شوما مثل اینکه بد جوری منتظری ها :n02:نقل قول:
دوست دارن خوش بین باشم ولی نمیتونم .
Printable View
شوما مثل اینکه بد جوری منتظری ها :n02:نقل قول:
دوست دارن خوش بین باشم ولی نمیتونم .
یعنی این جدول اخرشه.علنا و رسما دارن جیبمونو خالی میکنن. چند روز دیگه اخبار کشورهای دیگه:دانشمندان ایرانی موفق به تولید اینترنت 128 بر بستر نسل 3 شدند. مخابرات ایران=پدر اینترنت دوستان من دوهفتس که محدود شدم رو 512.کجا بریم از دست این عقب افتاده ها؟نقل قول:
من که اصلا از تعرفه های همراه اول راضی نبودم
انتظار دیگه ای داشتم
امیدوارم ایرانسل حداقل بتونه بسته های به صرفه تری داشته باشه
دوستان چرا باید محدود کنن ؟
مگه این اینترنت حق ما نیست ؟؟
بعضی ها انگار به محدودیت عادت کردن . هر وقت محدود کردن ما هم استفاده نمی کنیم . 3g دیگه adsl نیست که برای تعویض سرویس دهنده 1 ماه اینترنتت قطع بشه !
هر وقت دیدی کیفیت پایین اومده ، در گوشیو باز میکنیو سیم کارت یه اپراتور دیگه رو میذاری !
برای همین حتما بحث رقابت پیش میاد .
اون اینترنت نوترینویی هم که همراه اول گذاشته ، تعرفه هاش هنوز رسمی نشده. چون هیچ لینک به اون صفحه از سایت داده نشده . حتی کدی هم که واسه فعال سازی داده کار نمیکنه !
ممکنه رقابتی تر بشه . ممکنه نشه .
اما اگه محدودیتی هم اعمال شد باید اعتراض کنیم . چون اینترنت حق شهروندی ماست و کسی نباید محدودش کنه:n24:
من یه ندای درونی بهم میگه ایرانسل همونطور که چندسال قبل با ورودش روء همراه اول در قیمت سیمکارت و... رو کم کرد و باعث شد قیمتها شکسته بشه اینبار هم رو اینترنت اینکارو بکنه...نقل قول:
البته اگر ایرانسل قدیم باشه و دست و پاش رو نبسته باشن این اقای وزیر و رایتل!
حداقل باید تعرفه های جوری باشه که به عنوام اینترنت بک آپ بشه ازش استفاده کرد
یا در مسافرت و یا در نقاطی که اینترنت نیست
مثلا تو خونه اینترنت ADSL داری شاید خیلی به 3G احتیاج نداشته باشی
ولی تو جاده هستی نیاز داری
مسافرت نیاز داری
بیرون از خونه نیاز داری
پس حداقل تعرفه ای باید داشته باشه که در کنار ADSL هم بشه استفاده کرد به عنوان بک آپ
ولی کیفیت خیلی مهمه
خیلی از سرویس های موبایل نیاز به اینترنت پایدار داره
نه اینترنتی با پینگ بالا و پکت لاس
من هم فکر میکنم ایرانسل میخواد اینارو بپیچونه یه جورایی !! البته اگر بذارن!! چون اگر میخواست سرعت کمتر بده از همون اول عین آب خوردن 1 مگ میداد و خلاص و این همه جنجال برا خودش درست نمیکرد !! البته امیدوارم اینجوری باشه
کاش بعد از پایان انحصار رایتل، ایرانسل یه خبری، یا اس ام اسی میداد از نگرانی در میومدیم[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی جالبه ایرانسل هیچ حرفی در مورد تعرفه نمی زنه
تو سایتش نقاط تحت پوشش رو هم قرار نداده
حس می کنم باید منتظر خبرایی باشیم
حداقل نقاط تحت پوشش رو تو سایتش بزاره ببینیم کجا فعاله
احتمالا صبح خبرای بشه تو سایتش...همراه اول که کلا مزخرف بود...صد رحمت به رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیفم اومد اینو ندارم
Sent from my C5303 using Tapatalk 4
حالا یکی دو نفر بعد از اون حرف من اومدن پرسیدن واقعا دکمه ای داره ایرانسل؟:n08:نقل قول:
اینطوری که من متوجه شدم ایراسنل با شرکت هواوی قرارداد داره و این تجهیزات رو قراره پیمانکار ایرانسل که شرکت هواوی هست نصب و راه اندازی کنه.
فعلا در مرحله تست هست و احتمالا سرعت ها ثابت نبوده تا الان و کاملا در مرحله آزمایشی و تست است
اینکه چه اتفاقی بعد از معارفه این سرویس قراره بیقته ، هنوز معلوم نیست ولی موضوع اینه که نصب این قطعات زمان بر هست!
بعد از اون مثل سرویس های دیگه یک حداکثری براش تنظیم خواهند کرد!
بعضی نظرات رو میخونم میترکم از خنده ! طرف جوری نظر میده انگار ایرانسل اپوزوسیونه نظامه ! طرف میگه ایرانسل داره پافشاری میکنه کوتاه نیومده زیر بار حرف زور نرفته داره انقلاب میکنه:n08::n08:
فکر کنم منظورتون من بودم :) درستع اپوزیسیون نییت ایرانسل ولی حداقل میدونیم کمی بیشتر از همراه اول به فکر خدمات هست.... همین ایرانسل میتونست قینت سیم کارت و از اول مثل همراه اول کنه ... و اینکع میگم پافشاری می کنه مورد مشخصی هست که دوست داره سرعت بالاتر بده و و مطمعنا سود خیلی بیشتر وگرنه تا الان قیمت رو اعلام کرده بود.... در ضمن ایرانسل حتی 1 مگ هم محدود کنه رو باز بزاره احتمالا
سلام
با توجه به قوانین انجمن ها پست بزنید
و به پرداختن به مباجث بی ارتباط به تاپیک خودداری کنید
با تشکر
نقاط که به سرعت داره گسترش پیدا می کنه. الان مهمترین بحث تعرفه ها هست که باید منتظر موند و دید بالاخره چیکار می خواهند انجام بدهند... روز موعود رسید...نقل قول:
به نظر شما چه قدر طول می کشه تا شهرهای کوچیک رو هم پوشش بدهنقل قول:
و حتی جاده ها؟؟؟؟؟
فقط باید امیدوار بود که این تعرفه ها ثابت بمونه...
تعرفه ها منظور همین قیمت بسته هاست؟ در مورد بسته ها فکر کنم گفتن همون قیمت های سابق.نقل قول:
Tapatalked
نقل قول:
امیدوارم تعرفه ها از این هم کمتر بشه
البته هیچ چیز تا زمانی که وضعیت 3G پایدار بشه مشخص نیست
اینطوری که من آمار دارم با شروع راه اندازی رسمی در گسترش پوشش دهی تسریع اتفاق می افته و الان هم همه تیم های فنی کار خودشونو شروع نکردنندنقل قول:
ولی شهرها چون کار بسیار کمتری داره ایرانسل نسبت به رایتل تا پیان تابستان درصد بالایی زیر پوشش کامل میره
جاده ها و شبکه سراسری هم تا 2تا 3 ماه آینده تکمیل میشه ( از صحبت های اپراتور و افراد مرتبط اینجور بر میاد)
بله قیمت بسته که همون اصل کار هست... ایرانسل می تونه حداقل ثابت نگه داره چون مشترکش بالاست براش به صرفه هست اگر یه سری ار بیرون بذارند...نقل قول:
طبق خبر بندر عباس هم زیر پوشش نسل سوم ایرانسل رفت
با این اوضاعی که درست کردن والا ثابت بتونه نگهش داره ما راضییم... ارزونی پیشکششون..نقل قول:
اون دوستی که همش شنبه میکرد تحویل بگیره :دی
بندر عباس هم اومد
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta
به نظرم جاده ها مهمهنقل قول:
پس امیدوارم زودتر اوکی بشه
نمیدونم چرا به ایرانسل بدبینم . میدونم اینا کثیف تر از این هست که به مردم منفعت بدن .
امروز اون دکلی که عکسش رو گذاشته بودم دیدم روش BTS های 3G رو نصب کردند و شبکه 3g هم توسط گوشی یافت شد اما وصل نشد .
میشه گفت کرج هم تقریبا داره 3g میشه اما امروز وقتی تکنولوژِی عجیب همراه اول رو دیدم برای چند ثانیه بقض کردم و افتخار کردم وقتی دیدم موفق شدن اینترنت 3g رو با نامی جدید رونمایی کنن اونم با سرعت باور نکردنی 128k .
در پایان از خدا میخوام اخر عاقبت همه ماها رو بخیر کنه
ایرانسل اگر میخواست تعرفه بسته ها رو ثابت نگه داره که اینقدر برا تجهیزات هزینه نمیکرد
ربطی به تجهیزات ندارهنقل قول:
ایرانسل اگر میخواست تعرفه بسته ها رو ثابت نگه داره که اینقدر برا تجهیزات هزینه نمیکرد
داره پولشو میگیره
قابل توجه کسایی که میگین هر گیگ 4000 تومن ارزونه . میدونین هر ترابایت برای خود ایرانسل حدود 150.000 تومن یا به عبارتی هر گیگ 150 تومن در میاد ؟
البته اینطوری نباید حساب کرد که ایرانسل میره گیگ میخره بعد میفروشه . اونا مستقیم پهنای باند میخرن. اما با احتساب اورسل و اوج مصرفو و . . . بود
چه بسا خیلی از ماها هم اینجا هستیم که بسته میخریم اما از همه حجممون تا آخر ماه استفاده نمیکنیم . بازم این میشه به نفع شرکت و سود بیشتر
پس نتیجه میگیریم که ایرانسل هم از گیگ فروشی رو سرعت بدون محدودیت سود میکنه . هم از بسته فروشی رو سرعت محدود .
حالا سوال اینجاست که کدومو انتخاب میکنه !
شمال غرب تهران - شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده.... هم اکنون
چیزی که مهم هست و خیلی ها بهش توجه نمیکنن اینه :
اینترنت پر سرعت با محدودیت حجم یعنی زودتر تموم شدن حجم کاربر
میپرسم آیا تعرفه نامحدود هم میده ؟! اون هم با قیمت مناسب ؟! و بدون محدودیت ؟!
جواب میشه : نه ، نه ، نه !
از این حیث که اینترنت همراه خوبی میشه و همه جا در دسترس کاربر ، عالی هست اما همچنان مشکل اینه که نمیشه دانلود زد .
نکته دیگه اینکه :
نمیشه که بیاد اینترنت بالای 128 به کاربر خانگی نده برای وایمکس و طلب کارت دانشجویی و مجوز کسب بکنه و همزمان بیاد اینترنت پر سرعت روی موبایل به مردم بده !
صد درصد برای این هم سنگ میزاره جلوی پای کاربر
فعلا اول راهه و یادمون باشه همیشه اولش با وسطش و وسطش با آخرش فرق داشته !
دوست عزیز میتونید برای فرمایشتون منبع ارائه بدید؟نقل قول:
متاسفانه بنده با این سیگنال خوب هنوز نتونستم 3G رو امتحان کنم
irancell 3G میاد ولی خبری از 3G نیست 2G وصل میشه نامردیه
منطقه 16 تهران نازی اباد
چون خودم پورت 100 مگ داشتم برای میزبانی سرور در شرکتنقل قول:
هر ترابایت 150.000 تومن در میومد.
حالا من نهایت ماهیانه 10 ترابایت مصرف داشتم . اینقدر بود .
تو توضیحاتمم گفتم . اینا گیگ نمیخرن . پهنای باند میخرن . اما تخمینش همچین عددی در میاد
اینم یه نمونه
آی اس پی آسیاتک هست که سرویس هاشو تحت بستر اینترنت در ایران ارائه میده
هزینه پهنای باندی که داره به مشتری میفروشه 1 ترابایت 35.000 تومن
البته این بازم با آی اس پی مثل ایرانسل قابل مقایسه نیست
نقل قول:دوست عزیز فکر کنم شما قیمت پهنای باند داخلی(اینترانت) رو با پهنای باند خارجی(اینترنت) اشتباه و جا به جا در نظر گرفتید!نقل قول:
سرعت و کیفیت بالای اینترنت از مزایای سحرخیز بودن!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ایرانسل مستقیم کابل STM1 میخره با سرعت اختصاصی 155مگابیت بدون محدودیت حجم.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk