سلام.نه سرعتم نهایت حدوده 100 هست یعنی نزدیک 1 مگا و 128 صبانت دارم.پس چرا نوشته چهار مگ؟نقل قول:
Printable View
سلام.نه سرعتم نهایت حدوده 100 هست یعنی نزدیک 1 مگا و 128 صبانت دارم.پس چرا نوشته چهار مگ؟نقل قول:
خطت روی 4 مگ بستن روی تمام مشترک هایی که میاد ثبتنام انجام میدن به طور اتوماتیک میرن رو 4 مگ.ولی از اکانتیک محدوت میکنن.چه سروسی داری؟نقل قول:
محدود رو نباید این کار رو کنن چون خودشون ضرر میکنن
128 صبانت محدودنقل قول:
سلام دوستان
وضعیت خط زیر چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس رو دوباره اپ کن.لینکش خراب هستنقل قول:
آقا من سرعتم رو 4 مگ بسته شده و SNR هم 14 هست ولی 80 تا بیشتر بهم سرعت نمی ده جریان چیه؟
خوب از خود شرکت این سرعت رو به پروفایلت بستن.باید به شرکت زنگ بزنی تا سرعتت رو بیتشر کنن.نقل قول:
با این پهنای باند خوبه شده ظاهرا.یه خورده نویزت داره رو به بالا میره که اگه رو همین عدد ثابت بمونه خوبنه مشکلی نست.کیفیت خطت هم خوب شده.تعویض پورت کردن برات؟نقل قول:
والا نمیدونم چیکار کردن بهم گفتن هر تغییری بدیم بهت زنگ میزنیمنقل قول:
اما 2 روز پیش خط رو برده بودن روی 7 مگ و پرش لینک داشتم ، برام گذاشتن روی 6 مگ.
الان هم مدام snr ام کم میشه و نمیتونم پیج باز کنم.
فقطم از روزی که اومدم پارس آنلاین اینطوری شده و مطمئنم اشکال از طرف اونا هست.
خوب اگه نوسان سرعت داری باید بگی بهشون پهنای باندتو کمتر کنننقل قول:
سلام دوستان.
من يه مشكلي اساسي برام پيش اومده . الان نزديكه 1 ماه و نيم هست كه بعضي موقع ها كه بازي ميكردم وسط بازي چراغ ديتا ثابت ميشد و لينك ريست ميشد. باز كانكت ميشد . 5 مين وصل بود باز همين بساط بود.
خيلي عصبي شده بودم . پشتيباني هم كه يه سري حرف هاي تكراري ميزد كه تو اون لينك اون پايين توضيح دادم. شركت هم پارس انلاين هست .رفتم يه سيم مستقيم از پايين كشيدم زدم به مودم. ولي باز همين ماجرا برقرار هست. منم وقتي تموم شد ديگه تمديد نكردم . گفتم يه پرس و جويي كنم ببينم از كجا بگيرم . بعد برخوردم به اينجا.
رفتم snr و Line Attentuation v رو ديدم. طبق حرف هايي هم كه با پشتيباني براي بار 4000 زدم ؛ گفت كه خيلي خوب نيست ولي اونقدر هم بد نيست كه قطعتون كنه. منم خيلي زياد قطع نميشم ولي يه روز يه دفعه 10 بار قطع ميشدم يه روز 3 بار . بعد ساعت هاشم تويه بازه خاصي بود اون موقع. امروزم كه صحبت ميكردم با پشتيباني يه دفعه لينك رفت . البته به صورت بريج وصل شده بودم . جالب بود كانكش ويندوز قطع نشد ! :n09:
يكيش T1.413 هست. يكيشم مولتي مد كه خودش رو G.dmt ست شده.
2 تا پست هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم ، اگر حالشو داشتيد بخونيد.:n02: مفصل توضيح دادم.
با اين وضعيت نميدونم اگر عوض كنم باز همين طوريه ؟! تازه بقيه ISP يا گرونتر هستن يا شبانه درست حسابي ندارن . راستي يه مودم ASUS هم دارم . ممكنه مودم زياد تاثير داشته باشه ؟
يه خط ديگه هم دارم كه روش اينترنت مخابرات هست. خط رو تازه گرفتيم تقريبا 1 2 سال هست. اونو چك كردم ديدم نويزش خيلي كمتر هست و كيفيتش خيلي خوبه.
به سرم زده برم از اين اينترنت م ا ه - و - ا- ره انلاين كه رسيو داره و سندش با نت معمولي هست بگيرم ولي هم نميدونم هزينش چقدره هم اينكه اونجا هم با يه جور نويز ديگه ( پارازيت) رو به روهستم . خيلي دراماتيك هست وضعيت :n28::n09::n09::n19:
من دو هفته ای هست اومدم پارس آنلاین و از همون روز اول همین مشکلات شما رو داشتم.نقل قول:
جالبه که پای تلفن هم دقیقا کپی حرفایی که به شما زدن به من میزنن در صورتی که چندین ساله از 2 جای دیگه سرویس داشتم اصلا اینطوری نبوده. تابلوئه مشکل از خودشون هست.
تنها راهی که هست تخلیه والسلام.
اين جوري كه خيلي ضد حاله تو 2 هفته . نه ماله من از اول خيلي خوب بود. 2 3 سال هست دارم. من اون اولا شب ها با 200 150 دانلود ميكردم. شبي 2 گيگ شايد ميگرفتم . حالا الان تو روز سرعتم 150 200 هست ولي شب ها شايد بتونم يه شب 1200 1300 بگيرم ، يه شبم 400 500 مگ.نقل قول:
والا من خيلي اينترنت و تاپيك هاي بقيه isp ها رو زير و رو كردم . اخرش به نتيجه خاصي نرسيدم. تازه ميگفتن پارس انلاين شبانش از همه بهتره. حالا اگر نويز درست نشد كه وقت تلف كردنه تعويض isp.
شما snr ت چطوري هست ؟ سرعتت چي ؟ اينترنتت قطع ميشه يا كلا چراغ dsl يا link هم قطع ميشه ؟
می گم یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم:پهنای باندی که پارس آنلاین به هر شهر می ده رو نمایندگی تقسیم می کنه؟آیا نمایندگی می تونه توش دست ببره یا مثلا کارای دیگه باهاش بکنه که سرعت پایین بیاد؟خواهش می کنم جواب بدین حیاتیه. چون سرعت من رو 4 مگ بسته شده ولی به زور تا 50 می ره.خیلی فکرمو مشغول کرده.
snr من زیر 10 هست و در طول روز مدام پرش لینک دارم.(اینترنت هم قطع میشه دیگه)نقل قول:
سرعت دانلود توی روز به 200 هم میرسه ولی شب بین 10 تا 60 در نوسانه.
شما هم نویز داری،چند صفحه آخر همین تاپیک و پست اول رو بخون.نقل قول:
نه خیر نماینده به طور مستقیم نمیشتونه چون که ISP کشوری هست و از مرکز کنترل میشهنقل قول:
سرعت شما به این خاطر کمه چون مرکز مخابراتی شما پهنای باند کمتری به اون اختصاص داده شده
چه ربطی به نویز داره ؟نقل قول:
مگه نمیگه 4 مگ بسته شده پس وضعیت خط در حدی هست که 4 مگ رو پوشش بده
نویز ندارم تازه سیمکشی ها رو نو کردم و قدیمی ها رو انداختم دور.نقل قول:
در ضمن SNR من 15 هست.
حالا نمایندگی می تونه کاری کنه یا نه؟
نه نمایندگی نمیتونه کاری کنه.کنترل از خود شرکت اصلی هست و کیفیت تجهیزات مرکز مخابراتیتون.نماینده کار فروش سرویس و تبلیغ و اندکی پشتیبانی که باز هم خودش متصل میشه به پشتیبان مرکزی تا حل کنه.یعنی اختیارات کامل ندارن.مگرنماینده ای باشه که تو اون شهر هم مشترک هاش و هم مراکزی که ساپورت کرده زیاد باشه که شرکتی بتونه اختیارات بیشتری رو بهش ارائه بدهنقل قول:
پس کار کار خود پارس آنلاینه.نقل قول:
دوست عزیز هیچوقت خود یه شرکت نمیاد عمدا کیفیت بد تحویل مشترک بده !!!نقل قول:
100 درصد پهنای باند مرکز مخابراتی شما کم هست به همین خاطر سرعت شما هم کم هست
البته برای اطمینان بیشتر به پشتیبانی هم زنگ بزنید و جریان رو شرح بدید
شاید اگر چندین نفر از یه مرکز همچین ایرادی رو گزارش بدن پهنای باند اون مرکز رو افزاریش بدن
آخرش من نفهمیدم چی شد؟کار کیه؟چی کار کنم؟:n04:نقل قول:
من که دیوونه شدم
کار کار کسی نیست :دینقل قول:
شما زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که من همچین موردی دارم
اگر چندین مورد دیگه هم مثل شما از مرکز مخابراتی شما گزارش داده بشه مسلما پهنای اند مرکز مخابراتی شما افزایش پیدا میکنه و به طبع اون سرعت شما هم افزایش پیدا میکنه
ممنون از کمکت ولی آخرش لیلی زن بود یا مرد؟:n02:نقل قول:
هر چی شما بگی همونه :دینقل قول:
اين مشكل شما رو يكي از دوستان تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپيك داشته .نقل قول:
قبلا مثل اينكه خطشون كيفيت خوبي داشته .
نقل قول:
تمام این مسائلی که میگند تئوری هست مثل چیزایی که تو دانشگاه یاد میدند ولی در عمل زمین تا آسمون فرق داره
من هنوز که هنوزه خدا رو شکر میکنم که اول روی یکی از خطهام آسیاتک گرفتم وگرنه اگه از اول از پارس میگرفتم فکر میکردم خط ایراد داره
درصورتیکه نگو این بهترین خط خونمون بود! از آسیاتک که سرویس داشتم خط تا 12مگ میکشید روی پارس SNR با 4مگ شد 0.1!
با این وجود راحت کار میکرد! شاید چون attenuation خوب بوده خلاصه پشتیبانی بی تربیتشون برام درست نکرد تا اینکه ماه بعد به سلامتی کلا قطع شد
بعد گشادا مجبور شدند این دفعه درست خط رو ببندند! البته جدیدا که مکالمه رو ضبط میکنند جواب دادنشون بهتر شده خیر سرشون
نقل قول:Attenuation خط شما بعد از تغییراتی که براتون دادن 11.5 db کمتر شده . Attenuation بیشتر به فاصله از مرکز مخابراتی مربوطه. چه تغییری براتون دادن که اینقدر کاهش پیدا کرده؟؟:n13:نقل قول:
سلام من مدتی هست که نویز خط دارم و شروع ماجرا رو این توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کاربرا گفتند که درخواست تعویض پورت بده، پورتم رو هم تعویض کردن ولی مشکل همچنان باقیست
آیا راه حل دیگه ای هم هست؟
اصلا علتش چی میتونه باشه که یکدفعه ای خطم که خیلی خوب بود نویز شدید پیدا کرد؟
ضمناً تعویض پورتم یکی دو روزه انجام شد، ممکنه که اصلا کاری نکرده باشن گفته باشن که آره تعویض کردیم؟
ممنون
شما اول برو از دم در ببین سیم مخابرات و سیم ساختمون که ورودی خونتون هستن خوب هست یا نه/یعنی تمیزشون کن.یعد از همون دم در تست کن.اگه خوب بود که هیچ مشکلت داخلی هست اما اگر مشکل همچنان باقی هست.یا فاصلت با مرکزت زیاده که هیچ کار نمیتونی بکنی یا مرکزت و شرکت اینترنتی کیفیت نداره.البته شرکت ها همشونتو یک سطح هستن ولی ممکنه یه شرکت کیفیتش بهتر باشه.نقل قول:
فاصله زیاده مرکز مخابراتی-خود مرکز
خط من روی 7 مگ بسته شده اما هم سرعتم کمه هم سرویس مطلوبیت لازم رو ندارهنقل قول:
پس نمیشه گفت چون خطت تا 9 هم میکشه مشکل دیگه ای نداری.
ببین دوست عزیز حرف شما تو پست قبلی با این پست اصلا نمیخونه !!!نقل قول:
عملا شما تو این پست جواب خودتون رو دادی تا من !!!
سلام
snr 8.5 خیلی داغونه ؟ متاسفنه سرعت دانلودم پایین هست ولی سرعت سایت و ... خوب و قابل قبول
سلامنقل قول:
ادیت:
8.5 داغون نیست ولی زیر متوسط هست
من خودم اس ان آرم 4 هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
داغون نیست.میشه گفت پایین هست.خوب ممکنه از خود شرکت محدود شده باشینقل قول:
سر خط که خیلی بردم، نویزش با توی اتاق خیلی فرقی نداره (پس مشکل داخلی نیست)نقل قول:
این مشکل نویزم هم از حدود بیست روز پیش شروع شده، قبلش snr روی 22 بود و اصلا مشکلی نداشتم
الان به نظرتون مشکل از مخابراته یا ISP ؟
ضمناً یکی از همسایه ها هم از یک شرکت دیگه سرویس داره اونم نویز داره تقریبا مثل منه، ولی اون از قبل از اینکه مشکل من شروع بشه هم مشکل داشت
مرسی از پاسختون .
یعنی با snr 4 سرعت دانلود مطلوبی دارین ؟ من الان پینگم 339- سرعت دانلود 0.21 و آپلود 0.26 هست . 512 محدود دارم !
پس درصدی از مشکل از خود شرکت هست ؟ اینم بگم روی 3 مگ هستم
مرسی
خط من 4 مگ بسته شده و با اس ان ار 4 تا 6 مگ رو نهایت خطم میکشهنقل قول:
سرویس هم 128 نامحدود هستش و سرعت دانلود و آپلود 32 کیلو ولی قطعی و چیزی ندارم
مشکل سرعت این روز ها خیلی زیاده که از ISP هستش
در ضمن آپ کردن مودم خیلی تو پرش لینک تاثیر داره
پرش لینک رو توضیح میدین چی هست ؟ من قطعی ندارم فقط سرعت دانلود فاجعه هست .نقل قول:
مرسی
پرش لینک یعنی اینکه چراغ اینترنت شما همش چشمک بزنه و مدام قطع و وصل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
میشه شما یه عکس از وضعیت خطتون بذارید؟نقل قول: