داداش، بیا و اون redeem رو بده من، خودتو از شر این دغدغه های ذهنی خلاص کن.نقل قول:
Printable View
داداش، بیا و اون redeem رو بده من، خودتو از شر این دغدغه های ذهنی خلاص کن.نقل قول:
لطفا امتحان کنید.نقل قول:
حداقل یکی مستقیم کنه بشه دانلود کرد
مستقیم نمیخواد برو لینکش بزن دانلود کرک دیگه کاری نداره
نه از ایناس که بازی در میاره ...نتونسم دانلود کنم...باید بری تو یه لینک دیگه و یه سری مراحل بری و این حرفا تا بشه دانلود کرد
:n27: یعنی نمیشه دان کرد؟:n28:نقل قول:
والله من نتونسم...شما هم امتحان کنید ببینید میشه یا نه...شاید من استباه کاری رو انجام میدم
کرک Fake هست .نقل قول:
طبق معمول از اون سایت هایی است که لینکها برای درآمد زایی قرار داده میشن .
نظرات هم الکیه .
سلام بچه ها میخوام نسخه اورجینال بخرم کسی میتونه راهنماییم کنه آیا بدرد میخوره یا نه ؟
باید تو برنامه 90 و کمیته تخلفات فوتبال با حضور آقای علیپور برسی بشه :n02:نقل قول:
پس سالای پیش که کرک میومد مگه تو همین سایتا نمیذاشتن؟نقل قول:
بر فرض که کرک بشه، از کجا خبردار میشیم؟
برای این که سال هاست همچین سایت هایی پشت سر هم ظاهر میشن و توی یوتیوب و سایت های این چنینی اقدام به تبلیغات دروغ پیرامون کرک و Key Generator هایی میکنن که به هیچ وجه کار نمیکنه .نقل قول:
از اون طرف هم توی سایت ها هیچ وقت یک لینک درست و حسابی بر روی سرورهای معتبر و یا آپلودسنترهایی که بصورت معمولی لینک رو ارائه کنن دیده نمیشه .
بعد هم میان چندتا کامنت میذارن در باب تشکر و این که کار کرد و خوب بود .
شما هم کافیه فایل رو دانلود کنید تا ببینید که کار نمیکنه ... من از این جور سایت ها فایل های زیادی دانلود کردم و بدون استثنا هیچ کدام کار نمیکنه .
کرک هم اگه Release بشه توی این سایت ها پیدا نمیشه و چندین و چند لینک درست و حسابی از اون بیرون میاد .
مثل تورنت و ... که براحتی قابل دانلود هستن .
شما خيلي ديگه بدبينانه تحليل ميكني بازيونقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
because fifa very beutiful as pes:n19:
فک کنم تا فرداپس فردا بیاد :n12:
من واقعا دارم افسردگی میگیرم.
هر روز 3، 4 ساعت کاملا خالی دارم که جای خالی فیفا هست.
با اینکه فقط دمو رو بازی کردم ولی فکر میکردم فقط من این مشکلات رو حس کردم .نقل قول:
افسایدگیری ها که به شدت روی اعصابه :n23: و همچنین افساید نگرفتن ها :n09: . یکی دو مورد اشتباه توش دیدم .
مشکلات قبلی هم که پابرجاست حتما دیگه اره ؟ اپدیت کردی اون مشکلات حل شد ؟
با آپدیت وضعیت Finesse Shot یکم بهتر شدهنقل قول:
اما همچنان بازاره لواندوفسکی و مانجوکیچ و زلاتان و کاوانی و ... بروبچ داغه
من که دیگه کلا دفاع کردنو گذاشتم کنار ! فقط حمله میکنم ! اصلا نمیشه اصولی دفاع کرد ! هیچ کنترلی روی دفاعت نداری ! هر طرف دلشون بخواد میرن و آخرشم با یک پاس پشت دفاع 3 به تک میشن با دروازه بانت !
تو 13 جلو بهترین ها نهایت 1-2 گل میخوردم اینجا جلو چاغال ترین ها 3-4 تا میخورم
کلا خوده واقعیته این بازی !
کسی نیست در مورد بازی آنلاین فیفا راهنمایی کنه ؟
کرک پس چی شد؟!
مگه قرار نبود امروز منتشر بشه؟
من موقع فیفا 12 که دفاعم ر..دمان بود اومدم تا زمانی که فیفا 12 انلاین میزدم هجومیترین سیستم رو برمیداشتم و از همون اول میزاشتم روی ultra attacking تمام بازی ها رو با اختلاف یک گل میبردم اون هم با گل های زیاد . خوشبختانه توی 13 دفاع منطقی تر بود اما 14 توی هوش مصنوعی هم تیمی ها واقعا گل کاشته :n08:نقل قول:
کی بود نمیدونم اون اولا که دمو اومده بود اینقدر از هوش مصنوعی فیفا دفاع میکرد این هم شواهدش
مثلا چه راهنمایی ؟نقل قول:
حداقلش یک هفتست که اینو نوشــــــــــــته......:n15:نقل قول:
ديشب طي صحبتي با RELOADED عنوان كردند اين هفته بازي رو منتشر نمي كنند پس از دوشنبه صبح ميتونيد دربارش صحبت كنيد منظورم كرك نه خود بازي
میگن اومد اخه کرک؟
ارزش خریدن داره ؟ یا اینکه وقتی کرک بیاد فرقی با اورجینال میکنه یا نه ؟
ارزش خریدن داره ؟ امکانات دیکه ای داره که بشه ازش استفاد کرد یا وقتی کرک بیاد فرقی با اورجینال نمیکنه؟
واقعا دفاع تو این بازی خیلی خیلی ضایع شده، طرف تو آنلاین از اول بازی دسشو میزارو رو A و RB و هی خرکی x رو میزنه یعد که توپو ازت گرفت زرتی یک پاس هوایی تو عمق میندازه و بعدم که هیچ. اصلن آنلاین بازی کردن دیگه فاز نمیده، کم پیش میاد یکی مثه آدم و درست حسابی بازی کنه، اینجوری اصن نمیشه
منظورتون چيه؟خب انلاين بازي كردن يعني با چند نفر ديگه هم بتوني رقابت كني.كلا فيفا قابليت هاي انلاينش عاليه و فوق العادست.نقل قول:
دوستان ديگه خيلي ايراد يگيرن.بستگي به تيم شما،مدافعان شما و سيستم شما داره.مثلا بارسا بدليل برخورداري از مدافعان كند(ماسكرانو و بويول و بيكه)جا ميمونن و تيمايي مثل سيتي (ناستاشيچ)و پاريس(تياگو سيلوا) و دورتموند(سوبوتيچ)كمتر جا ميمونند.هميشه تركيبي از يه مدافع بلند و قدرتي و سرعتي ايده الهنقل قول:
پس به نظر شما ارزش خریدن داره ؟نقل قول:
دفاع میخوای، فقط چلسی. از هافبک دفاعیا که رامیرس و میکل یکی سرعتی و اونیکی خرس.نقل قول:
دفاعا هم یکی از یکی خرس تر و سریعتر و در اخر افسانه ای به نام چک.
خداوکیلی بهترین دروازه بان فیفا پیتر چکه.
ببين دوست عزيز كاملا سليقه اي هست ولي حتي اگه بازي Shooter هم باشه ، با كنترلر ميشه بازي كرد به راحتي چه برسه به فيفا !نقل قول:
مگه دسته كنسول تاچ هست كه عمق نداره ؟
ضمنا سختي بازي رو گردن دسته نندازين چون دفاع كردن Legendary واقعا سخته ولي يه مدت بايد بازي كرد. من قبلا شايد از يه تيم 3 ستاره 2-3 تا ميخوردم ولي الان با همون تيم 3 ستاره (Hull City ) اگه بازي رو نبرم حداقل تمام آمار بازي به نفع منه.(Legendary)
(حاضرم يه آمار از بازيم اينجا بذارم.)
آدما مخصوصا خودم وقتي بازي واسم سخت ميشه همين ايرادا رو ميگيرم.
جریان چیه من هی میخوام یک بازی درست حسابی کنم هی زمین بارونی میاره برام اعصاب نذاشته برام بازیکنا راه میرن لاس میزنن باهم چی گیری کردیما هوا تو فیفا 14 بارونی زیاد فکر کنم شمال ایران فیف 14 هر روز بارون میاد
خب توي تنظيمات قبل از بازي ، آب و هوا رو از Rainy در بيارين.نقل قول:
مسئله جا موندن نیست . برای مثال شما داری با هافبک دفاعیت جلوی یه بازیکن شوت زن رو میگیری که شوت از راه دور نکنه و میبینی از اون طرف مهاجمشون داره فرار میکنه توی عمق و مدافعت که جزو بهترین مدافعهای جهان هم هست مثل ماست همونجا وایستاده و نه یارگیری میکنه نه افساید گیری .نقل قول:
مشکل اینجاست با اینکه داری میبینی طرف داره در میره منتهی نمیتونی جلوش رو بگیری . اگه سوییچ کنی روی مدافعت هافبک دفاعیت بازیکن شوت زنشون رو ول میکنه و طرف شوت میزنه و اگه هم روی همون هافبک دفاعیت بمونی طرف یه پاس تو عمق میده و تموم . خداییش توی 13 اصلا همچین هوش پایینی نداشتن بازیکنهای خودی .
عجیبه که اینقدر EA واسه این نسخه دم از هوش بازی میزد و حالا بدتر از قبل شده . اولین باریه که میبینم فیفا افتش بیشتر از پیشرفتشه نسبت به سال قبل .
یه مشکل دیگه که خیلی رو اعصاب من رفته توپ هاییه که cpu استپ میکنه و میاد بالا و ازش جدا میشه و هر بار که میرم که توپ رو بگیرم انگار مثل روح از تو بدن من رد میشه :n04:
اینایی که اینقدر میگن فیفا شبیه سازه تا حالا به این نکته دقت کردن که دو بازیکن از دو تیم نمیتونن همزمان به توپ ضربه بزنن ؟ مثلا توی منطقه جریمه تیم مقابل مدافع حریف توپ رو از مهاجمت گرفته ولی نمیشه دوباره مستقیما توپ رو از جلوی پای حریف شوت کرد در حالی که بازیکن حریف کنترلی روی توپ نداره و توپ از پاش یه کم جدا شده . باید حتما توپ رو با تکل ازش بگیری و بعد شوت رو بزنی .
خدایی خیلی با دفاع چلسی حال میکنم . مخصوصا داوید لوییز .نقل قول:
کلا من دفاعم با چلسی خیلی همیشه خوب بوده توی نسخه های فیفا . به نظرم مدافع های معتدلی هستن و توی همه چی عالین . هم سرعت هم قدرت هم سرزنی و هم پاس های بلند برای مهاجمین که خوراکه لوییزه .
اگه منظورت کریره که همون اول یه ورزشگاه سرپوشیده انتخاب کن که هوای بارونی نداشته باشه .نقل قول:
بچه ها مثل اینکه کرک اومده هم سایت ریلود گذاشته اما من نمیدونم دانلود کنم هم این سایت ایرانی داره اپلودش میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛نقل قول:
گروه ریلودد که سایت نداره، اسکیدرو هم تا این لحظه کرک رو نداشته...
سلام
کسی کرک ریلودد رو تست کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون این کرک تاییــــــــــــد شده ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگــــــــــه آره بریـــــــم بدانلودیمش !
Fakeنقل قول:
طبق معمول لینک های تبلیغاتی و سو استفاده .
حجم فایل 123 مگ هست که برای کرک کاملا غیر طبیعی به حساب میاد .نقل قول: