از pes 14 که خیلی بهتر شده 14 کلا افتضاح بود ، ولی هنوز پرچم pes 13 بالاس ، اون ازادی عملی که تو 13 هست تو هیچ کدوم از pes ها ندیدم.
Printable View
از pes 14 که خیلی بهتر شده 14 کلا افتضاح بود ، ولی هنوز پرچم pes 13 بالاس ، اون ازادی عملی که تو 13 هست تو هیچ کدوم از pes ها ندیدم.
میشه توضیح بدید چه جوری وارد این گروه بشیمنقل قول:
البته الان که سرورهاشون مشکل دارند فکر کنم کار ایرانیا است :n02:
تو استیم اکانت داری عضو هستی؟نیستی اول عضو شو عضو که شدی رفتی وارد استیم شدی تب های بالا اسمتو میبینی روش یدونه کلیک کن و گزینه group رو انتخاب کن بعدش تو قسمت جستجو اسمی که هست رو تایپ کن میاره بعدش join شونقل قول:
pes 2015 iranian group
ای دی خودمم xps_mechanic هستش
این پیغامی هست که کونامی داده و گفته به وقت utc از 6_9 سیستم قطع خواهد بوئد الان 9:37 هستش نیم ساعتم گذشته احتمالا تا نیم یک ساعت دیگه مشکل حل بشه
Temporary Network Maintenance will be held during the below times:
06:00 - 09:00 21/11/2014(UTC)
Please note that the Online Service will be suspended during these times and maintenance may be extended if required. Thank you for your cooperation and understanding.
برای من این قسمت فی ل تره کل قسمت add frind , group ,.. ف ی ل ت ر استنقل قول:
برا ماهم فیلترهنقل قول:
فیلترو چی باز میکنه از اون استفاده کن تا بیاره
باشد تا رستگار شوید.
دوستان یک بار دیگه هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم، من روی این سیستم بازیهای سنگینی رو رو رزولوشن بالا اجرا کردم ولی این پس یه کمی کنده و لگ داره(چه آنلاین و چه آفلاین)، نرم افزار خاصی واسه کارت گرافیک باید نصب کنم؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با این سیستم حتی روی 1280*720 هم بازی برام روون اجرا نمیشه و کمی کنده، مشکل از کجاس؟ برنامه ی جانبی باید واسه گرافیک نصب کنم؟ directX نصبه
تو انلاین برا ماهم کنده ولی تو افلاین نه خوبه میخوای ببر سرعت بازی رو تو +2 ببین چی میشهنقل قول:
این مشخصات باید مثه ساعت کار بدون کوچکترین لگ و کندی
اگه درست نشد برمیگرده به سیستم عامل و برنامه های جانبی که داری
من عضو گروه شدم حالا تو بازی چیکار کنم تا پیداتون کنم شما یا یکی از اعضای گروه رو مثلا؟نقل قول:
متو منوی بازی میری قسمتنقل قول:
friendly match lobby
بعدش که وارد شدی 10تا 15 تا سرور میبینی که اگه بخوای با بچه های گروه و ایرانی ها بازی کنی سرور EU 01 NL رو انتخاب میکنی هم خلوته هم میشه راحت همو پیدا کرد
بهدش یه روم میسازی داخل این سرور ها گزینه هست به نام ایجاد روم
انتخاب میکنی اگه دوست داشتی مزاحم نداشته باشی یه پسوردم میزنی بهش و به دوستتت که میخواهی باهاش بازی کنی میگی تا اونم بیاد رمز مورد نظرو بزنه بعدش برید باهم صفا سیتی
خوب من عضو گروه شدم با قند شک ن حالا ایا سرور درست شده ؟
آقا مشکل برطرف شده میتونید استفاده از سرور بکنید
ID:siahkamar
برا من که هنوز تو سرور نمیره ، مشکل حل نشده انگار
من کرک مخصوص انلاین رو کپی کردم
استیم رو نصب و آپدیت و لاگین
وارد بازی میشه
موقع انتخاب بازی آنلاین خطا زیر رو میده
unable to immplement liv update date
و بعد
an unexpected problem has occured....... server pes2015
خوب به نظر میرسه بالاخره کونامی راه انلاین بازی کردن کرکی ها رو بست :n02: الان دقیقا این پیغام رو میده. please try again account verification failed
به نظر میرسه یه راهی گذاشتن که اونایی که با سی دی کی میان تشخیص اعتبار بشن و بعد راه میده تو .
پ . ن : درست شد اقا . کونامی چرا با احساسات جوونا بازی میکنی اخه :n02::n19::n20:
آقا چرا واسه هر خطایی الکی داور کارت میده !! انقده اشتباه آفساید میگیره ! عوض اینکه بهتر بشه داوری بدتر شده . :sq_11:
فقط شوت ها بهتر شده.
من نمیتونم انلاین بازی کنم این ارور رو میده
موقع انتخاب بازی آنلاین خطا زیر رو میده
unable to immplement liv update date
و بعد
an unexpected problem has occured....... server pes2015
چیکا کنم ، استیم نصبه اکانت هم دارم ، عوض اون گروه هم شدم ، ایدیم : Salar0nline
بدون قند شکن وترد بازی شونقل قول:
و پوشه ی سیو بازیم رو هم پاک کن ببین فرجی میشه
فیلتر شکن رو غیر فعال کردم درست شدنقل قول:
قابل توجه دوستانی که این مشکل رو داشتند
خدا کنه همه بشه همینجوری راحت انلاین بازی کرد
خب دوستان چجوری میشه با دوستان سرور ایرانی بازی کرد؟
ای دی من
vmollz1
دوستان در یک صفحه لیست آی دی ها رو جمع کنید بزنید که ما همه رو ادد کنیم!
این تاپیک مثل اینکه دیگه فاتحه اش خونده شده:n02:
بهتره اسم تاپیک رو به چت باکس پی اس 2015 تغییر بدید
چرا PES بعد از هردست که آنلاین بازی میکنم کرش میکنه و میندازه بیرون ؟ :n13:
با سلام
دوستان تنظیمات دسته واسه pes2015 چطوریه؟
من هرچی تنظیم میکنم درست نمیشه.
هم دفاع هم حمله
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
قبل بازی برو از تو تنظیمات درستش کن!نقل قول:
مشکلی نداره آسونه!
خوب مشکل منم همینه.
میرم تو تنظیمات, مثل قبل تنظبم میکنم ولی درست نمیشه.
چطور باید دسته های شوک دار رو جوری تنظیم کرد که توی ضربه آزادا بشه چرخوند جهت رو ؟ (منظورم اون خط نیست بله جهت و زاویه دوربینه )
دسته شوک دار داری؟نقل قول:
من بدون شوک دارم طبق عکسی که داره تو تنظیمات جهت و دکمه ها رو میزنم مشکلی هم نداره!
فکر نکنم بشه زاویه رو عوض کرد!نقل قول:
بلی داداش دستم شوک داره.نقل قول:
درستش کردم, ممنون.
دوستان واسه شمام اغلب شوتاتون به تیر دروازه میخوره؟
من که از 10 شوتم, 6تاش به تیرک میخوره.
عج ب سیاستی به کار گرفته این فوتبال فکر کنم بدستی امدن انلاینش فعال کردن
فایلی چیزی نیست که بریزیم تو بازی تا بودجه تیم تو مستر لیگ زیاد تر بشه!؟
تو پی اس 13 همچین چیزی بود فکر کنم!
دوستان میشه یک کاپ کاستوم تو بخش انلاین زد؟
کیا پاین؟
اغا مال من همه کاراش میشه اما تو لایو آپدیت این ارور میده
Unable to implement live update date لطف کنین جواب بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اکانت استیم رو مینویسم شما هم با نقل قول کردن اسم اکانت خودتون رو بنویسید همین جوری ادامه بدید تا همه جمع بشه
مثال : mohammad acc
یکی بهم بگه باید برای بچه ها از کدوم لینک درخواست بفرستم که بیاد عضو گروه پی اس شه؟
ویرایش : شما روش رو بگین من آیدی دوستانی که اعلام میکنن رو دعوت میکنم به گروه که همه سرجمع بشه!
دستت درد نکنه علی آقای گل؛ خیلی ممنون! :n16:
فقط الان باید این نرم افزار رو چی کار کنم!؟ یعنی چه جوری ازش استفاده کنم!؟ :n03:
چون روش کلیک که کردم، مثل همون عکسی که شما گذاشتی، یه صفحه ی کوچولو واسه افزایش پول ایجاد میشه، ولی غیر فعاله و نمیشه تغییری توش ایجاد کرد!؟
بعد من یه سئوال دیگه هم داشتم؛ می دونم ربطی به این تایپیک نداره، ولی خب از اونجایی که دیگه کسی به تایپیک pes 13 سر نمی زنه، مجبور شدم همینجا مطرحش کنم:
پچ ویژه ای واسه ی جام جهانی و کلا تورنمنت های ملی ، تو نسخه ی pes 13 نیست که توش همه ی تیم های ملی هم باشند!؟
اینو خیلی خیلی بهش نیاز دارم و اگر پچی تو این زمینه هست، حتما برام لینکش رو بذارین و البته طریقه نصب پچش رو هم بی زحمت توضیح بدین برام!
چون یه پچ جام جهانی دانلود کردم از سایت pes-patch، ولی نتونستم نصبش کنم!
ببخشید دیگه من اینقدر سئوال می کنم و فرت و فرت با پستام رو اعصابتون راه میرم! :n12:
دوستان در مورد نحوه زدن شوت به سمت دروازه یه توضیحی بدین.
من هر چی میزنم میخوره به تیرک.
آقا یکی لطف کن فایل ستینگ رو برا من آپلود کنه