سلام.
ولا برای پخش avi من توی گوگل کمی انگلیسی سرچ کردم هر سایت خارجی که سر زدم دیدم گفتند امکان نداره .
باید این فرمت رو کانورت کنی به فرمت هایی که گوشی میشناسه :(
پس همه بی خیال شیم :(
Printable View
سلام.
ولا برای پخش avi من توی گوگل کمی انگلیسی سرچ کردم هر سایت خارجی که سر زدم دیدم گفتند امکان نداره .
باید این فرمت رو کانورت کنی به فرمت هایی که گوشی میشناسه :(
پس همه بی خیال شیم :(
راست ميگيدا اصلا يادم نبود مي شه تبديل كرد به هر حال ممنون
از میشنوی تبدیل نکن! 2 روز اول بهت حال میده ولی بعدش سر یه چیزایی بهت گیر میده که بیخیالش میشی بر میگردونی به k750 سابق!
همون پلایر خودش از همه چیز بهتره ...اگه عشق واکمن داری توصیه میکنم با یه w700 عوضش کن
تو چه جاهایی گیر میده؟نقل قول:
من که هیچ مشکلی ندارم.فقط اوایلش از اینکه منوی شورتکات نداشتم ناراحت بودم که الان دیگه عادت کردم.
منم به همین نتیجه رسیدم.برای اینکه کیفیت زیاد کم نشه بهتره به Mp4 تبدیل کنیم.نقل قول:
دوستان عزيز
من مدتهاست يه مشكل دارم كه كسي نتونسته حلش كنه. اگه كسي راه حل رو مي دونه لطفاً راهنمايي كنه:
گوشي من از طريق اتصال به usb شارژ نميشه. (با pc ارتباط برقرار مي كنه اما شارژ نميشه). اين موضوع برام آزار دهنده هست. چون ميخوام گوشي رو دائم متصل به PC نگه دارم ولي وقتي اين كارو مي كنم، هر از گاهي شارژش تموم ميشه و مجبور ميشم قطع كنم.
كابل رو هم عوض كردم ولي جواب نداد.
كسي راه حلي برام داره؟
با تشكر
سلام به دوستان
من از یکی از بچه ها شنیدم نرم افزاری وجود داره که با اون میشه با دوربین گوشی اسکن کرد . می خواستم بدونم حقیقت داره و اگر دارین لینکش رو برام بزارین
ببخشید من می خواستم قاب گوشیم رو عوض کنم و نقره ای بزنم ولی میگن رو صداش تاثیر داره و کم می کنه راسته !!!
باز هم بايد بي جواب بمونم؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
عکسی در زیر برای شما قرار داده ام ... به عکس با دقت نگاه کنید چهار تا پایه طلایی رنگ بر روی پورت اتصال PC & Mobile مشاهده میشه ... اگر دقت کرده باشید این پایه ها فنری هستند و با فشار دست بالا پایین میشن . خوب اگر یکی از این پایه ها خاصیت فنری خودشو از دست داده باشه یا شکسته باشه ... شما قطعا مشکل در شارژ یا اتصال به PC پیدا میکنید !....
اگر با دقت پایه ها رو بر روی پورت خودتون چک کردید و از درستی اونها مطمئن شدید ...و مشکلی نداشتن باید در قدم بعدی گوشی خودتون رو Master Reset کنید .از منوی تنظیمات در قسمت General . دقت کنید قبل از این کار مموری رو از داخل گوشی خارج کنید . و شماره تلفن های خود رو بر روی سیم کارت ذخیره کرده باشید ...
اگر جواب گرفتید حتماً جواب خود رو اینجا بگید .
موفق باشید . خدانگهدار
برو به کلوپ سونی اریکسون.تاپیکهای مربوط به هک و فلش رو بخون.نقل قول:
چجوري ميشه تبديل كرد؟
روی صدا هیچ تاثیری نداره ولی تعویضهای مکرر قاب زیاد خوب نیست.گوشی لق میشه.نقل قول:
تائید میشه...نقل قول:
یه بار واسه من همین مشکل وقتی تازه ویندوز رو عوض کرده بودم اتفاق افتاده بود درایور هارو نصب کردم درست شدنقل قول:
مرسی از جوابتون
می خواستم بدونم چه قیمتیش خوبه و در ضمن از نرم افزار ی که نام بردم اطلاعی ندارید
باتشکر
حدودا4500 الی 5000 تومنه(البته تو تبریز) رنگهاشم نارنجی(شبیه w800 میشه) وسبز ونقره ای هستنقل قول:
یه نرم افزار هست به اسم kaywa reader تو نت سرچ بزنی پیدا میکنی
اقا مهدی بابت پاسخت ممنونم
اینها قابهای اصل نیستند و توصیه نمیشه از اینها استفاده بشه. قاتبهای اورجینال بالای 15 تومن قیمت دارند.نقل قول:
حدودا4500 الی 5000 تومنه(البته تو تبریز) رنگهاشم نارنجی(شبیه w800 میشه) وسبز ونقره ای هست
باسلام..میخواستم بدونم چه جوری صدایk750رازیادمیکنند درمغازه ها این کاررامیکنند..باتعویزقطعه است یانرم افزاریه
شما یک نگاهی به تاپیکها بنداز همه چیز رو یاد میگیری.نقل قول:
مخصوصا تاپیکهای هک و فلش.ُSetool2lite .آگوستیک.گوشی هم مثل کامپیوتر درایور صدا و ... داره.شما فقط درایور صدای گوشی رو عوض میکنی و یک قویتر میریزی.پس میشه نرم افزاری
تبديلش خيلي دردسر داره نمي ارزه.
راستی واسه عوض کردن درایور صدایk750درصدی امکان داره که اسپیکر گوشی آسیب ببینه!
خوب بالاخره درایور اولی اورجیناله گوشی هست و مطمئنه!
دوستانی که رو 750 لین کار رو کردیند آیا واقعا صدا خیلی متحول شد یا نه تاثیر زیادی نداشت
شاید چون مقالات رو خوندید یک کم سردرگم شدید ولی تبدیلش خیلی راحته.فقط کافییه فریموهای گوشی رو روی گوشی فلش کنید.فلش هم که دیگه الان خیلی راحت شده.
من صد در صد نمیگم تاثیر داره یا نه.ولی من خودم چندین درتیور رو امتحان کردم تا یکی که روی گوشی خودم خوب جواب داد رو انتخاب کردم.بعضی درایورها در ولوم بالا جواب نمیدند و اسپیکر بدجوری خش خش میکنه و مطمئنا اگه ادامه دار باشه به اسپیکر آسیب میرسه.اینم بگم صدای گوشیم الان واقعا عالیه.هم کیفیت خوب هم صدای بلند.نقل قول:
مسعود جان ما که کردیم تاثیر منفی روی اسپیکر گوشی نداشتنقل قول:
البته K750 من اصلی و از سری های اول بود ! در مورد سری های جدید هیچ تضمینی به شما نمیدم .
اگر درایور صدات رو بتونی عوض کنی و مال W900 رو بریزی واقعا صدای گوشیت زیاد میشه حتی در حد N73 نوکیا ...
موفق باشی.
با سلام
گوشی من خود به خود خاموش میشه میخواستم بدونم چه دلیلی داره درضمن هم مموری رو فرمت کردم هم گوشی رو ریست کردم .
هر وقت دوست داشته باشه خاموش میشه
میدونم دیگه این موضوع نخنما شده ولی اگه حسش هس جوابمو بدین
گوشیم k750 cid 49 هستش تو تاپیک هک خوندم که با setool میشه به w800 فلشش کرد اما خوب متوجه موضوع نشدم اگه توضیح مبسوط و کاملی برای یک آماتور که تازه وارد این بازی ها شده دارید ممنون میشم
اگه تو یه فایل pdf باشه که عرق شرم از سر و صرتم جاری خواهید کرد
حافظه فون مموریت پر شده اونو خالی کن
با سلا م خدمت دوستان عزيز مي خواستم بدونم آيا با مادون قرمز گوشي ميشه به جاي كنترل تلوزيون استفاده كرد يا نه
بعضی کلیدهای صفحه کلید از کار افتادن. چی کار کنم؟
فعلا برنامه ای برای اینکار نیومده(برای گوشیهای جاوا مانند سونی اریکسون یا سامسونگ و ...).نقل قول:
با سلا م خدمت دوستان عزيز مي خواستم بدونم آيا با مادون قرمز گوشي ميشه به جاي كنترل تلوزيون استفاده كرد يا نه
البته یک برنامه دیدم که میشد یک سری کد با اینفرارد فرستاد ولی من ازش نتونستم جوابی بگیرم.
با عرض سلام خدمت دوستان
يكي از دوستام ميگه ميشه يه كاري كرد كه امكانات زيادي به گوشي اضاف ميشه فكر كنم ميگفت اپديت بايد كني
ميشه يه توضيحي بديد
یه سر به این وبلاگ بزن مادون قرمز نرم افزار داره
کد:http://anph.blogfa.com
نقل قول:
سلام.ببخشید میشه توضیح بدین چرا بعضی وقتا گوشی شارژ واقعی رو نشون نمیده؟ مثلاً روی 90% هستش ولی بدون این که ازش هیچ استفاده ای کنم چند دقیقه بعد شارژش میاد روی 45% . یا بعضی وقتا که داخل شارژ هست و تا 100% وقتی که از شارژمیاد بیرون میره روی 70%(همش شد شارژ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
احتمالان باطری شما عمرش تموم داره میشه بهتره یه نوش رو بخری
ممنون که جواب دادین.
فقط یه چیزی آخه از همون اول که خریدمش این جوری بود.گوشی هم نو بود جلوی خودم بازش کرد.
غیر از تموم شدن باطری مشکل دیگه ای نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتری شما نقرهای درسته پشت اونم نوشته چاینا (احتمالان باتری شما رو عوز کردن )یا تقلبی هست
این هک کردن گوشی ممکنه که گوشی رو از شبکه خارج کنه؟ چون گوشی سریال چنج هست؟نقل قول: