آره والا.نقل قول:
جواد واقعا بازیکن تاثیر گذاری هست اما تو پستی بازی میکنه که به چشم نمیاد.
نمیدونم اما تهِ دلم میگه جواد هم بی سر و صدا قرار داد رو امضا کرده و فردا پس فردا خبرش میاد :n03:
Printable View
آره والا.نقل قول:
جواد واقعا بازیکن تاثیر گذاری هست اما تو پستی بازی میکنه که به چشم نمیاد.
نمیدونم اما تهِ دلم میگه جواد هم بی سر و صدا قرار داد رو امضا کرده و فردا پس فردا خبرش میاد :n03:
الان دیگه تصمیم با نکونام هست . هم قلعه نوعی و هم فتح الله زاده مخالفت کردند .
اگر واقعآ استقلال رو دوست داشته باشه نمیره . یه جورایی بچه گانه عمل کرد با صحبت کردنش تو 90 . باید اول با خود امیرخان صحبت می کرد
اگر بخواد جدا بشه حتما پیشنهاد مالی وسوسش کرده و این صحبت ها همه بهونس
جواد بازیکن اخلاق مداریه و تیم رو با این شرایط تنها نمی ذاره و به نظرم با صحبتی که دیروز با امیرخان انجام داده می مونه
با مصاحبه ای که از قلعه نویی خوندم به نظرم دیگه نکونام تو تیمش جایی نداره اول فصل هم خیلی بازی درآورد و میرم میرم کرد
اصولا چون جواد تو لالیگا بازی کرده خودش را خیلی بالاتر میدونه و سر کاپیتانی و در مقابل القابی که به منتظری دادند واکنش نشون داده یکی نیست بگه تو اوساسونا از همه بیشتر بازی کرده بودی اما هیچوقت کاپیتان اول اون تیم نبودی
حالا تو استقلال 2 ساله اومدی میخوایی در حد مجیدی و منتظری باشی!!
از تمرین استقلال خبر رسیده که آندو هم مصدوم شده جواد هم که تمرین نکرده و مثل بازی های قبل احتمالا بدجور کمبود بازیکن داریم
میگن تیموریان هم مصدوم شد که ، ای بابا !!!!:n28::n27:
آره اوضاع اصن خوب نیس با اون مصاحبه قلعه نویی که از همه شکایت داشت و این وضعیت فکر نکنم قهرمان لیگ هم بتونیم بشیم چه برسه به آسیا!نقل قول:
امیدوارم زودتر یه فکری بکنن و بازیکنا هم یه مقدار با غیرت باشن (البته همه نمتیونن مجیدی و حیدری و.............بشن)
قرارداد 6 ماهه کاروالیو با استقلال ثبت شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تونی فابیو کاروالیو بازیکن برزیلی استقلال که از روز گذشته در تمرینات این تیم حاضر شده بود امروز در هیات فوتبال استان تهران ثبت شد.
قرارداد این بازیکن به مدت 6 ماه در هیات فوتبال استان تهران ثبت شد و این بازیکن می تواند آبی پوشان را از دیدار های آینده همراهی کند
فارس
+
شبیه ساقی های خیابون مولویه
نکونام در تمرین استقلال حاضر شد
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، جواد نکونام که این روزها شایعه جدایی وی از استقلال به گوش میرسد و در تمرین روز گذشته نیز حضور نداشت، عصر امروز در تمرین این تیم در کمپ مرحوم ناصر حجازی حاضر شد.
سايت فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال اعلام کرد:
بايرن بهترين تيم جهان، استقلال بهترين تيم ايران
تيم فوتبال بايرنمونيخ به عنوان بهترين و استقلال به عنوان شصتوهفتمين تيم جهان معرفي شدند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم فوتبال بايرنمونيخ، قهرمان فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا از سوي فدراسيون بينالمللي آمار و تاريخ فوتبال (IFFHS) به عنوان بهترين تيم فوتبال جهان در سال 2013 معرفي شد.
از سال 1991 که IFFHS اقدام به ردهبندي تيمهاي فوتبال جهان بر اساس نتايج رسمي ميکند اين اولين بار است که يک تيم آلماني در جايگاه نخست اين ردهبندي جاي ميگيرد. باوارياييها فصل گذشته با يوپ هاينکس قهرماني در بوندسليگا، جام حذفي آلمان و ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کردند.
در بخش بهترين تيمهاي آسيايي هم استقلال با 148 امتياز پس از تيمهاي گوانگژو چين و افسي سئول کرهجنوبي در مکان سوم قرار دارد. شاگردان امير قلعهنويي همچنين در ردهبندي کلي بهترين تيمهاي جهان در جايگاه شصتوهفتم ايستادهاند.
در ردهبندي 200 تيم برتر جهان به جز استقلال نامي از ساير تيمهاي ايراني ديده نميشود.
فهرست 10 تيم فوتبال برتر جهان به شرح زير است:
1- بايرنمونيخ آلمان 370 امتياز
2- رئالمادريد اسپانيا 290 امتياز
3- چلسي انگليس 273 امتياز
4- اتلتيکو مادريد اسپانيا 251 امتياز
5- بارسلونا اسپانيا 247 امتياز
6- پاريسنژرمن فرانسه 240 امتياز
7- افسي بازل سوئيس 239 امتياز
8- اتلتيکو مينيرو برزيل 238 امتياز
9- تاتنهام انگليس 238 امتياز
10- بنفيکا پرتغال 232 امتياز
همچنين دورتموند با 218 امتياز در مکان دوازدهم، منچسترسيتي انگليس با 212 امتياز در رده شانزدهم، يوونتوس با 205 امتياز در مکان نوزدهم و منچستريونايتد با 193 امتياز در جايگاه بيستوششم قرار دارند.
به نقل از تسنيم
بازم قهرمان میشیم ، بازم میـــــــــــــــــــریم آسیا ، شعار ما تاجیا .
دوستان دیدید گفتم جواد بازکن اخلاق مداریه وسط فصل تیم رو رها نمی کنه و می مونه . امروز هم سر تمرین صحبت صمیمانه ای با امیرخان داشته
تونی هم مثل اینکه توی تمرینات خوب بوده و با توجه به اون فیلم بازی هاش به نظرم می تونه یکی از بازیکن های خارجی خوب دیگه لیگ بشه
یه مدافع وسط ایتالیایی که مادر ایرانی داره امروز تو تمرین بود و مثل اینکه جانشین منتظری هست .
فقط امیدوارم آرش برهانی بخشیده بشه
حداقل این رنکینگ به بعضیها ثابت کرد که استقلال تو آسیا سوم شده الان دقیقا بعد گوانگژو و سئول سوم هستیم!:n02:نقل قول:
با گفتوگوی صمیمانه قلعهنویی و نکونام؛ اختلافها تمام شد
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین امروز تیم استقلال در حالی به پایان رسید که سرمربی آبیپوشان از جواد نکونام، کاروالیو، سیاوش اکبرپور و تیموریان خواست تا ضربات ایستگاهی بزنند.
قلعهنویی نکات لازم را به هافبک برزیلی گوشزد میکرد و نحوه ضربه زدن را به این بازیکن یادآوری کرد اما در پایان تمرین امروز اتفاق جالبی افتاد بعد از آنکه سوت پایان تمرین امروز زده شد سرمربی استقلال از نکونام خواست تا نزد وی برود. هافبک شماره 6 استقلال این کار را انجام داد و قلعهنویی با او دست داد و برخورد صمیمانهای با این بازیکن داشت.
وی پس از گفتوگویی یک دقیقهای از جواد نکونام خواست تا به رختکن برود تا سرما نخورد.
به گزارش خبرگزاری فارس در حالی که طی چند روز گذشته شایعات زیادی مبنی بر اختلاف قلعهنویی و نکونام مطرح شد و حتی این دو نفر علیه هم مصاحبههایی را انجامدادند اما ظاهرا سرمربی تیم استقلال و هافبک شماره 6 این تیم صبح روز گذشته در تماس تلفنی با یکدیگر کدورتها را کنار گذاشته و با شایعات پایان دادند.
این در حالی است که برخورد این دو نفر در تمرین امروز کاملا طبیعی به نظر میرسید.
عماد جان منم جواد را به عنوان بازیکن اخلاق مدار میشناسم اما در این مورد مطمئن باش که پیشنهادش در حد حرف بود و واقعیت نداشت و اینکه جواد مشکل خانوادگی داره و نمیتونه از ایران برهنقل قول:
وگرنه اگر پیشنهادی مثل منتظری داشت حتما تیم را رها میکرد
فهرست 10 تيم فوتبال برتر جهان به شرح زير است:نقل قول:
1- بايرنمونيخ آلمان 370 امتياز
2- رئالمادريد اسپانيا 290 امتياز
3- چلسي انگليس 273 امتياز
4- اتلتيکو مادريد اسپانيا 251 امتياز
5- بارسلونا اسپانيا 247 امتياز
6- پاريسنژرمن فرانسه 240 امتياز
7- افسي بازل سوئيس 239 امتياز
8- اتلتيکو مينيرو برزيل 238 امتياز
9- تاتنهام انگليس 238 امتياز
10- بنفيکا پرتغال 232 امتياز
مگه دور قبل قهرمانان اروپا بایرن اول نشد و دورتموند دوم؟!اما با استدلال شما این رده بندی ایراد داره
استقلال تیم سوم آسیا هست قبول اما نه در لیگ قهرمانان آسیای دوره قبل
هافبک استقلال با مربيان خداحافظي کرد
جواد نکونام استقلاليها را در اردوي پيش از بازي اين تيم مقابل استقلال خوازستان همراهي نکرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام که به نظر ميرسد امشب تهران را به مقصد کشوري که قصد دارد در يکي از تيمهاي آن بازي کند ترک کند، بعد از پايان تمرين امروز استقلال با کادر فني اين تيم خداحافظي کرد. نکونام با مجيد صالح، ستار همداني و ايمان عالمي برخورد صميمانهاي داشت و پس از دست دادن با آنها به نوعي با استقلاليها خداحافظي کرد. اين اتفاق در حالي رخ داد که بازيکنان تيم استقلال مشغول ترک کمپي حجازي و رفتن به هتل اوين براي اردوي پيش از بازي بودند و نکونام در کنار بازيکناني که در فهرست استقلال براي بازي فردا نيستند، سپکتاکرا بازي ميکرد.
گفته ميشود هافبک شماره 6 استقلال از کشورهاي کويت، قطر و ترکيه پيشنهاد دارد و قطعا در ديدار فردا تيمش را همراهي نخواهد کرد.
به گزارش فارس
این قدر که این بشر برای ما ناز کرد هیچ احدی ناز نکرد..اون از وضع پارسالش و قهراش بعدم وضع اول فصلش و قرار داد و میرم میرم و اینم حالا ....بازیکنی که بخواد بره میره ، برو به سلامت
از اینکه نکونام میره ناراحت نیستم اصلا. از اینکه یه بازیکن دیگه از تیم کم میشه ناراحتم
ترکیب پیشنهادی برای بازی فردا:
------------ رحمتی ---------------
نیکبخت -------- صادقی ------ حنیف ------------ هاشم
-------------------- ساموئل ---------------
----------- اکبرپور ----------- نوری ------------ خسرو
----------- قاضی ------------------- نظری
نیمکت : حسینی - کاروالیو - باصفا - آندو
پ ن: اگه کاروالیو کارت بازیش صادر شه...
فردا تیمو تنها نزاریدا !
چرا آندو رو ی نیمکت؟؟؟؟ مگه مصدوم شده؟نقل قول:
نکو چی شد؟ بلاخره رفت یا میمونه؟
لابد بخاطر اینکه کارت زرد نگیره تا برای بازی دربی محروم نشه.نقل قول:
امیر تو مصاحبۀ قبل بازی گفته بود این 3 امتیازخیلی مهمِ و به کسی استراحت نمیدم.نقل قول:
فکر نمیکنم آندو رو نیمکت باشه.
دوستان قضیه آرش چی شد؟
قراره کمیته انضباطی بعد از بازی فردا برگذار بشهنقل قول:
احتمالا جریمه میشه و به تمرینات بر میگرده
ولی من بهش استراحت میدم!برای دربی آماده باشه:n02:نقل قول:
قلعهنويي: رفتار نکونام درست نيست
سرمربي تيم فوتبال استقلال با ابراز بياطلاعي از دليل غيبت نکونام در اردوي اين تيم گفت: جواد بازيکن بزرگي است و براي استقلال زحمات زيادي کشيده است، اما اين رفتارهايش درست نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي درباره آخرين وضعيت جدايي جواد نکونام از استقلال، گفت: انتقال يک بازيکن در همه جاي دنيا به يک شکل انجام ميشود و فقط در ايران اين گونه است که بازيکني اگر دلش بخواهد ميرود و باشگاه هم از آن اطلاعي ندارد. قاعده کار اين گونه است که بازيکن بايد پيشنهادي از يک باشگاه داشته باشد و باشگاه خودش آن پيشنهاد را بررسي کند و با توجه به جايگاه تيم و بازيکن دربارهاش تصميم بگيرد.
سرمربي استقلال در ادامه با اشاره به جدايي پژمان منتظري از استقلال و خداحافظي فرهاد مجيدي، گفت: زماني که منتظري گفت که ميخواهد برود بارها فرياد زديم که او بايد بماند، اما بدون اطلاع ما سر از قطر در آورد و قرارداد بست. مجيدي هم يکي روز پيش من آمد و گفت که ميخواهد خداحافظي کند ، چون خسته شده و ميخواهد در اوج فوتبال را کنار بگذارد. من آمادگي قبلي اين مساله را نداشتم و به او گفتم که اگر خسته است، او را به شهرستانها نميبريم و او هم آنقدر حرفهاي است که الان با سه ماه بعدش فرقي نکند، اما در بازي با مس از من خواست که تعويضش کنم و من فکر کردم که خسته است ، اما ناگهان خداحافظي کرد.
قلعهنويي در ادامه گفت: ماجرا وقتي به نکونام رسيد به فتحاللهزاده گفتم که آيا نکونام با تيم قرارداد دارد؟ که او هم گفت که اين گونه است. پس به او گفتم که اگر جواد پيشنهادي از باشگاه ديگر دارد، بهتر است اول آن را ببينيم و بعد بر اساس منافع باشگاه و بازيکن تصميم بگيريم. تا همين جا بود که به برنامه «90» کشيده شد و آن حرفها مطرح شد. پس از آن جواد به من زنگ زد و من هم به او گفتم که اصول کار اين است که ما اول پيشنهاد باشگاهي که او را ميخواهد را بررسي کنيم و هنوز با جدايي او نه موافقيم و نه مخالف.
سرمربي استقلال ادامه داد: ماجرا همين طور ادامه داشت تا پريروز که جواد پس از تمرين نزد من آمد و گفت که بهتر است قصه را تمام کنيم، چون يک مشکل درون خانوادگي بوده است. من هم گفتم که مسالهاي نيست و با او خداحافظي کردم. ديروز بايد به بيمارستان مسيح دانشوري ميرفتيم و بلافاصله هم بايد در نشست خبري شرکت ميکردم . به همين دليل تمرين را مجيد صالح اداره کرد و من پس از نشست به هتل رفتم ، اما ديدم که باز هم جواد نيامده است.
وي ادامه داد: نکونام بازيکن بسيار بزرگي است و در يک سال و اندي که در استقلال است زحمات زيادي کشيده ، اما اين رفتارهايش درست نيست. البته او گلههايي هم داشت که به من بازگو کرد.
قلعهنويي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که چرا در شرايطي که استقلال صدرنشين ليگ برتر است و بازيکنان کمي دارد بازيکنانش مدام حرف از رفتن ميزنند؟ گفت: واقعا نميدانم که چرا اين صحبتها مطرح ميشود. درباره منتظري بايد بگويم که او به مدت دو سال پيشنهادات خوبي داشت ، اما ماند. امسال هم قرار بود تا نيم فصل بماند. همان طور که مي دانيد نيم فصل امسال دو مرحله اي شده بود. يکي مختص نقل و انتقالات داخلي و يکي نقل و انتقالات خارجي که همين روزها بود. منتظري استناد ميکرد که وقتي گفته تا نيم فصل ميماند، منظورش فصل نقل و انتقالات خارجي بود. بنابراين در باره منتظري خود فتحاللهزاده هم مقصر نبود.
سرمربي استقلال ادامه داد: ما هم دوست نداريم که در اين شرايط بازيکنانمان را از دست بدهيم، اما اگر به درخواست نکونام احترام نميگذاشتم و مثلا او را يک بازي بيرون ميگذاشتيم، حتما به ما ميگفت که اگر ميخواستيم او را بيرون بگذاريم بهتر بود به او اجازه دهيم از تيم برود، اما حالا نه دعوتي از باشگاهي آمده و نه پيشنهادي که بتوانيم آن را بررسي کنيم و واقعا نميدانم که چرا او ديروز به اردوي تيم هم نيامد. البته بايد حرفهاي خودش را هم بشنويم.
قلعهنويي درباره گلايههاي نکونام نيز گفت: اين مساله درون خانوادگي است و نميخواهم آنها را رسانهاي کنم، اما گويا پريروز جواد چند بار به فتحاللهزاده زنگ زده و مدير باشگاه هم چون از او دلخور بوده جوابش را نداده است. نکونام از اين مساله ناراحت بود. البته فتحاللهزاده تاکنون سه بار به من گفته که مخالف رفتن نکونام است، اما من هم گفتهام که اجازه بدهد اول اگر پيشنهادي براي نکونام آمده آن را بررسي کنيم و بعد تصميم بگيريم.
وي در ادامه تاکيد کرد: تاکنون در مسائل مالي هيچ يک از همکاران و بازيکنانم دخالت نکردهام، در حالي که برخي از مربيان اين کار را ميکنند. تا جايي که ميدانم نکونام با باشگاه قرارداد دارد، اما اين که برخيها ميگويند که جواد ميتواند با پرداخت صد هزار دلار خودش را آزاد کند بايد بررسي شود.
قلعهنويي در پايان درباره وضعيت تيمش چند ساعت مانده به بازي امروز (شنبه) برابر استقلال خوزستان گفت: به مشکلات قبلي ما و کمبود بازيکن بايد مصدوميت تيموريان را هم اضافه کنيم. او کمي در مچ پايش احساس درد ميکند و احتمالا با مشورت تيم پزشکي او را از ابتدا به ميدان نميفرستيم.
به گزارش ايسنا
پ . ن : اول قلعه نویی قهر کرده بود بعد نکونام قهر کرد حالا فتح الله زاده قهر کرده !! استقلال را با مهد کودک اشتباد گرفتند :n04:
'' کارلوس کیروش '' سرمربی تیم ملی ''[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
'' وظیفه ی این روزها : پیدا کردن تیم و فرستادن بازیکن های ملی پوش استقلال به کشور های عربی .
'' دلیل : چرا ک استقلال در آسیا به مشکل بخوره و بازیکن های اصلی تیم ملی رو به اردو ببره و بازیکن ملی پوشی در آسیا برای استقلال نباشه و راحت بازیکن هارو ببره به اردو .
هر بازیکنی داره میره برای شرکت در اردو تیم ملی داره جدا میشه ''
'' قلعهنویی:نمیدانم چرا نکونام اینطور رفتار میکند؟!/پیشنهادی نرسیده، میخواهد جدا شود
'' جویباری : نکونام می گفت حاضر است قراردادش را به مدت سه سال با استقلال تمدید کند و فقط خواسته اش این بود که باشگاه برای این زمان 4 ماهه اجازه جدایی او را بدهد.
و سال آخر حضوره ایشون با خراب کردن بهترین تیم ایران داره میگذره
روح و روان مارو بهم ریختن اینا . چه خبره تو این باشگاه ؟؟؟ :n23:
با این وضع توقع دارند تماشاگر به ورزشگاه بره !!!
این فصل هم تموم میشه بالاخره.
به نظر من فتح اله باید بره و یه مدیر با برنامه ها و روشهای جدید باید جاشو بگیره.
طلبهارو تسویه کنن و از اول بازیکنها رو آزاد بذارن که هرکس خواست بره راحت باشه.
وسط فصل ناز کردن و رفتن واقعا بی معرفتی به باشگاه و هوادار ن تیمه.
هوادار ،بازیکن ستاره ای که دلش با تیم نیست و فکر منافع خودشه رو نمیخواد. قهرمانی با این مدل بازیکنها لطفی نداره.
اگه فصل بعد جوونگرایی اساسی کنیم و برای یه فصل دنبال نتیجه نباشیم ،میشه تیم رو متحول کرد و انگیزه ونشاط رو به تیم تزریق کرد.
حتی اگه تو آسیا تو همون مرحله اول حذف بشیم اشکالی نداره ، این چند سال قهرمان نشدیم فصل بعد هم روش اما
بهتره تحمل تغییرات گسترده در تیمو داشته باشیم
مهدی پاشازاده در واکنش به رفتن ستاره از استقلال:
یادم هست در اواسط فصل 77_76 بود که باشگاه بایرلورکوزن خواهان به خدمت گرفتن من شد اما ماندم تا آن سال در کنار ناصر خان حجازی قهرمان ایران شدیم و بعد در پایان فصل رفتم.وقتی هم رفتم هر چقدر پول در یک سال و نیم قبلش گرفته بودم را به استقلال برگرداندم تا باشگاه بتواند بازیکنان جدید را جذب کند.
جدایی فرهاد مجیدی در اواسط دو فصل پیش بد بود.رفتن منتظری بد بود و حالا بحث جواد نکونام هم بد در بدتر است.مشکلات خانوادگی درست،پیشنهادات میلیاردی درست اما این وسط، استقلال چه می شود؟این همه طرفدار چه می شوند؟
بدنیست این همه صحبت از بازیکنای پولکی می کنیم هر از چندگاهی یادی بکنیم از بازیکنا با غیرت گذشته مثل پاشازاده :n12:
نام منتظري در فهرست 18 نفره ام صلال قرار گرفت
مدافع ايراني جديد تيم ام صلال در فهرست تيمش براي بازي شنبه شب قرار گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه الشرق قطر در اين باره نوشت:تيم ام صلال در مسابقه با معيذر که امروز در آغاز دور برگشت ليگ ستارگان قطر برگزار مي شود،نام پژمان منتظري را در فهرست 18 نفره قرار داده است.
به گزارش اوج، بر اساس گزارش اين روزنامه،نام ويکتور سيموئز هم در فهرست ام صلال براي بازي با معيذر قرار دارد.
اين در حالي است که پيش تر اخباري درباره اينکه باشگاه استقلال قصد دارد ITC منتظري را صادر نکند منتشر شده بود.
فتحاللهزاده، نکونام و پورحیدری وارد جلسه ۳ نفره شدند
درحالی که این روزها همه از جدایی جواد نکونام و مخالفت های باشگاه استقلال نسبت به این تصمیم صحبت می کنند دقایقی قبل جواد نکونام به همراه منصور پورحیدری مدیرفنی تیم استقلال در دفتر علی فتح الله زاده حاضر شدند و جلسه سه نفره ای را تشکیل دادند.
ظاهرا نکونام به همراه پورحیدری به دفتر فتح الله زاده رفته تا رضایت خود را برای جدایی از استقلال بگیرد.
البته گفته می شود منصور پورحیدری بیشتر تلاشش بر این است که در این جلسه سه نفره نکونام را برای ماندن در استقلال تا پایان فصل راضی کند. چند روز قبل هم پس از تمرین استقلال منصور پورحیدری دقایقی با نکونام به صحبت پرداخت.
باید دید در پایان جلسه امروز این نکونام است که رضایت خود را برای جدایی از این تیم گرفته یا وی برای ماندن در این تیم راضی شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس
پ . ن : اصلا نباید اجازه بدن که جدا بشه باید بمونه و بره رو نیمکت بشینه که بفهمه اینجا استقلاله
واقعا متاسفام برای امثال تو که مثلا حرفه ای هستید و تیم را در آستانه بازی های حساس تنها میگذارید
میدونستید اگه امروز نبریم ، قبل از دربی ، وارد حاشیه بدی میشیم ؟؟!!!؟!!!
واقعا کار امیر قلعه نوعی سخته خدایی.
ارنج تیم همیشه ناقصه ، وضعیت روحی تیم با این نابسامانی ها بهم ریخته و تماشاگر هم فقط برد میخواد.
امیدوارم امروز با تدابیر خاص خودش ، نشون بده که همیشه مرد روزهای سخته
با دیدن بازی میداوودی متاسف شدم که امثال اولادی و نظری باید تو استقلال بازی کنند اما میداوودی نباید تو تیم باشه
نمیدونم ساموئل با کارتی که گرفت از بازی بعد محروم شد یا نه؟
دو اخطاره استقلال را آندرانیک تیموریان، هاشم بیک زاده، پژمان نوری، مهرداد اولادی و مجید غلام نژاد و دو اخطاره های پرسپولیس را محسن مسلمان، امید عالیشاه و حسین ماهینی تشکیل می دهند.نقل قول:
با توجه به بازی های امروز تا این لحظه پرسپولیس که محروم نداره و استقلال هم فعلاً نداره
بازی تموم شد ... ۱-۰ بردیم ... صدر جدول با اقتدار آبی است
دمتون گرم
راستی 44 امتیازی شدیم
رفتیم به جایگاه اصلیمون:n02:
تیم چه روون بازی میکرد
این کاروالیو همین خرید جدیده هست؟!
تبریک میگم تونستیم 3 امتیاز این بازی حساس را با این شرایطی که برای تیم به وجود آمده بگیریم باز هم تغییر تاکتیک امیر قلعه نویی جواب داد و تنها کسی که میونه با این شرایط استقلال را در صدر نگه داره خود ژنراله
پژمان نوری امروز در نبود نکونام در پست اصلیش بازی کرد و عالی بود خیلی دونده و بدون اشتباه ظاهر شد
کاروالیو هم همون 15 دقیقه که بازی کرد خوب بود و خیلی خوب پاسکاری میکرد
تبریک میگـــــم :n12:
یه 3 امتیاز حساس دیگه قبل از دربی اونم بدون دادن تلفات:n02:
انصافا پژمان نوری این چندتا بازی خیلی داره خوب بازی میکنه ضمن اینکه تو زدن گل هم بدشانس بوده
تونی هم نسبت به زمانی که بازی کرد خوب بود میشه بهش امیدوار بود
امیدوارم مشکل جواد هم هرچی زودتر حل بشه بذجور تو دربی بهش نیاز داریم
در اخر هم بگم خدا رو شکر که تو این مقطع زمانی فاجعه بار امیر قلعه نوعی سرمربیمونه :n12:
امیر قلعه نوعی مچکرم ،
تو این شرایط خیلی حرفه ای و پخته کار میکنی ، همینه که 5 بار قهرمان لیگ شدی
بعد از گل خوب بازی رو کنترل کردیم و رون بازی کردیم .
دو تا بازی پشت سر همه که مهاجم هامون دارن گلزنی می کنن . تونی هم خوب بود تو این کمبود بازیکن خیلی به کار میاد
گل هم میتونست زودتر زده بشه . به نظرم اون صحنه مدافع استقلال خوزستان نظری رو حل داد و پنالتی بود
به امید خدا اگر اولادی و غلام نژاد مصدومیتشون برطرف بشه و برهانی هم برگرده بعد از مدت ها بدون محروم و مصدوم بریم برا دربی . حیف سلطان دربی ها دیگه نیست :n03:
جای جباری و فرهاد و منتظری خالیه ...
تبریک به همه آبیها.
تشکر ویژه از مرد روزهای سخت ، امیر قلعه نوعی
با نیمکت خالی صدر رو حفظ کردیم . البته شانس هم داشتیم.
کاروالیو بازیکن خوبیه و تسلط خوبی روی توپ داشت.
سایت گل- در دقیقه 55 دیدار استقلال و استقلال صنعتی خوزستان مهدی نظری در موقعیتی تک به تک با پرویز کریمی قرار گرفت که توسط مدافع تیم خوزستانی سرنگون شد اما حاج بابایی داور مسابقه حکم به ادامه ی بازی داد.
پس از این اتفاق نیمکت استقلال به شدت به تصمیم شاهین حاج بابایی اعتراض کرد و البته این داور شانس آورد که قاضی پس از این اتفاق گلزنی کرد تا اشتباهش چندان تاثیر گذار نباشد.
هوشنگ نصیرزاده هم با تایید اینکه یک پنالتی برای استقلال گرفته نشده گفت:در دقیقه 55 مدافع اهواز با شارژ از پشت روی نظری مهاجم استقلال را سرنگون کرد ولی داور بازی این پنالتی به نفع استقلال تهران را ندید
تیم داره حماسی بازی می کنه !
بازی قبلی 3 نفر رو نیمکت ، اینبار 4 نفر !! اون یه نفرم خرید جدیدمون بود ، که در کل بد بازی نکرد !!
میداوودی چکار کرد تو این بازی !! اگه توپاش تو گل می رفت نتیجه ی عجیبی رقم می خورد !
پژمان نوری هم که بالاخره در پست تخصصیش داره بازی می کنه ، خیلی موثرتر بازی می کنه !
پ . ن : چقدر سر می خوردن بازیکنا !