نور اون با نور صفحه کم و زیاد میشه.نقل قول:
در نتیجه وقتی صفحه رو خاموش کنی اونم خاموش میشه!!!!
واقعا یه فکری واسه اونم باید میکردن...
Printable View
نور اون با نور صفحه کم و زیاد میشه.نقل قول:
در نتیجه وقتی صفحه رو خاموش کنی اونم خاموش میشه!!!!
واقعا یه فکری واسه اونم باید میکردن...
مگه اون اخه چه ازاری میرسونه ؟؟؟؟:n01:
اگر منظورت نور پشتش هست که گفتمنقل قول:
خوب روشن بودن چه کار خاصی انجام میده جز زیبایی در تاریکی خوب خاموش بشه بهتره و انرژی کمتری مصرف میکنه :n06:
دوستان نزدیک 2 تا3 ماه من این مدلو خریدم از همون روز اول این پیغام رو میداد و منهم میبستم برای دوستان دیگه هم این پیغام میاد چکارش کنم جریانش چی کمی توضیح بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 20 خرداد با لوازم جانبی میخرم 4 گیگ غیر لمسی فقط جواب های سوالهام رو بدید که تو صفحه قبل نوشتم خیلی ممنون میشم .:n12:
محصولی که خریدی را میتونی توی سایتش Register کنی... .نقل قول:
من همون روز اول انجام دادم.
من این مدل را دارم....8.1 بریز خیلی بهتره....به نظر من کینگ بگیر....من این دو سوال رابلد بودم...الانم قیمت را نمیدونم ..اما فک کنم 4 به بالاست....نقل قول:
خوب چهار تومن ممکنه برای همه کم نباشه.........ولی بازم با این سیستمو کانفیگه توپش ارزشش رو داره:n02:
اگر نکنم چی میشهنقل قول:
1 ویندوز 8.1 بریز حالشو ببر من گرچه نوز ویندوز 8خودشو استفاده میکنم تا کند بشه همچی روش نصبیدم تستش کنم بعد هم وین عوضنقل قول:
2 پر هنگام خرید همجاشو نگاه کن شکستگی ...خش .خط...تورفتگی نداشته باشه تاچ پد تمام کلیدهای صفحه کلیدرو امتحان کن .....تاچ صفحه نمایش رو چک کن که خیلی مهمه سخت افزار هم چک کن با نرم افزار های مربوط که هم از گرافیک هم رم ووو
3باطری رو منهم سوال کردم گفت اصلا تو بازار نیست که حتی بخواهن عوضش کنن
4کول من 5فن گرفتم 60هزار مارک lengzhi عالی هست بزرگ بگیر انداش بشه
5 اینو خبر ندارم امامارکهای دیگه بود و حتی میتونی جای دی وی دی رام بزاریش
6قیمت هم بروزه تو ایران و هرجای یک قیمت.....
7 نمیدونم دوستان دیگه شاید بتونن کمک کنن
هی چی. مثل چرخ گوشت میشه!!!نقل قول:
ما هم فردا میریم برای خرید :n20:
خیلی انتخاب سختی داشتم بین این مدل و مدل N56JR ولی ظاهر+صفحه نمایش لمسی IPS که مسلما بعد ها استفادش در ویندوز 9 و ویندوزهای بعدی هم خودشو نشون میده+اسپیکر های 4,1 کاناله و این که زیادم اهل بازی نیستم و فقط هر سال عناوین ژانر RPG را بازی میکنم که نیاز به گرافیک بالاتر احساس نمیشه...
یک فلش پر از نرم افزارهای تست و ... ریختم که 2 ساعت بشینم اونجا همه جای لپ تاپو تست کنم :n09: نگاه سوزناکه فروشنده هم برام مهم نیست :n02:
----------------------
ویندوز 8 اورجینال که بیاد بالا باید تمام درایورهای ایسوس روش نصب باشه , درسته ؟ پس برای تست ساب هم نباید مشکلی بابته عدم نصب درایور صدا ایجاد باشه...
دوست عزیز AF021 اگه میشه اون نرم افزار هارو یه فایل زیپ کن اپ کن یه جا ما هم دانلود کنید منم تا اخر این ماه میگیرم
به نظر من همین رو بگیر دیگه اخه کی بازی میکنه ( دیگه از ما گذشته )
:n06:
حتما نرم افزار ها رو بزار خیلی ممنون بعد از خرید قیمت و گارانتی رو بگو لطفا
سلام
کسی میدونه چه طوری میشه میزان شارژ باتری رو تنظیم کرد؟
میخوام بعد از 70 درصد شارژ دیگه از باتری استفاده نکنه و از برق مستقیم استفاده کنه؟
ممنون
اره واقعا از ما گذشته و فقط بازی های RPG OFFLINE گاهی اوقات میزنم...نقل قول:
من 5شنبه هفته پیش پایتخت بودم قیمت مدل غیر لمسی+4 گیگابایت گرافیک با گارانتی سریر شده بود 4 تا 4100 و لمسی با گارانتی اواژنگ 4 گیگابایت گرافیک بین 4500 تا 4550 هم میشد پیدا کرد و یک مدل هم بود با بلوری+رم 12 با گارانتی (نمیدونم کجا ولی سریر و اواژنگ نبود) 4800 ... قبل عید نخریدیم حقمونه :n21:
البته من یک مغازه ای را تو اطراف تهران پیدا کردم قیمتشو هنوز اپدیت نکرده بود اول فردا میرم پیشه اون صفحه ی لمسی+گرافیک 4+گارانتی اواژنگ+کیف+موس پنج شنبه قیمت کردم میداد 4170 :n19: خدا کنه که بوی قیمت های جدید به مشامش نخورده باشه :n10:
باشه داداش قبل از این که بخری (فردا یا پس فردا) برات اپلود میکنم : نرم افزار تست پیکسل سوخته صفحه ی نمایش و نرما افزارهای اطلاعات کامل تمام قطعات و چند تا خرت و پرت دیگه و همچنین تو فلشت یک اهنگ بیس دار با کیفیت 320 برای تست اسپیکرها و باس داشته باش :n16:
یه هم چین چیزی رو این لب تاپ نمیشه انجام داد این لب تاپ بعد از اینکه به صد برسه میاد رو 99 بعد دیگه باتری رو از مدار خارج میکنه و دیگه شارژنمیشه و از برق استفاده میکنه :n06:نقل قول:
امروز بلاخره این لپ تاپو تهیه کردم با کانفیگ زیر :
لمسی+4 گیگ گرافیک+12 گیگ رم+بلوری درایو+گارانتی سریر+ویندوز 8 اورجینال = 4680 :n01:
مدل لمسی+4 گیگ گرافیک+رم 8+DVd ROM+گارانتی اواژنگ+بدون ویندوز هم بود = 4550 :n27:
بهترین انتخابو داشتین مطمعن باشین عالیه......پس با مدل 12gb هم پیدا میشه؟!؟
130 تومان که چهار گیگ رم اضافه بشه؟!؟! عالیه......به نظر شما لمسی بهتره یا غیره لمسی؟!؟ چون من احتمالا چند روز دیگه خواهم خرید....برای این می پرسم و قیمت هم برام مهم نیست:n02:
به نظر غیر لمسی....صدبار نوت بوک با صفحه مات بگیرین اگه زیاد میشین پای نوت بوک ...چون صفحه براق بعد از 2 ساعت چشم رو درد می آره.....براق 50درصد نور را انعکاس میده..............نقل قول:
لمسیش براقه و غیر لمسیش ماته........
من دنبال N750 هستم کجا گیرم میاد؟
آدرس سایت؟
مبارکتون باشه دوست عزیز اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینشاالله فنش برات بچرخه :n02:
مدل غیر لمسی قیمت نگرفتی؟؟؟؟
اون تست ها رو اونجا انجام دادی طرف چیزی نگفت ؟؟؟
برنامه ها رو هم اگه میشه اپ کن :n16:
ممنون دوست عزیز , امیدوارم که شما هم بهترین انتخاب ممکنه را انجام بدینقل قول:
این کانفیگو چند ماه قبل من شک داشتم که نکنه خودشون 4 گیگابایت رم اضافه کردند ولی از یکی از دوستان تو دبی امار گرفتم و گفتن مدل 12 گیگابایت رم اونجا موجوده و همه مدل هایی که رم 12 دارن دارای بلوری هستند و روی کارتن اصلی لب تاب هم از طرف ایسوس دقیقا درج شده ... که چک کردم با کارتن لپ تاپ خودم دیدم دقیقا در مقدار میزان رم نوشته : 4GB 1600 DDR3+8GB 1600 DDR3 ...
نکته ی دیگه ای که توجه کردم یک تعداد از دوستان از لقی DVD-ROM ناراضی بودند ولی کانفیگ هایی که روشون بلوری رام هست به قدری زیبا روی لپ تاپ نشسته و چفت شده که اصلا لقی نداره....
و این که میگید 130 تومان برای 4 گیگابایت رم خیلی خوبه باید بگم 130 تومان برای بلوری رام+4 گیگابایت رم اضافه تر+ویندوز 8 اورجینال با تمام درایور های از پیش نصب شده ی ایسوس عالیه و واقعا می ارزید چون مدل هایی که اواژنگ وارد کرده هیچ کدام روشون ویندوز 8 اورجینال موجود نیست....
در مورده صفحه ی لمسی و غیر لمسی بیشتر به کاربرده خودتون برمیگرده ولی نظره شخصی من اینه که برای لپ تاپی با این مشخصات و لذت بردن از تمام امکاناته ویندوز 8 و همچنین اینده نگری برای ساپورت کامل تمام قابلیت های ویندوز های بعدی مایکروسافت...صفحه ی لمسی واقعا مناسب تره (حداقل از نظر بنده)
و همچنین کانفیگ بلوری+12 گیگابایات رم فقط صفحه ی لمسیش موجوده :n06:
مخلصیم داداش :n16: انشاالله به زودی برای شما :n06:نقل قول:
چرا اتفاقا قیمت کردم مدل غیر لمسی قیمت 4150 تا 4170
من سره ظهر رفتم مغازه هم خلوت بود و با حوصله همه جای لپ تاپو تست کردم و تقریبا 1 ساعت تمام اونجا بودم , وقتی بالای 4 تومان داری پول میدی اصلا نباید تو تست کردن حتی اندکی خجالت خودت راه بدی :n02:
چشم به زودی
تنها ایراد ها از نظره من برای این لپ تاپ :
1-جای اثر انگشت روی بدنه پشت (نه جلو) به راحتی میشینه و بدم پاک میشه ...ولی بدنه ی داخلی کوچکترین اثری باقی نمیمونه
2-قدرت سیگنال دهی وایفایش به نسبت لپ تاپ قبلیم کمی کمتره البته اصلا ازار دهنده و دست و پا گیر نیست
3-موقع استفاده از تاچ وقتی لپ تاپ ثابت روی میزه کمی صفحه نمایش لق میزنه ...البته اینم بگم دامادمون که SONY VAIO FIT با قیمت 4800 هم داره دقیقا میزان لق خوردن صفحه نمایش وقتی با تاچ همچین مردونه کار میکنی به همین اندازه است ... و موردی نیست که فقط مختص به این لپ تاپ باشه
----------------------------------------------
نیازی به گفتن محاسنش نیست ولی فقط موردی در مورد صفحه نمایش این دستگاه که از پنل IPS استفاده میکنه بگم که فوق العاده و کاملا چشم گیر زاویه دید صفحه نمایش نسبت به لپ تاپ های موجود در بازار بهتره ...
در مورد باتریش برام بگو چون برام مهمه فکر کنم نور صفحه نمایشش 10level داشته باشه بزارش رو 5 یعنی نصف نور صفحه نمایش بعد با کابل برو اینترنت و کاراهای روزمره انجام بده ببین چقدر نگه میداره و اگه میشه از لمس هم استفاده نکن خیلی ممنون
راستی ssd نخریدی؟؟؟
سلام دوست عزیز....ببخشید این از نظر سخت افزار و بازی(خیلی کم مثله ac ; cod ) اینا.......کم نمیاره؟¿
در مورد باتری امکانه تست کردن به وسیله ی کابل برام مهیا نیست ولی اگه بخای با وایرلس روشن و نور نصف برات تست میکنمنقل قول:
خیر ssd تهیه نکردم در کل پیشنهادم اینه روی لپ تاپ نو نه رم اضافه کنید و نه ssd اولش و خریدید برید با توجه به نیازتون تست کنید و اگه واقعا نیازی بود بهش اضافه کنید در غیر اینصورت تفاوت قبل و بعد اپدیت سخت افزاری را اصلا احساس نمیکنید...
سلامنقل قول:
برای بازی کردن با گرافیک ترین عنواین روز که فکر میکنم سنگین ترین الان Thief باشه با این لپ تاپ به راحتی با تنظیمات Medium و Low بدون لگ میشه بازی کرد و همچنین Assassin Creed بر روی Medium با 38 fps یعنی به راحتی بالا میاد و Call of Duty بر روی High به خوبی اجرا میشه...و مسلما عناوین سال های گذشته را هم به راحتی بر روی High و Ultra بالا میاره...ولی اگه نیازه بازی کردنتون بیشتر از این حرف هاست مدل N56jr را تهیه کنید...
البته توجه کنید وقتی ac و thief که بازی های نسل جدید کنسول ها به حساب میان به خوبی اجرا میشن پس تا چند سال مطمئنید بازی های روزو حتی بر روی Medium و low هم این لپ تاپ بدو لگ اجرا خواهد کرد :n06:
این سایت و چک کنید بعد از نقدی که روی گرافیک 750 GT انجام داده بازی های روز و قدیمی را روی تنظیمات مختلف تست گرفته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه با وایرلس و نور 50 درصد و استفاده نکردن از تاچ ببینید چند ساعت نگه میداره؟
دوست عزیز، وقتی میاری رو حالت Medium یا low خیلی گرافیک بازی ها بد نشون داده میشه؟ چون منم تا یکی دو ماه دیگه قصد خریدشو دارم ولی دوس دارم گرافیکش برای بازی های گرافیکی روز و حداقل 3-4 سال بکشه، برام مهمه که بازی رو روون و بدون لگ انجام بدم و از بازی و موضوع بازی حین بازی کردن لذت ببرم، مثل گیمرهای حرفه ای نیستم که به گرافیک های جزیی بازی هم توجه کنم، ولی خب در کنارش دوس دارم نسبتا با کیفیت نشون بده گرافیک بازی رو، زیاد داغون نباشه! حالا نظر شما چیه؟ راستی مبارکت باشه دوست من :-)نقل قول:
سلام دوستان عزیز.
من این لپ تاپ و چندماهیی میشه خریدم و به مشکل خوردم.میخواستم از دوستانی که این مدل و دارن n550jv سوال کنم ببینم واس اونا هم این مدلی هست ؟
من روزی اولی که این سیستمو خریدم و بعد که اومدم خونه و نرم افزارهای مورد نیازمو خواستم نضب کنم سیستم وحشتناک هنگ میکرد و دی وی دی رام به سروصدا میافتاد تا اینکه بردم گارانتیش و ویندوز اوریجینالشو ریکاوری کردن و کج دار مریض واسم خودشون نضب کردن برنامه هارو ولی بازم بعد از چند روز سیستمم منو اذیت کرد باز.
وقتی سیستممو روشن میکنم نزدیک به 1 دقیقه و گاهی 2 دقیقه طول میکشه بوت بشه.
وقتی دی وی دی بازی یا برنامه ای میخوام نصب کنم دستگاه قادر به نضب کامل برنامه نیس چه برسه به اجرا.
گه گاه از ذاخل سیستم صدای تق و توقی میاد ک اوایل فکر میکردک از هارد یا فنه ولی یکی از دوستان گفت چند نمونه دیده که وقتی درایور گرافیکو اپدیت میکرده اینجور سروصدا میاد.
در کل این سیستم خیلی ازارم داده و وقتی با گارانتی صحبت میکنم میگن از ویندوز 8 اوریجیناله.
حالا سوالی که داشتم اینه ایا ویندوز 8 اوریجینال انقدر داغونه ؟ در ضمن من 1.6 گیگ ویندوزمو اپدیت کردم.
به نظر شما ایا اینقدر اذیت کردن در بوت شدن و هنگ کردن ونصب نشدن برنامه یا گیم طبیعیه ؟ در ضمن انتی ویروسم بیت دیفندر هست.
ایا این اشکالاتو طبیعی هست یا دستگاه مشل داره ؟
در ضمن شاید گارانتیش اینو برداره و ی سیستم دگه بهم بده اما میترسم اونم اینجور باشه.ایا بازم متل همین سیستم بگیرم یا ی مدل دگه. خواهشا راهنماییم کنید دوستان.
در ضمن شرکت گارانتی ویندوز اوریجینالم پرونده و ویندوز کپی واسم ریخته.نمیدونم چکار کنم.
ایا این سیستم با این کانفیگ باید انقدر داغون باشه ؟ یا ویندوز 8 انقدر بده ؟ یا مشکل از این سیستمه منه.:n03:
ممنونمم
نقل قول:
از سافت 98 آخرین آپدیت 8.1 رو دانلود کن و ویندوز قبلی رو کامل پاک کن اینو دوباره بنصب ( بی خیال اورجینال شو همین 8.1 رو با اسکایپ کاملا قانونی اکتیو کن )
درایورها رو هم از تک تک سایت ها بگیر آخرین آپدیت هاشو نصب کن ( اگه نتونستی پیدا کنی بگو آدرس ها شونو برات بدم ) ... اگه راضی شدی که هیچ راضی نشدی بر گارانتی
دوست عزیز شما گارانتیتون چیه ؟؟؟
یکی از دلایلش میتونه ویندوز 8 اورجینال باشه و بیت دیفتدر شما همون کار هایی که اقای گفتن انجام بدین ولی نرم افزار دیگه ای نریزین ببینید درست شده اگه درست بود که نرم افزار های مورد نیازتون رو بریزید و انتی ویرووس هم نود بریزید یا یه چیز دیگه بیت دیفندر فوق العاده سنگینه و اصلا به کارت هم نمیاد این لب تاپ محشره شما یه مقدار اطلاعاتت کمه
ویندوز 8 اورجینال به خاطر ابدیت های مخفی که میکنه سنگین و سرعت سیستم و اینترنت رو هم میاره پایین
اگه میشه بگید از کجا و چه گارانتی خریدید .
دوست عزیز شما با بلوتوث ویندوز 8.1 مشکلی دارین ؟؟؟نقل قول:
مشکل ریز شدن نوشته ها و تار شدنشون توی 8.1 هست یا تو 8 ؟؟؟
یکی از دوستان میگفت 8.1 مصرف باتری لب تاپم رو برده بالا و کندش کرده برای شما همچین مشکلی وجود نداره ؟؟
فکر کنم من بهتره asus n56jr رو بگیرم چون assassin's creed 4 رو 38 فریم رو مدیوم یه ذره کمه........ولی از یه طرف دیزاینش گنده
من موندم کدوم رو بگیرم.....من بیشتر گیم بازی می کنم برام خیلی خیلی گرافیک مهم نیست ولی میخوام بازی بدون لگ بازی کنم
پس n56jr آپشن بهتریه.....به هرحال با تشکر از همه ی دوستان
اگه گرافیک برات مهمه msi ge 60 2oe بگیر که گرافیکش و سی پی یوش از همه اینا بهتر تازه کولینگش هم بهتره فقط بدش زیاد خوب نیست که اونم از لحاظ کیفیت خوب نیست نه ظاهری و این مدل msi و jr فقط 30-35 درصد قویتر از jv هستن .
من این و از پاساژایرانیان خریدم و گارانتی طلایی همون شرکته به دلیل اینکه شرکتش ادم هایی محترم داره اسمشو نمیتونم بیارم. اما این سیستم دلمو زده.بهرحال یکی از دوستانم میگفت این سیستم مشکل داره و درحال طبیعی نباید اینجور باشه.
احتمالا بگم فردا شرکت یه سیستم اکبند و نو مثل همینو بده بهم میشه بگین چطور با نرم افزار ها تستش کنم.در ضمن من رشته ام عمران هست و بازی هم عاشق کریسیس 3 و کال اف دییوتی هستم اما نصب نشد رو سیستم.
اگه نرم افزار تست دارین بدین که رو لپ تاپ جدید تست کنم تا مشکلی نباشه.خیلی میترسم.
مشکل پردازش یا گرافیک و صفحه نمایش و صدا.
بهرحال سوالی که تو پیام قبل ذاشتم دوستان ایا این همه هنگ کردن و نصب نشدن و سروصدا دارن تئ این سیستم ؟ ویندوز اوریجینال خوبنی ؟ ویندوز 8.1 اخرین ورژن و پیشنهاد میدین ؟اگه لینک درایور بدین ممنون میشم
قبلا داشتم ولی وقتی دوباره ویندوز 8.1 رو زدم و درایور بلوتوث رو نصب نکردم خودش بدون هیچ مشکلی تا الان کار می کنهنقل قول:
ربطی به 8 یا 8.1 بودن نداره ... این مشکل هم بود ولی با تنظیماتی که دوستان اینجا گفتن حل شده الان ( با زدن یکی دو تا تیک ساده )
من که زیاد با باطری سر و کار ندارم و اکثرا با برق استفاده می کنم ... از اول هم 8.1 نصب کردم هر موقع هم از باطری استفاده کردم تا آخر کارم 3 4 ساعت دووم آورده
میشه صبح تا شب چه روشن چه خاموش تو برق باشه دیگه در نیاری ؟؟؟اخه میدونم که وقتی کار میکنی 100 بشه از مدار خار میشه ولی مثلا وقتی خاموشه اونوقت چی ؟؟؟ اونوقت برق اتصالش رو قطع میکنه ؟؟؟
سلام دوستان
من با وب کم سیستمم به مشکل خوردم
توی برنامه های مبتنی بر وب مثل اسکایپ و یاهو و ... وب کم کار میکنه و مشکلی نداره
ولی وقتی دوربین رو از تو استارت باز میکنم وب کم کار نمیکنه و پیغام میده که دوربین غیر فعاله و برای فعال کردنش به app setting برید
هرچی گشتم app setting رو پیدا نکردم
از جاهای دیگه هم هرچی دستکاری کردم نتونستم فعالش کنم
کسی میدونه چطوری درست میشه؟
ویندوزش همون 8 اورجیناله
ممنون
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
شرمنده دوستان وقت نشده به تاپیک سر بزنم :
من به شخصه چندین بازی ریختم و برای 2 تا رزرولیشن را روی 1366x768 و گرافیک را روی High قرار دادم به قدری خوب و با جزییات و روون اجرا شدن که اصلا مشکلاتی که شما نگرانشید را ندیدم برای با گرافیک ترین بازی های اینده هم هم نهایتا با همین رزولیشن و روی Medium به راحتی قابل اجرا هستند...البته بازم میگم اگه خیلی به بازی اهمیت میدید یا MSI G602OE یا N56JR را تهیه کنیدنقل قول:
سیستم من ویندوز 8 اورجنیال روش بود و این مشکلاتی که گفتید و اصلا نداشتم , 1 دقیقه و چند ثانیه از وقتی دتسگاه را روشن کنید و تا به محیط دستکتاپ برسید و تمام نرم افزارهای تسک بار اجرا بشن زمان خیلی خوبیه !! و این که برای لپ تاپ اگه زیاد جا به جاش نمیکنید بهترین حالت برای این که اصطحلاک کمتر باشه اینه که استفاده کردید درشو ببندید و شات دان نکنید و هر چند روز یک بار یک Restart انجام بدید...نقل قول:
در مورد DVD-ROM من مدل Bluray دار را تهیه کردم و همون روز اول چندین DVD گیم برای تست گذاشتم و به نظرم از لپ تاپ قبلیم و مدل های مشابه صداش خیلی کمتر بود و اصلا جیغ و داد نمیکرد...
نصب نکردن برنامه ها منظرتون چیه ؟ چون همیشه باید نرم افزار و بازی هایی که برای ویندوز 8 بهینه شدن را نصب کنید و از اخرین نسخه ی اون نرما افزار بهره بگیرید.
نکته ی بعدی اینه که من اولین کاری که کردم اپدیت ویندوز 8 را دستی کردم و از روی اتومات برداشتمش و با خوندن جزییات فقط اونایی که لازم بود را نصب کردم , پس نیازی نیست شما 2 گیگ همون اول اپدیت به خورده ویندوزتون بدین...