تنها فرقشون اینه که اگه سرویس 128 گرفتی ، شرکت میتونه سرعتتو تا 2 کیلوبایت پایین بیاره و تو هم هیچ اعتراضی نمی تونی بکنی ولی اگه 1 مگ بگیری ، تا 16 کیلو میتونه پایین بیاره...نقل قول:
باید dns ات رو تغییر بدی.نقل قول:
این dns رو هم روی مودم و هم تو pc ست کن : 217.218.127.127 و 217.218.155.155
نقل قول:
ممنونم
میشه راهنمایی کنین که چطوری این کار رو انجام بدم ؟
سرویس آرت محدودیت حجمی هم داره ؟!نقل قول:
منظورتون 1024kbps هست ؟
خواهش میکنم :n06:نقل قول:
میری به تنظیمات مودم ، بعد میری به قسمت advanced ، بعد روی قسمت DNS میزنی و Primary DNS server رو 217.218.127.127 قرار میدی و Secondary DNS server رو 217.218.155.155 میذاری.
برای تنظیمات ویندوز ، طبق عکس زیر عمل کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبی 12 گیگ شبانه رایگان کسی دانلود داره به مدت 2 ماه پشت به پشت؟ شاتل باشه؟
با سرویس 8مگ ، اوایلش که محدود نشدی ، میتونی شبی 12 گیگ دانلود کنی ولی بعد از چند شب ( 2 تا4 شب ) سرعتتو محدود میکنن و از اون به بعد میتونی در 7ساعت ، شبی 3225 مگ دانلود کنی...نقل قول:
نهایتا از دو روز بعد اون کاربر محدود میشه و کارش به ماه نمیکشه.نقل قول:
بلهنقل قول:
به این صورت هست که در آتر 1 از حدود 20تا30 گیگ در ماه عبور کنید سرعت شما بصورت پلکانی کم خواهد شد.
آقا داستان چیه من الان 5 ماهه تو صفم امروز زنگ زدم میگن مرکز مخابراتیتون بهمون پورت نمیده به هیچ شرکتی پورت نمیده
(حکمت شعار تهران)
کسی خبر داره ؟ چجوری پیگیری کنم؟
سلام
دوستان کسی در مورد اینترنت نقطه به نقطه شاتل اطلاعاتی داره؟
کیفیتش چه جوریه ؟ پینگ تایمش خوبه یا نه؟
قطعی زیاد نداره ؟
خیلی ممنون .
نقل قول:
من سرویس 512 اکو 6 ماهه دارم و با انجام دادن یه سری کار ها و ترفندها سرعت شبانم 4 مگابیت یا همون حدود 500 کیلو میشه که بین 10 تا 12 گیگ شب دانلود دارم پشت پشت چند ماهه هر شب دانلود می کنم
فقط می خواستم بدونم آیا این طبعیه ای یا نه ؟ میدونم نیستا چون بهد چند روز که اولش سرویس گرفتم شبی 10 گیگ میداد بعدش کردش شبی 1 گیگ بعدش کردش منو 300 مگ بعدش ترفند شد دوباره 12 گیگ
می خواستم بدونم کسی این تجربه رو داره یا نه ؟
ببخشید در ضمن تشکر هم دکمش نمیدونم کجاست مرسی که تجربیاتون در اختیارم گذاشتین
:n39:
خواهش میکنم عزیز :n06:نقل قول:
شما اولش سرعتت بالا بوده ( با استفاده از وی پی ان داخلی و ... ) ، بعد در اثر دانلود زیاد ، پله به پله سرعتتو کم کرده و در نهایت سرعتتو رسونده 8 تا 16 کیلوبایت ( که 300 مگ تونستی دانلود کنی ) و معمولا بین 14 تا 20 روز طول میکشه که سرعتت دوباره برگرده به حالت اول ؛ این اتفاق برای همه میفته ولی میزان محدود شدن سرعتا به ازای هر سرویس متفاوته ، یعنی شما که سرویس 512 داشتی ، سرعتت نهایت تا 8 کیلوبایت پایین میاد و با این وضعیت فقط میتونی 200 تا 300 مگ دانلود کنی ولی کاربری که برای مثال سرویس 8مگ داره ، سرعتش نهایت تا 128 کیلوبایت پایین میاد و با این حال میتونه حدود 3 گیگ دانلود کنه...
اینم الان تست گرفتم
اینم الان دان دارم یه هویی :)
اینم از اول اردیبهشت
اینم ویدئو که حرف و حدیثی نباشه
اینم ریزش
گفتم که زیر 10 گیگ نمیگیرم اگرم هست من خونه نبودم :D
دوستان لطفا راهنمایی کنید ..نقل قول:
والا من که خبر ندارم...نقل قول:
سلام دوستان
استفاده از سیم 2 زوج تاثیری در کیفیت خط داره؟
( از پریز تا مودم)
در فاصله 2 یا 3 متری تاثیری نداره اما در فاصله مثلا 10 متر تاثیر داره و افت snr خط کمتر میشهنقل قول:
دوستان واسه دانلود رایگان هر ماه باید 5.250 بدی درسته؟ بعد اگه هر شب به اندازه دانلود کنی یعنی مثلن با سرویس 8 مگ به جای 12 گیگی شبی 4-5 بگیری بازم محدودت میکنن یا نه؟ یه سوال دیگه هم این که سرعت دانلود سرویس 6 مگ چنده؟ مرسی خیلی سوال شد:n02:
نقل قول:
دیرتر بندت می کنن
نمیدونم
-بله باید 5250 بدی.نقل قول:
-با سرویس 8 مگ ، شما می تونی شبی حدود 23 گیگ دانلود کنی ولی 2 شب نمیکشه که محدودت میکنن و حتی اگر 4-5 گیگ هم بگیری ، بازم بعد 2-3 شب محدودت میکنن ولی سرویس 8 مگ ، اگر هم محدود شی ، سرعتت میشه 128 کیلوبایت که بازم شبی 3 گیگ رو می تونی دانلود کنی...
-سرویس 6 مگ رو بستگی به جات ، معمولا بین 6 تا 8 مگ میبندن ولی در تهران عموما روی 6700 تا 7500 اینا بسته میشه.
اینجوری که من میبینم شاتل به درد دانلود نمیخوره 4 تا سریال میخوایم دانلود کنیم زرتی میخواد محدود کنه :n35: مرسی دوستان.
آره ، اصلاااا به درد دانلود نمیخوره ؛ اعصاب واسه آدم نمیزاره.نقل قول:
فن آوا اگه با چیز شکن و این چیزا مشکل نداری ؛ سرعت شبانه ، همان سرعت اسمی سرویس است. عصر تلکام از ساعت 3 تا 7 صبح شبانه رایگان داره و مثل اینکه خطو تا 6 مگ باز میذاره. آسیاتک سرعته شبانه رو روی 150 تا 250 ( بستگی به نوع سرویس ) محدود میکنه. های وب بعضی سرویساش 3 ساعت شبانه رایگان داره و در ضمن فشفشه هم داره.
اینو ببینید وای وای آدم حال می کنه حتی دیدنش
سلام دوستان یک سوال؟
اگه در یک ماه خطو محدود کنن با تمدید ماه
بعد محدودیت از بین میره یا همچنان پابرجاست؟
از دوستان دیگر کسی اطلاعی نداره ؟نقل قول:
نه ؛ لزوما تمدید اشتراک ربطی به محدودیت نداره و محدودیتو رفع نمی کنه. البته ممکنه شما روز 15 ماه محدود بشی و موقع تمدید ببینی که محدودیتت رفع شده که این قضیه اصلا ربطی به تمدید نداره و معمولا محدودیت ها بین 14 تا 20 روز رفع میشه...نقل قول:
محدودیت تنها با یک کار از بین میره و اونم = ارتقا سرویس
سلام دوستانی که سرویس 128 نامحدود با محدودیت 11 گیگ دارن... بعد از تموم شدن این 11 گیگ سرعتشون روی چند هست؟ ( البته من ساکن رشت هستم . نمیدونم فرقی داره یا نه)
تو اندیشه بعد از 6 گیگی محدودیت حجمی سرعت میره زیر 10 حتی یه صفحه باز نمیکنه
دوستان شاتل هنوز هم ثبت نامش مثل چند سال قبل گیر و دار داره؟
الان همه شرکتها تلفنی و اینترنتی ثبت نام میکنن و مشکلی هم نداره ولی یادمه قبلا( 2 سال پیش) شاتل حتما باید پیک میفرستاد و مدارک رو تحویل میگرفت و پول پیک هم به عهده شما بود. هنوزم همینطوره؟
بله هنوز هم همینطوره ولی تنها شاتل نیست همه شرکت ها مدارک میخوان ولی خوب یه سری ها فکس میکنننقل قول:
البته قضیه پول پیک به شرکت ربط داره بعضی ها میگیرن بعضی ها نه!
سلام آقا من پارس آنلاین داشتم دارم عوض میکنم میام برای شاتل دستتون درد نکنه یه راهنمایی کنید
پارس آنلاین بدون اینکه نامه یا چیز دیگه ای بخواد بیشتر از 128 به کاربرای خونگی سرویس میداد شاتل هم همنیطوره؟ آخه جفتشونم زدن مدرک میخواد من راحت از پنل پارس بدون مدرک تقییر میدادم. (تهرانم)
من ماهی 70-80 گیگ دانلود دارم تا 100 تومن هم میتونم خرج کنم به نظرتون کدوم سرویس به صرفه تره؟ ممنون میشم:n26:
من دوتا شرکتی که این اواخر ازشون سرویس داشتم(های وب و آسیاتک) جفتشون مشخصات رو به صورت تلفنی پرسیدن و خطم رو رانژه کردن هیچ مدرک مستند و کاغذی هم نخواستن.نقل قول:
به همین دلیل هم خیلی سریع خط رانژه میشه به خصوص های وب که به 72 ساعت هم نرسید اینترنتم وصل شد.
من نامه گرفتم ولی ازم نگرفتن و گفتن لازم نیستنقل قول:
آرت ۶ بگیر سرعتش بالای ۳مگ هست و حداقل ۷۰گیگ هم جواب میده
نقل قول:
های وب برا دانلود خیلی خوبه فشفشه بگیرو فقط دانلود کن من دوجا سرویس دارم یکی شاتل یکی های وب،کیفیتاشون مثل همه ولی قیمتاشونو برخورد پشتیبانیشون زمین تا آسمون با هم فرق داره ،اگه پورت داشت اون یکی خطمم های وب می گرفتم ، شاتلیا فکر می کنن آسمون باز شده اینا افتادن پایین .
وقتی شبانه رایگان هست ، چرا آدم اینقد پول بده واسه فشفشه؟!!!!نقل قول:
در ضمن ، من خودم از منتقدان شاتلم ولی کیفیت و ثبات شاتل خیلی بالاتر از های وبِ ....
داداش شما نگاه شاید خواستی 500 مگ تو روز دان کنی با فشفشه هزینه ای نداره و خیلی ارزون تر میفتهنقل قول: