یه مشکل دیگه هم داریم اگه واقعا بخواهیم مربی صاحب نامی بیاریم مطمئن باشین اون مربی قبلش یه تماس با کیروش میگیره و باهاش مشورت میکنه و کیروش هم چون با ما به توافق نرسیده کم نمیزاره و حسابی از خجالت فدراسیون درمیاد ...
Printable View
یه مشکل دیگه هم داریم اگه واقعا بخواهیم مربی صاحب نامی بیاریم مطمئن باشین اون مربی قبلش یه تماس با کیروش میگیره و باهاش مشورت میکنه و کیروش هم چون با ما به توافق نرسیده کم نمیزاره و حسابی از خجالت فدراسیون درمیاد ...
واسه پول مطمئن باش مورینیو هم میادنقل قول:
موقعیت سیاسی ایران هم رو به بهبود هست و کم کم میشه انتظار داشت پای مربی بزرگ هم باز بشه به ایران
من نیمه پر لیوان رو مبینم گرچه اون نیمه خیلی کمه:دی
ولی در کل امیدوارم کیروش بمونه چون تا بیاد مربی بزرگ بیاد و بازیکنارو بشناسه و .. 2018 پر
البته همه چیز هم به این سادگی نیست دوست من .....یادمه قطر که از هر نظر اوضاعش هم از ما بهتره پیشنهادی نجومی به پپ گواردیولا داد امانقل قول:
پپ قبول نکرد
كدام دستور كفاشيان اردوی تيمملی را به هم ريخت؟/ گرمکنها و لباس تمرینها را جمع کنید برای اردوی بعد!
.............................................
وبسایت رسمی برنامه نود - در آخرین روز اردوی ایران در سوئد اتفاقی افتاد که باعث دلخوری شدید اغلب بازیکنان بود. در واقع آن اتفاق باعث شد تا ملیپوشها دوباره ماجرای البسه بیکیفیت تیمملی را پیش بکشند و به انتقاد از کفاشیان، وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال بپردازند.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از خبرورزشی،داستان از اين قرار است كه پيش از آخرين شام تيمملي در سوئد، علي كفاشيان با چند مسئول تيمملي تماس ميگيرد و به آنها ميگويد: «وضع مالي خراب است. گرمكنها و لباسهاي تمريني بچههاي تيمملي را جمع كنيد و به آقاي ابراهيمي تداركاتچي تيمملي بدهيد تا بشويد و براي اردوي بعدي كنار بگذارد.» دو مسئول تيمملي هم پيش از صرف شام، ميگويند رئيس فدراسيون فوتبال تماس گرفته و گفته بايد لباسها را هنگام خروج از هتل، به آقاي ابراهيمي بدهيد تا آنها را براي اردوي بعدي آماده كند. اين دستور به مذاق بازيكنان خوش نميآيد و همه اعتراض ميكنند. در اين بين يكي از بازيكنان ميگويد:«اين لباسها مگر چقدر قيمت دارد كه اين رفتارها را ميكنند؟
.................................................. .....
حالا خوب است لباسها قلابي است و در منيريه دوختهاند. هركس دوست دارد لباسها را با خودش ببرد.» بدين ترتيب هيچيك از بازيكنان تيمملي به اين دستور توجهي نميكنند و لباسها را با خود ميبرند. مسئولان تيمملي از جمله طباطبايي مدير مالي فدراسيون كه حامل اين پيغام بودند، سريعاً به كفاشيان اطلاع دادند كه بازيكنان به چنين دستوري عمل نكردهاند. در لحظاتي كه آنها پيغام رئيس را به بازيكنان ميدادند كارلوس كروش در رستوران هتل حضور نداشت اما پس از آن بازيكنان اين مسئله را با او در ميان گذاشتند كه كروش برآشفت و حتي با عصبانيت گفت: «اين چه وضعي است؟ اصلاً چرا به بازيكنان چنين حرفي را ميزنيد؟!
................................................
به جاي اينكه به بازيكنان پاداش بدهيد و از آنها تشكر كنيد، چنين رفتاري ميكنيد؟» البته اين اتفاقي جديد در تيمملي نيست. تا همين چند وقت پيش، پس از بازيهاي تيمملي سبدي بزرگ در وسط رختكن تيمملي ميگذاشتند تا بازيكنان لباسهاي خود را داخل اين سبدها بريزند و براي بازي بعدي، دوباره همانها را بپوشند. در واقع بازيكنان اجازه نداشتند حتي پيراهن خود را با بازيكنان حريف عوض كنند يا به طرفداري بدهند. كفاشيان در اردوي سوئد كمي تخفيف قائل شد و به بازيكنان اجازه داد پيراهن بازيها را براي خود بردارند ولي لباس تمريني و گرمكنها را برگردانند ولي بازيكنان به اين دستور توجهي نكردند.
.........
خودم: جریان این فوتبال ما هیچ وقت درست نمیشه .....حالا هی بیان نظر راجب سرمربی تیم ملی بدین
مشکلاتی که حتی یه کشور فلک زده افریقایی هم فدراسیون فوتبالش نداره .:n15:
پيشنهاد من اينه كه 4 تا مربي وطني دوست داشتني و بسيار با كيفيت و داراي مدرك مربي گري A در سطح جهاني رو با هم بيارن واسه تيم ملي !
خداد غريزي - مايلي جديد - فلكي - ژنرال
غريزي كه هنوز كوچولوه رنگش قهوه اي روشنه ولي بقيه قهوه اي تيره. خلاصه تركيبشون يه رنگ قهوه اي خاص ميده به تيم ملي...
اگه در اینده امثال مهدوی کیا و وحید هاشمیان که در حال حاضر اول راه مربی گری هستن مربی تیم ملی بشن دیگه لازم نیست مربی خارجی هم بیاریم . ولی متاسفانه حتی دست اونا رو هم از تیم ملی کوتاه میکنن .نقل قول:
فعلا اون 4 نفري كه اسم بردم تيم ملي از باباشون بهشون به ارث رسيده تا اينا هستن جايي واسه بقيه مربيا چه داخلي چه خارجي وجود نداره اگه بيان هم اينقدر سنگ ميندازن كه طرف فرار كنه بره. بلايي كه سر كيروش آوردن...نقل قول:
اگر فرض كنيم كه كيروش به خواست خودش و به دليل كمبود امكانات و حمايت نشدن از طرف مربيان داخلي تصميم گرفته كه بره پس هر مربي خارجي ديگه اي بيارن عاقبتش ميشه همين... مربي حرفه اي امكانات حرفه اي ميخواد
من به شخصه هر مربي ديگه اي بعد از كيروش كه اين وضعيتو ببينه و بازم بياد به عقل و كيفيتش شك ميكنم!
یه مربی "خارجی" (تعبیر خارجی از همین دیار افعانستان می تونه باشه تا گرینلند !) می خوان که اولا خیلی پول نخواد ! تا حدی باشه که به آقای قلعه بر نخوره هی بیاد بگه شفاف سازی کنید شفاف سازی کنید؛ من اینقدر گرفتم، این چقدر گرفته ؟! خلاصه آدم قانعی باشه. از آبدارچی فدراسیون تا وزیر ورزش اگه انتقادی نصیحتی چیزی داشتن با جان و دل گوش کنه چون به هر حال همه اونا حوزه وظایف خودشون رو می دونن، سرمربی هم باید بدونه و به حرف هاشون گوش کنه. ریخت و پاش نکنه، چه دلیلی داره اردوهای خارجی بره؟ این همه مناطق خوش آب و هوا تویه ایران خودمون داریم، اردو برن اونجا با زیرانداز و کاهو و ترشی و تخمک و اینا ! بازی های تدارکاتی خوب و ایده آل با تیم های منطقه داشته باشه، چه اشکالی داره؟ به هر حال تاجیکستان و مالدیو و برونئی هم صاحب فوتبال هستند (صاحب نه صاحب !!). برای دعوت بازیکنان حتما و حتما از سرمربی تیم ها اجازه بگیره، با تیم امید و جوانان و نوجوانان و نونهالان هم هماهنگ باشه مبادا در تلاششون برای صعود نکردن به بازی های المپیک و غرب آسیا و جنوب غرب آسیا و کشورهای اسلامی و کشورهای اسلامی جنوب غرب آسیا و اینا با مشکل مواجه بشن ! و در ازای دادن این همه امکانات، حتما تیم رو به جام جهانی ببره، در جام جهانی هم حتما از گروهش صعود کنه ! دفاع هم ممنوع ! اصلا دفاع در فوتبال ایران معنا نداره، فقط باید حمله کنه !
کیروش میخواهد زرنگی کند اما ما زرنگتریم
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، علی کفاشیان درباره آخرین وضعیت مذاکره با کارلوس کیروش به خبرنگاران گفت: با کیروش جلسهای داشتیم و من اعلام کردم که فدراسیون کماکان پایبند اجرای قرارداد منعقده با ایشان است و هیات رییسه فدراسیون هم بر اجرای قرارداد تاکید دارد. ضمن این که ما تا شروع رقابتهای انتخابی جام جهانی 45 روز بیشتر وقت نداریم.
وی افزود: اگر میخواستیم کیروش را برکنار کنیم، بعد از جام جهانی با او قرارداد نمیبستیم. اکنون حدود پنج شش ماه از جام جهانی گذشته است و ما میخواهیم که کی روش در تیم ملی بماند، اما اگر ایشان اصرار دارد که جدا شود، باید طبق مفاد مندرج در قرارداد عمل کنیم.
رییس فدراسیون فوتبال همچنین گفت: کیروش پس از اتفاقات دیروز ناراحت شد و رفت، اما سپس به من ایمیل زد و پرسید که چه کار باید بکند. من هم امروز طی نامهای رسمی به او همین موارد را اشاره کردم و گفتم که از کارش رضایت داریم و طبق مصوبه هیات رییسه میخواهیم در ایران بماند.
کفاشیان گفت: اگر کیروش نهایتا تصمیم بگیرد که از ایران برود و قراردادش به صورت توافقی لغو شود ما مجبوریم به سراغ گزینههای دیگر برویم. زمان کم است و ما هم از این موضوع ناراحت هستیم و چارهای هم نداریم.
وی در پاسخ به این سوال که جایگزین کیروش از میان گزینههای خارجی انتخاب میشود یا داخلی؟ پاسخ داد: ترجیح فدراسیون فوتبال این است که از مربیان خارجی استفاده کنیم که هم طراز با کارلوس کیروش باشند. به هر حال ما عملکرد مربیان را باید ملاک قرار دهیم و انتخاب خوب و درستی داشته باشیم.
رییس فدراسیون فوتبال با بیان این که همکاری فدراسیون و شرکت آل اشپورت ادامه می یابد؟ درباره شایعاتی مبنی بر لغو این همکاری، اظهار کرد: آل اشپورت نامهای گلایهآمیزی را برای فدراسیون فوتبال ارسال کرده بود و اعلام کرده بودند که جواد نکونام در مصاحبه اش با برنامه «90» با انتقاد از توپ ها و پیراهنهای این شرکت به آنها توهین کرده است. من صحبتهایی که نکونام انجام داد را به صورت کامل نشینده بودم، اما به آنها گفتیم نکونام که الان دیگر کاپیتان تیم ملی نیست و بنابراین زیر نظر ما هم کار نمیکند. او در یک باشگاه خارجی بازی میکند. ما جواب آل اشپورت را دادیم و اعلام کردیم که از البسه و توپهای که در اختیار تیم ملی قرار میدهند رضایت داریم. مسلما توپهایی که آنها به سازمان لیگ میدهند ارتباطی به البسهای که این شرکت به فدراسیون میدهد ندارد و قرار شد ما همکاریمان را با این شرکت ادامه دهیم.
کفاشیان در واکنش به این که ظاهرا کارلوس کیروش از فدراسیون خواسته است تا قراردادی با شرکت آدیداس بسته شود گفت: کیروش فعلا بحث ماندن یا نماندن خودش مطرح است. موضوع لباسهای تیم ملی مربوط به فدراسیون فوتبال است و اگر مشکلی هم باشد برای ماست. کیروش در این گونه موارد دخالتی نکرده و نمیکند و مسئولیتها مشخص است. مسئولیت او هم به مسائل درون زمین مربوط میشود. او هیچ صحبتی درباره کمپانی خاصی صحبت نکرد.
رییس فدراسیون فوتبال در واکنش به این که ظاهرا کیروش نمی خواهد برخی از مسئولان فدراسیون از جمله دبیر کل دخالتی در کارش داشته باشند و این به خاطر ناراحتی از صحبتهای علیرضا اسدی است؟ گفت: خیر! انتقادی مطرح شده بود که بالاخره انتقاد کردن طبیعی است. نباید این گونه موارد بهانه ای برای یکسری از تصمیمات شود. فدراسیون به تعهداتش در قبال کارلوس کیروش پایبند است و ما اکنون منتظر پاسخ مکتوب کیروش هستیم.
در ادامه خبرنگاری از کفاشیان پرسید که آیا حضور نیافتن کیروش در جلسه امروز حاوی پیام خاصی است؟ وی پاسخ داد: دیروز چند ساعت با هم حرف زدیم و دیگر حرفی برای زدن باقی نمانده است که کیروش بخواهد باز هم به فدراسیون بیاید. روز چهارشنبه به نتیجه خاصی رسیدیم و با این حال باز هم کیروش پرسید که باید چه کار کند و امروز من با نامه جوابش را دادم. دیگر نیازی به جلسه نیست. کیروش باید تصمیم بگیرد که با ما ادامه میدهد یا قراردادش را لغو میکند. در هر دو حالت هم باید طبق قرارداد عمل کنیم.
رییس فدراسیون فوتبال درباره درگیری لفظی روز چهارشنبه کیروش و ترابیان نیز گفت: کیروش از زمانی که ترابیان سرپرست تیم ملی بود از او ناراحتی به دل داشت و در شرایط کنونی که باید آرامش حاکم باشد کسی از قول ترابیان مطلب اشتباهی را به کیروش گفته و او را ناراحت کرده است. کسانی که این حرف اشتباه را به کیروش رساندهاند شیطنت کردهاند.
کفاشیان همچنین درباره گزینههای احتمالی جانشینی کیروش نیز گفت: اولویت ما مربی خارجی است. البته در زمانی که کیروش مربی تیم ملی است، نمیتوانیم با فرد دیگری مذاکره کنیم، چون باعث ناراحتی میشود، اما گزینههای وجود دارند همان طور که کیروش وقتی به ایران آمد یکی از گزینههای ما بود و توانست با عملکردش محبوبیت ایجاد کند.
در ادامه خبرنگاری به کفاشیان گفت که به نظر میرسد کیروش به دنبال این است که فدراسیون فوتبال ایران او را اخراج کند تا بتواند تمام پولش را بگیرد؟ کفاشیان پاسخ داد: ما این را میدانیم. او میخواهد با این کار زرنگی کند، اما ما هم زرنگ هستیم!
رییس فدراسیون فوتبال در پایان درباره احتمال جایگزینی شرکت آدیداس به جای آل اشپورت برای تامین البسه تیم ملی گفت: باید نماینده این شرکت به ایران بیاید تا صحبت کنیم. آن وقت شرایط تمام شرکتها را مقایسه و هر کدام بهتر بود انتخاب میکنیم.
===
نمی دونم چرا هر وقت این کفاشیان مصاحبه می کنه حرف هایی می زنه که آدم شاخ در میاره ! نمیشه هم چیزی نگفت !
خدا کنه اینطوری باشه ! ولی یه دفعه دیدین در آینده ای خیلی نزدیک به " دلایلی" این سرمربی خارجی هم طراز با کیروش، تبدیل شد به مایلی کهن ! چطوری؟ به سبک فدراسیون نشینان ایرانی !!نقل قول:
ترجیح فدراسیون فوتبال این است که از مربیان خارجی استفاده کنیم که هم طراز با کارلوس کیروش باشند.
عجب !! سوالات :نقل قول:
من صحبتهایی که نکونام انجام داد را به صورت کامل نشینده بودم، اما به آنها گفتیم نکونام که الان دیگر کاپیتان تیم ملی نیست و بنابراین زیر نظر ما هم کار نمیکند. او در یک باشگاه خارجی بازی میکند. ما جواب آل اشپورت را دادیم و اعلام کردیم که از البسه و توپهای که در اختیار تیم ملی قرار میدهند رضایت داریم. مسلما توپهایی که آنها به سازمان لیگ میدهند ارتباطی به البسهای که این شرکت به فدراسیون میدهد ندارد و قرار شد ما همکاریمان را با این شرکت ادامه دهیم.
1- مگه آقای کفاشیان در همون برنامه حضور نداشتن ؟! حتی فکر کنم قبل از تماس تلفنی با نکونام در برنامه بود ! چطور همه صحبت های نکونام رو نشنید؟
2- مگه همونجا کلی از جواد نکونام تعریف و تمجید نکرد و نگفت ما خداحافظی تو رو قبول نداریم ؟!!! حالا یه دفعه غریبه شد؟
3- مگه این بار اول هست از این کمپانی از طرف بازیکنان گلایه میشه ؟ تیموریان و دژاگه و ... بازیکن تیم ملی نیستن ؟!
با این همه انتقاد همچنان میگن ما راضی هستیم ! این کفاشیان بی نظیره؛ خیلی عذر می خوام ولی میشه در برنامه کلاه قرمزی یه شخصیت کامل واسش خلق کرد !!
من لذت می برم اینقدر کفاشیان به شرح وظایف مربی تیم واقف هست و مسئولیت خودش و مربی رو می دونه !نقل قول:
موضوع لباسهای تیم ملی مربوط به فدراسیون فوتبال است و اگر مشکلی هم باشد برای ماست. کیروش در این گونه موارد دخالتی نکرده و نمیکند و مسئولیتها مشخص است. مسئولیت او هم به مسائل درون زمین مربوط میشود. او هیچ صحبتی درباره کمپانی خاصی صحبت نکرد.
حالا اینجا انتقاد یه چیز طبیعی شد !! شرح وظایف؟ کشک !نقل قول:
خیر! انتقادی مطرح شده بود که بالاخره انتقاد کردن طبیعی است. نباید این گونه موارد بهانه ای برای یکسری از تصمیمات شود. فدراسیون به تعهداتش در قبال کارلوس کیروش پایبند است و ما اکنون منتظر پاسخ مکتوب کیروش هستیم.
با همین زرنگ بازی هاتون ورزش این مملکت رو به این حال و روز انداختین ...نقل قول:
ما این را میدانیم. او میخواهد با این کار زرنگی کند، اما ما هم زرنگ هستیم!
خوشحالي ايران از صعود استراليا و عراق
رنکینگ سرنوشت ساز فیفا اعلام شد
فيفا بنا بر سنت هر ماهه رده بندي ماهيانه برتر تيم هاي جهان را اعلام کرد. رده بندي اي که ايران در آن کماکان تيم اول آسياست و در جهان هم به رده چهلم صعود کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رده بندی این ماه از آن جهت اهمیت دارد که گروه بندی مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 براساس آرایش تیم ها در جدول این ماه انجام خواهد گرفت و ایران امیدوار بود که حریفان قدرتمندی مثل استرالیا که در رده های پایین تر جدول حضور داشتند، به جمع 8 تیم برتر آسیا صعود کنند که این اتفاق افتاده است و تیم عراق، چین و استرالیا به قافله 8 تیم اول پیوسته اند.
در منطقه آسیا ایران با 489 امتیاز صدرنشین است و ژاپن (614 رده پنجاهم جهان)، کره (585 رده پنجاه و هفتم جهان)، استرالیا (531 رده شصت و سوم جهان)، امارات (501 رده شصت و هشتم جهان)، ازبکستان(476 رده هفتاد و سوم جهان)، چین 408 (رده هشتاد و دوم جهان)، عراق (385 رده هشتاد و ششم جهان)، عربستان سعودی (349 رده نود و پنجم جهان) و عمان (341امتیاز رده نود و هفتم جهان) 10 تیم برتر آسیا را تشکیل می دهند.
در رده بندی کلی آلمان با 1647 امتیاز صدرنشین است و آرژانتین با 1490 امتیاز در رده دوم قرار دارد. در بین 10 تیم اول بلژیک و برزیل با صعودهای یک پله ای به رده سوم و پنجم جدول صعود کرده اند. بلژیک با 1457 امتیاز تیم سوم، کلمبیا با 1412 امتیاز تیم چهارم و برزیل با 1354 امتیاز تیم پنجم جدول است. هلند (1301)، پرتغال (1221)، اروگوئه (1176)، سوئیس (1135) و اسپانیا (1132) تیم های ششم تا دهم جدول هستند.
فرانسه و ایتالیا با سه پله سقوط از جمع 10 تیم برتر جهان خارج شده و در رده یازده و سیزده قرار دارند و انگلستان هم تیم چهاردهم جدول است و شیلی با دو شکست مقابل ایران و برزیل یک پله سقوط کرده و در رده شانزدهم جدول است.
این مسخره بازیا چیه ..این دیگه چه رنکینگ بندی هست ..یکی این فیفا رو جمع کنه نکنه این هاهم مثل فدراسیون ماشدن ...فدراسیون بی کفایت وبی پول وبدون هیچ امکاناتی
هنوزه هنوز اول اسیا هستیم ورتبش درجهان صعود کرده
واز
ژاپن وکره واسترالیا بالاتره
حالا خوبه فوتبال ایران هیچی نداره این رتبه روبدست میاره ..اگه نصف تکنولوژیهایه کره وژاپن رو داشت به کجامیرسید :n38::n38::n38:
وقتی بلژیک تیم سوم رنکینگ هست ایران هم میشه چهلم و اول اسیانقل قول:
من موندم شما به حرف فیفا هم اعتقادی ندارین؟
40 دنیا رو کاری ندارم ولی خدایی تیم کیروش تو اسیا اوله
نمونش بازیای جام جهانی که تیم های اسیایی به اون وضع حذف شدن و ایران اون بازی تاریخی رو جلوی ارژانتین انجام داد
تیم کیروش واقعا توی اسیا اوله شکی هم توش نیست
این رده بندی فیفا سوای قضیه ی استنادش در قرعه کشی (سیدبندی و گلدان و این داستانا) واقعا ارزش خاصی دیگه ای نداره جز اینکه تمامی تیم ملی ها بر مبنای فرمول یکسان و مشخصی، لول عملکردشون معین میشه و رده بندی میشن.نقل قول:
حالا ممکنه من بگم انگلیس بهترین تیم دنیاست و ایران تیم سوم چهارم آسیا یا شما یا دوستان دیگه نظر متفاوتی داشته باشند. ولی اگه دقت کنیم، می بینیم که نمامی این نظرات بیشتر جنبه کیفی دارند نه کمی.
پس با این حساب و تضاد آرای موجود، هیچ وقت نمیشه یه رده بندی حتی سالانه هم داشت. چون نظر هر تیم راجع به سطح توان و قدرت تیم های ملی متفاوته.
.
اما وقتی ملاک، نتیجه تیم ها در مسابقات ملی باشه و این نتایج بر حسب پارامتر و تابع مشخصی به هر تیم امتیاز بده و در کل معیار کمی باشه، میشه یک رده بندی کلی از تیم ها داشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
چیزی که واضحه فوتبال ایران شاید از لحاظ سخت افزاری و بستر فوتبال و... به زحمت بتونه جزء 5 تیم آسیا باشه. ولی با همه ی اینها تونسته در امر رقابت داخل مستطیل سبز، رقیق قدرتمندی برای این آسیایی ها باشه و در سطح بین المللی هم حریف بی دست و پایی نباشه. ملاک رده بندی فیفا هم در امتیاز دهی، نتایج داخل زمین چمنه. لذا من فکر میکنم نمیشه خیلی خرده گرفت چرا بلژیک سومه یا ایران اول آسیا.
:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم جناب جوادی گرم :n10:
البته من تصور میکنم در جام جهانی بازی های استرالیا از ایران به مراتب زیباتر بود .نقل قول:
و اینکه ایران در برابر آرژانتین عالی بود اما در برابر نایجر و بوسنی چه !؟
با نایجریا که حساب شده بود با ارجنتینا رویایی با بوسنیا هم بدترین نمایش... در کل نسبت به 2006 بهتر بود ولی کماکان 98 یه چیز دیگه بود :n12:نقل قول:
تیمی که قصد صعود داشته باشه نباید بازی اول گروهی (که به نوعی تیم رودررو هم تیم ضعیفتر نسبت به دو تیم دیگه هستش) رو به 1 امتیاز رضایت بده و بگه حساب شده بازی کردیم .نقل قول:
حرف شما صحیح به شرط اینکهنقل قول:
ایران قصدش صعود می بود. :n02:
ظاهرا جواب قانع کننده ای بنظر میرسه.نقل قول:
بله خب شاید هم واقعا هیچ هدف مشخصی نداشتند .
اما چه مزخرف... تیمی که برای باختن میره...
نمیتونیم بگیم تیم واقعا هدفش از رفتن به جام جهانی باختن و برگشتن بود.نقل قول:
تیم ملی ایران تیمی نیست که پایه ثابت همه جام های جهانی و یا حتی جام های جهانی اخیر باشه و میبینیم که یک تورنمنت در میون صعود می کنه.
چنین تیمی ابتدا باید به وضعیتی برسه که یک ثباتی توی دعوت به جام جهانی داشته باشه و تقریبا پای ثابت نماینده اسیا تو جام جهانی باشه.
طبیعتا چنین تیمی رو نمیشه ازش انتظار صعود داشت. ((البته بحث انتظار داشتن یا نداشتن با هدف متفاوته و قطعا همه ملی پوشان تو برزیل دوست داشتن که از گروه صعود کنیم))
:n16:
چقدرجالب انقدر وقت میکشن که نرن جام جهانی .....................انقدر وقت میکشن که تیم ملی به هیچ جانرسه
.............................
الان فدراسیون همش داره باسخنان وحاشیه وووووووو
روزهارومیکشه .....به طوری که الان تیم ملی میتونست 2تا اردو بره وکلی تمرین کنه
حالا میرن برا بازی هایه مقدمی نه تمرینی نه مسابقه ای ..حذف میشن
میگن دیدید مردم. این کیروش کیروشی که میگفتید چه گندی زد به کل تیم ..پس دیگه نظرندین بزارید ما بهتر نظرمیدیم وخیلی بفکرکشوریم
.......................
تا موقعی که فدراسیون سالاری هست اجازه هیچ امکانات وپیشرفتی نیست
.................................................. ...
درضمن این رنکینگ ایران در اسیا و جهان فقط به سود فدراسیون بی کفایته
قطعا بازیکنان یا سرمربی هیچ سودی براشون نداره
................
مگرنه هیچ کس از اول شدن تیم ملی کشورش ناراحت نمیشه ....ولی اینا ناراحتی داره
اشغال ترین سرمربی .اریکسون سوئدی هست یعنی واقعا درجه 30هست ..که به احتمال زیاد بیادایران !:n03:
..................................
خوب برا بحث بی نتیجه
گزارش اسپورت 360 از تیم ملی
آینده مبهم فوتبال ایران پس از رفتن کیروش
پایگاه اسپورت 360 رفتن کارلوس کیروش از فوتبال ایران را آغاز دورانی "مبهم" برای این تیم ملی توصیف کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، به نظر میرسد دوران کارلوس کیروش در فوتبال ایران به پایان رسیده است و این مربی پرتغالی دیگر روی نیمکت تیم ملی ایران نخواهد نشست. البته علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده است امروز (جمعه) آخرین مهلت کیروش برای پاسخ دادن به فدراسیون فوتبال ایران است.
پایگاه اسپورت 360 در گزارشی به حضور کارلوس کیروش در فوتبال ایران پرداخت و نوشت: در چهار سال حضور کیروش در فوتبال ایران، این مربی بارها از فدراسیون فوتبال ایران درخواست کرد تا تیمش با تیمهای بزرگ بازی کند و در نهایت به آرزوی خود رسید و ایران برابر دو تیم شیلی و سوئد به میدان رفت. دیدارهایی که به نظر میرسد آخرین حضور مرد پرتغالی روی نیمت ایران بودهاند. حالا احتمالا فرد دیگری از این بازیهای دوستانه سود خواهد برد.
کیروش در فوتبال ایران مربی محبوبی است و توانسته هواداران را با خود همراه کند. او در دو دیدار آخر ایران به عنوان مربی نتایج خوبی را به دست آورد. برتری برابر شیلی نتیجه خیرهکننده برای فوتبال ایران بود. برابر سوئد نیز در حالی ایران با نتیجه 3 بر یک شکست خورد که این فرصت را داشت تا بازی را به تساوی بکشاند ولی گل دقایق پایانی میزبان باعث شد اختلاف با 2 گل برسد.
ایران البته در ابتدای حضور کیروش با مشکل مواجه بود و برای اولین بار در تاریخ برابر لبنان شکست خورد ولی پس از آن کیروش تیم را با تغییراتی همراه کرد و رحمان احمدی را به دروازه به جای رحمتی آورد و رضا قوچاننژاد را نیز به خط حمله خود برد و ایران با برتری در 3 دیدار پایانی خود توانست به عنوان تیم نخست گروهش راهی جام جهانی برزیل شود.
ایران کمکم به تیمی تبدیل شد که خیلی سخت گل میخورد. آنها در 3 دیدار نهایی خودشان این کار را کرده و در برزیل هم ثابت کردند دروازه آنها خیلی سخت باز میشود. به نظر میرسید که این مربی پرتغالی تاثیر خود را روی فوتبال ایران گذاشته است. پیروزی در میدان اولسان باعث شد تا کیروش به مربی محبوب ایرانیها تبدیل شود؛ چرا که 4 سال قبل همین کره سد راه ایران برای رسیدن به جام جهانی شده بود. جنگ روانی کیروش با مربی کرهای نیز محبوبیت او را دو چندان کرد.
وقتی کیروش میدید که کرهجنوبی و ژاپن برای برگزاری بازی دوستانه با تیمهای بزرگ راهی مناطق مختلف جهان میشوند خیلی ناراحت میشد. او مجبور بود تنها این بازیها را ببیند و برای خود اردوهای تمرینی و بازی برابر تیمهای نه چندان بزرگ برگزار کند. این برای تیمی که در جامجهانی بهترین تیم آسیا بود، اتفاق عجیبی بود.
ایران در برزیل نشان داد بدون تمرین خوب نیز میشود کارهای بزرگ کرد. آنها با نیجریه به تساوی رسیدند و برابر آرژانتین با بازی زیبای خود قلبهای هواداران فوتبال را تسخیر کردند و تنها برابر بوسنی خط دفاع ایران ضعیف کار کرد. اگر بازی با بوسنی را کنار بگذاریم، ایران در جام جهانی نمایش خوبی داشت و بهترین تیم آسیا بود.
ایران در صورت رفتن کیروش نیز به یک مربی بزرگ خارجی نیاز دارد تا بتواند پایش را فراتر بگذارد و بخواهد اهداف خودش را دنبال کند. یک مربی با کاریزمایی بیشتر.
تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا نیز نمایش خوبی داشت و تنها بدشانسی باعث نرسیدن این تیم به جمع 4 تیم پایانی شد. ایران در این جام بازیکنان جوانی چون مرتضی پورعلیگنجی را به فوتبال معرفی کرد. حالا در آستانه انتخابی جام جهانی 2018 روسیه، رفتن کیروش آینده مبهمی را برای فوتبال ایران و ستارههای جوان این تیم ترسیم کرده است.
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال پنجشنبه نامه ای را برای کارلوس کروش سرمربی تیم ملی فرستاد.
به گزارش پارس به نقل از خبرآنلاین، او در این نامه برای کارلوس کروش نوشت: «قصد داریم با شما ادامه همکاری دهیم و مایل هستیم همچنان سرمربی تیم ملی باشید. با توجه به اینکه فرصت زیادی در اختیار ما نیست، لطفا سریعا پاسخ خود را برای من ارسال کنید. منتظر جواب تان هستم.»
کارلوس کروش هم در پاسخ به نامه کفاشیان گفت: «آیا تضمین می دهید امکانات لازم از جمله زمین تمرینی، لباس مناسب و... را در اختیار تیم ملی قرار دهید؟» تکلیف همکاری کروش و تیم ملی تا روز شنبه مشخص خواهد شد.
از پستات مشخصه که ادم فهمیده ای هستی. منم تا اسم اریکسون اومد تا ته قضیه رو رفتم احتمالا اریکسون تاریخ مصرف گذشته رو برای خر کردن مردم میارن. همین اریکسون راضی شده بود بیاد پرسپولیس. منتها فعلا وضعیت کروش مشخص نیس باید وایسیم ببینیم چه نقشه ای تو سرشونه...نقل قول:
SONY XPERIA Z ULTRA
برای مملکتم وبرای مردمم واقعا متاسفم که به ادم هایی نظیر این خداداد عزیزی که هم از نظر اخلاقی و هم از نظر فنی امتحان خود را پس داده بها می دهند و از او درباره تیم ملی فوتبال ایران نظر میخواهند.
قمستی از مصاحبه این مرتیکه را نگاه کنین.
" سوال من از اعضای هیئت رئیسه که خیلی از آنها از دوستان ما هستند، این است که دلیل و مستندات شما برای ماندن کروش چیست. نتایج فوق العاده ای با وی گرفتیم یا برخورد مناسب با جامعه فوتبال داشته که متفق القول گفته اند کی روش باید بماند؟ بگویند که ما هم حداقل بدانیم دلیل آنها برای ماندن کروش چیست"
ایا این اقا شور و شعف مردم ایران بعد از سه برد پیاپی کره جنوبی و بازی با نیجریه و ارژانتین و ده نفره دو گل به عراق زدن و برد شیلی و همین طوربازی با سطح و کلاس تیم ملی را
نمی بیند. ایا او عشق مردم به تیم ملیشان را نمی بیند.
واقعا متاسفم برای او و هم خودمان...
SONY XPERIA Z ULTRA
البته منظور من فقط شخص این (خداداد) نیس متاسفانه خیلی ها مثل این اقا فکر میکنن مانند مربی های لیگ محلات خودمان...
با قراردادی به ارزش 250 میلیارد تومان
یک سایت قطری از امضای قرار داد مارچلو بیلسا سرمربی آرژانتینی با تیم ملی فوتبال عربستان خبر داد.
طرفداری- سایت الکاس قطر در خبری مدعی شد که مارچلو بیلسا سرمربی آرژانتینی المپیک مارسی فرانسه به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان انتخاب شده است.
در این خبر اشاره شده است که قرارداد وی با فدراسیون فوتبال عربستان 5 ساله خواهد بود و وی با مبلغی به ارزش 280 میلیون ریال عربستان یا به عبارتی 250 میلیارد تومان قرارداد بسته است!
انتشار این خبر در شرایطی است، که بر اساس برخی گمانهزنیها از این سرمربی به عنوان جانشین احتمالی کیروش یاد میشد و با این شرایط حضور بیلسا در ایران منتفی خواهد شد.
این در حالی است که هنوز از سوی فدراسیون فوتبال گزینه خاصی به طور رسمی در صورت عدم توافق با کیروش برای جانشینی این سرمربی پرتغالی منتشر نشده است.
250 میلیارد تومن ناقابل میدن که بیلسا بیاد عربستان . حالا ما کی روشی که به 12 میلیارد تومن راضیه که ایران رو هدایت کنه رو اخراج میکنیم . حالا جناب کفاشیان بدو دنبال سرمربی
شرط کی روش برای ماندن
...................
سرمربی تیم ملی برای رییس فدراسیون ایمیلی ارسال کرده و نوشته: «اگر تضمین بدهی کسی دخالت نکند و امکانات باشد، میمانم.»
.................................................. ...........
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به احتمال فراوان امروز علی کفاشیان و کارلوس کی روش در فدراسیون فوتبال رودرروی هم مینشینند تا راند آخر مذاکرات را انجام دهند. پیش از این جلسه، فضا برای ادامه همکاری آماده به نظر میرسد.
کفاشیان روز پنجشنبه نامهای مهم را تنظیم و برای کی روش ارسال کرد. این نامه در واقع چراغ سبز رئیس برای ادامه همکاری با او بود؛ آن هم درست در روزهایی که وزارت ورزش برای تمدید قرارداد کی روش راضی به نظر میرسد.
..............................................
رییس فدراسیون پس از اشاره به این موضوع و اینکه چرا دیگر به صورت رودررو با کی روش مذاکره نمی کنند یادآور شد: «ما حرف ها و شرایط مان را در دو جلسه ۴ تا ۵ ساعته به سرمربی تیم ملی منتقل کردیم و دیگر حرف جدیدی نداریم. به همین خاطر قرار شده کی روش با ارسال ایمیل یا تماس تلفنی پیشنهادات خود را ارائه دهد.»
.................................................. .............
کفاشیان در این نامه برای کی روش نوشت: «آقای کی روش، شما میدانید چه خاطرت بسیار شیرینی با هم داشتهایم. ما میخواهیم این موفقیت و ارتباط ادامهدار باشد. هیأترئیسه فدراسیون فوتبال هم چنین نظری دارد. علاقهمند هستیم که همکاری ادامه پیدا کند. ما ۴ سال قرارداد داریم و میخواهیم ادامه بدهی. اگر مصر هستید که راهی برای جدایی پیدا کنید، طبق مأموریتی که هیأترئیسه فدراسیون فوتبال داده، با توجه به بندبند قرارداد عمل خواهیم کرد.»
.................................................. .................
در حالی که قرار بود نامه برای کی روش از طریق یکی از اعضای کادرفنی ارسال شود، کفاشیان ترجیح داد آن را ایمیل کند.
.................................................. ......................
سرمربی پرتغالی تیم ملی روز گذشته با ارسال ایمیلی برای کفاشیان خواهان ضمانت هایی شده تا کارش را ادامه دهد. ضمانت هایی مانند اختصاص دادن یک هواپیمای شخصی برای تیم ملی، زمین مناسب برای تمرینات و همچنین قرارداد با اسپانسرهای درجه یک موجود در ورزش برای البسه تیم ملی مانند نایک و آدیداس و فسخ قرارداد با آل اشپورت که کفاشیان زیر بار اینها نرفته و بعد از تمدید قرارداد با آل اشپورت به کی روش خبر داد دخالت در این امور در حوزه کاری او نبوده و بهتر است فقط درباره تیم ملی و آماده سازی بازیکنان دخالت کند.
.................................................. .................................................. .......
به نظر می رسد با ورود هیئت دولت به ماجرای کی روش امیدها برای بقای سرمربی تیم ملی بیشتر شده است.
گفته می شود وزارت ورزش در دعوای بین کی روش و کفاشیان ترجیح میدهد طرف کی روش باشد چون دلخوری وزیر هم بیشتر از کفاشیان و سیستم مدیریتی فدراسیون فوتبال است و حالا که قرار است کی روش بماند، شاید وزارت تلاش کند کفاشیان در مجمع اردیبهشتماه از فدراسیون برود.
...............................
از آنجایی که چرخش وزارت به سمت کی روش شاید برای کفاشیان گران تمام خواهد شد، گویا رئیس هم در چرخشی ۱۸۰ درجه ای مواضع قبلی خود را زیر پا گذاشته و مذاکراتش را با سرمربی پرتغالی مثبت کرده است.
گفتنی است روز گذشته اوسیانو کروز و مارکار آقاجانیان دستیاران کارلوس کی روش بازی استقلال و ذوب آهن را از نزدیک تماشا کردند تا گمانه زنی ها درباره ابقای کی روش افزایش یابد.
...............
حضور این دو مربی در ورزشگاه که با دستور مستقیم کی روش بوده این نوید را می دهد که سرمربی پرتغالی تیم ملی از مواضعش کوتاه آمده و تصمیم به ادامه همکاری با تیم ملی ایران را دارد.
......................
ببخشید دوستان اینجوری میذارم ..چون صفحه سنگین میشه
امروز یک جلسه برگزار شده با کیروش و کفاشیان که جناب حسنی خو رئیس حراست وزارت ورزش به دستور گودرزی حضو داره و نقش ناظر :n10:
در اخر مازيار ناظمي بیانه اخر میخونه :n02:
فکر کنم سه مرحله ای باشه این مذاکرات احتمال وزارت ورزش دیگه غنی سازی نمیکنه :n09: :n08:
تواین 4سال کیروش
روزی هزارتومن هم جمع میکردن .....میتونستن امکانات جدید بیارن ولی :n15:
این همه پول درکشور ..1درصدش هم میذاشتن میتونستن امکانات رو برطرف کنن
...............
بلکه یه مرد پرتغالی بتونه این فدراسیون نشینانو و ازخواب وخوراک مفت بیدارکنه که بگه اقایون عصر مدرنه نه حجر ...
.......................
هیچ مربی تاحالا انقدر چوب لاچرخ فدراسیون نذاشته بود ..مربی ایرانی که دهنشون رومیبستن بعدازباخت ...هیچ کس از امکانات صحبت کرد ..
........
کیروش بمونه اصلا تاریخ طلسمات میشکنه
کیروش ماندنی شد! به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پس از جلسه امروز بین کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی با مسئولان فدراسیون فوتبال که با حضور نمایندهای از وزارت ورزش برگزار شد، مقرر شد تا کارلوس کیروش همچنان به عنوان سرمربی تیم ملی باقی مانده و به کار خود در این سمت ادامه دهد. کفاشیان هنگامی که قصد داشت فدراسیون را ترک کند اعلام کرد که از نظر من کیروش سرمربی تیم ملی میماند. ........................................ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.........................
کیروش و ادامه همکاری با تیم ملی
از کم و کیف فضای امروز جلسه بین کارلوس کیروش و علی کفاشیان مشخص بود که ابرهای نگرانی کنار رفتهاند. .........................................
به گزارش "ورزش سه"، پس از آنکه کارلوس کیروش با لبخند و بدون عصبانیت از ساختمان فدراسیون خارج شد، خبرنگاران حدس زدند جلسه خوب پیش رفته و این حدس در گفتوگوی کفاشیان و حسنیخو با خبرنگاران تایید شد. به نظر میرسد با ورود هیات دولت و درخواست آنها از وزارت ورزش برای حفظ مربی پرتغالی و دخالت مثبت این وزارتخانه سرمربی تیمملی به کار خود در ایران ادامه دهد. علی کفاشیان در گفتوگویی کوتاه با "ورزش سه" این خبر را تایید کرد. ............................
سرنوشت ادامه همکاری آل اشپورت با تیمملی
به گفته علی کفاشیان همکاری برند آل اشپورت با فدراسیون فوتبال تا مردادماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش "ورزش سه"، کفاشیان درباره اختلافات بین فدراسیون و آل اشپورت گفت: نامه این شرکت را درباره قطع همکاری پاسخ داده ایم و ارتباط ما کماکان ادامه خواهد داشت. ما تا مردادماه با آل اشپورت قرارداد داریم. رئیس فدراسیون فوتبال گفت: اگر برند دیگری با شرایط بهتر به فدراسیون پیشنهاد بدهد، با آنها مذاکره می کنیم.
کیروش: جلسه بسیار بسیار خوبی داشتم.
وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از جلسه با کفاشیان و نماینده وزارت ورزش گفت: جلسه بسیار بسیار خوبی داشتم.
به گزارش وبسایت نود ، کارلوس کیروش بعد از جلسه با علی کفاشیان و رضا حسنیخو نماینده وزارت ورزش در جمع خبرنگاران گفت: جلسه بسیار بسیار خوبی بود. این فرصت را داشتیم که صحبتهای خوبی در مورد تیم ملی را رد و بدل کنیم.
کفاشیان رئیس فدراسیون و حسنیخو توضیحات بیشتری را به شما خواهند داد. نباید شخص من در مورد صحبتهایی که انجام شد حرف بزنم آقایان حرفهای دیگر را میزنند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران افزود: حسنیخو و کفاشیان صحبتها را انجام میدهند.
........................
حسنیخو: همه ما با ادامه کار کیروش موافقیم .
وبسایت رسمی برنامه نود - مدیر کل حراست وزارت ورزش گفت: همه با ادامه کار کیروش موافقیم اگر به نتیجه نرسیم تصمیم دیگری میگیریم.
به گزارش وبسایت نود ، رضا حسنیخو در نشست خبری گفت: جلسهای بسیار خوبی بود از نظر من همانطور که کفاشیان گفت، همه ما هم با ادامه همکاری کیروش موافقیم و یکی از مسایل مهم این بود که توافق شد و تلاش میکنیم مسایل و مشکلات پیش رو در مورد مسایل مالی و مدیریتی را در حوزه فدراسیون حل کنیم. تا کیروش بتواند ادامه همکاری داشته باشد و امیدواریم ایشان به کارش ادامه بدهد با توجه به وقت اندکی داریم تا مقدماتی جام جهانی امیدواریم با کیروش همکاری کنیم و تا جایی که مقدور است تلاش همکاری کنیم اگر هم نتوانستیم تصمیم دیگری میگیریم.
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: کیروش تا حدی قبول کرد با ایران همکاری کند و ما امیدوار شدیم که او بماند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی کفاشیان پس از جلسه با کیروش در جمع خبرنگاران گفت: تشکر میکنم از حسنیخو که نماینده وزارت ورش بودند و مشکلی که برای ما و کیروش پیش آمده بود را در خدمت ایشان بودم. جلسهای 7 ساعته داشتیم و همه مسایل را در حضور ایشان گفتیم و نمیشود گفت 100 درصد مسایل حل نشده اما کیروش تا حدی قبول کرد که با ما ادامه همکاری بدهد. امکاناتی که او مد نظر دارد از نظر مسایل مالی، تمرینی و .. را حل کنیم.
کفاشیان در مورد اینکه کی روش چه شرایطی برای ادامه همکاری داشته، گفت: شروطی که گفته بود در مورد مسایل مالی و امکانات بود و بحث حقوق خودش نبود. ولی از الان تا جام جهانی که بیش از 140 بازی تدارکاتی بوده که وزارت ورزش قول داد این مسایل را حل کنند و در کنار آن یکسری مشکلات مدیریتی هم بود که به فدراسیون برمیگردد که باید این را حل کنیم و انتخاب سرپرست تیم ملی ، تهیه بلیت و... موارد دیگر کیروش دغدغه نداشته باشد. سه بازی به تیم ملی پیشنهاد شده است. حسنیخو گفت این بحثها ادامه پیدا کند تا کامل شود.
رئیس فدارسیون در مورد اینکه مگر کیروش قبلا خودش بلیت میخرید، گفت: نه اینکه خودش بخواهد بلیت بگیرد تا زمانی که سرپرست مقتدر انتخاب کنیم یکسری کارها را خودش انجام میداد و میخواهد بداند که برای 2 ماه آینده همه برنامههایش مرتب است و گاهی زمانها ما ضعفهایی داریم اما ما قول دادهایم مشکلات را برطرف کنیم تا یک سرپرست مشکلات را برطرف کند. کیروش همیشه بهترینها را برای تیمملی میخواهد و توافق کردهایم در حد امکاناتمان جلو برویم و خود کیروش 4 سال با ما کار کرده و اشکالات ما را دیده است.
وی در پاسخ در مورد قرارداد آل اشپورت، گفت: چنین چیزی نیست و از او خواستهایم ادامه بدهند و اگر برندهای بهتری هم هست بیایند پیشنهادهایشان را بدهند.
.................................................. .....................................
وی در مورد اینکه پیشنهاد کیروش بوده که برند تغییر کند، گفت: این مسایل جزیی است.
.........
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه کیروش را باید سرمربی تیم ملی بدانیم یا نه، گفت: با توجه به مذاکرات امروز امیدوار شدیم که او بماند.
کفاشیان در مورد شکایت کیروش از ترابیان گفت: اطلاعی از این موضوع ندارم.
کلیت حرفای شما تا حدودی درسته امانقل قول:
365*4*1000 همچین رقم شاخی نمیشه . :n02:
زیاد هم حرص نخور عزیزم . :n02:
انشالله زودتر مشخص بشه نتیجه
حالمون بد شد از بس تو سایت های خبری و ... در مورد کیروش و وزیر و کفاشیان نوشتند .
سرسام گرفتیم :n34:
به خدا حالم بد شد امروز هر روز کارم شده جستجو خبر های کی روش :n27:نقل قول:
انشالله زودتر مشخص بشه نتیجه
حالمون بد شد از بس تو سایت های خبری و ... در مورد کیروش و وزیر و کفاشیان نوشتند .
سرسام گرفتیم
فعلا تا خود کیروش حرفی نزه مشخص نیست
ولی تا اینجا مشخص شد مشکل اصلی چی همون ابزار یعنی کیروش میگه تا این ابزار ها از چمن تا آکادمی مخصوص و ... نباشه نمیشه بیشتر از این کاری پیش برد
به نظر یکسری مساعدت از طرف نماینده که گودرزی تعیین کرده شده و بعضی موارد تضمین شده امیدوارم کمک مالیاتی تزریق کنن تا تیم ملی جون بگیر
140 بازی تدارکاتی خیلی عالی :n38: و کار سخت برای این فدراسیون البته زمان مهم
به نظر من دو طرف منتظرن ببینن نتیجه قرعه کشی جام جهانی 3 روز دیگه چی میشه!!!
فک کنم بعدش خبر قطعی رو بدن!
اینم مملکت ماست همه چیش رو هوا...