جواب سوال دوم رو خودم فهمیدم : رزولوشن های غیر واید کلا اون بخش اضافه سمت راست رو ندارند.
دوستان لطفا نگاه کنند ببنیند در pc نسخه crowd support وجود داره تو بخش ادیت یا نه ؟!!!
Printable View
جواب سوال دوم رو خودم فهمیدم : رزولوشن های غیر واید کلا اون بخش اضافه سمت راست رو ندارند.
دوستان لطفا نگاه کنند ببنیند در pc نسخه crowd support وجود داره تو بخش ادیت یا نه ؟!!!
من واقعا طرفدار پیس هستم ولی ناامید شدم واقعا!
این بازی بزرگترین رسوایی تاریخ کونامی هستش
کرک نسخه ریلود،اگه بازی رو میخوان دان کنین از سایت p30day میتونین،نسخه ریلود رو گذاشته و هیچ مشکلی هم نداره بازینقل قول:
در مورد آنلاین هم باید حتما cdkey بازی رو بگیرین
+
در مورد تاخیر پاس و شوت،تو حالت باسیک هم تاخیر وجود داره
PES2014 File Loader 1.0.0.0 Alpha کارش چیه؟
اقا یه بار میگی بازی خوبه یه بار میگی متوسط شده حالا میگی رسوایی واسه کونامی؟نقل قول:
پستاتو یه بار بخون!
یه ریلودد هست یه اسکیدرو ریلودد بهترهنقل قول:
کسی جواب سوال منو نداد در مورد فوتبال لایف
نقل قول:
یه جایی زده بود همون کیت سرور هست واسه pes 2014 همون کار های ادیت رو در واقعا انجام میده البته فکر کنم !
من نکفتم خوبه گفتم بعضی چیزاش خوبه ولی درکل بده!نمیخوام جو سازی کنم واقعانقل قول:
امسالو که بیخیال شدیم...امیدوارم سال آینده بهتر باشه پیس
سال بعد خوب میشه چون سال اول موتور هست سال واقعا پیس باز ها باید صبور باشن تا سال بعد بازی استثنایی بیاد ما باید در واقع اشتباهات بازی رو پیدا کنیم و از طریق بعضی سایت ها که میشه با مدیران پیس ارتباط برقرار کرد نظرات خودمون رو بگیم
اول برین قسمت "تمرین"ــها و قشنگ یاد بگیرید و حداقل 15-10 دست بازی کنید، بعد بیاین نظر بدید. به شخصه خودم بعد اینکه دو دست زدم از بازی حالم به هم خورد. ولی رفتم قسمت "تمرین"ــها و فوت و فن هاش رو یاد گرفت بعدش یه 10 دست بازی کرد، تازه الآن بازی و گیم پلی دستم اومده!
-کند شدن بازی در همه ی مواردی که در بازی وجود داره!واقعی بودن چمن ها اصلا به اندازه ی 13 نیستش! فیس بازیکنا افتضاح(کار خودشون رو راحت تر کردند)! حس میکنم گیم پلی یه جورایی شبیه ف.ی.ف.ا شده! دیر عمل کردن شوت ها و پاس ها!بازیکنا گنگ و بی عقل هستند!
عملکرد دروازه بان ها هنگام تک به تک و در موقعیت های زاویه بسته واقعا عجیبه و نگرانشم! مدافع حریف به محض دیدن شما هنگام حمله به دروازه با سرعت نور راه شما رو سد کرده و مانع گل زنی میشوند!افت فریم در کات شات ها و نمایشReplay بازی!گرافیک هم نسبت به 13 یکمی پیشرفت داشته!
گزارشگری نه چندان خوب(مثلا حریف داره ضد حمله میزنه و به دروازه نزدیک میشه، جان از جیم بگلین میپرسه:"عملکرد بارسلونا تا این لحظه چطوری بوده؟")!
- عملکرد خوب داوران! عملکرد خوب دروازه بان ها و طبیعی شدن حرکات آن ها! وجود گزینه ها و option های بیشتر برای دربیل کردن! طبیعی تر شدن بازی! در رابطه با تماشاگرها واقعا کارکردند! افزایش دوربین های بازی! پیشرفته تر شدن گیم پلی و ازبین رفتن اون پاس های تنیسی و شوت های خوف ناک!
:n12:
من چند دست از دیشب تا حالا بازی کردم گرافیک عالی هیچ حرفی واسه گفتن نذاشته ولی ....
ولی چیزی که هست تو گیم پلی و هوش مصنوعی یه افتضاح کامل به بار اوردن پاس و شوت که کلا 2-3 ثانیه بعد از زدن دکمش اتفاق می افته کنترل بازیکنا خیلی خشک شده به هیچ وجه نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد
کلا گیم پلی از ساله قبلم بدتر شده من نمیدونم تو کونامی دارن چیکار میکنن حتی نقل و انتقالاتم افتضاح.. نمیدونم خیلی کاره سختی بوده که انجام ندادن
در کل سال بعد دیگه اینجوری منتظرش نمیمونم چون بد جوری تو ذوقم زد
من دقیقا موافقم با تمرین خودم تازه داره روش دستم میاد
ولی داور خداییش بده داور فیفا یه چیز دیگه هست و مشکل های زیادی هست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام بردند مثلا بازیکن به مسی که 10 متر اونور تره میرسه :n04:
خب منم دیشب بازی را برای PC تهیه کردم و فقط تونستم 4تا بازی انجام بدم ! از همون اول بازی از حرکات بازیکن ها و شوت ها اصن خوشم نیومد ! مخصوصا وقتی سرعت (R1) را ول میکنی ، بازیکن داره راه میره
شوت ها هم که هرچقدر بیشتر قدرت پر کنی بیشتر میره هوا و تا میرسه به دروازه میاد پایین ! شوت ها مستقیم نمیره بلکه همش میره هوا
چرخش بازیکن ها خیــــــــلی افتضاح شده ! جوری که اصن نمیشه کاریش کرد .....
درعوض تماشاگرا فوق العاده شدن ، وقتی MOTIVATION را روی High میزارین ، توی ورزشگاه غوغایی به پا میشه که عالیه !
سیستم Combined Strategy که داخل چیدنِ ترکیب تیم وجود داره عالیه ! (همونی که میشه توی 3 منطقه از زمین کارهای ترکیبی و تیمی انجام داد)
درجه سختی SuperStar وااااقعا سخت شده ، من توی 2013 همیشه از این موضوع شکایت میکردم که چرا با اینکه درجه سختی روی SuperStar گذاشتم ولی تیم حریف اصن قوی نیست
درعوض اینجا گل زدن به حریف فوق العاده سخت شده ، البته اوایلشه و به مرور عادت میکنم بهش !
اگه بخوام یه جمع بندی کنم ، چون بازی برای نسل بعد داره میاد ، بازی دچار تحولاتی شده که با نسخه های قبلی فرق میکنه و برای همین شاید در نگاه اول
بازی یکم ضعیف به نظر برسه (که واسه من همینطوری شده و حس میکنم بازی ضعیف شده)
ولی مطمئنم بازی به بازی که پیش بریم بهش عادت میکنیم و میشه بازی کرد
دوستان من میخوام بازی رو از سایت s.o.f.t.98.ir (ساف.ت 98)دانلود کنم ؟!.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از این سایت دانلود کردن ؟!! مشکلی نداره؟!! کرک داره؟!!
من از اونجا گرفتم دارم بازی میکنم ریلودد هم هست
سلام. من مدتیه این تاپیکو پیگیری میکنم..... بازی رو هم امروز نصب کردم و از صبح دارم بازی میکنم، البته با داداشم و نه با cpu
اول از همه بگم حتما رزولوشن روی حالت 16:9 باشه....حتما توی تنظیمات تغییر بدین
بعدشم آقا این کریس رونالدو رو دیگه خیلی تخیلی ساختن خصوصا اینکه قرمز باشه
از feint ها خیلی خوشم اومد، واقعا زیباست....اورال ها خیلی عجیبه و من هنوز واسم غیر قابل فهمه که بر چه اساس اورال یکی بازیکن مشخص میشه، مقایسه اورال بعضی بازیکنا واقعا مضحکه
شوت ها خیلی افت کرده و منحنی وار زده میشه....پاس های تو عمق سخت تر و طبیعی تر شده و دیگه شاهد اون پاسهای ماوراء الطبیعه سال های قبل نیستیم
از حرکت های جدیدی که گذاشتن خیلی خوشم اومد، یکیش همین که با شوک سمت راست با دستات با حریف درگیر میشی و از توپ محافظت میکنی یا توپ رو از حریف میگیری
گیم پلی هم به نظرم من بر خلاف خیلیا که میگن ضعیف شده، بهتر شده....البته به نظر من الان داره پیس حداقل گیم پلیش رو طبیعی تر و به فیفا نزدیک تر میکنه، اما کونامی باید اینو بدونه کسی که طرفدار پیس هست، بخاطر همون گیم پلی روون و ساده ش طرفدار پیس هست، وگرنه اگه میخواست بازی سخت تر و به حقیقت نزدیک تر باشه، میرفت سمت فیفا....بخاطر همینه که خیلی از طرفدارای باسابقه پیس از این ورژن پیس مینالن
کاشکی pes تو همین گیم پلی خودش کار میکرد { من از همین راضی هست } ولی اگه اینطور میشد گیمر ها دو گیم پلی مختلف داشتن اما الان هر دوتا بازی گیم پلی یکسانی دارند ولی دیگه اتفاق افتاده و گیمر ها عادت میکنن
گزارش عربی بزنید کلا نظرتون عوض میشه:n02:
PES رو رزولیشن 1080بازی کردم عجب گرافیکی انگار داری فوتبال واقعی بازی می کنی
حتماٌ امتحان کنید
همونطور که میدونید داخل قسمت Button Configuration/Player Movment دوتا آپشن وجود داره به شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره ولی در پی اس های قبلی علاوه بر این 2 گزینه، گزینه ی دیگه هم وجود داشت به این شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در پی اس 14 برش داشتن، این آپشن سومی باعث میشد با دکمه های معمولی گیم پد بازی کرد و همزمان با شوک دریبل زد، که کسایی که داخل پی اس دریبل میزنن میدونن من چی میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکار تنظیمات گیم پد رو در قسمت ستینگ به این شکل تغییر بدید:
بعدش در بازی در قسمت Button Configuration/Player Movment این تنظیمات رو قرار بدید:
و در آخر هم هنگام بازی چرا آنالوگ گیم پد یا همون چراغ شوک رو باز روشن کنید
خب منم بازی رو گرفتم و بازی کردم. و دو دست زدم تو رگ :n16:
البته بگم من از پارسال تا حالا فیفا بازم :n02: و در واقع یک PES باز سابق حساب میشم.
چیزی که توی این دو بازی که کردم دستگیرم شد اینه که نسبت به نسخه ی قبلی گیم پلی لذت بخش و روون تری داره. گرافیک بازی هم روشن تر شده !! کیفیتش یه نمه پیشرفت کرده ولی نمیدونم چرا چمن زمینا اینقد کارتونیه :n15: داوری هم بهتر شده دیگه الکی گیر نمیده ولی خطاهایی که میگیره واقعا خطا نیس :n02:
من شنیده بودم روی سیستم فیزیک بازی خیلی دارن کار میکنن ولی توی این نسخه "رفتن بازیکنا تووو هم" خیلی خودشو داره نشون میشه :n02:
مخصوصا وقتی تکل میکنی و خطا میشه صحنه آهسته نشون میده بازیکنا راحت از توی هم رد میشن.
البته این صدمه ای به گیم پلی نمیزنه.
PES که خوبه منتظرم فیفا بیاد ببینم اون چیکار میکنه :n16:
خب دو دست دیگه بازی کردم :n02:
صداگذاری خیلی بهتر شده ... صحنه های وسط بازیم خیلی خوب شده نسبت به قبل.
بازم میگم گیم پلی باحال تر شده :n02:
بازی در کل نسبت به قبل خیلی سخت تر شده :n16:
راستی یه سوال ... چرا اینا استقلال و سپاهان و مث آدم ساختن ولی ایران هنوز اینجوریه ؟
وقتی ایرانو انتخاب میکنی تماشاگرای عرب بهت نشون میده ... چرا اینقد اصرار دارن مارو به عربا بچسبونن :n14:
باور کن اونا اصرار ندارن ! ما 35 ساله که خودمونو به عربا چسبوندیم !نقل قول:
سیستم عامل ios 7 هم که تازه اومده تو Region Format زبان Persian Afghanistan رو قرار داده :n02: دیگه برو تا آخرش ...
خب فکر می کنم در مورد PES 2014 باید فرضیه «اولش که بازی می کنی حالت به هم می خوره، ولی کم کم که بیشتر بازی می کنی حس بهتری پیدا می کنی» رو پذیرفت!
این رو قبلا از خیلی ها شنیده بودم و برای خودم هم اتفاق افتاد.
گمان می کنم اگر آدم بتونه به سیستم دفاعی جدید با زدن دو بار دکمه پاس (معادل دکمه x در فیفا برای گرفتن توپ) و استفاده از آنالوگ راست به منظور تنه زدن و فشار آوردن به بازیکن حریف و یا به سیستم جدید پاس توی عمق و حتی شوت عادت کنه، بازی جذاب میشه.
البته پرس بازیکنای حریف دیگه زیادی از حد شدیده و شورش در اومده. کافیه تک به تک بشی، حتی اگر 10 متر از آخرین دفاع جلوتر باشی، مثل موشک بهت می رسن و مثل زیگیل بهت می چسبن! درسته کمک می کنه بازی بر مبنای پاس شکل بگیره، ولی دیگه شورش در اومده. حتی با مسی هم نمیشه با تغییر جهت ساده بازیکنی رو دریبل کرد، کاری که مسی در واقعیت به کرات می کنه! حتما باید برای دریبل زدن از آنالوگ راست استفاده کرد که تکرارش باعث لوس شدن بازی میشه.
در مورد گرافیک که نکته ای ناگفته نمونده، ولی صحنه های آهسته و زاویه دوربین واقعا عالین و حس بی نظیری به آدم میدن. درست نقطه ای که فیفا توش به شدت ضعف داره!
صداگذاری محشره! وقتی با مسی شوت می زنی و ورزشگاه یک صدا میگه: «مسی... مسی...» فوق العاده س!
به هر حال به نظر میاد کونامی امسال یه بازی قابل بازی رو ارائه کرده و میشه بین دو بازی جابجا شد و تنوع ایجاد کرد. تنها بدیش اینه که تسلط به دو بازی به طور همزمان کمی دشواره و سبک بازیشون کمی تفاوت داره که البته خودش می تونه باعث تنوع بشه.
پ.ن: شوت رو بذارید روی Basic به حال قبل بر می گرده. این سیستم جدیدش نمی دونم چطوریه. توی تمرینات هم در مورد شوت چیزی نبود.
سایت سافت98 آپدیت با کرک گذاشته که کار میکنه و اون دیتا پک 650مگی رو میشناسه. به نظر میاد بازی یکمی روونتر شده و پاسکاری بهتر شده. و نقل و انتقالات درست شده
بروبکس حتما یه 10 20 دست بازی کنید ولی اول اموزش بازی رو تو تمرینات ببینید بعد میفهمید مزه بازی رو چون همه به فوتبال قبلی و سانت تو عمق عادت کردن الان زورشون میاد با تیم بازی کنن پاس بدن برن جلو خلاصه بازی تتها مشکلش اینه وقتی شوت یا سانت میکنی قدرت رو یکبار نمیتونی بیشتر پر کنی به نظرم بدترین مشکل همینه
افت فریم هم ندارم اصلا تو 1080 بازی میکنم انگار بازی واقعی هستش جو استادیوم ها هم عالی :n01:
بازی کنید تا از اون حس قبلی pes 2013 بیاین بیرون بعد میفهمید این چه بازیه توپیه
واقعا صد رحمت به شماره قبلی . آخه این چیییییییییییییه؟:n21:
چمن کاملا مصنوعی انگار موکت انداختن:n27:
طراحی چهره ها افنضاح . عکس رونالدو رو دیدم فکر کردم دارم زامبی بازی میکنم:n29:
قرار نیست چند تا پیشرفت میکنن چند صد تا پسرفت کنن که
چجوری تو مسترلیگ میشه تیم عوض کرد ؟؟؟
با اینکه از طرفدارای قدیمیشم ولی بازم این نسخه حتی جلوی فیفا 12 هم کم میاره!به جای اینکه گیم پلی بازی رو بهتر و روون تر کنن و فقط روی جزییات گرافیکیی بازی کار میکنن.البته شوت زدن ها و حرکت دروازه بان ها از نسخه ی قبل بهتر شده ولی باز هم درست و حسابی نیست.
چهره ی بازیکنا خیلی بد ساخته شده تو این نسخه,تو میلان که فقط بالتلی و الشراوی قشنگ کار شده بودن!
نقل و انتقالات هم باز تعطیله! لایسنس ها هم همینطور! (البته تعجبی نداره!)
منوی بازی هم به نظرم بد کار شده و فقط موزیک های بازی به نظرم قشنگ اومد.
با این تفاصیر امسال هم باید بریم سمت فیفا ( فک نمیکنم pes بتونه بش برسه تا چند سال دیگه هم چون خیلی خیلی ازش عقبه ...)
من که همیشه از هر دو تا استفاده میکنم ولی واقعا کسی نمیدونه چجوری تو مسترلیگ میشه تیم عوض کرد ؟
خوب حتما اخر فصل تیمای دیگه بهت پیشنهاد میدننقل قول:
نمیشه که خودت عوض کنی وسط کار:دی
یعنی ادم اینا رو میخونه خنده اش میگیره یا واقعا بازی رو روی گرافیک پائین بازی میکنید یا فن فیفا هستیننقل قول:
بازی با این گرافیک و نور پردازی رو میگی افتضاح اصلا تو فیفا هم همچین گرافیکی شفافی رو شاهد نیستی
اتفاقا بهترین تعریف ها از چمن بازی و گرافیک خیره کننده هستش اونی که موکتی هستش فیفا هستش نه Pes جدید خدائی برو فیفا رو ببین اصلا یه ذره هم چمنش ریش ریش نیست ولی تو Pes دقیقا عین چمن واقعی طبیعی کار شده
بهترین موتور بازی سازی رو کار گرفتن واسه این بازی بعد میگی چهره رونالدو زامبی هستش بیشترین نمره این بازی رو گرافیک و حالت صورت و بدنی و حرکات لباسها گرفته که کاملا از عین واقعیت لباسها کثیف میشه و نرم حرکت میکنه شورت و لباس دیگه از این واقعی تر
واقعا میگم یا بازی نکردی یا روی کیفیت Low بازی میکنی یا فیفا فن هستی یه چیزی میگی واسه دورهمی بودن
جو استادیوم و تشویق واقعا عالی شده چیزی که تو نسخه های قبلی نبود وقتی 1 گل بزتی میفهمی استادیوم چه جوی میگیره یا 1 گل بخوری استرس میگیری البته اگه روی صدای دالبی و چند بانده بازی کنی
هر کی میخواد به گرافیک خیره کننده ای بازی پی ببره بره روی LED Full HD بازی کنه بعد ببینم بازم کسی هست از گرافیک و بازی بد بگه
اتفاقا قسمت دسته بازی اگه به توجه به نحوه بازیت دست رو ویرایش کنی میتونی مثل نسخه قبل بازی کنی بازی خیلی هم گیم پلیش عالیه یکم برین قسمت تمرینات تا یاد بگیرین چجوری بازی کنید نه اینکه با برداشت از شماره 13 فکر کردین با پاس هوای تو عمق تمام و گل نه عزیزم دیگه خبری از اینا نیست خودم یه 20 دستی بازی کردم تا الان دفیفا داره بازی تو دستم میاد و اون گیم پلی 13 یادم میره واقعا 13 یه بازی گل بعد گل بود و همه یاد گرفته بودن پاس هوای و توی عمق و گل واسه همین با این نوع بازی نمیتونن اونس بگیرن یکم بازی کنید پاس کاری کنید بازیتون رو تیمی کنید تا بقهمید امسال کونامی چندان هم گند نزده بلکه شاهکاری جدید با اولین نسل موتور بازیسازیش خلق کرده موفق باشین :n01:
در عجبم چطوری بعضی میگن گیم پلی بازی به فوتبال واقعی نزدیک تر شده!!
شاید منظورشون از واقعی شدن پرس خیلی خیلی شدید تو 90 دقیقه بدون هیچ خستگی،سرعت خیلی بالای بازیکنای حریف وقتی از شما جا میمونن طوری که انگار بهشون یه موشکی چیزی وصله و تاخیر تو پاس دادن و شوت زدن
همین سه مورد بالا کافیه تا نتیجه گیری کنیم بازی بیشتر به سوی اینکه به واقعیت نزدیک بشه فانتزی شده!
شاید الان بگن چون بازی سخت شده میان بعضی ها انتقاد میکنن،بله موافقم بازی سخت شده ولی نه سختی که بشه ازش لذت برد چون همه این سختی ها غیر طبیعی کار شده و شدت تو ذوق میزنه
این 1080 چیه میگید؟نقل قول:
از کجا قابل تنظیمه؟ تو setting که همچین تنظیماتی نداشت!
بابا این دروازه بانان چقدر خنکن تو بیکام ا لجند هر کی داخل محوطه شوت میزنه میره تو گل واسه ما که میشه یارو همه رو میگیره
سلام
دوستان بالاخره بازی رو خریدم و واقعا بازی نسبت به 13 خیلی پیشرفت کرده و انصافا پی اس تغیییرات زیادی داشته و اگر سیستم قوی داشته باشی و بازی کنی خیلی هم خوب شده من یه چند سالی بود دیگه پی اس بازی نمیکردم و فیفا بازی میکردم اما امسال هر دو شو بازی میکنم
هنوز فیفا رو ندیدم ولی مطمئنا اون هم خوب شده
شما برو قسمت خستگی بازیکنا رو بزار روی random تا اینکه بزاری روی قرمز تا همیشه سر حال باشن بعد میبینی خسته میشن و مثل موشک هی گاز نمیدن:n01:نقل قول:
این دیلِی تو انجام دستورات رو همه دارن؟یا مشکل از بازی منه... خیلی هم کند و تنبلا بازیکنا...
دروازه بان ها هم توپ هایی که کمی به طرفین زده بشه رو معمولا نمیگیرن!!!( شایداین یکی مشکل از بد بازی کردنم باشه!!)
درحدی هست که توپ رو از جناحین میفرسم و مربع میزنم انقد دیر عمل میکنه که اول استپ میکنه و بعد ضربه میزنه!!! یا میخوای تغییر جهت بدی دیر عمل میکنه...حالا بازیکن رونالدو باشه، ریبری یا پپه!!
نقل قول:
1080p باید وصل کنی به LED یا اگه روی مانیتور خودت بازی میکنی درجه روزولشین مانیتورت رو بزار تا اخرین گزینه اینجوری بعد تو ستینگ بازی هم درجه های تنظیمات تا اخر میاد که میتونی روی هر کدوم خواستی بزاری :n01:
تو مسترلیگ که خودش به صورت رندوم با توجه به میهمان یا میزبان بودن درجه آمادگی بازیکنارو میچینهنقل قول:
در کل با این پرس شدید هم میشه کنار اومد به مرور ولی مشکلی که خیلی رو اعصابه اینکه بازیکن حریف جا بمونه از توپ سرعت موشک میگیره میاد با بازیکن شما تنه به تنه میشه این مشکل موقعی که پاس تو عمق میدین و تک به تک میخواین بشین با دروازه بان و تو کناره ها خیلی رو مخه و هیچکارش هم نمیشه کرد