[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه نظر بدید لطفا :n18:
Printable View
دوستان میشه نظر بدید لطفا :n18:
سلام .عکسا عالی هستن .
بعضی از عکسا قابلیت این رو دارن که بعنوان والپبپر استفاده بش و بچسبن به دسکتاپ ها. لینک دانلود عکسا با روزولوشن با هم قرار بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام علی اقا
چرا خام؟؟
اگر ناراحت نمیشی من یکم رنگ اینو دست زدم و 2-3 تا لک که داشت رو برداشتم.
واقعا عکس قشنگیه و حیفه ادیت نشه. البته شما استاد ما هستید:n16:
بازم شرمنده که دست زدم به عکست.
زاویه عکست هم فوق العادست
یه HDR هم عالی میشد
دوربین خوبی هم داری ، هواشو داشته باش:n01:
خیلی خوب ادیت کردین، رنگ ها زنده شدن، فقط کاش آبی آسمونشم نگه می داشتین، ترکیب رنگش کامل میشد و خود عکس هم کاملا سینمایی :n01: یاد فیلم هابیت می افته آدم !نقل قول:
علی جان شما اختیار داری دوست گلم. هرکاری که میخوای باهاش یکن! :n06:نقل قول:
لفظ استاد رو هم به من نگو دیگه !
من هنوز که هنوزه خیلی چیزا هس که باید یاد بگیرم از دوستان گلی مثل شما :- )
در مورد ادیت والا به نظرم خود عکس اونقدر باید حرف واسه گفتن داشته باشه
اما منکر ادیت هم نیستم. که شما زحمتشو کشیدی :)
مرسی مجددا :n16:
سلام
نوکیا لومیا 925
ارومیه شهرچایی
سلام
نمیدونم اینو قبلا گذاشتم یا نه . . .
Macro
نقل قول:عالیه پسر.این کارای آخرتون واقعا زیبان.نقل قول:
نقل قول:سلام سلامنقل قول:
اره یه رودخونه کوچیک که توی یخ ها درست شده بود
NIKON D7000
f/5.6
1/250Sec
ISO 100
چپشو یکم کراپ شده در نظر بگیرید!
فراموش کردم تو ادیت از این حذف کنم
در مورد این عکس گویا هدف خاصی دیده نمیشه. یعنی سوژه ای وجود نداره. بهتر بود محدوده ی وسیعتری رو تو کادر جا میدادیدنقل قول:
NIKON D7000
f/5.3
1/400Sec
ISO 100
با اجازتون من یکم ادیت سلیقه ای انجام دادم، یه مقدار ته رنگ سبز بهش اضافه کردم چون خودمم به طبیعت سبز خیلی علاقه دارم :n01:نقل قول:
سلام
شیراز - ارگ کریم خانی
کریم خان زند (وکیل الرعایا) در دیدار با سفیر اروپایی
Camera
NEX-5N
Focal Length
18mm
Aperture
f/8
Exposure
1/8s
ISO
400
موافقم با اینکه سوژه ای نیستنقل قول:
درواقع هدفم دو چیز بود که گمه کمی:
یکی همون گشایش درب بروی این فضای تاریک
دوم هم عناصر کاربندی روشن در سقف که از دید من ترکیب بندی مناسبی در کادر عکس ایجاد کردند
خوشحال میشم بازهم با این توضیح نظرتون رو بگید
چون میخوام بدونم چنین عکسی حرفی برای گفتن داره یا نه... خودم از این عکسا زیاد نمیگیرم کلا
بازار وکیل:
سلام
شیراز -ارگ کریمخانی
سلام خدمت تمامی عکاسان فروم:n18:
بعد از مدتا خوشحالم که باز تونستم بهتون سربزنم:n28:
مدتی در خدمت دوستان نبودم، در دوره خدمت سربازی به سر میبرم :n02:
اول که آموزشی و بعد هم تقسیم یگان و دردسر های خودش الان تو شهر خودم هستم امید وارم بتونم بازم فعالیت داشته باشم
دوستان ما رو ازنظراتشون دریغ نکنند
به به هنرمند عزیز خیلی خوش آمدید .باز هم ثبت های زیبا و هنرمندانهنقل قول:
.................................................. ..................................
[SPOILER]با سلام خدمت دوستان و سروران
یه سوال یه گله و یه پیشنهاد دارم
1-سوالم اینه که برای پرسیدن سوالات مربوط به عکاسی کجا باید سوالامو بپرسم، مثلا یه سری سوال در مورد نحوه فوکوس کردن در شب، علت تار شدن بعضی عکسام و... دارم.تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک یه سوال پرسیدم چند ماه پیش ولی هیچکس جوابی نداده هنوز
2-گلایه ام اینه که چرا اینجا اینقد سوت و کوره و مثل سابق کسی عکس نمیذاره، عکسایی هم که گذاشته میشه نه نقد میشه نه نکات فنیش گفته میشه
3-پیشنهادم اینه که اینجا رو مثل سابق کنیم. هرکی یه خورده فعالیت کنه دیگه اینجا از این حالت سایلنت درمیاد
مسعود خان چند وقته نه سر میزنه نه عکس میذاره، فک کنم دیگه کارشون گرفته تو شیرینی پزی و کافی شاپ و.... :n02:
بهزاد جان لطف دارن به تاپیک و هر از چندی نظری میدن و عکسی میذارن
آقا مازیار گل که کلا نیستن
آقا محمد (mahpesar) که بن شدن و نمیتونن بیان
علی آقا (Ali_Best) و vtn54 جان و چندتا دیگه از دوستان با عکساشون تاپیکو سرپا نگه داشتن
احسان ، محمد (spak) ، سید مهدی (amateur) ، علی (alisub) ، ندا ، سارا (sara-program) و...... خیلی کم فعالیت شدن
توی فروم عکاسی که منه آماتور تقریبا هیچ جایی ندارم و اجازه ی فعالیت نمیدن ، اصن عکسی رو تایید نمیکنن
اینجا هم اساتید عکاسی هستن پس حیف نیست از جمع دوستانه خودمون استفاده کنیم؟
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه
لطفا بقیه دوستان نظرشونو بگن
ممنون
[/SPOILER]
خب تاپیکی که سایلنت شده دیگه چه انتظاری دارید کسی به سوالاتتون جواب بده
معمولا یا باید تاپیک بزنید یا اینجا بپرسید و یا تو دوتاپیک مربوطه که سوالات عمومی و تخصصی عکاسی هستن بپرسید
آره منم موافقم اکثر بچه ها کم لطف شدن
سلامنقل قول:
پس اجازه بدید من پیشقدم بشوم:n09:
عکستون خیلی قشنگه ولی به نظر من از جای خوبی کراپ نکردید بهتر بود از قسمت پایین گردن یا حتی قسمت بالای تنه کراپ میکردید.
ارادتمند:n12:
البته اینجا جای گذاشتن عکس هستش نه سوال و جواب و ای کاش یه تاپیک برای این سوال ایجاد میکردید یا در جایی مرجع میپرسیدید....نقل قول:
1-سوالم اینه که برای پرسیدن سوالات مربوط به عکاسی کجا باید سوالامو بپرسم، مثلا یه سری سوال در مورد نحوه فوکوس کردن در شب، علت تار شدن بعضی عکسام و... دارم.تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک یه سوال پرسیدم چند ماه پیش ولی هیچکس جوابی نداده هنوز
بنده حرفهای نیستم ولی پاسخ میدم به سوال شما شاید به کار شما یا دیگری اومد( مشخصا این فقط از نظر من هستش و ممکنه دوستان با سطح دانش بالاتر از حقیر، پاسخ های دقیق تر و کامل تری داشته باشن)...
اول اینکه، در عکاسی از شب، معمولا باید بدونیم که با لرزش دست هستش که عکس ها از فوکوس در میان.. بنابراین اگر اتوماتیک (مود های اتوماتیک) استفاده میکنید، لزوما باید دوربین روی سه پایه یا چیزی باشه که دوربین رو ثابت بکنه... حتی روی سه پایه هم برای عکسهایی با سرعت شاتر کم( در حد ۱/۲ ثانیه و یک ثانیه و ۲ ثانیه و .... پیشنهاد میشه که روی تایمر هم بذارید و مثلا دوربین روی تایمر باشه که بعد از زدن شاتر، ده ثانیه یا ۵ ثانیه طول بکشه بعد عکس گرفته بشه... دلیل این مسئله هم این هستش که وقتی شاتر رو میزنی، روی سه پایه یا ساپورت، دوربین کمی میلرزه و این کار باعث خراب شدن عکس میشه....
مسئله دوم اگر از سه پایه استفاده میکنید یا سرعت عکاسیتون بالاست ( مشخصا باید سرعت شاتر رو مثلا بذارید روی سریعتر از ۱.۱۲۵ ام ثانیه و حتی سریعتر(شاید خیلی سریعتر!) و بعد دیاف رو باز بکنین که نور بیشتری در زمان کمتر بگیره که کار لنز های گرون قیمته!! و لنز های ارزون، معمولا از ۴ و ۳.۵ باز تر نمیشن!!...
مسئلهی سوم از نظر بنده اگر تمام این مسائل رعایت شده، و شما میخواید از یه سوزه عکس بگیرید که تاریکه و نور بخصوصی نداره و به قولی، دوربین کلا نمیتونه روش فوکوس کنه، این هستش که یک منبع نوری مثل یه چراق قوه رو جلوی دوربین و در محلی که میخواید فوکوس باشه بگذارید( رو به دوربین نه!!!! فقط یه منبع باشه به سمت بالا یا پایین!!) بعد :
۱- با فوکوس اتوماتیک، روی اون نقطه فوکوس کنین و فوکوس رو از روی اتوماتیک بردارید و دستی بکنید و بدون دست زدن به فوکوس و یا دیاف و سرعت، منبع نوری راهنما رو بردارید و تصویر رو ثبت بکنید...
۲- کلا فوکوس رو در حالت دستی قرار بدین و روی منبع نوری فوکوس کنین، بعد منبع نوری رو از بین ببرید...
این حالت برای فوکوس روی اجسام نزدیک مثل ساختمون و پل و درخت و سنگ و ماشین و این صحبت ها قابل استفاده هستش و قطعا میتونید مثلا از یه دوست بخواید که براتون منبع نوری رو ایجاد بکنه که بتونید روش فوکوس کنین و بعد ...
اینها راهحل هایی بود که بنده به اجرا میگذاشتم به ترتیبی که عرض کردم خدمتتون...
ایشالله بچه ها پرلطف میشننقل قول:
بله وحید جان اونجوری که فرمودین خیلی قشنگ میشه ، یه شات دیگه باید بگیرمنقل قول:
در ضمن عکس گلی که گذاشتین بسیار زیباست
ممنون میثم جاننقل قول:
بعضا چیزایی رو که فرمودین رعایت میکنم
تار شدن عکسام به علت خارج از فوکوس بودنه نه تکون خوردن و لرزش
اکثرا رو سه پایه و با تایمر عکس میگیرم ولی نمیتونم درست فوکوس کنم
راهکار شما رو امتحان میکنم
واسه فاصله های کم و متوسط سوژه راهکار شما عملی و بسیار کاربردی خواهد بود ولی اگه یه خورده فاصله بیشتر شد چجوری میتونم درست فوکوس کنم
یه دوستی قبلا بهم گفت اینا همش تجربیه و باید عکاس باشی تا اینارو بدونی!!! :n04:
سلام عزیزمنقل قول:
والا کلا فروم و اینترنت یه دوره خاصی برای خودش داره. والا مشکلاتی که برای من پیش آمد مجبور شدم زود بزرگ شم(به علت فوت پدرم) برا همین صبح ساعت 8 تا ساعت 10 شب مغازم. تازه ارشد هم امتحان دادیم که دیگه قبول شیم که هیچی!!!! اصلا دیگه حس و حال هیچی ندارم. :n27:
بهههههههه دوست قدیمی:n16:نقل قول:
خوبی خوشی رو به رشدی؟
عکس خیلی خوبی گذاشتی. ولی میدونی که من کارم خراب کاری روی رنگهاست. با اجازت عکست رو خراب کردم. البته دلم میخواست یه کادر بتری رو میبستی.
به بزرگی خودت ببخش:n16: