سلام دوست عزیزنقل قول:
من 3d رو تست نکردم اما اتوکد خیلی رون وراحت اجرا میشه.
و با کانفیگ i7 هم فکر نمیکنم مشکلی با 3d داشته باشه.
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
من 3d رو تست نکردم اما اتوکد خیلی رون وراحت اجرا میشه.
و با کانفیگ i7 هم فکر نمیکنم مشکلی با 3d داشته باشه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اما سوال دومم رو جواب ندادی
بلوتوث نداره این مدل؟ چرا توی دی جی کالا زده فاقد بلوتوث؟
سلام.من اون گزینه که و توضیحاتش نوشته enable or disable beep alarm for external power supply changes فعال و غیرفعال می کنم.فکر کنم همونی باشه که شما میگی.پس صدایی که موقع روشن شدن لپ تاپ میاد مربوط به این نیست. اصلا لپ تاپ خود شما موقع روشن شدن یه صدای بوق آرومی میده یانه؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا ممنون که جواب منو دادین و دوما من نگفتم این لپ تاپ اشغاله اما شما باشی 2روز یه لپتاپو گرفته باشی اونم با داس و موقع نصب درایور انقدر اذیتت کنه خوشجال میشی؟؟!!!همه این کاراییو که شما گفتین کردم اما بازم اون ارور لعنتی اومد یعنی هم ویندوز 8 64 بیتی ریختم و درایورارو از سی دی نصب کردم که نشد و جتی درایورارو از خود سایت لنوو هم دانلود کردم که باز نشد و هم ویندوز 7 64 بیتی رو نصب کردم که فقط یه درایور 64 و 32 داره واسه دانلود دیگه چند تا که نیست. که من اونم دانلود کردم و رو ویندوز 7 هم ارور داد که اینم مطرح کردم و شما پرسیدی که ویندوز 7 نصبیم چی بوده که جواب دادم 7 64 بیتی اولتیمات .نزدیک 10 بارم ویندوزم عوض کردم چه 7 و چه 8.بیشتر از 2-3 نفرم این مشکلو داشتن جالب اینجاست که انقدری داستان حاده که تو فروم خود سایت لنوو هم این مشکلو کسانی مطرح کردن و در اخر بی جواب مونده؟؟؟!!! با اینجال ممنون میشم که شما یا کسه دیگه اگر درمانشو میدونه کمک کنه.با تشکر
آقا من تعریف این لپ تاپ رو خیلی شنیدم و خریدمش ولی الان که یه مدته باهاش کار می کنم می فهمم اصلا ارزش خرید نداره! :n27:
میشه بفرمایین از چه جهت چون منم قصد خریدش رو دارم؟نقل قول:
لپ تاپی که سری جدید گرافیک رو عوض کنه ولی درایورش رو نذاره توش چه انتظاری میره؟ کیفیت صفحه کلید مزخرف.من 20 دقیق بازی کردم دکمه w لق می زنه.چند نفر هم دکمه هاشون کنده شده بود. باتری خوب نگه نمی داره تو بعضی لپ تاپ ها تو مال من گوش شیطون کر خوبه.صدای خوبی نداره.کیفیت صفحه نمایش مزخرف و کلی موارد دیگه. صدای فنش اذیت می کنه و در عین حال لپ تاپ موقه محاسبات سنکین فوق العاده داغ می کنه و کلی موارد دیگه . . .نقل قول:
فکنم اشتباه تایپی باشه همه مدلهاش بلوتوس داره.نقل قول:
مارو پشیمون کردی برادرنقل قول:
:n02:
اینکه داغ کنه و فنش صدا بده که برا همه i7 ها بنظرم همین بوده ، من یه مدل سونی دیده بودم دقیقا مثل سشوار صدا و گرما میدادش
مگه میشه درایورش تو سایت نباشه؟ در نهایت خوب انویدیاست دیگه میشه از سایت انویدیا هم دانلود کرد!
بدجوری موندم چه لپ تاپی بگیرم
این درایور مال geforce gt 740m هست ( البته باید با فیل---شکن باز شه)(ویندوز 64 بیت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای خوبی نداره؟؟؟؟؟نقل قول:
صفحه اول تایپک رو مرور کنید.
کیفیت صفحه کلید خوبه انصافا فقط بد شانسی من بود از روز اول یکیش مشکل داشت.
کیفیت صفحه نمایش در حد متوسط هستش در بین همرده هاش نباید انتظار کیفیت Macbook Pro Retina رو داشت ازش
صدای فنش باز میگم من که اصلا حس نمیکنم الان خونه ما سوت و کوره و از دیوار صدا در میاد از لپتاپ نه بی اقرار هم دارم میگم.
داغ کردن هم تو همچین سایزی عادی هستش
شما یه لپتاپ با این سایز و این ضخامت به من معرفی کن که اصن داغ نکنه.
کارت گرافیک هم اگه میخواین لینکش رو بدم دان کنید؟؟
به هرحال ناراحت هستم از اینکه از خریدتون ناراضی هستید.
شما 2دل نباش برو پایتخت از نزدیک ببین این لپتاپ رو و K56cb رو که خیلی از دوستان تو همین تایپک دارن طرفداریش رو میکنن بعد بگیرنقل قول:
لپتاپ مد نظرت رو
سلام دوست عزیزنقل قول:
آقا من این مدل رو انتخاب کردم اما الان بشدت نگران شدم
کیفیت صفحه کلیدش خوبه دیگه؟ مطمئن باشم؟بازی باهاش زیاد میشه ها:n02: آخه چطور ممکنه با 20 دقیقه لق یشه؟ حتا ان 5010 من هم بعد 3 سال بازی لق نشده :n02:
بیشترین نگرانی من باتریشه ، فرض کن یکی بخواد 3dmax یا autocad کار کنه بدون اتصال شارژر ، چقدر دووم میاره؟ حداقل چقدر؟
بلوتوثم که 100% داره مطمئن باشم؟ یعنی دی جی کالا اشتباه تایپی انجام داده؟
lمتاسفانه من شهرستان هستم:n14:نقل قول:
آقا پای آبرو در کاره ، باتریش و یکی بیاد تایید کنه :n02:
این برای من که چند درجه داغ تر هم هستش
خب جالب شد !
شاید بهتر باشه سرعت فنش هم مقایسه بشه
پ ن : همین الان صدای تقریبا کمی از فن شنیده میشه که توی سکوت مطلق مشخصه کاملا ولی اونقدرام زیاد نیست
داداشم نگران هیچی نباش موقع خرید(اگه ایشالا 100% خواستی بخری)بدون رودروایسی بگو من میخوام یه ربع تستش کنم تمام کلیدای کیبورد رونقل قول:
با هاشون خوب ور برو اگه حتی حس کردی مشکل داره بگو نمیحوام با تعویض کنید گول زبون بازی هاشون رو هم نخور مثلا بگن فقط همین مونده و....ازین حرفا زدن گول نخور.
باطری هم 60 درصدش نزدیک 2:30 باطری نگه میداره در شرایط یکسان صفحه اول تایپک هم نوشتم میتونی بری و مسایل دیگه مربوط به این لپتاپ رو هم بخونی.
با 3dmax و Autocad هم حداقل اگه 100% شارژ کنی باید بالای 1:30-2 ساعت بهت شارژ بده اما موقع کار با این برنامه ها بهتره تو شارژ باشه چون هم رندر بالا تری میگیری هم به دستگاه کمتر فشار میاد.
باز سوالی بود در خدمتم.
نمیدونم والا این دما ها که کاملا عادی هستشنقل قول:
اینم برا من:
چند درجه از مال شما دو دوست عزیز هم بالا تر هستش من هم یه مقدار صدای نامحسوس تو سکوت گنگ اتاق حس میکنم اما اصن در حدی نیست که قیافم بخواد ایجوری بشه:n04:
دوستای گلم اگه کسی کیفیت صفحه و شارژدهی بالا میخواد باید یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 9 میلیون تومن ناقابل تهیه کنه که ایاشالا یه همچین پولی دست هممون بیاد.MacBook Pro with Retina display
آقا من بعضی مشکل هام حل شده هستش.از جمله: باتری خوب کار میده (واقعا عالی) , گرافیک خیلی توپه! (CoD MW3 رو گذاشتم تو حداکثر گرافیک به جای اینکه لپ تاپ کم بیاره بازی کم آورد!) صدا از بیشتر از جانب هارد هستش تا فن! , گرما رو میشه با کول پد حل کرد. فقط مونه دو تا مشکل اساسی: 1.شما هم وقتی لپ تاپ رو روشن می کنید یه صدای بوق کوچیکی می شنوید؟ 2.این دکمه w من بعد از کمی بازی با COD MW3 و MAX PAYNE 3 کمی صدا میده و احساس می کنم لق می زنه؟یعنی قراره مثل مال شما از جاش کنده بشه؟
ایشالا که کنده نشه باز میگم اگه احساس میکنی 1% مشکل داره ببر گارانتیش ببین چی میگن فقط مواظب باش سرت کلاه نره خدایی نکرده.نقل قول:
صدای بوق هم نه من موقع روشن شدم سیستم نمیشنوم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا ممنون که جواب منو دادین و دوما من نگفتم این لپ تاپ اشغاله اما شما باشی 2روز یه لپتاپو گرفته باشی اونم با داس و موقع نصب درایور انقدر اذیتت کنه خوشجال میشی؟؟!!!همه این کاراییو که شما گفتین کردم اما بازم اون ارور لعنتی اومد یعنی هم ویندوز 8 64 بیتی ریختم و درایورارو از سی دی نصب کردم که نشد و جتی درایورارو از خود سایت لنوو هم دانلود کردم که باز نشد و هم ویندوز 7 64 بیتی رو نصب کردم که فقط یه درایور 64 و 32 داره واسه دانلود دیگه چند تا که نیست. که من اونم دانلود کردم و رو ویندوز 7 هم ارور داد که اینم مطرح کردم و شما پرسیدی که ویندوز 7 نصبیم چی بوده که جواب دادم 7 64 بیتی اولتیمات .نزدیک 10 بارم ویندوزم عوض کردم چه 7 و چه 8.بیشتر از 2-3 نفرم این مشکلو داشتن جالب اینجاست که انقدری داستان حاده که تو فروم خود سایت لنوو هم این مشکلو کسانی مطرح کردن و در اخر بی جواب مونده؟؟؟!!! با اینجال ممنون میشم که شما یا کسه دیگه اگر درمانشو میدونه کمک کنه.با تشکر
اگه باتری خوب جواب بده که عالیهنقل قول:
اما mw3 فکر نکنم گزینه خوبی برا تست باشه چون حتی n5010 با cpu i3 و گرافیک ATI mobility 5470 هم میتونه رو بالاترین حالت جواب بده (البته من معمولا این کارو نمی کنم میترسم گرافیک بترکه :n02:) ، اگه هارد صدا میده یه مشکلی باید باشه چون هارد اونقد نباید صدا بده که گوشخراش شه( این مشکلم به لپ تاپ مربوط نمیشه چون برند هارد هرچیزی میتونه باشه! )
این صدا که میگی من چندتا صفحه عقبتر دیدم یکی همچین صدایی میداد لپ تاپش و می گفتن از داخل بایوس میشه قطعش کرد اما یه چیزیم در نظر داشته باش که این صدا ها میتونن معنی مشکل سخت افزاری رو برسونن (ببین حالت بوق چطوره و توی نت بگرد چنین بوقی چه معنی میده) معمولا خرابی سخت افزار چندتا بوق یا بوق ممتده! تک بوق توی کامپیوترای قدیمی که یعنی همه چی آرومه :n02:
من احتمال نمیدم چنین مشکلی برا دکمه پیش بیاد مطمعا سازنده ها فکر اینجاهارو میکنن ، قبلا هم گفتم 3 ساله دارم با لپ تاپ 900 تومنیم بازی میکنم اما دکمه هاش با اینکه جای دستام روش مونده اما نه لق میزنه نه صدا میده! ایشالا که مشکلی نیست اما بیشتر بازی کن اگه قراره خراب شه زودتر متوجه شی ببری گارانتی ! بیمه بدنه هم که داره :n02:
سلام منم خریدم i5 6 750 2g تو دیوایس منیجرم یه ایکون هست 3d video controller چیکار کنم؟
تو دیوایس منیجر گزینه ای علامت سوال یا تعجب نداره؟ یه عکس بزارنقل قول:
گرافیکت چی باید باشه؟ GT 740M?
دوستان بالا خره بعد 3 از روز کلنجار رفتن این مشکل نصب نشدن کارت گرافیک انویدیا رو حل کردم.دوستانی که z500/i5 دارن اگر درایور انویدیاتون نصب نمیشه بدونید که از این سری جدیداست و گرافیکش 740m هست نه 635m .یعنی جناب لنوو سری جدیده این لپ تاپارو گرافیکشو 740m کرده ولی سی دی درایور رو دستگاه و حتی سایت خودش واسه 635m هست و واسه همین هی این ارور لعنتیو میداده.واسه اطمینان دوستان برید تو دیوایس منیجرتون اونجا گزینه ای به نام 3d video controler علامت تعجب داره روش راست کلیک کنید و رو سربرگ details برید بعد تو اونجا کشوی گزینه roperty رو باز کنید و روی device instance path کلیک کنید اونجا ای دیه سخت افزار انویدیاتونو میده که بعد از به دست اوردن این ای دی و با سرچش تو گوگل متوجه میشین گرافیکتون دقیقا چیه من با این کار متوجه شدم که گرافیکم 740m هست نه 635m !!!!!! شمام اون ای دیو سرچ کنید تا بفهمید مدل گرافیکتون دقیقا چیه و بعد درایوره همونو دانلود کنید.البته من با روشی همون درایوری که ارور میداد رو هم فایل inf رو دستکاری کردم و همونم شناخت اما با خیال راحت اگه میخواین باشه همون روش بالا رو انجام بدید.
اینم لینک دانلود مستقیم اخرین ورزن گرافیک 740m واسه ویندور 7 و 8 64 بیتی
سلام این لینک خرابه که اگه میشه از سایت لنوو بزار
میگم که من دو روز روز اول این صدا رو نمی شندیدم و از دیروز شروع شد. من پریروز یه موس به لپ تاپ وصل کردم که خراب بود و حتی دکمه وسطش کار نمی کرد.احتمال میدم اون خرابش کرده باشه! نظر شما چیه ممکنه اون موس باعث شده باشه؟ راستی معنی صدای بوق هارو از کجا بفهمم؟ار کدوم سایت؟ بنظرتون بفرستم گارانتی؟نقل قول:
احتمال زیاد مشکل نرم افزاری هستش.نقل قول:
نمیدونم اگه میتونین ویندوز رو عوض کنین شاید مشکل حل شد.
آخه صدای بایوس هستش که میاد.یه خواهشی داشتم.با گوشی موبایل از تمام صفحات تنظیمات بایوس یه عکس بگیرین بذارین تا من مال خودم رو مثل مال شما بکنم.نقل قول:
سلام
مدل 6 گیگ این لپتاب کارت گرافیکش اینتل 4000 یا انویدیا 635m؟
همشون انویدیا دارن مدل 6گیگ هم فک کنم Gt740m دارهنقل قول:
دوربین موبایلم کیفیتش خیلی ضایس:n02:نقل قول:
دوربینمون رو پیدا میکنم یه عکس میگیرم میزارم براتون
نه به ماوس به هیچ وجه مربوط نمیشه ، اول مطمئن شو صدا از هارده بعد برند و مدل هاردت رو دربیار ببین شرکتش براش فریمور جدیدی بیرون نداده علاوه بر اون اگه بایوس جدیدی برا لپ تاپ اومده نصب کن ، همچین مشکلاتی معمولا در ورژن های جدیدتره بایوس رفع میشه مخصوصا صدای بالای فن و دمای cpu(اگه سخت افزاری نباشه که معمولا نیست)نقل قول:
راستش نمیدونم از کجا میشه فهمید اما شما اول داخل بایوس و درایور های لپ تاپ رو چک کن ببین جایی این بوق سلامت فعال نشده؟ اگه تک بوقه باید همون بوق سلامتش باشه
در نهایت باید به سایت سازنده مادربورد لپ تاپت که برند اون هم میتونی با یه سری نرم افزار میشه در آورد مراجعه کن ایشالا که پبداش میکنی
حالا منم احتمالا این لپ تاپ رو بزودی میگیرم ، نگران نباشید بزودی برا کمک به بچه های میام :n02:
من که نگفتم از هارده.من حدس می زنم مال مادربورد باشه.بایوس جدید هم فکر نکنم اومده باشه واسش.اگه هم بوق سلامت هستش چرا تو روزای اول خبری ازش نبود؟ تازشم چرا تو لپ تاپ بقیه خبری از این بوق نیست؟نقل قول:
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن این یک پیج راهنماست
خوب مسلما یک تغییری یه جایی از لپ تاپ دادی :n13:نقل قول:
گفتم هارد چو بنظرم گفته بودید خیلی صدا میده
قطعاطی مثل هارد خیلی بیشتر از قطعات دیگه دچار خرابی میشن مخصوصا در اثر ضربه
شما از طریق نرم افزاری قطعاتت رو چک کن ببین رمت همون 6 گیگه ( ممکنه یکی از زم ها رو خوب جا نزده باشن صدا بده )
خوب چنتا سایت برات پیدا کردم که فکر کنم مشکلت رفع شه بفرما
دومی لیست صداها برای thinkpad هست
آقا مطمعنی z500 تون 750 هست؟؟؟ متنظورتون هارده یا گرافیک؟؟؟ هارده تمام z500ها 1تراست و گرافیکشون 740 و 635!!!!!نقل قول:
دوستان از صحت اطلاعاتتون مطمعن شید..
شما بار اولتونه که لپتاپ میخری؟ لپتاپ ظریفه و باریک معلومه که نباید رو کیلیداش فشار تحت استرس در بازی وارد شه!! باتری هم با 4سلولی بودن 2 ساعت و 45دیقه با وایفای روشن و باتری لیتیوم یون واقعا درست و تعریف شدست هرچند i7 ها مصرفشون کمی بیشتره.. در مورد صدا باهاتون موافقم، درسته نمیشه باهاش پارتی گرفت:n03: ،. صدا فن نصبت به گرمای تولید شده معنی داره و نصبت به سونی وایوی قبلیم واقعا کم صداتره..نقل قول:
در نظر داشته باشید معمولا لپ تاپ ها برای کیفیت صدای بهتر یه سری مشخصات صدا رو پایین می آرننقل قول:
نرم افزار تنظسم صدا اگه داره این لپ تاپ حتما میشه همه مشخصات رو بالا برد و صدایی به مراتب بیشتر شنید ( توجه کنید تنظیمات ویندوز رو نمیگم چون کاملا جداست)
لپ تاپ n5010 با اینکار صداش تقریبا دو برابر میشه اما خوب کیفیت پایین میاد
با سلام و خسته نباشید.. من تازه عضو این فروم شدم و قصد دارم لپ تاپ Lenovo z500-G را تهیه کنم ..... یه چندتا سوال داشتم
صفحه نمایشش به درد بازی می خوره؟
باطریش تا چند ساعت جوابگو کارهایی مثل بازی و اینترنت را دارد ؟ با تشکر:n26:
من امروز مدل 6 گیگ رو خریدم
وقتی نرم افزار gpu z رو باز کردم دیدم 2 تا کارت گرافیک تو لیست لپتاب هست
یکی اینتل 4000 و یکی هم انویدیا 740m
دوستان من کاملا گیج شدم یعنی لپتاب دوتا کارت گرافیک داره؟
اگه میشه توضیح بدید